Gość: Syndyk IP: *.234.udn.pl 06.02.06, 21:55 Prezydent i jego firma pewnie chcą pokazać w negocjacjach z Amerykanami, że wcale ich propozycji nie traktują jako wielkie halo. Takie negocjacyjne zmiękczanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokalny_patriota Bluff 06.02.06, 22:05 Wiceprezydent Nita chce popisać się przed opinią publiczną, że on i jego firma są twardzi w negocjacjach z obcym kapitałem, że mogą pozyskiwać kapitał na swoich warunkach. Wiceprezydent pewnie będzie to traktował jako element swojej kampanii wyborczej, gdy jego kandydaturę na prezydenta zgłosi Radomski Samorząd Obywatelski. Jedno jest pewne - rozmowy z Amerykanami nie zostaną zerwane, bo władza chce pokazać, że ściąga do Radomia kapitał. Jestem przekonany, że ten przetarg to bluff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiop Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 07.02.06, 01:09 cholera mnie bierze jak sie w żywe oczy kpi z opinii piblicznej. I co na to rzecznik i cały zarząd. W końcu to właścicielem Radpecu jest gmina radom więc mieszkańcy mają prawo wiedzieć co sie tam dzieje. Ja już sie pogubiłem w sprawie majątku Radpecu, raz sie cos wnosi do spółki potem sprzedaje, po co to wszytko. Tylko dla określonego prywatnego interesu wladz Radpecu na spólke z władzami miasta. Pisałem wiele razy na wątkach poświęconych Radpecowi i nigdy nikt nie napisał jaka jest polityka tej firmy a pan rzecznik odsyła w sprawach technicznych do kogoś innego a w innych sprawach zasłania się przepisami itp. Potem sie okaże że znowu radomianie na tym stracą. Czy kocioł w końcu udało się sprzedać? Dobre pytanie co, a może jeszcze komin dorzucą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:15 Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po 07.02.06, 13:50 Skandal!!!!!! To co wyprawia Nita i Radpec (Latek) należy zatrzymać, rozpiep.. majątek byłej EC i nic z tego nie będzie. Nie raz i nie dwa podreślałem że Radpec swoją kondycję będzie usiłował poprawić porzez sprzedaątku a nie poprzez poprawę jakości swojej głównej działalności. Ten majątek jest wielkim majątkiem z punktu widzenia gminy, tam może powstać prawdziwy teren inwestycyjny który może przciągać naprawdę dużych inwestorów. Łapy precz od tego terenu. Radpec niech wykaże się zyskami ale nie poprzez ślepą wyprzedaż. Radpec należy do Radomian a nie do NITY i Latka. Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po 08.02.06, 10:20 zdecydowanie trzeba się przyglądać tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś