figurantzradomia 04.02.06, 11:08 watek w ktorym mozna wpisywac wszystkich nierobów, łapówkarzy, złodzieji, oraz tych co nie zrobili nic dobrego dla radomia! 1MAREK SUSKI 2PREZYDENT BANASIEWICZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Itka Re: WSTYD MI ZA TYCH Z RADOMIA!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.111.144.* 04.02.06, 11:12 Może jakieś uzasadnienie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: WSTYD MI ZA TYCH Z RADOMIA!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.139.38.* 04.02.06, 14:35 Wiesz że oskarżając kogoś bezpodstawnie możesz sobie narobić kłopotów? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: WSTYD MI ZA TYCH Z RADOMIA!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 15:38 Figuzynt ty sybi jyjic zy pygzybu ni ryb.Zynim zycnis cyś pirdylić ty zybyc cy si wy Pylscy dziji. Nyjpirw klycyk polycyjynt spisył klijinty cy nywylony zle sim wyryzył o kycynskich tyk zy bydzi mił sprywy zy szyrgyni pryzydyntya. Tyryz pykt pydpisyli i dzinnikyrzy scigyć byndym cy inni. Cy ty sy figyrynt mytykę kupyłyś... Jak tyk to czykyj na słyńcy i pymintaj ży wyrzyj rzyci ni podskyczysz. Znylyzł sim rycyrż Dżydaj. A ty gy wichyjstyr tylko pydpyszczysz. Yspykyj sim figyryntzrydymia i nich mocz byndzie z tybą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulacz Re: WSTYD MI ZA TYCH Z RADOMIA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 04.02.06, 16:12 wstyd a chociazby dlatego ze kielce dostaly dotacje na nowo budowany stadion i dotacje na budowe nowego lotniska! a u nas wszystko tylko na papierku i w planach rzadzi prywata i banda najlagodniej rzecz ujmujac przypadkowych ludzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WSTYD MI ZA TYCH Z RADOMIA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.02.06, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś