Dodaj do ulubionych

1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0:2

IP: *.77.udn.pl 16.11.05, 20:43
Po meczu na Bułgarskiej niektórzy kibice Radomiaka pisali na forum "...że
nie wszystko jeszcze stracone.." "zobaczymy,jak Lech przyjedzie do
Radomia...","...Że 2-bramkowa strata z Poznania jest do odrobienia..." i inne
tego typu brednie.I CO??????Gdyby za marzenia karali, to dostalibyście
dożywocie:-)Pokazał wam warchoły Lech Poznań miejsce w szeregu,
chachachachacha.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk lechito! taka jest rola kibica zeby wierzyc w klub IP: *.devs.futuro.pl 16.11.05, 21:01
      a ty na naszym miejscu nie marzylbys o zwyciestwie nad wyzej notowanym rywalem?
      dziwne.a moze po prstu nie ejstes kibicem tylko zwyklym trzynastoletnim netowym
      napinaczem
    • Gość: windyk Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:02
      gdyby bramka zostala uznana to mecz inaczej by sie potoczyl.a jeśli wam daje
      satysfakcję nieuczciwie wygrany mecz,bo z dużą podpora sędziego(swoją drogą
      ciekawe ile daliście)to sie ciesz.ja wolę przegraną,honorową przegraną niż
      nieuczciwe zwycięstwo!!!i tyle w tym temacie.
      • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 16.11.05, 21:11
        Wybacz dosadne stwierdzenie, ale jak gó.. nie umie pływać to narzeka na
        wodę.Ta jedna bramka i tak nie dałaby wam awansu.I nie pisz tekstów typu,że w
        drużyne wstąpiłby duch bojowy i wiara w zwycięstwo po strzeleniu bramki.Trzeba
        było strzelić 5 bramek i nie pluć się,że sedzia nie uznał tam jakiejś jedenj
        bramki i bezdyskusyjnie udowodnić swoją wyższośc na boisku.Nie zwalajcie winy
        za przegrany mecz na sędziego,tylko przyznajcie,że lata świetlne dzielą poziom
        sportowy Lecha i Radomiaka. LECH KING!!!!!Pozdro dla kiboli Lecha, Ostrovii
        Ostrów Wlkp i Stali Ostrów Wlkp-dajcie czadu w sobote w Hali Mistrzów we
        Włocławku!!!!!!
        • Gość: windyk Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:23
          ciężko sie gra przeciw sędziemu,który podcina skrzydla.nie twierdzę,ze Lech nie
          jest ogólnie lepszy,ale dzisiejszy mecz byl bardzo wyrównany.a Ty Lechito ciesz
          się,że jeszcze jesteście w lidze,bo to w najblizszych latach może się
          zmienic.macie dlugi,a to miejsce które zajmujecie jest niestety przypadkowe i
          to sie zmieni.pamietaj,że role mogą się odwrócić i nie zapominaj ,że jeszcze
          niedawno walczyl o utrzymanie w drugiej lidze.więc sie koles nie napinaj,w
          tamtym sezonie też się ledwo w pierwszej utrzymaliście.więc mi tu nie gadaj o
          latach świetlnych,jakie nas różnią,bo lata świetlne to mogą dzielić Lecha ,a
          Real.a polska liga i druga liga są tak slabe,że dzieli je naprawde niewiele.i
          pamietaj,że się jest raz na wozie a raz pod wozem...
          • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 16.11.05, 21:58
            Nie interesuje mnie to, co będzie, ale to, co jest teraz - "carpe diem":-):-)!!!
            A teraz Radomiak dostał baty od Lecha i to jest fakt.Śmieszyły mnie tylko i
            wywoływały we mnie żałość buńczuczne zapowiedzi kibiców zielonych. Uważaj
            tylko,żeby Radomiak "przypadkowo" nie zleciał do II ligi, tak jak Lech-Twoim
            zdaniem-przypadkowo jest aktualnie 3 w Orange Ekstraklasie.A tak sie
            podniecaliście rewanżem.Z drugiej strony wam się nie dziwię, bo czym wy bidaki
            macie żyć, jak poziom radomskiego sportu jest fatalny i tylko i teraz przez
            dekadę będziecie rozpamietywać jak to sam Lech Poznań grał na Struga!!!Bo Lech
            pokazał wam, jak się gra piłkę.P.S - 1.nie spoufalaj się zanadto."Koleś"??? -
            nie przypominam sobie,bym miał kolege w Twojej osobie.2.kibicuję przede
            wszystkim Stali Ostrów Wlkp i żużlowcom Intaru Dartom Ostrów,a innym drużynom z
            Wielkopolski "przy okazji", z uwagi na lokalny patriotyzm:-):-) więc nie musisz
            aż tak bardzo utożsamiać mnie z Lechem pisząc "zajmujecie", "utrzymaliście" etc
            • Gość: windyk Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:18
              jeśli tak w pierwszej lidze się gra jak to nam dzis Lech pokazal...to ja wole
              ogladac druga ligę!!!nasz Radomiak może jest biedny,ale Twój Leszek ma sto razy
              większe dlugi niż my,więc nie wiem kto tu jest biedakiem.wasi pilkarze juz
              zapomnieli co to wyplata,a my wlaśnie pozyskaliśmy super sponsora.a kolesiami
              nazywam śmiesznych ludzików,którzy lubią się ponapinać na cudzych
              forach.widzisz ja mam swojego Radomiaka,a Ty...Ty w tej swojej ostrowi czy
              h..wie czym nie masz nic,nie wiem czy tam jest chocby 5 liga i musisz podpinac
              się pod czyjeś"sukcesy",drużyny z innego miasta.nazywaj to jak chcesz,lokalnym
              patriotyzmem czy jak tam chcesz.ja wiem jedno,mam swoją druzyne w drugiej lidze
              i moge sobie chodzić na mecze.a ty żeby zobaczyć jak się gra w pilke musisz
              jechac PKSem...a potem sie napinasz co to Lech nam pokazal...byles ,widziales?
              na tej samej zasadzie ja sobie moge upodobać sobie Real i stac sie "europejskim
              patriotą",a potem wchodzić na fora innych drużyn (slabszych)i chrzanic
              glupoty,tak jak ty robisz to teraz.
              • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 16:42
                Żal mi Cibie i żal Radomiaka, bo jeśli ma takich "kibiców"-ignorantów, którzy
                mają zaściankowe pojęcie o sporcie i dla nich kibicowanie = darcie gęby na
                stadionie, to wypisują takie posty ja Ty. Dla mnie nazywanie się kibicem
                sportowym to przede wszystkim choć blade pojęcie i znajomość - nazwijmy to
                rozmieszczenia i faktu istnienia poszczególnych drużyn w danych miastach. Masz
                jednak prawo nie wiedzieć, że w Ostrowie Wielkopolskim jest ekstraliga
                koszykarzy, I liga żużla, II liga piłki ręcznej i do niedawna była ekstraliga
                koszykarek, bo w końcu Radom jest jakby na uboczy cywilizacji. Więc nie pisz
                kretyńskich tekstów,że musze sie "podczepiać"pod czyjeś sukcesy,bo w Ostrowie
                (zapamiętaj dobrze,jak się ten rzeczownik odmienia,żebyś nie walił w
                przyszłości byków!)na brak wrażeń sportowch z wysokiej (na pewno wyższej niż w
                Radomiu)półki narzekać nie można!!!Jestem dumny z tego,że jestem ostrowianinem
                i Wielkopolaninem. W Radomiu za 100 lat nie będzie tylu drużyn i tylu
                możliwości obejrzenia dobrych widowisk sportowych, co w 80 tysięcznym
                Ostrowie.I tylu kibiców mających mierne, ograniczające się do własnego
                podwórka, zaściankowe pojęcie o sporcie. Na przyszłość:nie przynoś poruty
                prawdziwym kibicom Radomiaka zabierając głos w sprawie, na której się nie znasz.
                • Gość: windyk Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:58
                  wiesz z zaścianka to ty jestes.jakbys troche uważniej poczytal to nie mówilem o
                  sporcie w twojej wiosce (wali mnie jak to sie odmienia,nie musze znac nazw
                  wszystkich wsi i miasteczek)tylko o pilce nożnej,bo o tej dyscyplinie
                  rozmawialismy (jeśli tak można nazwać dialog z prymitywem),a takowej u ciebie
                  nie ma.piszesz ze nie musisz sie podczepiać,ale to robisz,bo Lech nie jest z
                  twojej wioski.i wolę mieszkac w Radomiu i miec tylko druga lige pilki nożnej
                  niz podniecac sie jakąś pilką ręczną lub innymi infantylnymi dyscyplinami jak u
                  Ciebie na wsi.widze koles ,że lubisz się ponapinać na cudzych forach (na wsi
                  swojego nie macie).i kto tu ma kompleks zaścinkowy?ja nie przyszedlem do
                  ciebie,tylko ty do mnie.ach nie chce mi się z toba dyskutowac,bo to walka golej
                  dupy z batem.bądz dumnym wielkopolaninem jak napisaleś i spierniczaj za
                  przeproszeniem na strony wielkopolkie ,a nie radomskie.bez odbioru dzieciaku.
                  • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 21:10
                    Ty to naprawdę masz braki w wiedzy ogólnej - nie tylko polonistycznej,ale
                    również sportowej.W Ostrowie baranku jest klub Ostrovia Ostrów, założony w 1909
                    roku.ostrovia.wf.pl/galeria/index.php?g_id=Wiosna%202004%20Prosna%20Kks%
                    20-%20Ostrovia¶m.Co prawda gra w IV lidze,ale przecież "różnica między
                    ligami w Polsce jest tak niewielka"-jak to jeden z forumowiczów napisał. Wejdź
                    sobie jak umiesz i nie kompromituj się więcej.Chciałbyś baranku mieszkac w
                    takiej "wiosce", wtedy chciaż wiedziałbyś, co to znaczy oglądać dobre
                    widowisko sportowe (żużel i basket), bo w Radomiu tego nie uświadczysz.Wolę
                    swoją wioskę niż Twoje zapyziałe miasto robotniczno - chłopskie z żulami w
                    każdej bramie i godziną policyjną (jest jeszcze??)Może w Radomiu ludzie w ogóle
                    boją się wychodzic z domu??
                  • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 21:14
                    Nikt od Ciebie nie wymaga znajomości nazw wszystkich wsi i miasteczek, ale
                    odmieniać je przez przypadki osoba przeciętnie wykształcona powina umieć-Ty
                    baranku nie potrafisz, więc:1. albo Twój IQ jest niższy niz przeciętny, albo 2.
                    jesteś jakims smarkiem, któremu wydaje się, że pozjadał wszystkie rozumy i
                    pisze brednie na forum, wypowiada się o czymś, o czym nie ma zielonego pojęcia.
                    Jesteś zielonym kibicem zielonych..., buachachacha
                  • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 21:19
                    Poza tym baranku stare powiedzenie mówi: "jak się nie ma co się lubi, to się
                    lubi co się ma".W Radomiu jest kiepsko ze sportem, więc podniecasz się jakimś
                    tam Radomiakiem, a o innych dyscyplinach sportu piszesz,że są infantylne, bo
                    nie znasz ich reguł i nigdy nie widziałeś baranku "na żywo" i w 236 tysięcznym
                    Warchołowie vel Radomiu nie zobaczysz.
          • Gość: TERESKA 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0:2 IP: *.udn.pl 16.11.05, 22:35
            do końca roku czyli na 1,5 miesiac buhahaha
            • Gość: gregor13 Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: 82.139.43.* 16.11.05, 23:02
              Lechito z Ostrowa, nie dość, że Lech w tym meczu był cieniutki, to jeszcze miał
              wsparcie lokalnego patrioty... z Bydgoszczy. Jakbyś zobaczył, co ta menda
              wyprawia, nie pierdzielił byś tych swoich głupot... koleś... Jakbym był kibicem
              Lecha, to bym się teraz wstydził. A nie muszę, bo jestem kibicem Radomiaka i
              mimo, że to tylko słaba II liga, napędiliśmy tym waszym "gwiazdom" stracha.
              Gdyby nie ten lokalny patriota z Bydgoszczy, koleś...
              • Gość: Lechita Re: 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0: IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 16:44
                Tak to sobie tłumacz baranie.
            • Gość: TERESKA 1/8 finału Pucharu Polski: Radomiak - Lech 0:2 IP: *.udn.pl 17.11.05, 09:28
              czesc mk no i jak jest z tym sponsorem? naprawdę na 1,5 miesiąca czy tylko się
              pomyliła wyborcza?
    • Gość: Ronin Trudno, przegralismy..... IP: *.aei.ca 17.11.05, 02:40
      Jednak za wysokie progi na Radomiaczka nogi... Ambicja i wola walki nie
      wystarczyly. Trudno sie mowi i gra sie dalej. Puchar Polski juz z glowy to
      trzeba sie skoncentrowac na ostatnim meczu ligowym w Jaworznie.
      To wspaniale, ze Radomiak ma sponsora STRATEGICZNEGO!!! Moze wreszczie cos w
      klubie drgnie?
      • Gość: mk to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a jest ki IP: *.devs.futuro.pl 17.11.05, 06:30
        bicem czegos tam..dziwni ci ludzie. Moze tez zaczne sie tak podpisywac w koncu
        jestem potomkiem legendarnego Lecha, brata Czecha i Rusa. a
        powaznie:bezsensowan dyskusja pana z Ostrowii nie przekonamy a rozmywamy temat
        (co sam robie, hehe) teraz czas na Jaworzno, przekonac sponsora do pozostania
        dluzej niz 1,5 miesiaca (czesc Tereska)
        • Gość: TERESKA TERESKA pozdrawia mk IP: *.udn.pl 17.11.05, 09:29
          czesc mk no i jak jest z tym sponsorem? naprawdę na 1,5 miesiąca czy tylko się
          pomyliła wyborcza???

• Gość: mk Re: TERESKA pozdrawia mk IP: 212.106.191.* 17.11.05, 11:13
            do konca grudnia z opcja przedluzenia.wie jest o co walczyc
            • Gość: :) Re: TERESKA pozdrawia mk IP: *.udn.pl 17.11.05, 16:18
              lepszy rydz niz nic
        • Gość: Lechita Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 16:18
          Naucz Ty się chłopie odmieniać rzeczowniki przez przypadki!!!Skończyłeś
          edukację na 3 klasie szkoły podstawowej??Nie "z Ostrowii" tylko Z OSTROWA.
          • Gość: mk Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.devs.futuro.pl 17.11.05, 20:14
            Ostrowii. dla mnie jestes z sera
            • Gość: Lechita Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 20:38
              Niech Ci będzie...choć - znowu wychodzi Twoje niedouczenie i-co tu kryć-
              głupota.Ten ser nie jest robiony w Ostrowie Wielkopolskim.No ale cóż...zdążyłeś
              mnie już przyzwyczaić do tego,że za bystry to Ty nie jesteś (mówiąc/pisząc
              delikatnie).
              • Gość: mk Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.devs.futuro.pl 17.11.05, 21:03
                sluchaj Chlopczyku, staralem sie byc grzeczny i cie nie obrazac ale sie nie da.
                Popelnilem blad fleksyjny, zgadza sie i to jest powod zeby mnie tak nazywac?
                Potem napisalem tylko ze mi sie kojarzysz z serem, tylko tyle. a ze twoje
                miasteczko z niczego nie slynie to trudno. spadaj na swoje forum
                gazeta.pl/ostrow.. co nie ma takiego .. ojej...
                • Gość: Lechita Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.77.udn.pl 17.11.05, 21:26
                  I bardzo dobrze,że nie ma takiego forum, bo przynajmniej tacy jak Ty "mk" i
                  drugi "znawca" sportu "windyk" i Wam podobni ignoranci i ćwierćinteligenci
                  mieniący sie "kibicami" (warchołami - nawet się rymuje) nie mają możliwości
                  upubliczniania swojej głupoty.
                  • Gość: windyk Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:57
                    polmózgiem jesteś ty!i jak sraleś w pieluchy to już zjezdzilem pól świata i nie
                    jedno widzialem.wyobrax sobie,że znam wiele dyscyplin i zadna nie równa się do
                    pilki.ale skąd ty to możesz wiedzieć sieroto,widać,ze twoje życie to internet!!!
                    onanizujesz się przy klawiaturze i udzielasz się nieswoich stronach i
                    strugasz "fachowca".w rzeczywistości jesteś zapewne pryszczatym gnojkiem z
                    gilem pod nosem,który jak wyjdzie w domu to dostaje po gebie.a potem znów
                    wracasz do swojego wirtualnego swiata i udajesz kogos kim nie jesteś.nie no
                    rzeczwiście masz się czym pochwalic,4 liga hohoho...a o moje IQ się nie martw-
                    jest napewno wyższe od twojego.po twoich wpisach moge powiedziec,że twoje IQ
                    jest równe IQ szczotki do kibla.i jak znowu cos będziesz pisal to uważaj ,żeby
                    nie zachlapać klawiatury chloptasiu...
                    • Gość: Lechita Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 08:21
                      Popracuj nad ortografią światowy człowieku.
                      • Gość: windyk Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:21
                        mądralo,proponuję zasięgnąć porady u specjalistów,może psychiatra cos
                        pomoże.nie mam problemów a ortografią w przeciwieństwie do Ciebie śmierdzielu!!!
                        a pilkarzyki to graja może i u ciebie na wsi,bo u nas pilkarze z
                        pierwszoligowym doświadczeniem.jakbyś byl na meczu z Lechem to bys to
                        widzial,ale najlepiej jest pierdzielic smęty jak wogóle meczu się nie
                        widzialo.a bramka ,której nie uznal mogla wiele znaczyć.mówisz ,że trzeba bylo
                        strzelić 5 bramek-to je strzel jak sędzia przerywa akcję kiedy tylko radomianie
                        stwarzaja zagrożenie.zresztą po co ci tlumacze-jak do tępoty i tak nic nie
                        dotrze.tak upierdliwego kolesia dawno tu nie bylo.a może jeszcze zaloguj się na
                        stronie Radomiaka,bo widzę ,że ci sie tu bardzo podoba.
                        • Gość: Lechita Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 11:05
                          Taaaak, ty nie masz problemów w ortografią - sprawdź sobie wobec tego w
                          słowniku (wiesz, co to jest w ogóle??), jak się pisze: "na pewno" - wg ciebie
                          gnomie "napewno" i "w ogóle" - Ty piszesz "wogóle", ale przecież nie masz
                          problemów z ortografią!!!!!Masz jeszcze jeden problem - to, co wypisujesz na
                          forum to kompletny blamaż i brak dobrego wychowania - z woła - warchoła
                          dostanie się tylko wołowinę.no nie??!!!:-)
                          • Gość: :) Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.udn.pl 18.11.05, 11:08
                            WEZ TLUMOKU IDZ DO SZKOŁY ALE NIE DO NIEMIEC TYLKO DO POLSKIEJ SZKOŁY TYLKO
                            RADOMIAK i CZARNI
                          • Gość: windyk Re: to ja nie rozumiem-podpisuje sie Lechita a je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:52
                            no to jesteś przyglup!!!sprawdz pierw w slowniku,a potem komentuj.wogóle i
                            napewno wlaśnie tak sie pisze idioto.no,ale u Ciebie na wsi może wlaśnie tak
                            sie pisze!!!totalny debil buhahahha!!!!widać,że swoj żywot zakończyles na
                            poziomie podstawowki i to chyba 3 klasie,bo dzieci takich byków jak ty nie
                            robią!i kto tu jest z robotniczego miasta?ja przynajmniej z miasta,a ty z
                            zabitej dechami wiochy.nikt w mojej rodzinie nie ma nawet sredniego,wszyscy
                            maja minimum tytul magistra,a u ciebie widać prostactwo bije na kilometr.idz
                            lepiej krowami sie zajmij,a nie osmieszasz sie na forum i tworzysz nowy slownik
                            ortograficzny.idiota i pólglówek....hahahah
                            • Gość: :) do windyka IP: *.udn.pl 18.11.05, 11:57
                              nie ma co sie tym szczylem-gó..arzem przejmowac aha na pewno tak sie pisze
                              pozdro kibiców Radomiaka i Czarnych
                            • Gość: Lechita do windyka,który kaleczy polszczyznę IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 17:35
                              Nie wiem buraku, jak taki kiep mógł skończyć studia??!!Kto dał Ci tutuł
                              licencjata lub magistra-pewnie jakaś radomska uczelnia.Za zdanie egzaminów
                              zapłaciłeś, a licencjat lub/i magisterkę napisał Ci odpłatnie jakiś wykładowca -
                              u Was to chyba chleb powszedni. I później są w Radomiu tacy "wykształceni"
                              i "na poziomie" ludzie, którzy tworzą swój własny słownik ortograficzny.Nie mam
                              zamiaru z Toba matołku już dyskutować, bo znudziłeś mi się jak gęsie gó... Nie
                              kalecz tylko proszę pięknego i trudnego dla niektórych(czego Ty jesteś dobitnym
                              przykładem) języka polskiego.Nie twórz baranku nowej ortografii!!!
                              • Gość: windyk do gó..jada lechity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:32
                                dzieciaku idz lepiej do szkoly.dla Twojej wiadomości,nie studiowalem w Radomiu
                                tylko w wawie.a Radomiu jest duzo wiecej wyksztalconych ludzi niz u ciebie na
                                wsi wogóle.i nie musialem nic kupować,ale ty zapewne co roku musisz,żeby dostac
                                promocję do następnej klasy mlotku.mam ndzieje,że nie bedziesz juz dyskutowal-
                                fajnie ,że znudzilo ci sie gesie gó..-a wcześniej co smakowalo ci?
                                twoja matka i ojciec musza chyba byc zalamani majac takiego gó..jada w
                                domu.przerzuć się teraz na psie gó..-latwiej ci bedzie je znalezc...
                                • Gość: Lechita Re: do gó..jada lechity IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 20:03
                                  Kiepsko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.Jakbym się przeprowadził do
                                  Radomia, to faktycznie...byłoby łatwiej je znaleźć.
                                • Gość: Lechita Re: do językowego kaleki IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 20:07
                                  Tak...studiowałeś w Warszawie...może jeszcze napiszesz,że filologię polską???
                                  Tak,tak!!!! NA PEWNO to musiała być polonistyka!!!! W OGÓLE świetnie się
                                  wykształciłeś!!!Chylę czoła!!!
                                  • Gość: windyk do kolesia z downem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:00
                                    u was za to najczęsciej mozna znależc krowie,jak to na wsi.
                                    akurat nie zgadles,raczej kierunek zwiazany ze ścislymi przedmiotami,ale z
                                    polskim tez lepiej sobie radzę niż ty wiejski buraku!!!mialeś juz zniknąć
                                    stąd,idz może teraz na forum Odry-tamtejszych powkurw..ć ,teraz tam Lech gra to
                                    może starczy ci juz Radomia.
                                  • Gość: windyk do imbecyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:06
                                    a tak wogóle to zeby bylo jasne,nie mam nic do Lecha ,znam paru kibiców i paru
                                    pilkarzy-i lubię ich ,ale nie cierpię takich napinaczowych glonów,którzy wyżej
                                    sraja niz glowe maja!!!
                                    a ty pseudolechito nawet nie wiesz z kim zadzierasz,ale tylko tak dalej...
    • Gość: TERESKA ZYRO ZŁODZIEJ!!! IP: *.udn.pl 17.11.05, 17:46
      Przed chwilą w dami pokazali w zblizeniu i zwolnienu gola Osipowicza i... pilka
      ewidentnie za linią. To tylko potwierdzilo to co widzialem na meczu. Żyro
      zabrał nam być może 1/4 PP.
      • Gość: lechitaBRUDAS Re: ZYRO ZŁODZIEJ!!! IP: *.udn.pl 17.11.05, 23:13
        WEZ SPISZAJ TY GNIDO DWORSKA NA SWOJE SMIECI GDYBY NIE SPRZEDAJNY ZYRO BYSCIE
        NIE AWANSOWALI
        • Gość: Lechita Re: ZYRO ZŁODZIEJ!!! IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 08:28
          Tak, tak, sędzia był sprzedajny!!!Znajdź kmiotku jakieś lepsze wytłumaczenie na
          usprawiedliwienie miernych umiejętności radomskich piłkarzyków.Może w następnym
          poście napiszesz,że to sędziowie strzelili Radomiakowi 4 bramki w
          dwumeczu???!!!!Nie bądź śmieszny i żałosny zarazem.Jak już pisałem
          wcześniej:"jak gówienko pływać nie umie, to narzeka na wodę".Trezba było
          strzelić Lechowi 5 bramek na Struga, a nie teraz biadolić,że sędzia nie uznała
          jakiejś tam jednej bramki, która i tak gó.. za przeproszeniem by dała
          Radomiakowi.
          • Gość: Lechita Mała korekta IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 08:39
            "sędzia nie uznał"-to na wypadek gdyby jakiś warchoł się doczepił
            • Gość: :) Re: Mała korekta Lech zdech kolejorz IP: *.udn.pl 18.11.05, 10:11
              morda krótko napinaczowa prostytutko:)
              • Gość: Lechita Re: Mała korekta Lech zdech kolejorz IP: *.77.udn.pl 18.11.05, 10:59
                Zawsze wiedziałem o tym, że niektórzy radomianie - kibice od 7 boleści to chamy
                i prostaki:-):-):-)Z drugiej strony czego się spodziewaĆ po mieszkańcach
                robotniczo-chłopskiego miasta.Rozumiem, rozumiem...nie dość,że bezrobocie i
                bieda aż piszczy to jeszcze sport na marnym poziomie - stąd ta frustracja i
                pretensje do całego świata.
                • Gość: lechZDECHkolejorz Re: Mała korekta Lech zdech kolejorz IP: *.udn.pl 18.11.05, 11:10
                  A WY TO POLSKA CZY JUZ nIEMCY BUHAHAHA wal sie na ryja po drugie musi ci
                  sprawiac przyjemnosc ze jedziemy tak twoim ukochanym klubem bo inacej prestał
                  bys pisac ale coz mama kupiła komputer tzreba sie pokazac:)
                  • Gość: mk Propozycja dla wszystkich forumowiczów IP: 212.106.191.* 18.11.05, 16:00
                    nie reagujmy na takie zaczepki jak lechity. (wiem, wiem sam sie dalem
                    sprowokowac),Przez to nasze dyskusje zamieniaja sie w zwykle pyskówki przez
                    jakiegos dzieciaka. Wole nasze dawne rozmowy. POZDRAWIAM, TYLKO RADOMIAK I
                    CZARNI RADOM
    • Gość: mk nie moglem sie opanowac.... IP: *.devs.futuro.pl 18.11.05, 17:51
      Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej (PZPN) ukarał Lecha Poznań
      odjęciem trzech punktów w rozgrywkach ligowych oraz grzywną pięciu tysięcy
      złotych.za nie wywiazanie sie z kontraktu z Pawlem Wojtala. OTO super-
      zorganizowany profesjonalny klub.!
    • Gość: mk SPONSOR IP: *.devs.futuro.pl 18.11.05, 18:04
      We wtorek zarząd Radomiaka podpisał umowę sponsorską z Grupą Bumar. Do końca
      roku do klubu dwukrotnie trafią stałe kwoty. Od stycznia będzie to umowa na
      czas nieograniczony z możliwością zwiększenia funduszy dla naszego klubu
      • Gość: gregor13 Re: do lechity IP: 82.139.43.* 19.11.05, 20:18
        Oj, lechito, ty jednak wciąż pokazujesz, jaki jesteś ograniczony. Po co Radomiak
        MUSIAŁBY nastrzelać Lechowi pięć bramek? Gdyby ten bydgoski złodziej uznał
        bramkę w 25 minucie, ewidentnie byłoby po Twoim Lechu, gra ułożyłaby się
        zupełnie inaczej. Piłkarzom Lecha trzęsły się nogi przy każdym ataku Radomiaka,
        a że nie padły bramki dla nas? Trudno się gra przeciwko drużynie wspomaganej
        przez sędziego. Ciekawe, jak Ty byś grał, mając świadomość, że robisz coś, co i
        tak zostaje zmarnotrawione przez jednego palanta, "mającego władzę". I ciekawi
        mnie, jak Ty się zachowujesz, jak sędzia wyklucza żużlowca Twojej Stali z
        ważnego biegu (np. za najechanie na taśmę) lub sędzia w meczu koszykówki
        niesłusznie odgwiżdże przewinienie gracza Twojej drużyny? PODKREŚLAM -
        NIESŁUSZNIE!! Pewnie przyznajesz mu rację i myślisz, że tak ma być??
        • Gość: Lechita do rozgarniętego inaczej gregora13 IP: *.77.udn.pl 21.11.05, 19:57
          Po co 5 bramek??Już spiesze z odpowiedzią: by odrobić stratę z pierwszego meczu
          na Bułgarskiej i 2:0 z meczu na Struga-jednak nawet te 5 bramek byłoby za
          mało,jeśli bramki strzelone na wyjeździe liczy się podwójnie.Radomiak musiałby
          strzelić 7 bramek, a na to potrzebowałby grając ze słabszymi niż Lech rywalami
          15 meczy:-):-):-)Twoje gdybanie jest głupie i bez sensu - "ewidentnie byłoby po
          Lechu". Skoro tak potrafisz przewidywać przyszłość radomska wróżko,to może
          podasz mi,jakie mam skreślić 6 cyfr w Dużym Lotku??!!Chcociaż będzie jakiś
          wymierny pożytek z Twoich proroctw!!!Chachacha!!! Kto to jest-cytuję:"żużlowiec
          Stali"?? Stal Ostrów Wielkopolski to klub koszykówki męskiej (między innymi - w
          każdym razie NIE MA sekcji żużlowej o tej nazwie).W Ostrowie Wielkopolskim jest
          klub żużlowy o nazwie Intar Dartom Ostrów Wlkp, no ale skąd mogłeś to wiedzieć -
          czy Ty w ogóle wiesz, na czym polega speedway??!!Nie sądzę.Proszę, oszczędź
          wszystkim czytania kolejnych bredni w Twoim wydaniu.
          • Gość: gregor13 Re: do rozgarniętego inaczej lechity z Ostrowa IP: 82.139.43.* 21.11.05, 22:17
            No i widzisz "jaśnie panie"? Do twojej tępiutkiej głowy nic nie przemawia! Mam
            gdzieś Twoją speedway'ową drużynę, choć o moją znajomość tej dyscypliny możesz
            być spokojny. Interesuję się również koszykówką, choć po ostatnich wyczynach
            naszej reprezentacji i klubów - teraz już zdecydowanie mniej. A wracając do
            meczu pucharowego, to nie możesz (nie chcesz??) przyjąć do wiadomości, że sędzia
            OKRADŁ RADOMIAKA ZE STRZELONEJ BRAMKI!! W tym momencie Radomiakowi potrzebna by
            była jeszcze jedna bramka (a nie Twoje pięć - chyba masz problemy z liczeniem),
            aby doprowadzić do dogrywki... A tu wszystko by było możliwe. No ale Twój
            ograniczony żużlem i koszykówką rozumek nie może tego pojąć. Mówi się trudno.
            Nie przekonam Cię. Lech gra dalej w Pucharze Polski, Radomiak nie. Aha, a
            pamiętasz może, jak kilkanaście lat temu jeden z wielu klubów, którym kibicuję
            grał na Bułgarskiej? To był Olympique Marsylia, w którym grał Jean - Pierre
            Papin. Pamiętasz może, Lechito z Ostrowa Wlkp. wynik tego meczu? Przypomnę Ci -
            Lech 1:5 OM. Każdy kibicuje, komu chce, no nie? Nieważne, że u nas nie ma I
            ligi, Odra Wodzisław, której również trochę kibicuję właśnie wygrała z Lechem
            2:1. Taaa, biednemu to i śnieg w oczy...
            • Gość: Lechita Re: co Ty za bzdury wypisujesz IP: *.77.udn.pl 22.11.05, 07:52
              "Byłaby potrzebna jeszcze jedna bramka,by doprowadzić do dogrywki" - tak, przy
              założeniu,że Lech nie strzeliłby żadnej,ale strzelił dwie. No i co z tego ,że
              Lech przegrał z Olimpique czy Odrą Wodzisław - zobacz wobec tego, ile
              Radomiakowi brakuje,by prezentować jakiś w miarę przyzwoity poziom, skoro
              bezdyskusyjnie przegrał z Lechem dwa razy w PP. I nie zaczynaj w tym momencie
              jakiegoś idiotycznego gdybania typu:"gdyby sedzia uznał bramkę, to..." bo to
              czysta racjonalizacja (wiesz, co to jest?).Nikt z radomskich kibiców nie
              stwierdzi otwarcie, że Lech był po prostu lepszy, tylko winę za porażkę
              zrzucają na - nazwijmy to - "warunki zewnętrzne" (zły sędzia). Jak już
              pisałem: "jak gówienko pływać nie umie, to narzeka na wodę"
              • Gość: gregor13 Re: A co Ty za bzdury wypisujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:31
                Daj już sobie człowieku na wstrzymanie. To nie Ty byłeś na tym meczu, tylko ja,
                więc ja wiem, jak wyglądał mecz i sędziowanie. Po co wogóle Ty, lechito z
                Ostrowa zacząłeś tę dyskusję, skoro prawdziwi fani Lecha z Poznania się tu nie
                udzielali? I po diabła piszesz głupoty na temat sportu czy poziomu życia w
                Radomiu? Brakowało Ci argumentów na temat meczu, to schodzisz na inne -
                drażliwe - tematy? Jest u nas jak jest, każdy ma nadzieję, że coś zmieni się na
                lepsze. Siedź sobie w tym swoim Ostrowie i napawaj się żużlem, koszykówką i
                internetowymi relacjami z meczów Lecha. Goodbye!
                • Gość: Lechita Re: do gregora13lat IP: *.77.udn.pl 22.11.05, 18:20
                  Wracając do Twojego przedostatniego postu: szczerze mnie rozbawił - szczególnie
                  zdanie:..."o moją znajomość tej dyscypliny(jak ktoś nie wie, chodzi o żużel)
                  możesz być spokojny".Bardzo w to wątpię, biorąc pod uwage brednie,które
                  napisałeś. Później piszesz w swoim poście o żużlowcach Stali Ostrów(!!!!)
                  chachachacha. Otóż pragnę Cię uświadomić,że klub sportowy Stal Ostrów
                  Wielkopolski nie ma sekcji żużla, ale ma m. in. sekcję koszykówki męskiej -
                  Stal Ostrów Wielkopolski. Klub żużlowy z Ostrowa nazywa się Intar Dartom Ostrów
                  Wielkopolski.Taaaak...bez wątpienia znasz się na żużlu.Na pytanie kto jest
                  aktualnym mistrzem świata odpowiedziałbyś,że Hans Nielsen, a klub żużlowy z
                  Bydgoszczy to Apator Bydgoszcz,chachachachachachacha.Trochę samokrytycyzmu by
                  Ci sie przydało, no chyba, że w Radomiu wszyscy się znają na
                  wszystkim,chachacha.
                  • Gość: gregor13 Re: do Lechity ponownie IP: 82.139.43.* 22.11.05, 19:46
                    Powtarzasz się, bo już nie wiesz sam, co napisać o Lechu. Zejdź już z tych
                    swoich klubików, nie są pępkiem świata. Osobiście chciałbym, aby mistrzem świata
                    na żużlu był T. Gollob niż T. Rickardsson. Ale nie jest. I mam gdzieś Twoich
                    lokalnych idoli. Aha,ale miałeś przebłysk z moim nickiem, długo nad tym
                    myślałeś? Równie dobrze ja mogę brać na poważnie Twój login. Lechita? Z Ostrowa
                    Wlkp? Nie słyszałem o klubie Lech Ostrów Wlkp. Może w brydżu? Ciekawi mnie, co
                    napiszesz w następnym komentarzu - nie wątpię, że taki będzie - jesteś przecież
                    człowiekiem, który nie może zdzierżyć, że ostatnie słowo nie należy do niego!
                    • Gość: Lechita Re: do gregora13lat IP: *.77.udn.pl 22.11.05, 21:55
                      Sądząc po Twoich postach w ogóle o niewielu klubach słyszałeś - czyżby w
                      Radomiu nie było srodków masowego przekazu??!!Twoja wiedza o klubach zaczyna
                      się i kończy na Radomiaku. Jak będziesz chciał się trochę podciągnąć i
                      ucywilizować to posłuchaj w najbliższą sobotę informacji sportowych w głównym
                      wydaniu "Wiadomości" - jest kolejka PLK (od kilku dni sponsorem ligi jest
                      Dominet Bank) - usłyszysz,że koszykarze Ery Sląska Wrocław -może nazwa tego
                      klubu też Ci nic nie mówi, co??chachacha - przegrali (będę za to trzymał
                      kciuki!!!)ze Stalą Ostrów Wielkopolski.Wyjdź ze swoimi zainteresowaniami trochę
                      poza radomski zaścianek - nie wszystko kręci sie wokół Radomiaczka.Chyba,że dla
                      Ciebie bycie kibicem to tylko wulgarne darcie gęby na stadionie.Ufam,że nie.
                    • Gość: Lechita Re: do gregora13lat IP: *.77.udn.pl 22.11.05, 22:04
                      Aha, jeszcze jedno - te jak Ty to nazywasz "moje klubiki" są o wiele lepiej
                      zorganizowane niż radomscy trampkarze, a te "klubiki" istnieją w mieście 3 razy
                      mniejszym od Radomia. Zużlowcy mają stałych strategicznych sponsorów, a nie jak
                      Radomiak do końca roku kalendarzowego-dostaną chłopcy nowe korki na wiosnę:-)??
                      Na basket łoży kilkadziesiąt lokalnych firm - m.in. dlatego jest ekstraliga.A
                      co wy macie w tym Radomiu oprócz Radomiaczka "snów o potędze"??
                      • Gość: gregor13 Re: do lechity IP: 82.139.43.* 22.11.05, 23:01
                        Gadał dziad do obrazu... Aleś się chłopie uparł, naprawdę nie masz nic innego do
                        roboty? Ciesz się z tego, co masz, bo kiedyś może tego zabraknąć. To, czym JA
                        się interesuję, zależy tylko ode mnie, więc nie będę się z Tobą licytował na
                        ilość sponsorów, czy ilość lig, które śledzę. Po każdych kolejkach ligowych
                        wystarcza mi sprawdzenie statystyk meczowych. Dalej sądzisz, że mój nick oznacza
                        wiek? Żałosny jesteś. Nie oznacza również mojego IQ (pewnie byś chciał, co?).
                        Natomiast sądzę, że Twój nick zmienia się w zależności od forum, na jakim się
                        udzielasz, a że nie masz lokalnego, tak sobie wędrujesz po różnych, szukając
                        tematów... do szczekania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka