Dodaj do ulubionych

Tak TU cicho o zmierzchu.

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 00:01

Dlaczego???
Tylko słychać jak lecą...
Lecą żurawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.server.ntli.net 08.12.05, 00:07
      wszystkie glaby poszly juz spac,

pora na intelektualistow, dobranoc strong stringu, notabene wycieli moj watek
      kiedys...
      • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 00:25

Nie przejmuj się ja po tym co napisałaś na wszelki wypadek założyłem drugi
        taki sam.
        Znam Adama Michnika - powiem mu co o tym myślę to gościa posunie.
        Ostatecznie nie o taką Plskie walczyłem roznosząc po warszawce pierwsze wydania
        tej gazetki.

A i ten przygłup z aster w Twoim wątku to nie ja.
        • Gość: Anti ............. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 01:05
          o co ty walczyłeś co gdzie roznosząc, in-te-liktualitso?
          • Gość: string Re: ............. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 01:06

Ty Anti siem nie ynteresuj bo kocij mordy dostaniesz.
        • Gość: l i l a b a j Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.server.ntli.net 08.12.05, 11:46
          no coz...pomylilam sie,

jak widac nie wszystkie glaby poszly spac -
          nasze niezastapione cielatko anti znowu nas nie zawiodlo...

• Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 00:55

Dobrze zrobiłem że założyłem drugi wątek,bo przynajmniej tego nie wycięli.

Jest mi tu dobrze,powieki same łopadają,głowa staje się cięższa,uwalniam
          moje myśli i zaraz zasnę jak wy wszystkie na wiosce ;
          adin,dwa,tri,cietyrje,i............stlinguś śpi.
    • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 01:05

Cisza,Ciemno,Światło wyłaczyli na głównych ulicach wioski,nic się nie
      dzieje - Nuda...Nuda...Nuda...
      Żaden Elf,Żaden mi Robaczek Świetojański,Żadna mi Bogini Nocy tu nie zajrzy.

A w Hamerykanskich fylmach...........Eh! szkoda słów.
      • Gość: Anti ....... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 01:21
        weź powróz, idź do lasu. Poszukaj gałęzi i pniaka. Zarzuć linę na tę gałąź.
        Pomyśl o tym stworzeniu lilabaj.
        Rano lesniczy znajdzie twoje zwłoki.
        Będą mieli we wsi o czym gadać.
        • Gość: string Re: Anti anti... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 01:25

Nie nerwujsja Zgredku bo Ci żyłka pęknie i po co ci to.
          Pożyj jeszcze ze dwa latka i nie przesadzaj,no wiesz z ta viagrą bo to przy
          tweojej chorobie serducha nie wskazane jest bardzo,jeszcze ci zastawki weźnie
          i rozp.. przepraszam rozsadzi.
          Uważaj też na zwieracze bo jak się denerwujesz to u siebie na wiosce słyszę
          jakby burzę a przecie to grudzień jest.
        • Gość: string Re: ....... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 01:37

No co tam jeszcze wymyślasz Anti???
          Odpowiem Tobie jeszcze w twoim slangu ;
          ,,Anti weź sznur i powieś się,a od Stringa odpierdziel się"
          to tyla na dziś - nie chce mi siem z tobą frędzlu - łosiu pręgowany gadać.

...........

,,Z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu,a cham honoru nie ma."
          T.Dołęga-Mostowicz
      • Gość: Gerwazy Radomski Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.internet.radom.pl 08.12.05, 01:38
        O,nudo, nudo, nudo, o natrętna damo... Oszczędź Stringa!
        O, głupoto, ty cudzie, potęgo, pasożycie - rośnij w siłę! Na pohybel różnym
        Anti itp.

O ciemności, guru ty moja, zostań nad miastem naszym na wieki.
        Mniej nadziei o wschodzie, mniej zawodu po zachodzie... Mniej wstydu.
        Amen.
        • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 00:04

Po ciężkim dniu czas na papierosa...
          • Gość: Anti ........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.12.05, 03:26
            pędź wiatrem,
            gnaj księzycem
            na wprost
            przez most
            pochyl kopię
            zgiń, przepadnij
            ............
    • Gość: tony Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.05, 00:48

Tedżass czoś czubie powem tobie anczy - to pżez czebe sztryng sze rażhoruwał
      powem czy edno żnajdem czebe i żaradżę wirucszem aapy t]abo amebbom.

tony
    • Gość: tony halik Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.05, 23:41

Gdzie są wszyscy Eeeeeeeeeeeeeeeeee???...

tony
      • Gość: l i l a b a j Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.server.ntli.net 10.12.05, 23:45
        no przecie tuuuuuuuuuuuuuuuuuu

to ktory spi dzisiaj od sciany?
        • Gość: tony Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.05, 23:52

:)))))) ala śmiaszna....
    • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.05, 20:25

Dzisiaj czuję że cicho i spokojnie nie będzie;
      String wyzdrowiał - Lidka wróciła...

Stawiaj Piwo
      Rozpal grila
      Załóż stringi i zaczynaj
      Bo wesoło będzie dzisiaj
      Nie postawisz - będziesz wisiał

Bamos,Bamos desperados
    • Gość: string,tony,gienia Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 23:34

No do łóżek wszyscy spać bo jutro nie wstanieta.
      • Gość: Sara 1002 Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:10
        Nie "słychać" Stinga i Lilabaj nie marudzi...?
        • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 00:42

Tak się tylko ciiiiiii wydaję - buehahahahahaha :)
          • Gość: Yoda Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.12.05, 08:48
            No, string -sukces!!!
            -Po nieudanej próbie stania się feministką (może to raczej Genowefa powinna
            tego próbować?), w końcu jednak udało Ci się zwabić nową laseczkę do swojej,
            czosnkowym aromatem przepełnionej jaskini/wątku;) Teraz tylko nie zmarnuj tej
            szansy, bo to Forum trzeba zaamorryzować -inaczej nic z niego nie będzie. Ja
            się tylko tak zastanawiam: czy opcja na ilość może być w miejscu publicznym
            efektywna? -przecie każda chce być tą jedyną...
            • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 17:40

Mistrzu Yoda święte słowa - nie zmarnuję szansy pójdę na jakość,nie na całość.
              Dzięki za pisemka - doszły.

Niech Moc będzie nadal z Tobą.
              • Gość: Yoda Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 09:07
                Pisemka powiadasz...hm. -To musiało być od kogoś innego. Może od Tony-ego? -bo
                ta jego Elka, to trochę jakby chłopczyca, więc pewnie musiał się chudziak
                stymulować zanim od niej uciekł.
                Co do dylematu jakość vs. całość, to ja akurat go nie dostrzegam, -za to
                Lilabaj z Sarą chyba się nie polubią, hehehe... -tu wkracza pojęcie ilości,
                wytwarzające pewne napięcia wewnątrz pozornie zwartego pojęcia całości.

...Nnnno dobra, -tylko mię proszę nie zarzucać, że mi dialektyka zastępuje
                erotykę -uprzedzam tu fakt, co mógłby zaistnieć;), a miejsca w rzeczywistości
                nie ma.

Pzdrwm
                Na braki Mocy jeszcze nie narzekam:)))
                • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.05, 01:53

No nareszcie cisza,spokój,luzik.
                  Panienki kajciś poszli,zapewne jutro znowu się za czupryny wezną i może
                  wreszcie doczekamy się prawdziwego pojedynku na gołe klaty.
                  Tymczasem wszyscy jak zwykle się pos..pali.
                  Ino Yoda fajkę pali.
                  Daj się sztachnąć u nasz na wsi papierosów marki Visant już nie robią.
                  U nasz jakiejś mętolowe co to jak strzlisz se w płuco to ryj ci wykrynca.
                  Koniec świata pani Popiołkowa i wężykiem,wężykiem...

A na koniec Lilabaj wujek dobra rada czyly Tony opowie ci że chamstwu w życiu,
                  trzeba się przeciwstawiać...
                  Siłoą,siłom i godnościom osobistom
                  No i jak piszesz hamstwu Tony,jak piszesz hamstwu no jak..,no...????
                  No może j dobsze.
                  To była taka scenka do śmichu coby wszystkie zrozumieli,a tera kto siem
                  zacznie śmiać,ten dostanie w ryj.

Węęęęęęęężyyyyyyyyyyykieeeem,Węęęęęęęęęęęęęęęęęęęężyyyyyyyykiem,A jaaaaaaaaak.
                  • Gość: l i l a b a j Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 09:44
                    "...opowie ci, ze chamstwu w zyciu trzeba sie przeciwstawiac..."
                    - cos Ty string robil do tej pory??? nie uwazales na "zajeciach"!!!!
                    ach tak, tobie tez sie uroilo, ze znasz mnie...

• Gość: Yoda Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.12.05, 10:05
                      Nie szarp stringa. Zobacz o jak onirycznej porze pisze (i co pali) i wczuj się
                      w klimat półsnu, w którym rzeczy i osoby stapiają się w jakąś dziwaczną, na
                      nowo znaczącą całość;) -Przecież umiesz marzyć...:-)
                      Pzdrwm
    • Gość: KIBIC Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.dc.dc.cox.net 14.12.05, 06:19
      Gazete Wyborcza Michnikowa rozdawales? Kiedy to bylo? A gdzie byles i co
      robiles 13 grudnia 1981 roku? Tylko prawde pisz!
      • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 17:34

Po co ci to biografię piszesz czy za wcześnie wstałeś.
        • Gość: KIBIC Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.dc.dc.cox.net 16.12.05, 12:59
          chcialem cos znalezc w Twoim zyciorysie ale sie nie udalo, widocznie tego nie ma
    • Gość: string Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 00:47

I znowu tak jak w piątkowy wieczór - nuda...nuda...nuda...nic się nie dzieje,
      a w amerykańskich filmach...
    • Gość: string 007 Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 00:36

O co to to nie,Gozzzie o tej porze to ja dyktuję warunki;
      adin,dwa,tri i Nasz mały Gozzzik śpi.
    • Gość: string 007 Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 00:45

Jessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssstem.
      • Gość: KIBIC Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.dc.dc.cox.net 23.12.05, 01:51
        zaczynasz gadac ze soba, jak to sie nazywa?
        • Gość: string 007 Re: Tak TU cicho o zmierzchu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 01:55

Przepraszam cię Ryśku Ochucki nie wiedziałem że ciebie obudzę,a ty mi nie
          mówiłeś że do tyry wstajesz o 1.30 - odśnieżasz przystanki w ramach programu
          robota za żywność czy się resocjalizujesz siedząc przy kompie w kotłowni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka