Dodaj do ulubionych

Tu będziemy pisali piosenki bez sensu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.05, 00:59

Znudziły się mi napieprzanki dziewczyn Sary i Lilabaj to se siadłem pod
sklepem z jabolem owocowym ,,wisienka" -napisałem se ja piosenkie i założyłem
nowy fajny wuntek dla Was;

Piosenka Prostacka p.t.,,Płynie gó.. potokiem"
sł.String
muz.ludowa zasłyszana
Płynie gó.. potokiem
Tańczy tango wśród fal
Płynie środkiem,płynie bokiem
I odpływa w dal...

Wśród szczęścia fal,tak płynie czas
Że chciałbym być z Tobą miła
I pieścić Cię,całować Cię
Choć północ już wybiła
Więc oczka zmruż i usta złóż
Do pocałunku miła
I tak mi smutno,bo myślę że;
Kiedyś znikniesz jak gó.. we mgle!

Płynie gó.. potokiem
Tańczy tango wśród fal
Czasem łypnie rdzawym okiem
I odpływa w dal...
Płynie gó.. potokiem
Gęsta mgła unosi je...
I tak mi trudno,tak mi źle
Wiem że znikniesz jak gó.. we mgle...

Wśród szczęścia chwil tak płynie czas............itp,itd,itp

- jak wymyślę następne zwrotki,albo Wy je wymyślita to dopiszta nie będę siem
gniewał jak jaki żubr z puszczy kozienickiej
- inne bezsensowne piosniczki też mile widziane
Obserwuj wątek
    • Gość: Hycel Re: Tu będziemy pisali o stringu baranie IP: *.152.udn.pl 15.12.05, 01:10
      to ty baranie pisałeś kiedyś o tym, iż roznosiłeś ulotki solidarnościowe?
      • Gość: string Re: Tu będziemy pisali o stringu baranie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.05, 15:23

Nie to ty pi..człapie pisałeś
    • Gość: Yoda Re: Tu będziemy pisali piosenki bez sensu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 09:44
      Wyznam, że ja też popełniłem jedyny w życiu utwór rymowany na tym Forum - i
      uwaga!: Lilabaj była jego adresatem. O gó... nic tam nie było -ale nie jestem
      tak doświadczonym poetą, żeby swobodnie sobie poczynać ze wszystkimi dostępnymi
      środkami wyrazu. Właściwie, to nawet mi nie przyszły do głowy aż tak barokowe
      zestawienia. Chyba mam za słaby kontakt z Naturą. -Ja z miasta jestem.
      • Gość: l i l a b a j Re: Tu będziemy pisali piosenki bez sensu IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:10
        pamietam, pamietam...jakze to moznaby bylo zapomniec:-)
        • Gość: Yoda Re: Tu będziemy pisali piosenki bez sensu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.12.05, 09:13
          No nie? -Nawet był układ choreograficzny i odgłosy z techniczne z wersji
          unplugged... lepiej niż w realu;) -A obrażona jeszcze wtedy byłaś i pisałaś, że
          nie czytasz. -Jednym okiem?;)
          Pzdrwm
    • Gość: wesoła Re: String IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:37
      No, no...String! Czy to Ty skończyłeś "dziennikarstwo na wydziale zarządzania
      naukami politycznymi"??? Ty minąłeś się z powołaniem, Ty poetą powinieneś
      zostać! Taki Kochanowski nie jest godzien zawiązywać Ci troczków przy
      kalesonach bo by narobił supełków! Pisz dalej, może teraz coś dla mnie, na
      specjalne zamówienie, może o moczu? Pozdrawia smutna-wesoła.
      • Gość: string Info la Wesołej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.05, 15:25

Jeszcze dzisiej o 1.30 będę czekał na Ciebie w umówionym miejscu z serenadą
    • Gość: Sara 1002 AUTOPORTRET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:08
      Sara

Kochała wiatr(Wichajster) i słońce(String)
      w jej oczach odbijało się tysiące marzeń (Kuba)
      jej ruchy przypominały taniec gałązek wierzby (jestem długa i chuda)
      pachniała życiem (i balsamem)
      słuchała starych drzew (lilka)
      nie bała się patrzeć
      czekała na zimę,
      a przyszła WIOSNA (neostrada TP)

P.S. Lilabay może sobie zaśpiewać!!!
      • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:56
        ...lecz co z tego?
        byla przeciez zywym przykladem
        ze steerotypu...,
        ktory wyjasnial jej tragizm

