Dodaj do ulubionych

Chamstwo w Leclercu!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:44
Tym pismem chciałbym zwrócić uewagę dyrekcji Leclerca na niestosowne
zachowanie pani odbierającej telefony pod numerem 381 10 10. Dzisiaj o
godzinie 11.30 poprosiłem panią o sprawdzenie czy są jeszcze komputery dla
dzieci podając jego symbol. Pani (a raczej jakieś chamidło) odburknęło, że
nie jest od tego i rzuciła słuchawkę. Zawdzoniłem po raz drugi odebrała ta
sama. Poprosiłem o nr na dział z zabawkami a ta, że nie ma tam telefonu a
sama mi nic nie powie bo nie może odejść. Na pytanie czy nie mogłaby wezwać
personel z zabawek odpowiedziała, że one nie są od latania. Na koniec
poprosiłem o jej nazwisko po czym usłyszałem stek wyzwisk i rzucenie
słuchawki. Jeżeli nie radzi sobie z tym miejscowa dyrekcja o powyższej
sprawie poinformuję dyrektora generalnego na Polskę. W W-wie byłoby to nie do
pomyślenia! Widać, że to o czym tu piszą o dyrekcji radomskiego Leclerca nie
są jakieś baje. Wszak przykład idzie z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: Chamstwo w Leclercu i nietylko ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:24
      Chamstwo jest wszędzie a głównie w tych molochach zachodniego kapitału,nie
      liczą się z pracownikami i klientami .Podobnie jest w Lidlu na ul.Struga o
      czym jest napisany watek ,weż i przeczytaj ale jak zwykle zdania są
      podzielone.Najlepsza stara zasada - nie chodzić i nie kupować u złodzieji
      mienia społecznego jakim te molochy.Zacznę przestrzegać tej zasady a chyba nie
      stracę tylko zyskam .
    • Gość: kto$iek look! IP: 82.139.41.* 26.11.05, 19:14
      im mniej supermarketow tym lepiej dla spoleczestwa radomskiego! niech sie
      rozwijaja male i srednie przedsiebiorstwa!!
      • Gość: chmurka i tak powinno byc IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:00
        bardzo dobrze ci zrobila... a jak sie pokazesz to powinna cie na kopach wygonic
        glupi facecie ...nadal chodz do obcych i nabijaj im kase ...nie masz polskich
        sklepow...w niemczech niemiec do obcego nie pojdzie na zakupy bo wstyd
    • Gość: doswiadczony Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:20
      nie zawracaj sobie d... yyyy.... glowy dyrekcja w radomiu! wal smialo do
      przedstawicielstwa na Polske, mow ze pracownicy narazaja na szkode wizerunek
      firmy takim zachowaniem i takie tam (to dziala najbardziej)! ja juz od dluzszego
      czasu tak bydlo wychowuje z dobrym rezultatem. nie ma co sie wdawac w dyskusje z
      kierownikiem czy dyrektorem sklepu, bo sprawa szybko przyschnie. ja zawsze ide
      na sam szczyt i tam robie dym. czas najwyzszy skonczyc z "jadzia z miesnego".
      mamy XXIw i o klienta trzeba dbac, a przede wszystkim go szanowac. np raz mialem
      problem nie z zachowaniem pracownika ale z towarem ktory kupilem, byl po prostu
      uzywany, nie chodzilo o leclerc. na prawie troche sie znam, dyskutowac potrafie
      wiec nie lubie jak ktos mnie robi w konia, zreszta chyba nikt nie lubi, tylko
      nie kazdy zdaje sobie z tego sprawe ze jest robiony.
      z tego co wiem czesto duze sieci bojac sie spraw sadowych proponuja
      zadoscuczynienie, (mi zaproponowano wybor towaru z danej kategorii o dowolnej
      cenie - oczywiscie wybralem to co bylo najdrozsze)
      moral: "chcieliscie wydymac freda, teraz fred wydyma was!!!"
      • Gość: Scalak do zbulwerowanego ... głupka IP: *.152.udn.pl 26.11.05, 22:29
        Dziecko powinno podziękować tej pani. Jakim trzeba być kretynem, żeby kupować
        komputer w markecie i to w E.Leclerc.
        Też tam dzisiaj dzwoniłam i odbierał facet, którey nawet się przedstawiał
        imieniem i nazwiskiem. Chyba Ci się więc łapska trzęsły przy wybieraniu nr
        • Gość: popieram Re: do zbulwerowanego ... głupka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.11.05, 22:33
          Sorry, ale czy ty jesteś lach.ciągiem z Leclerca?
          Tobie się pewnie łapy nie trzęsą bo ty akurat się nadstawiasz?
        • Gość: doswiadczony Re: do zbulwerowanego ... głupka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:33
          w sumie Scalak dobrze pisze

nie kupuje sie komputerow w marketach! to jedno wielkie badziewie i bardzo
          prawdopodobne problemy!
          • Gość: żona Re: do zbulwerowanego ... głupka IP: *.00a.radom.pilicka.pl 27.11.05, 11:50
            Ludzie kochani!
            Narzekacie na markety i co z tego. Dzisiaj ponarzekacie, a jutro dawaj żonę za
            rękę, dziecko do wózka i łazić łazić.... po sklepie. Czas minie, dziecko ma
            super spacer (a może złapie jakiegoś wirusa - o co nie trudno na takiej
            zamkniętej powierzchni). W Wy cóż zmęczeni, ale jakże zadowoleni, bo czas minął
            no i .... zrobiliście zakupy przez 2 godz zamiast w 15 minut.
            Pozdrawiam
            Ja też narzekam, ale przynajmniej już nie chodzę do marketów (zostaje mi więcej
            w kieszeni, bo nie kupuję mnóstwa rzeczy, kupuję to co mi jest potrzebne) i
            tyle.
            • Gość: hahaha Re: do zbulwerowanego ... głupka IP: *.udn.pl 27.11.05, 15:57
              Kupujcie dalej gó.. w supermarketach bo to "nie dla idiotów'
      • Gość: l i l a b a j Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 20:16
        rzecz krotko ujmujac, mozemy sobie raczki uscisnac...
    • Gość: DAWID. Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:23
      raczej odwrotnie to klienci zwłaszcz zza tablicy sa chamscy w stosunku do tych
      bidnych kobitek w informacji.
      ale jest taki market w radomiu gdzie obsługa to chamy,oczywiscie nie wszyscy to
      market nomi.
    • Gość: 34 Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.34.udn.pl 27.11.05, 20:59
      proponuje pie..ac sie solidnie mlotkiem w leb, nie pomoze, ale ulzysz
      spoleczenstwu
      • Gość: bula Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:10
        Gość portalu: 34 napisał(a):

> proponuje pie..ac sie solidnie mlotkiem w leb, nie pomoze, ale ulzysz
        > spoleczenstwu

dlaczego wsrod odwiedzajacych to forum jest tylu debili???? czy naprawde nie
        potraficie rozmawiac z sensem?!
        • Gość: string Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 20:22

To be or not tu być - o toooooo jezd pytanie
    • Gość: ppp Re: Chamstwo w Leclercu!!! IP: *.104.udn.pl 03.12.05, 00:52
      trza było wsiąść w aftobus pojechać tam do nich,ustalić która to i pojechać z
      nią na ogólnym(albo chociaż zadzwonić jeszcze raz i ją zwyzywać)...siedzi takie
      barachło,telefony odbiera i myśli że jest wielką szefową bo na kasie nie musi
      robić-swoją drogą szacunek dla pań na kasach pracujących,ciężki kawałek chleba
      mają, a dla tych quasi-szefowych miecio w 4 litery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka