Gość: rad IP: *.suffolk.lib.ny.us 03.10.01, 16:17 Czemu nosicie ubrania Big Stara?Przezuccie sie na Levisy albo Wranglery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Korektor Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.rado.gazeta.pl 03.10.01, 17:35 A Ty na ortografię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.echo-press.com.pl 04.10.01, 12:05 Gość portalu: Korektor napisał(a): > A Ty na ortografię To Ty na ortografię. Ch.. pisze się właśnie przez CH . Nie bierz wzorców z murów, tylko ze słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.rado.gazeta.pl 04.10.01, 16:23 Gość portalu: MZ napisał(a): > Gość portalu: Korektor napisał(a): > > A Ty na ortografię > > To Ty na ortografię. Ch.. pisze się właśnie przez CH . Nie bierz wzorców z muró > w, > tylko ze słownika. A Ty MZ też na ortografię i dodatkowo do okulisty. Przeczytaj jeszcze raz, to będziesz wiedział gdzie jest błąd. Nie w ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 05.10.01, 00:24 Gość portalu: Korektor napisał(a): > A Ty MZ też na ortografię i dodatkowo do okulisty. Przeczytaj jeszcze raz, to b > ędziesz wiedział gdzie jest > błąd. Nie w ch... Tyle lat sie uzywalo przez H i bylo dobrze :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.echo-press.com.pl 05.10.01, 10:32 Gość portalu: Korektor napisał(a): > Gość portalu: MZ napisał(a): > > Gość portalu: Korektor napisał(a): > > > A Ty na ortografię > > To Ty na ortografię. Ch.. pisze się właśnie przez CH . Nie bierz wzorców z > murów, tylko ze słownika. > A Ty MZ też na ortografię i dodatkowo do okulisty. Przeczytaj jeszcze raz, to b > ędziesz wiedział gdzie jest > błąd. Nie w ch... Poradziłem sobie bez okulisty. Wiem jak się pisze "przerzućcie" i nie musisz mi tego tłumaczyć. Sorry, nie zauważyłem, że o to chodzi. A tak na marginesie, to błędy ortograficzne można znaleźć w niemal każdym wątku. Jeżeli Korektorze jesteś aż tak dokładny (dokładna?), to może zwiększ swoją aktywność... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 03.10.01, 20:59 Bo każdy dres, powtarzam: każdy, ma coś, a nawet więcej z tej słabej firmy. Te rzeczy to przecież takie szmaty jakich mało. Big stary noszą kaflary... Ale i tak dres pójdzie to sklepu i kupi big stara, nawet jeśli nie będzie się mu podobał. Kupi go tylko dlatego bo jego kolega ma taki sam. Identyczny. Wszyscy muszą mieć takie same spodnie. Wypasione, wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hAmleT` Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:29 hehh... no ja tez jestem dresem... apropo.. moze ktos jedzie na koncert Children Of Bodom?? nie nikt??? dziwne... :P a ja sobie pojade.. w jeansach bigstara i w koszuli tej firmy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 04.10.01, 10:47 Gość portalu: hAmleT` napisał(a): > hehh... no ja tez jestem dresem... apropo.. moze ktos jedzie na koncert > Children Of Bodom?? nie nikt??? dziwne... :P a ja sobie pojade.. w jeansach > bigstara i w koszuli tej firmy:P No proszę, dres jedzie na Mystic Festival? Kto by pomyślał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: XXXXXX czar jeansow Big Star IP: *.pl 04.10.01, 23:59 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Bo każdy dres, powtarzam: każdy, ma coś, a nawet więcej z tej słabej firmy. Te > rzeczy to przecież takie szmaty jakich mało. Big stary noszą kaflary... > Ale i tak dres pójdzie to sklepu i kupi big stara, nawet jeśli nie będzie się > mu podobał. Kupi go tylko dlatego bo jego kolega ma taki sam. Identyczny. > Wszyscy muszą mieć takie same spodnie. Wypasione, wiecie... A ja sie z tym nie zgodze...Sztruksy Wranglera (normalne rury) po 2miesiacach wygaldaja jak szmata, powycieraly sie na zgieciach, na siedzeniu, wszedzie gdzie sie dalo...kazde pranie powoduje ze ich kolor robi sie coraz bledszy...jednym slowem nadaja sie do robienia porzadkow w piwnicy...mam czarne z BS (rowniez normalne proste rury, zero jakis tam udziwnien) i nosze je juz kupe czasu, nie widac po nich zmian, wygladaja caly czas na nowe [exploatowane byly nawet bardziej niz te Wranglery]....Zreszta wchodzac do Wranglera, Mustanga czy Lewisa widac od razu kupe ciuchow rodem ze szmatexu. Po drugie kupuje to co mi sie podoba i nie wazne czy to jest Lewis, Wrangler, Lee czy inna firma...Rownie dobrze to moze byc NoNaMe, ma mi sie podobac i ma sie dobrze nosic. A co do Lewisa...kupa beznadziejnych ciuchow o wygorowanej cenie, odpowiadajace jakoscia tym samym co jest w BS, Wranglerze czy Lee.. Takie jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: XXXXXX czar jeansow Big Star IP: 212.244.146.* 05.10.01, 15:51 Gość portalu: Voder napisał(a): > > A ja sie z tym nie zgodze...Sztruksy Wranglera (normalne rury) po 2miesiacach > wygaldaja jak szmata, powycieraly sie na zgieciach, na siedzeniu, wszedzie gdzi > e > sie dalo...kazde pranie powoduje ze ich kolor robi sie coraz bledszy...jednym > slowem nadaja sie do robienia porzadkow w piwnicy...mam Że jak??? to chyba jakieś podrobione kupiłeś. Ja mam 2 pary: jedną z 5 lat (fakt trochę wytarta ale po niewłaściwym praniu we Frani ;-))) ) Druga ponad 2 lata i wygląda jak nowa. Eksploatuję intensywnie. > Po drugie kupuje to co mi sie podoba i nie wazne czy to jest Lewis, Wrangler, L > ee > czy inna firma...Rownie dobrze to moze byc NoNaMe, ma mi sie podobac i ma sie > dobrze nosic. O i tu masz zdrowe podejście. Ja mam to samo zdanie. Poza tym czyżby jakiś matołek próbował wprowadzić jeszcze jakiś bardziej szczegółowy podział na: dresiarzy, bigstarowców, później pewnie wranlerarzy, levisiarzy... Bosz... ale u nas jest różnorodność.... A tak na marginesie można być dresem nie nosząc dresów, to przede wszystkim sposób bycia, później jest dres, gruby kark, łysy łeb.... > A co do Lewisa...kupa beznadziejnych ciuchow o wygorowanej cenie, odpowiadajace > > jakoscia tym samym co jest w BS, Wranglerze czy Lee.. Taaa, levis jest zdecydowanie przereklamowany co widać w cenie, ale: mam trochę tych ciuchów, tyle że za pół ceny "ze skazą" która schodzi po pierwszym praniu. A że mają obcięte metki... w końcu ważna jest jakość nie metka. A propos metek, widziałem gości w gajerach z białymi metkami na rękawach utrzymujących że to naszywka firmowa i tak ma być ;-)))) (dresy w gajerach???) Pewnie pasowało by im na plecach jeszcze napisać Vistula ;-) > Takie jest moje zdanie... A moje pomiędzy Twoim ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: XXXXXX czar jeansow Big Star IP: *.pl 07.10.01, 14:11 Gość portalu: Voytek napisał(a): > Gość portalu: Voder napisał(a): > > A ja sie z tym nie zgodze...Sztruksy Wranglera > (normalne rury) po 2miesiacach > > wygaldaja jak szmata, powycieraly sie na zgieciach, na > siedzeniu, wszedzie gdzi > > e > > sie dalo...kazde pranie powoduje ze ich kolor robi sie > coraz bledszy...jednym > > slowem nadaja sie do robienia porzadkow w piwnicy...mam > > Że jak??? to chyba jakieś podrobione kupiłeś. Ja mam 2 W takim razie w radomskich sklepach kupic mozna podroby :)) Kupowane w sklepie wraz z inna para ciemnoniebieskich Wranglerow...;> > pary: jedną z 5 lat (fakt trochę wytarta ale po > niewłaściwym praniu we Frani ;-))) ) Druga ponad 2 lata i > wygląda jak nowa. Eksploatuję intensywnie. Widac nie eksploatujesz ich tak jak nalezy, za malo intesywnie ;>>> Jesli chodzi o sztruksy to mam oczywiscie druga pare bezowa z takiego troche inszego sztruksu...inna faktura i te trzymaly sie kupe czasu, powycierane sa coprawda juz strasznie ale wygladaja nadal bombowo ;>>> A co do wogole sztruksow to ja bardzo lubie gruby sztruks dlatego nie zaopatruje sie tylko we Wranglerze... > > A co do Lewisa...kupa beznadziejnych ciuchow o > wygorowanej cenie, odpowiadajace > > > > jakoscia tym samym co jest w BS, Wranglerze czy Lee.. > > Taaa, levis jest zdecydowanie przereklamowany co widać w > cenie, ale: mam trochę tych ciuchów, tyle że za pół ceny > "ze skazą" która schodzi po pierwszym praniu. A że mają > obcięte metki... w końcu ważna jest jakość nie metka. Tez mialem 501 czy inny stuffik tej firmy ale zawsze kupowany z drugiej reki albo wlasnie z niby skazami itp...Po co przeplacac za metke ??? Jak ktos mi udowodni ze Lewisy trzymaja sie bardzo dlugo to mu wyjme moje pierwsze Mustangi z szafy ktore bylby zdatne do chodzenia gdybym z nich nie wyrosl ;))) > A propos metek, widziałem gości w gajerach z białymi > metkami na rękawach utrzymujących że to naszywka firmowa > i tak ma być ;-)))) (dresy w gajerach???) Pewnie pasowało > by im na plecach jeszcze napisać Vistula ;-) Rotfl ;>> Najlepiej tloczonymi literami !!!!! ;> > A moje pomiędzy Twoim ;-))) Eeee tam pomiedzy, w zasadzie jest takie samo, widac nie trafiles jeszcze na bubla z Wranglera ;)) Ja mam pierwszego, ale chcialem po prostu udowodnic ze nie wszystko zloto co sie swieci i ze BS tez ma dobre ciuchy, a utozsamianie kogos z jakas grupa tylko dlatego ze ma jakas metke. Nie kazdy w dresie Adidasa jest "dresem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN Re: XXXXXX czar jeansow Big Star IP: 171.128.19.* 08.10.01, 10:03 Popieram przedmówce i kropka. Mialem Wrangler jeans granat wytarl sie niemilosiernie po 2 latach, a byly raczej szanowane. levi jest za drogi, jak cos kupie to na promocji. "prywatnie" nie kupuje za stary na to jestem, a zreszta nie mam zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 05.10.01, 00:27 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Bo każdy dres, powtarzam: każdy, ma coś, a nawet więcej z tej słabej firmy. Te > rzeczy to przecież takie szmaty jakich mało. Big stary noszą kaflary... > Ale i tak dres pójdzie to sklepu i kupi big stara, nawet jeśli nie będzie się > mu podobał. Kupi go tylko dlatego bo jego kolega ma taki sam. Identyczny. > Wszyscy muszą mieć takie same spodnie. Wypasione, wiecie... I dlatego se kurde kupilem dzis Mustangi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.*.*.* 04.10.01, 09:48 ale o so chozi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 10:42 Gość portalu: rad napisał(a): > Czemu nosicie ubrania Big Stara? Z bardzo prostej przyczyny. Tylko w spodniach tej marki mojemu mężczyźnie nic się nie odgniata i nie obciera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 05.10.01, 00:29 Gość portalu: Lyche napisał(a): > Z bardzo prostej przyczyny. Tylko w spodniach tej marki mojemu mężczyźnie nic s > ię > nie odgniata i nie obciera ;-) W ktorych miejscach? :) BS ogolnie ma dosyc luzne spodnie, ale kroj jakis taki dziwny.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Chujowy czar jeansow Big Star 05.10.01, 04:45 Ciekawy jestem jakie ma cia zdanie na temat firmy Dallas? Moj znajomy ma sklep tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: 192.168.0.* / *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 08:17 szpiro napisał(a): > Ciekawy jestem jakie ma cia zdanie na temat firmy Dallas? > Moj znajomy ma sklep tej firmy. Dziewczyna kupila z tej firmy spodnie i po jakims czasie strasznie sie spraly i wygladaja o wiele gorzej wlasciwie to nie sa warte tych pieniedzy. Powracajac do BS i L ja chodze i w jednych i w drugich i mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.pl 05.10.01, 11:11 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Lyche napisał(a): > > Z bardzo prostej przyczyny. Tylko w spodniach tej marki mojemu mężczyźnie > nic s > > ię > > nie odgniata i nie obciera ;-) > > W ktorych miejscach? :) > BS ogolnie ma dosyc luzne spodnie, ale kroj jakis taki dziwny.... Khmm a to dziwne bo moje sa raczej niezbyt luzne...Zreszta wlasnie je przystawilem do Wranglerow i ...kroj taki sam...chyba przeszyje metke bo jeszcze mnie ktos za dresa wezmie....coz dziwny ten kraj gdzie sie ludzi po jeansach ocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.pl 05.10.01, 15:15 Gość portalu: Voder napisał(a): >....coz dziwny ten kraj gdzie sie ludzi po jeansach ocenia A co to za roznica czy sie ocenia po jeansach czy dresach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.netia.pl 05.10.01, 16:34 Proponowałbym skończyć tą dyskusję o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.suffolk.lib.ny.us 05.10.01, 17:53 zacznijmy pisac o dziewczynach w dresach ... co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.pl 07.10.01, 14:13 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Voder napisał(a): > >....coz dziwny ten kraj gdzie sie ludzi po jeansach ocenia > > A co to za roznica czy sie ocenia po jeansach czy dresach? :) Nie ocenia sie tylko po dresach !! Nie kazdy w dresie jest taki za jakiego go bedziesz zaraz widzial. Widac nie widziales dresow w garniturach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: Chujowy czar jeansow Big Star IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 10:00 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Lyche napisał(a): > > Z bardzo prostej przyczyny. Tylko w spodniach tej marki mojemu mężczyźnie > > nic się nie odgniata i nie obciera ;-) > > W ktorych miejscach? :) > BS ogolnie ma dosyc luzne spodnie, ale kroj jakis taki dziwny.... Nie wiem czy krój dziwny, czy nie, ale w spodniach innych marek niż BS, jest mu przyciasno. Wszak jednych obdarzyła natura obficiej innych mniej. Mój należy do tych pierwszych ;-) i tylko w Big Starach mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś