Gość: cc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 09:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obiektywna Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 11:31 A kim Ty jesteś aby oceniać pracę innych ludzi? Znasz sie na dziennikarstwie czy tylko w swej beznadziejności próbujesz zwrócić na siebie uwagę? Czy wiesz źle poinformowany młodzieńcze, że nasza TK zajęła drugie miejsce w Polsce w rankigu najlepszych telewiji kablowych? Więc moze to Ci wszyscy ludzie sie mylą tylko nie Ty jeden co? Zastanów sie zatem 10 razy zanim jeszcze raz napiszesz taką bzdure nie majacą odzwirciedlenia w prawdzie. A jeżeli chcesz oceniać innych to zacznij od siebie...powodzenia w walce z wewnętrznym wrogiem Twojego "ego" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.crowley.pl 19.01.06, 11:33 o rety... a kto jeszcze byl w tym rankingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 11:38 No widzisz jak mało wiesz o swoim mieście i o tym co sie wnim dzieje ważnego? Żabciu gdybyś nie byla ignorantką nie zadawałabyś takiego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.crowley.pl 19.01.06, 11:40 Baz łaskawa nie obrażać innych ludzi, skoro ich nie znasz i nic o nich nie wiesz :) pozwolisz, ze sama bede wybierac programy, które oglądam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 12:37 Moja droga.Nikogo nie obarażam bo słowo ignorancja nie jest obraźliwym. Jeżeli tego nie wiesz weź słownik wyrazów obcych do reki i przeczytaj co oznacza to słowo. Dopiero po zaznajomieniu sie z etymologią danego słowa odpowiadaj komus na post. A jezeli sama wybierasz programy jakie ogladasz to i bardzo dobrze, ale też nie obraż z kolei tych którzy ogladają inne niz Ty. Na tym polega kultura osobista, której jak widze jeszcze Ci brakuje. Powodzenia w "buszowaniu po książkach" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_radomski Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! 19.01.06, 12:39 ja swoim postem nikogo nie obrazam. zapytalam kto inny byl w rankingu. jest w tym cos obrazliwego dla Ciebie? ty sobie z kolei poczytaj moze co to znaczy "obiektywizm", bo chyba nie do konca rozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 12:46 Moja droga jeżeli ja pisze, że Tk Dami zajęło 2 miejsce w rakingu polskich telewizji kablowych to chyba czarno na białym znaczy ze brały w tym udział wszystkie TV lokalne z Polski, prawda? Chyba już jaśniej nie mozna. A jeżeli chcesz wiedzieć czym jest obiektywizm to powiem Ci najprosciej jak można: to zdrowa krytyka a nie krytykanctwo, które Wy młodzi próbujecie tutaj to uskuteczniać (choć z marnym skutkiem). To znaczy że nie jest sie stronniczym ale patrzącym z boku, oceniającym sprawiedliwie bez własnych ukrytych emocji. Pa. i buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_radomski Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! 19.01.06, 12:52 obiektywizm, moja droga, to jest podejscie do sprawy bez uprzedzen. a ty w swojej wypowiedzi zrobilas juz ze mnie czlowieka niedouczonego, pozbawionego kultury... wiec raczej nie podeszlas do mnie obiektywnie. w dodatku uogolniasz i wrzucasz uzytkownikow tego forum do jednego wora "mlodych krytykantow". oddam ci moj slownik, chyba bardziej ci sie przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_radomski Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! 19.01.06, 12:41 i wyobraz sobie, ze dla niektorych wmawianie im niewiedzy jest obrazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimage Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 12:35 BUAHAHAHAHAHAHAHAH dostali chyba za twarze, np .Darka Osieja, a sama telewizja to czysta amatorszczyzna a dziennikarstwa prawdziwego tam nie znajdziesz, tematy poruszane wkoło to samo ( szpital to chyba codziennie) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 12:41 Kolego nie obrazaj innych a w szczególnosci tych których nie znasz i nic o nich nie wiesz. Czy zdajesz sobie sprawe ze Twoje IP jest do odszukania i mozesz odpowiadac za to przed sądem cywilnym? Uważaj zatem co piszesz i o kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 12:51 Czytam i nie wierze, ze tyle glupoty i nienawisci jest tutaj. Dlaczego ludzie sie obrazaja? Dlaczego wypisują wstretne rzeczy o innych? Czy komukolwiek byłoby miło gdyby o nim po nazwisku wypisywano? Ludzie!!!!!!!!! Przestańcie!!!!!!!!!!!!! To chore i okropne. Żyjcie i dajcie żyć innym w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_radomski Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! 19.01.06, 13:19 tutaj jest tak prawie w kazdym watku. bez wzgledu na to co napiszesz, zaraz znajda sie tacy, co cie zmieszja z blotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre! hahahahahha IP: *.chello.pl 19.01.06, 14:39 starszyc to mzoesz swoje dzieci o ile je bedziesz miec:DDDD nie maja co robic tylko szukac i straszyc sadami hahaahaha,sady z powaznymi sprawami pierdziela sie latami a ty mi tu.....HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik forum Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: 82.139.51.* 25.01.06, 22:17 Tak IP jest do odszukania - Pamiętajcie o tym jak macie internet z Vectry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 13:10 Mam propozycje dla Wszystkich tych, którzy tak wiele mają do powiedzenia. Skoro taka "bylejaka" jest ta nasza TV kablowa to proponuje niech każdy z tych krytykujących złoży własną TV i robi to lepiej od DAMI...ha ha ha...wyobrazam sobie efekty. Każdy jest krzykacz ale na odległość a jak trzeba coś pokazac, wykazac sie czymś no to zaczynają sie schody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ SI Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ SI Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.06, 13:19 Kaziu zgadzam sie w 100%. Kazdy potrafi tylko obarażac, krytykowac i wyśmiewać sie z kogoś bo to najłatwiesze. Ale zeby wziać sie do roboty to nie ma komu.Ja uwazam tak: ...ten sie nie myli, co nic nie robi....a ja wole pomyłki( bo te mozna zawsze naprawić) niż nieróbstwo. Takie jest moje zdanie. Mniej gadajcie wiecej róbcie. A na pewno nie pokazujcie błędow innych bo sami zapewne wiecej ich popełniacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:38 TV Dami jest bardzo dobrą telewizją i nie wolno jej porownywac do telewizji ogólnopolskich. A jakość programów i teledziennika doceniono wśród wszystkich kablówek, o czym juz ktos wczesniej wspominal. Oby jak najdłużej istniala TV Dami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex radomianin Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.eranet.pl 19.01.06, 20:02 Czytam ten watek i nie wierzę oczom swym. Doniedawna mieszkałem w Radomiu. Od 6 miesięcy mieszkam w Kielach. Oglądam TVP3 W kielcach i powiem Wam że Dami w Radomiu ma 3 razy wyższy poziom niż niejeden ośrodek TVP zarówno merytoryczny i techniczny. Nie wspominam o kablówce w Kielcach. To jest dopiero masakra. Nie oceniajmy ludzi po ich wyglądzie. Znam Darka O. To równy facet. Pracuje nie tylko dla pieniędzy ale także z zamiłowania do Sportu. Proszę. Szanujcie to co macie. Droga krytykantko/krytyku jeśli uwazasz że jesteś lepsza niż ludzie pracujący w Dami przyjdz tam i pokaż co potrafisz. Z pewnościa przyjmą Cię z otwartymi rękami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! IP: *.eranet.pl 19.01.06, 20:38 Ogólnopolska Izba Gospodarcza Komunikacji Kablowej wraz z Fundacją Akademii Mediów i Stowarzyszeniem Telewizji Lokalnych zorganizowała konkurs "To nas dotyczy", którego celem jest promowanie telewizji lokalnej jako równoprawnego współuczestnika krajowego rynku medialnego, o rosnącym znaczeniu dla lokalnych odbiorców. W konkursie brały udział 42 telewizje lokalne, które nadesłały łącznie 214 prac w różnych kategoriach, m.in.: krótka forma telewizyjna-reportaż, program informacyjny, wywiad oraz program planszowy, z których jury zakwalifikowało 28 materiałów telewizji lokalnych w tym telewizji, które są emitowane w sieci Telewizji Kablowej VECTRA. Zgodnie z regulaminem konkursu Komisja Programowa w składzie: Ewa Michalska - Dyrektor Konkursu, Halina Godecka - Fundacja "Akademia Mediów", Juliusz Marek - Ogólnopolskie Stowarzyszenie Telewizji Lokalnych, Aleksander Sawicki - Kino Polska zakwalifikowała programy, które następnie oceniło jury pod przewodnictwem Krzysztof Zanussiego. Członkami jury I edycji Konkursu byli: Ewa Gadomska - KRRiT, Anna Skonieczna - HBO, Tomasz Jabłoński - Polsat.24 listopada 2004 r., podczas gali XXV Konferencji i Wystawy Ogólnopolskiej Izby Gospodarczej Komunikacji Kablowej w Wiśle, ogłoszono wyniki pierwszej edycji Konkursu i wręczono Kryształowe Ekrany. I tak w kategorii PROGRAM INFORMACYJNY nominacje otrzymały: 1. Telewizja DAMI Radom - TELEDZIENNIK 2. Telewizja SM Grudziądz - GRUDZIĄDZKI SERWIS INFORMACYJNY 3. Telewizja WTK Poznań - PULS DNIA Laureatem Kryształowego Ekranu została Telewizja WTK Poznań. Nominacje w KATEGORII WYWIAD: 1. Telewizja Sanok - Z POSŁEM MARIANEM KAWĄ O UNII EUROPEJSKIEJ; autor, zdjęcia i montaż - Robert Biłas 2. Telewizja Sanok - OSOBY WYRÓŻNIONE NAGRODĄ MIASTA SANOKA - SŁAWOMIR WOŹNIAK; autor, zdjęcia i montaż - Robert Biłas 3. Telewizja Słupsk - TYLKO O MNIE - IN-GRID; autor i montaż - Andrzej Gross Laureatem Kryształowego Ekranu została Telewizja Sanok - wywiad pt. OSOBY WYRÓŻNIONE NAGRODĄ MIASTA SANOKA - SŁAWOMIR WOŹNIAK. Laury nominowanym i zwycięzcom wręczała Danuta Waniek - przewodnicząca KRRiT oraz Jerzy Straszewski - prezes Ogólnopolskiej Izby Gospodarczej Komunikacji Kablowej. Patronem medialnym konkursu był portal Wirtualnemedia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
oficcer Re: TK DAMI - BEZNADZIEJA!!! 01.02.06, 15:45 beznadziejni sa dziennikarze.Pani"redaktor" kasia P nawet z czytaniem ma trudnosci jeszcze nie widziałem zeby "podniosła" oczy choc na chwilke Odpowiedz Link Zgłoś