Dodaj do ulubionych

gdzie wątek????????

IP: *.udn.pl 05.01.06, 21:11
co jest do cholery? napisalem stonowany i obiektywny, ale krytyczny post o
sylwestrze w relaksie w Jedlni, gdzie mial byc kulig i inne atrakcje a
organizatorzy sie z wszystkiego wymigali juz na imprezie glupimi
tlumaczeniami. bawilem sie dobrze, ale nijak sie to mialo do ulotki
zachecajacej do imprezy!!! czy pan naczelny jest w az tak dobrych wzajemnych
ukladach z p. Pasniewskim i spolka, czy tez ja jestem slepy i nie widze
swoich watkow, podczas gdy inne sylwestrowe są nadal do wgladu ? zenada.
Obserwuj wątek
    • zarloczek23 Re: gdzie wątek???????? 05.01.06, 21:50
      dzis radomski dzien wycinania watkow,
      jak to w ogrodzie u pospolitego ogrodnika
      pod noz poszly nie chwasty ale tez rumianki
      i bratki...
    • Gość: GT Re: gdzie wątek???????? IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 06.01.06, 14:41
      Ja jakoś ten wątek widzę:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=34293098
      • Gość: qaz Re: gdzie wątek???????? IP: *.udn.pl 06.01.06, 16:05
        > Ja jakoś ten wątek widzę:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=34293098

Khem, khem...
        gosc po prostu nie zauwaza tych malych cyferek na dole strony ;)

• Gość: oprawca Re: gdzie wątek???????? IP: 80.50.201.* 06.01.06, 16:49
      kolejny "skrzywdzony" przez los pragnacy na forum wyrazic swoje smutki i zale,
      krajalo mi sie serce czytajac Twoj post o sylwestrze w Jedlni, bylem pelen
      wspolczucia, chcialem przytulic, wytrzec zaczewieniony od kataru nosek ... ech
      Ojczyzno dokad zmierzasz, tyle nieszczesliwcow po polskiej ziemi nosisz ...
      • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 06.01.06, 17:40
        Od kiedy wiesz, ze wolisz chlopcow?
        • Gość: Konsument drobiu Re: gdzie wątek???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:06
          Kolejny ignorant majacy problem ze zruzumieniem tekstu pisanego
          • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 06.01.06, 20:23
            Te! Chicken...! Otworz swe podwoje wyobrazni i nie badz taki mlody gniewny.
            • Gość: Konsument drobiu Re: gdzie wątek???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:00
              > Te! Chicken...! Otworz swe podwoje wyobrazni i nie badz taki mlody gniewny.

prosze Cie czytaj z uwaga me wypowiedzi, mozesz je nawet przesylabizowac jesli
              to Ci pomoze, bedzie Ci latwiej wowczas mnie zrozumiec.

Wiem, ze przeczytanie az tylu slow na raz, to dla Ciebie pewne
              wyzwanie, ale oplaci sie, zapewniam Cie, rzadziej bedzie dochodzic pomiedzy
              nami do nieporozumien. Postaraj sie, i mam nadzieje, ze nie uraczysz mnie juz
              wiecej kolejna "swiatla wypowiedzia", ktora nie jest niczym tylko "szczytem"
              plynacego z Twej jasnie oswieconej glowy intelektu.

Na szczescie nie kazdy jest Tobie podobny. Powiedzialbym, ze w Twoim przypadku
              (zaniku podstawowych funkcji umyslowych) znajdujesz sie w zdecydowanej
              mniejszosci.
              • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 06.01.06, 21:10
                Nie faflun sie juz tak dzieciaku, bo jestes zalosny i tragiczny w tym momencie.
                Ten Konsument drobiu juz dzis skonczyl tragicznie.:)
                • Gość: Konsument drobiu Re: gdzie wątek???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:46
                  Twoja odpowiedz świadczy tylko o tym, ze piszesz bzdury, bo kiedy przychodzi
                  do konkretow nie potrafisz ich przedstawic. A tyle razy sobie powtarzalem, nie
                  dotykaj gowna ...
                  • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 06.01.06, 22:16
                    Mdly jakis jestes konsumencie. Szukasz problemow tam gdzie ich nie ma.
                    • Gość: Konsument drobiu Re: gdzie wątek???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:54
                      Dla mnie EOT znirzanie sie do Twego poziomu wypowiedzi jest stanowczo pozniej
                      mej godnosci. Stosujesz filozofie cwaniaczka - narobiłem pod siebie, ale dopóki
                      mi nie pokażesz gdzie i w jakich ilościach - ja nic nie wiem, to nie ja.
                      Szkoda mi czasu na bezproduktowne konwersacje z panem Nikt.
                      • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 07.01.06, 19:53
                        Nie stosuje, tylko pokazuje przyklad filozofii wspomnianej przez Ciebie,
                        bo "znirzanie" nie jest przez er zet, a i "bezproduktownie" tez wyglada
                        znaczaco. Niemozliwe, zeby Ci sie opsnela lapusia na keyboardzie.
                        Nadety jestes tak w ogole. I meczacy w swoich kretynizmach. Bez zlosliwosci.
                      • angielski_spleen Re: gdzie wątek???????? 07.01.06, 19:55
                        "bezproduktowne"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka