Gość: ja Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: 82.139.45.* 15.01.06, 19:06 byla super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: 82.139.45.* 15.01.06, 20:06 to sie mylisz..i tyle!albo ..nie bylas na fajnej studniowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.radom.pl 15.01.06, 20:30 podobno kicha, a dekoracj? hi, hi- wiszace rolki po papierze toaletowym. Traugutt sie nie popisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:34 Za moich czasów a kończyłem LO dwa lata temu Traugutt te nie słynął ani z poziomu ani z gustu.Dużo tam obiecują a mało robia z tego co mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.33.radom.pilicka.pl 15.01.06, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.33.radom.pilicka.pl 15.01.06, 23:04 ja mysle, ze bylo spoko tylko slaba obsluga i duzy przewal na kase!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.radom.pl 16.01.06, 09:57 Ja tez slyszalam o aferze z pieniedzmi,studniówka kosztowala 350 a wyprawili ja chyba za 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.radom.pl 15.01.06, 20:35 Niestety, z relacji córki wynika,ze to bylo jedno wielkie nieporozumienie. Komitet rodzicielski bedzie mial wiele do tlumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guci Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:41 Jakoś mnie to nie dziwi, że studniówka była do kitu. Przecież to szkoła bez żadnych tradycji, to znaczy z tradycjami niesistniejącego liceum im. Syrokomli, "cieszącego się " sławą najgorszego w latach siedemdziesiątych. Pamiętam, że kto nie dostał się w tych latach do innych liceów, a nie miał smykałki do techniki, lądował tam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUTCIE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:56 ja konczylam traugutta rok temu i studniowke wspominam baaaaardzo mile :) zabawa byla bardzo udana :) dekoracja - fakt, niezbyt udana, ale za to zespol gral bardzo fajnie i jedzonko bylo dobre :) w tym roku tez sie bawilam na studniowce (juz nie w traugucie) i tez bylo suuuuuper :D kto wie? moze nawet lepiej niz na mojej? :) Odpowiedz Link Zgłoś