• Gość: Sara 1002 Re: AUTOPORTRET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:59
          Nie wszyscy mogą i POTRAFIĄ pisać - lilabaj. Znajdź inne hobby - tylko nie pisz
          po raz kolejny o seksie!!!
          • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:04
            i tak jestes denna...
            • Gość: Sara 1002 Re: AUTOPORTRET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:11
              Brak słów...dał się zauważyć u Lilabaj!!!
              • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:33
                poczekam na kogos normalnego do dyskusji...
                sajonara!
                • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:34
                  :-) nie spiesz sie...
                  mialo byc: saronara!!!!
                  • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:36
                    tez...
                  • Gość: Sara 1002 Re: AUTOPORTRET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:37
                    Podsunęłaś mi pomysł - nazywam Cię "saimiri" - małpko Ty ...
                    • Gość: Sara 1002 Piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:39
                      Śpiewam o Lilabaj
                      smutnej dziewicy
                      cio szuka miłości
                      na forum prawicy...
                      • Gość: l i l a b a j Re: Piosenka IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 09:31
                        jesli jeszcze nie wiecie -
                        rozne dewoty chodza po swiecie
                        i tak od niedawna jest z nami
                        sara co chodzi do szkoly
                        z kilkoma baranami...
                    • Gość: l i l a b a j Re: AUTOPORTRET IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 09:33
                      wysil sie na jakas oryginalnosc, bo malpka jestes juz ty
      • Gość: l i l a b a j drzewa w moim zyciu... IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 12:18
        "sluchala starych drzew (lilka)"

- z jednym drzewem na cale zycie zwiazalam sie 24 lata temu, a jest to drzewo
        genealogiczne...
        - jestem jak wiatr - poruszam rozne kwiaty, drzewa i krzewy, chwastorosle
        oczywiscie tez..., czasem jestem jak bryza..., mozesz sie ze mna zmagac lecz i
        tak mnie nie zatrzymasz...,

czy to ma sens, ocencie sami, ja jestem zdania, ze tak
        • Gość: l i l a b a j Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 12:55
          i coz, niestety czasem jest tak, ze jakies go..no sie przyczepi do wiatru...
        • Gość: Sara1002 Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:19
          Wiem, bo "piernięcia" nie cofniesz!!!
          • Gość: string Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.05, 18:59

Sara co za dużo to i świnie nie chcom - wypad mnie z mojego wątka wynyśl se
            swój albo weź zimny pryśnic to ci ból gardła przejdzie ...do soboty.
            • Gość: Sara 1002 Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:34
              Ty w moich wątkach też "brudziłeś"!!!
              • Gość: string Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.05, 20:21

Ja kuźwa byłem obiektywnym sumieniem nie mającym nic do powiedzenia w tych
                wątkach bo byli wątłe.
                • Gość: Sara 1002 Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:45
                  Twoja opinia najmniej mnie interesuje...nawet mogę napisać, że wcale!
                  • Gość: grozzz Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:11
                    hej Saro a na początku swego Autoportretu napisalas ze kochasz Slońce czyli
                    Stringa hahahahahaha
                    • Gość: string 007 Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 21:21

Stringa nie da siem nie kochać nawet Ty Grozzzie ło tym wiesz.

________

Grozzz ja Ciem Kocham a Ty śpisz
          • Gość: l i l a b a j Re: drzewa w moim zyciu... IP: *.server.ntli.net 17.12.05, 00:55
            hmmm, domyslam sie, ze probowalas wielokrotnie to sprawdzic...
      • Gość: l i l a b a j pytanie do sary IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 12:29
        saro1002, wybryku natury, czy masz cos wspolnego z huraganami w usa?
        :-)
      • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 12:39
        nie sugeruj sie tym, ze ci nie odpisze od razu jak znowu zaszczekasz, ze
        mi "slow zabraklo",
        dzis wroce troche pozniej...
    • urania77 Re: Tu będziemy pisali piosenki bez sensu 16.12.05, 20:28
      super wierszyk taki realistyczny
      string jesteś jedyną osobą na forum która potrafi rozśmieszyc mnie do łez, a
      twoje posty są the best
      :D
      • Gość: string 007 Zły Mikołaj - wierszyk nie dla dzieci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 00:43

Jakieś dzwonki słychać z dala,
        To Mikołaj zapindala
        Minę jakąś ma dziś srogą
        Renifery już nie mogą
        Dopiernicza aż się kurzy
        Dziś zapierdziel ma dość duży
        Mimo wielkiej dziś roboty
        Z równowagą ma kłopoty
        Rozerwany ma swój worek
        I rozpięty ma rozporek
        Spodnie całe wymiętolił
        Chyba z sanek się spierwszymmajem ;)
        Alkoholu czuć aromat
        Nawalony jak automat
        Wysiadł z sanek,głośno beknął
        I wielkiego orła jebnął
        Wyskoczyły mu dwa jajka;
        Jak tu wierzyć w Mikołajka...
        • Gość: zarloczek Re: Zły Mikołaj - wierszyk nie dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:48
          jedna tylko jest piosneczka ze na NIEBIE JUZ GWIAZDECZKA... za pietnascie
          godzin, 4 minuty i 30 sekund
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka