Dodaj do ulubionych

www.fit.pl radomski sukces w necie

11.10.02, 18:21
Rok temu znalazłam w sieci radomski akcent,wspaniały portal fitness /rodem z
Radomia/,który jest obecnie uznawany przez fachowców za najlepszy w tej
branży.Jako radomianka mieszkająca W Krakowie,mam kolejny argument dla moich
przyjaciół krakusów,bo uwielbiam chwalić się miom rodzinnym miastem.Was też
zachęcam /po przeczytaniu kilkunastu wątków/ do szukania dobrych stron
NASZEGO RADOMIA - czytają to przecież ludzie na całym świecie.Teraz jestem
kilka dni w Radomiu i widzę mnóstwo pozytywnych zmian,spotykam też
szczęśliwych ludzi.Zapraszam w wolnej chwilce na www.fit.pl,sprawdźcie sami
moją opinię.Serdeczne pozdrowienia dla malkontentów i optymistów.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.4it.pl / 10.10.0.* 12.10.02, 13:14
      W Radomiu nie potrzebujemy sukcesów,bo wtedy nie możemy narzekać.A stronka
      owszem,owszem.W każdym razie Forta,dzięki.Pozdrawiam Kraków!
    • Gość: :) Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.4it.com.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 15:00
      Mozemy zdradzic ze wkrotce portal fit.pl przejdzie dosc znaczna przebudowe i
      wtedy bedzie - miejmy nadzieje - jeszcze lepszy :)
    • Gość: roko Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 10:20
      Znam ten portal i zgadzam się z Forta,że jest super.W Warszawie korzysta z
      niego wiele osób.Do tej pory,jako Radomianin,nie wiedziałem,że fit.pl jest też
      rodem z Radomia.Teraz tymbardziej go lubie.
    • Gość: aga I Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: mieszko.pl.u* 15.10.02, 10:37
      Fajnie Forta ze poruszyłaś ten watek. Ja tez jestem z Radomia - obecnie
      mieszkam w Poznaniu i staram sie szukać pozytywnych akcentów z radomia bądź o
      Radomiu. Fit.pl jest rzeczywiście jedną z nich. Gratulacje dla inicjatorów.
      Fajnie wiedzieć ze w radomiu sa ludzie którym sie chce!!!
    • Gość: adam Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 13:16
      No,no widzę ,że ten wątek owocuje integracją radomian na "emigracji".Ja
      chciałem zwrócić uwagę na coś jeszcze.Wchodząc na witrynę ,o której piszecie
      dowiedziałem się,że w Radomiu jest fabryka produkujaca sprzęt fitness o nazwie
      Strim,a także,że w Radomiu tworzą oprogramowanie do obsługi fitness
      klubów.Jestem mile zaskoczony i przekazuje te pozytywy dalej.Buziaki dla Forty!
    • Gość: VAR Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.pl 15.10.02, 13:33
      Serwis faktycznie przygotowany jest bardzo profesjonalnie. Pod względem
      merytorycznym i informatycznym nie można wiele zarzucić. Ciesze się że jest
      rodem z Radomia. Tak trzymać! Zastanawia mnie tylko postać Pana Tatarka. Znowu
      Pan Tatarek! Czy ktoś widział kiedyś p. Tatarka? Skąd ten człowiek bierze kasę
      na swoją działalność - tysiące spółek, udziały w mediach, w różnych serwisach
      internetowych itd. Słyszałem różne opinie na jego temat. Czy ktoś może o nim
      coś więcej powiedzieć...
      3mka
    • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 15.10.02, 23:51
      Wypowiedzi "emigrantów" są bardzo budujące,ale zmartwił mnie post VAR.Dlaczego
      mieszasz w te sprawy nazwisko.Ja chciałam mówić o efektach-nie o przyczynach
      tychże.Twoje wypowiedzi w stylu:"słyszałem różne opinie na jego temat" pasuja
      do zaśmiecania różnego rodzaju wątków "politycznych".Nie widziałes faceta,ale
      tyle słyszałeś?.Chcesz zobaczyć,jest uśmiechnięty i optymistyczny,w świetnym
      towarzystwie,w ostatnim numerze Formy /prezentowany na www.fit.pl/.Zobacz jak
      wygląda normalny facet,który wie czego chce,a przy tym ciągnie wszystko do
      Radomia,aby takim jak ty żyło sie lepiej.I tyle,prosiłam tylko o szukanie
      pozytywnych rzeczy,ale nie chcę brać udziału w kolejnej pyskówce.
      • Gość: var Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.pl 16.10.02, 10:07
        do >FORTY<
        Po pierwsze: "mieszam nazwisko" nie po to by robić "polityczne" podjazdy od
        których na tym forum robi się niedobrze, ale by powołać się na znaną postać,
        którą sobie cenię (choć nie znam osobiście i słyszałem różne rzeczy na jej
        temat) za chęć robienia biznesu w Radomiu i która to jest WYDAWCĄ "fit.pl"! Tak
        po prawdzie chciałem odrobinę się na jej temat dowiedzieć.
        Po drugie: wreszcie wiem jak w/w osoba wygląda dzięki fit.pl / FORMA - ocena
        wielce pozytywna!
        Po trzecie: proszę nie odnosić się do mojej wypowiedzi jako do "pyskówki" bo
        nie o to chodziło!
        Po czwarte: Twój zwrot "by takim jak ty żyło się lepiej" jest dla mnie mocno
        obraźliwy! Bo co o mnie możesz wiedzieć. Nie siedzę z założynymi rękami i nie
        bawię się w komentatorów z MuppetShow, ale działam i to nie tylko by przeżyć do
        pierwszego, ale także by inni mieli co do gara włożyć!

