Gość: ? IP: *.udn.pl 31.12.05, 11:06 Ja już wiem, rozszyfrowałem tego frustrata i opluwacza PISu. Domyślacie się kto to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michu Re: Kim jest michu? IP: *.internet.radom.pl 31.12.05, 11:14 A rozszyfrowywuj sobie mnie ile chcesz, ale cały PiS może mi skoczyć. Jestem sympatykiem PO czego nie ukrywam , prowadzę własną działalność gospodarczą, która jest niezależna od polityki. Może to ci pomoże mnie lepiej zidentyfikować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: ? IP: 82.139.38.* 31.12.05, 11:17 A POwiedz mi co mnie to obchodzi że nie lubisz Pisu i jesteś sympatyk PO. Dla mnie to jesteś zaśmiecacz forum bo można raz napisać dwa razy a nie od razu 10 wątków nie mających sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: ? IP: *.internet.radom.pl 31.12.05, 11:22 Jeśli dla ciebie nie ma sensu że ktośa marnuje publiczne pieniądze, że nie będzie ani jednego z 3mln obiecanych mieszkań i w ogole z obietnic PiSu nic nie będzie tylko igrzyska to znaczy ,że nie zalezy ci na przyszłości kraju. A jesli ci na tym nie zależy to delikatnie ci powiem wyjedź sobie z naszego kraju albo na Bałoruś albo do juesej, bo jesteś zwykły balwan. A kim jestem jednak chyba kogoś obchodiz, skoro założył taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: ! IP: 82.139.38.* 31.12.05, 11:25 A co Ci da PISanie na tym forum. Idź na skargę do mamy albo jedź i pobij PISowców a nie zaśmiecaj forum które nie ma nic wspólnego z polityką...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: ! IP: *.internet.radom.pl 31.12.05, 11:28 A gdzie jest npisane ,że nie ma nic wspólnego z polityką? Dlaczego się nie odzywasz jak inni opluwają np. PO? To świadczy o bardzo poważnej ograniczoności twojego myslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: ! IP: 82.139.38.* 31.12.05, 11:31 A widzisz gdzieś tu osobę co zakłada 10 wątków naraz o tej samej nudnej tematyce? Jak by była to też bym powiedział że zaśmieca forum jak i Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:28 >>>>A kim jestem jednak chyba kogoś obchodiz, skoro założył taki wątek. obchodzi bardziej niz snieg, bo tu ludzie ciekawskie som i lubiom grzebac innym w majtkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: ? IP: *.cyon.ch 31.12.05, 17:52 Ten Michu to jakiś czerwony frustrat bo nawet na rózowego nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re: Kim jest michu? 31.12.05, 18:07 Zostales michu rozszyfrowany przeze mnie! Jestes Polakiem z krwi i kosci, do tego normalnym. Zycze Ci samych radosci w tym nowym, 2006 roku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Kim jest michu? IP: *.udn.pl 31.12.05, 13:03 Ugrupowanie Donalda Tuska, który zapowiada, że PO będzie "kłopotem dla władzy", zaprzeczyło w ten sposób dotychczasowemu wizerunkowi partii rozsądku, obrońcy budżetu państwa - ocenia "Rzeczpospolita". Ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda o PO Specjalnie dla micha IP: *.udn.pl 31.12.05, 13:12 Link dla POpaprańca micha: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20051231&id=my14.txt Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Trwaj michu! 31.12.05, 14:10 Mi imponujesz. Nie przejmuj sie idiotycznymi komentarzami i zlosliwosciami, Ty wiesz jak dotrzec do i obudzic ludzi. Pisanie wszystkiego w jednym watku nie przyniosloby takich efektow, bo ludziom nie chcialoby sie w nie wchodzic. A wiecie co ja mysle gdy patrze na premiera Marcinkowskiego? Ze jeszcze bedziemy plakac. Po prostu to czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re:[...] ? IP: 82.139.38.* 31.12.05, 14:24 No rzeczywiście dotarł i obudził przekonywujące wypowiedzi kulturalne i nasycone pełniom argumentów nie ma co. A przy tym jaki szarmandzki nikogo nie obrażał za to że ma inne poglądy na politykę, normalnie powinien kandydować na przywódcę tego kraju On by go uzdrowił. A pan Miller a pan Belka? Byli dobrymi „rządzicielami” wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re:[...] ? 31.12.05, 14:38 Jak jestes taki naprawiacz i chcesz stawiac ludzi do pionu, to czemu mnie nie poprawiles? Mamy premiera Marcinkiewicza, nie Marcinkowskiego. Jestem za wolnoscia slowa, nie wolnoscia glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re:[...] ! IP: 82.139.38.* 31.12.05, 14:44 A ja jestem przeciw wolności słowa...?? NIE ja jestem wkurzony że ktoś mnie opluwa bo mam inne poglądy polityczne. Jesteś razem z Tym oszołomem za demokracją a jak ja mu powiedziałem że nie toleruje PO to mi nawrzucał. Poczytaj co On pisze dopiero stwierdzaj fakty. Od naprawiania ja tu nie jestem i nie mam zamiaru być KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re:[...] ! 31.12.05, 14:53 Gość portalu: Wichajster napisał(a): > Od naprawiania ja tu nie jestem i nie mam zamiaru być KONIEC. No wlasnie widze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=34205108&a=34205773 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re:[...] !? IP: 82.139.38.* 31.12.05, 14:58 I co ma to wspólnego z rzekomym moim naprawianiem...? I daj już sobie spokój bo znudziło mnie gadanie z osobami które nie potrafią spojrzeć w jedną stronę i drugą i wyciągnąć z obydwu + i - ich działania.... Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re:[...] !? 31.12.05, 15:03 A gdzie jest napisane, ze nie wczytam sie we wszystkie wypowiedzi micha, ktory Cie rzekomo opluwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re:[...] !?!? IP: 82.139.38.* 31.12.05, 15:06 Daj se siana.......na wstrzymanie Kup sobie zdjęcie Donalda opraw w ramki powieś na ścianie i wpatruj się w niego popijając piwo Tuskie. I daj mi spokój. Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re:[...] !?!? 31.12.05, 15:13 Od czytania Twoich marnie blyskotliwych tekstow, wole zdjecie micha. Szczesliwszego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Czujesz jak każdy komunista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:04 Czujesz jak każdy komuch. Strach, bo przyjdzie zapłacić. A Michu bez sensu dobiera fragmenty. Głównie przypisuje PiS-owi zasługi poprzedników. To nienawiść tak zaślepia. Może troche pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urania77 Re: Kim jest michu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.12.05, 18:01 nie rozumiem czemu czepiacie się, michu pisze jak jest naprawdę z PiS, w moim przypadku nie jestem zwolenniczką żadnego ugrupowania w Polsce, ale zwolenniczką prawdy, dobrze że jest michu to dobra dusza tego forum pozdrawiam wszystkich i życzę udanej, szalonej zabawy :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Kim jest michu? IP: *.internet.radom.pl 01.01.06, 13:29 Wszystkim moim sympatykom dziękuję za wsparcie i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Niwym Roku , a moim wrogom nic nie życzę, bo nie jestem wredny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: Kim jest michu? IP: *.udn.pl 02.01.06, 22:08 Jesteś wredny i nierozgarnięty. Odpowiedz Link Zgłoś