Mimo tego, iż poruszyłem w Tobie jakąś czułą stunę i w gruncie rzeczy poczułem
        się urażony Twoją wypowiedzią, dalej zdecydowanie twierdzę, że FIT.PL to serwis
        jakich mało w "polskim internecie".
        Pozdrawiam i żywię nadzieję na dalszy rozwój FIT.PL Idę poćwiczyć :)
        VAR
    • Gość: Aga I Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: mieszko.pl.u* 16.10.02, 16:00
      Kochani
      Już się zmartwiłąm ze nasza dyskusja przybrała taki obrót. Oczywiście jeśli
      już
      komuś się udaje i ktoś mówi o nim pozytywnie to trzeba znalezć negatywne
      aspekty j.np. "skad on ma pieniadze". Wyobrazcie sobie, ze sa jeszcze na tym
      swiecie tacy ludzie, którzy bardzo ciężko pracują, są uczciwi i wierzą, ze
      dzieki takim wartosciom można w życiu wiele osiągnąc. Wiedza również, ze w
      Polskich realiach jest to bardzo trudne i ze w kazdym ich sukcesie inni
      dopatruja się ich porażki.Ja wiem sporo o wspomnianym Panie Tatarku i
      zapewniam
      cie Ver ze jest to osoba warta uznania.Pozdrawiam was gorąco.

• Gość: :) Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.4it.com.pl / 192.168.0.* 17.10.02, 14:47
        > Wyobrazcie sobie, ze sa jeszcze na tym
        > swiecie tacy ludzie, którzy bardzo ciężko pracują, są uczciwi i wierzą, ze
        > dzieki takim wartosciom można w życiu wiele osiągnąc.

Dziekuje za uznanie, tak faktycznie bardzo ciężko pracujemy aby www.fit.pl
        pracowal bez awaryjnie, no i tak pracuje
        • Gość: Robsonka Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: proxy / *.netia.pl 18.10.02, 13:43
          Pozdrowienia dla T.G.
    • Gość: aga Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 12:29
      Strona super,w Ostrowcu też oglądamy.Pozdrowienia.
    • mir10 Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 20.10.02, 09:42
      Jestem na chwile w Radomiu u rodziców,ale na ten wątek trafiłam jeszcze w
      Gdańsku,gdzie od ponad 10 lat mieszkam.O www.fit.pl napisała mi jakiś rok
      temu,koleżanka z ....Australii,urodzona w Radomiu i zadeklarowana
      Radomianka.Szkoda tylko,że na fit.pl trzeba wnikać gdzieś do Redakcji,aby się
      dowiedzieć,że to portal z Radomia.Ponieważ moi kochani rodzice "wszystko
      wiedzą",przeprowadziłam wywiad na temat człowieka,który ten portal robi /i jak
      się okazało mnóstwo innych świetnych rzeczy/.I co,moi Kochani mówią,że to super
      facet,że gdyby było takich kilku,nie byłoby tylu problemów.Spróbujmy szanować
      każdy sukces,a szczególnie sukcesy radomskie,tak jak to robią w
      Australii,Ameryce czy nawet już w Gdańsku.Dzięki Forta /wysyłam maila na Twój
      adres/za tą "prowokację" do innego myślenia o Radomiu,który gorąco pozdrawiam!!!
      • Gość: asia Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 13:03
        mir10 napisał(a):

> Jestem na chwile w Radomiu u rodziców,ale na ten wątek trafiłam jeszcze w
        > Gdańsku,gdzie od ponad 10 lat mieszkam.O www.fit.pl napisała mi jakiś rok
        > temu,koleżanka z ....Australii,urodzona w Radomiu i zadeklarowana
        > Radomianka.Szkoda tylko,że na fit.pl trzeba wnikać gdzieś do Redakcji,aby się
        > dowiedzieć,że to portal z Radomia.Ponieważ moi kochani rodzice "wszystko
        > wiedzą",przeprowadziłam wywiad na temat człowieka,który ten portal robi /i
        jak
        > się okazało mnóstwo innych świetnych rzeczy/.I co,moi Kochani mówią,że to
        super
        > Jestem od kilku lat w Warszawie,ale w mojej firmie przewija sie kilku
        radomian mieszkajacych w innych miastach.Wszyscy z sentymentem wspominaja Radom
        i wielu z nich jest dumnych z miejsca urodzenia.Okazuje sie ,ze Radom nie jest
        lubiany tylko przez tych,ktorzy sa na miejscu.Jesteśmy dumni z takich miejsc
        jak www.fit.pl.
        > facet,że gdyby było takich kilku,nie byłoby tylu problemów.Spróbujmy szanować
        > każdy sukces,a szczególnie sukcesy radomskie,tak jak to robią w
        > Australii,Ameryce czy nawet już w Gdańsku.Dzięki Forta /wysyłam maila na Twój
        > adres/za tą "prowokację" do innego myślenia o Radomiu,który gorąco
        pozdrawiam!!
        > !
    • Gość: rycho Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 16:46
      Też z Warszawy,popieram promowanie Radomia przez "emigrantów".Temat www.fit.pl
      i całej otoczki,fabryki sprzetu fitness,budowa sieci klubów fitness w całej
      Polsce przez radomiaka,to powód do zadowolenia.Oby wiecej takich inicjatyw i
      ludzi.Pozdrawiam Forta i dziekuje za pomysł.Wkrótce wiecej,promuję to wśród
      moich znajomych.
      • problema Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 24.10.02, 00:11
        Gość portalu: rycho napisał(a):

> Też z Warszawy,popieram promowanie Radomia przez "emigrantów".Temat
        www.fit.pl
        > i całej otoczki,fabryki sprzetu fitness,budowa sieci klubów fitness w całej
        > Polsce przez radomiaka,to powód do zadowolenia.Oby wiecej takich inicjatyw i
        > ludzi.Pozdrawiam Forta i dziekuje za pomysł.Wkrótce wiecej,promuję to wśród
        > moich znajomych.

Odwiedziłam www.fit.pl sprowokowana przez Wasze wypowiedzi.Jestem mile
        zaskoczona i dumna z tego radomskiego akcentu.A ile tam super nazwisk osób
        współpracujących:Jacek Wszoła,Bogusław Mamiński czy Hanna
        Fidusiewicz.Pozdrowienia od Mariusza Czerkawskiego i innych znanych ludzi.Takie
        rzeczy naprawdę warto promować.Zapraszam też na wątek "ekstraklasa w
        Radomiu",promujmy w ten sposób radomski sport.Pozdrowienia.
    • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 24.10.02, 09:12
      Dzięki wszystkim.Pozdrawiam z Krakowa i dziękuję za pozdrowienia na forum
      krakowskim.Cieszę się,że www.fit.pl znalazł uznanie także u Was.Pozdrawiam.
    • Gość: jola Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.4it.pl / 10.10.0.* 24.10.02, 17:28
      Mam info,że z radomskim portalem będzie na stałe wspólpracować Agnieszka
      Szwankowska, nowa Wicemistrzyni Świata w fitness.
    • Gość: raf Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: 195.116.189.* 30.10.02, 11:30
      Oglądałem,to jest naprawdę dobre i namawiam nie tylko do oglądania,ale do
      zdrowego trybu życia od już.
    • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 03.11.02, 10:15
      Znowu w Radomiu,ale dzisiaj muszę wracać.Muszę powiedzieć,że im człowiek
      starszy,z tym większym sentymentem wraca do rodzinnego miasta,do rodziców i
      starych-dobrych przyjaciół.Jest mi bardzo miło,że pojawiliście się w "moim"
      wątku.Wygrałam zakład z moimi "krakusami",którzy byli pewni,że na ten wątek nie
      zajrzy cyt:"nawet pies z kulawą nogą",bo cyt:"w Radomiu ludzi interesuje tylko
      wzajemne obrażanie i narzekanie". Dziękuję za wszystkie maile,nawet za
      ten "natchniony":skoro wyjechałaś,to nie masz prawa wtrącać się w nasze sprawy.
      Ale zauważyłam teraz na radomskim forum kilka normalnych wątków,np:"pogadajmy o
      Radomiu",ważne aby były rzeczowe i bez charakterystycznego jadu i zawiści oraz
      mistrzowskiego uciekania od tematu,w różne brudy.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich FIT!
      • mir10 Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 12.11.02, 23:35
        Forta,ale Ci rodzeni radomianie wątek zdołowali,ledwo go odnalazłam.Kochani
        moi,a Wy ciągle tylko w kółko o polityce,o koalicjach,o opozycjach i co z
        tego?. Czasem sobie myślę,gdybym miała taką moc,żeby to całe towarzystwo
        różnych radnych,wójtów i burmistrzów pogonić do łatania dziur w
        drogach,karmienia głodnych za swoje diety,ratowania bezrobotnych,zamiatania
        ulic-gdzie tu miejsce na POLITYKĘ,to powinna być ciężka praca dla dobra naszego
        Radomia!!!.Dlatego dla własnego dobra wyluzujcie,pomyślcie o zdrowiu,wpadnijcie
        na stronkę www.fit.pl i zobaczycie jak Wam będzie dobrze.Napiszcie coś do
        Forty,która tam w Krakowie "na polu" wyje do rodzinnego Radomia.Pozdrowienia!!!
        Wasz "Północny Wiatr".
        • memo5 Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 13.11.02, 09:07
          mir10 napisała:

> Forta,ale Ci rodzeni radomianie wątek zdołowali,ledwo go odnalazłam.Kochani
          > moi,a Wy ciągle tylko w kółko o polityce,o koalicjach,o opozycjach i co z
          > tego?. Czasem sobie myślę,gdybym miała taką moc,żeby to całe towarzystwo
          > różnych radnych,wójtów i burmistrzów pogonić do łatania dziur w
          > drogach,karmienia głodnych za swoje diety,ratowania bezrobotnych,zamiatania
          > ulic-gdzie tu miejsce na POLITYKĘ,to powinna być ciężka praca dla dobra
          naszego
          >
          > Radomia!!!.Dlatego dla własnego dobra wyluzujcie,pomyślcie o
          zdrowiu,wpadnijcie
          >
          > na stronkę www.fit.pl i zobaczycie jak Wam będzie dobrze.Napiszcie coś do
          > Forty,która tam w Krakowie "na polu" wyje do rodzinnego
          Radomia.Pozdrowienia!!!
          > Wasz "Północny Wiatr".

Wielkie brawa za ten list,którego fragment o samorządzie świetnie przekazuje
          odczucia zwykłych wyborców.Jestem dumny z Ciebie i z radomskiej stronki
          też.Gorąco pozdrawiam i wpadaj do nas częściej "Północny Wiatrze".
        • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 13.11.02, 09:16
          mir10 napisała:

> Forta,ale Ci rodzeni radomianie wątek zdołowali,ledwo go odnalazłam.Kochani
          > moi,a Wy ciągle tylko w kółko o polityce,o koalicjach,o opozycjach i co z
          > tego?. Czasem sobie myślę,gdybym miała taką moc,żeby to całe towarzystwo
          naszego
          >
          > Radomia!!!.Dlatego dla własnego dobra wyluzujcie,pomyślcie o
          zdrowiu,wpadnijcie
          >
          > na stronkę www.fit.pl i zobaczycie jak Wam będzie dobrze.Napiszcie coś do
          > Forty,która tam w Krakowie "na polu" wyje do rodzinnego
          Radomia.Pozdrowienia!!!
          > Wasz "Północny Wiatr".

Jestem z Ciebie dumna,wątek antypolityczny w Twoim wydaniu super.A wszystkim
          oznajmiam,że mir10 to moja nowa przyjaciółka z Gdańska,oczywiście radomianka.
          Pozdrowianka dla Ciebie,a po drodze dla całego Radomia!
        • krako Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 13.11.02, 13:41
          mir10 napisała:

Czasem sobie myślę,gdybym miała taką moc,żeby to całe towarzystwo
          naszego
          >
          > Radomia!!!

ZŁota myśl.BRAWO.
    • Gość: raf Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: 195.116.189.* 16.11.02, 09:48
      Pozdrowienia dla fitmaniaków w Radomiu,Krakowie i Gdańsku!
    • Gość: hoo Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 16:26
      no dobra dobra...
      ale gdzie ten sukces ????
      strona jak 1000 innych...
      • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 16.11.02, 17:40
        Po pierwsze nie strona a 1000 stron /a tak naprawdę to chyba więcej/.
        Po drugie sukces polega na tym,że jest to w chili obecnej najlepsza witryna w
        polskim necie o tematyce fitness,według zgodnej opinii ludzi z tej branży
        Po trzecie i dla mnie osobiście najważniejsze,jest to pomysł i realizacja rodem
        z Radomia.
        Po czwarte mnie sie bardzo podoba i dlatego napisałam o tej witrynie,pokazując
        w ten sposób jako nieobecna w Radomiu radomianka,coś pozytywnego o ciagle moim
        mieście.
        Pozdrawiam serdecznie i ciągle zachęcam do postrzegania w Radomiu pozytywów.
    • Gość: Gall Anonim Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.com.pl 18.11.02, 10:52
      :)
      • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 08.12.02, 10:02
        Serdecznie pozdrawiam wszystkich "fit" w Radomiu!!!Trzymajcie się ślicznie i
        zdrowo.
        • forta Re: www.fit.pl radomski sukces w necie 15.01.03, 22:09
          Napiszcie cos,bo ten mój watek taki zaniedbany od miesiecy.Pozdrawiam
          Wszystkich w RADOMIU!!!
          • Gość: william Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: 212.244.243.* 20.01.03, 10:38
            Dziękuję za zwrócenie uwagi na ten świetny radomski portal. Ku mojej radości
            masz 100% racji. Grafika jest dobra, informacja dobra, wszystko działa dobrze.
            Chociaż nie jestem fanem fitnes znalazłem trochę informacji o bieganiu. Brawo
            dla Stefana Tatarka za stworzenie fit.pl. Poleciłem go wszystkim znajomym.
            Pozdrawiam.
          • Gość: ZŁY Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 10:07
            no i niech zanika, a Pan Tatarek niech sie wezmie za eltast w ktorym nie mozna
            nic kupic bo wszystko na zamowienie...
            • Gość: Jarek5_7 Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.pilickanet.pl 09.02.03, 18:29
              To ja zapraszam na www.flamingwheels.pl
              portal o amerykanskiej motoryzacji. Jestesmy z Radomia.
              Organizujemy rowniez zloty samochodow amerykanskich.
              Stroa jest mloda, bo powstala w grudniu 2002, ale juz mozna sporo poczytac
              i stale ilosc materialu sie powieksza.
              zapraszam
    • Gość: RobaK Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 19:19
      Witam Serdecznie!
      Fajnie, że ten temat został poruszony :-)
      Też prowadzę strony, tylko niestety, mam duże problemy ze znalezieniem
      serwera :/ Na komercyjny mnie nie stać. I myślę, że podobny problem ma wielu
      zdolnych Radomian. Przydałaby się w naszym mieście jakaś firma, która zajmuje
      się sponsoringiem początkujących, zdolnych webmasterów. A jaka była by korzyść
      dla takowej firmy? Cóż, nie przepadam za komercjalizacją, ale np. firma ta
      wymagałaby jedynie umieszczenia bannera reklamowego i na tym by zarabiała...
      cóz, nie mam zbytnio pomysłu. A zresztą, po co ja tu to piszę, to nie na temat.
      Wkrótce będzie gotowa moja stronka, to też tu dam adresik, chociaż będzie nie
      duża. Jej tematyka to programowane (głównie skryptów na potrzeby stron
      internetowych), może emulacja itd. ...
      • Gość: Jarek5_7 Re: www.fit.pl radomski sukces w necie IP: *.radom.pilickanet.pl 09.02.03, 19:35
        Robak daj maila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka