Dodaj do ulubionych

Radpec szuka chętnego na zakup składowiska popi...

IP: *.234.udn.pl 06.02.06, 21:55
Prezydent i jego firma pewnie chcą pokazać w negocjacjach z Amerykanami, że
wcale ich propozycji nie traktują jako wielkie halo. Takie negocjacyjne
zmiękczanie.
Obserwuj wątek
    • lokalny_patriota Bluff 06.02.06, 22:05
      Wiceprezydent Nita chce popisać się przed opinią publiczną, że on i jego firma
      są twardzi w negocjacjach z obcym kapitałem, że mogą pozyskiwać kapitał na
      swoich warunkach. Wiceprezydent pewnie będzie to traktował jako element swojej
      kampanii wyborczej, gdy jego kandydaturę na prezydenta zgłosi Radomski Samorząd
      Obywatelski.
      Jedno jest pewne - rozmowy z Amerykanami nie zostaną zerwane, bo władza chce
      pokazać, że ściąga do Radomia kapitał. Jestem przekonany, że ten przetarg to
      bluff.
    • Gość: misiop Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 07.02.06, 01:09
      cholera mnie bierze jak sie w żywe oczy kpi z opinii piblicznej. I co na to
      rzecznik i cały zarząd. W końcu to właścicielem Radpecu jest gmina radom więc
      mieszkańcy mają prawo wiedzieć co sie tam dzieje. Ja już sie pogubiłem w
      sprawie majątku Radpecu, raz sie cos wnosi do spółki potem sprzedaje, po co to
      wszytko. Tylko dla określonego prywatnego interesu wladz Radpecu na spólke z
      władzami miasta. Pisałem wiele razy na wątkach poświęconych Radpecowi i nigdy
      nikt nie napisał jaka jest polityka tej firmy a pan rzecznik odsyła w sprawach
      technicznych do kogoś innego a w innych sprawach zasłania się przepisami itp.
      Potem sie okaże że znowu radomianie na tym stracą.
      Czy kocioł w końcu udało się sprzedać? Dobre pytanie co, a może jeszcze komin
      dorzucą.
      Pozdrawiam
    • Gość: robal Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:15
      Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
      • iuslex Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po 07.02.06, 13:50
        Skandal!!!!!! To co wyprawia Nita i Radpec (Latek) należy zatrzymać, rozpiep..
        majątek byłej EC i nic z tego nie będzie.
        Nie raz i nie dwa podreślałem że Radpec swoją kondycję będzie usiłował poprawić
        porzez sprzedaątku a nie poprzez poprawę jakości swojej głównej działalności.
        Ten majątek jest wielkim majątkiem z punktu widzenia gminy, tam może powstać
        prawdziwy teren inwestycyjny który może przciągać naprawdę dużych inwestorów.
        Łapy precz od tego terenu. Radpec niech wykaże się zyskami ale nie poprzez
        ślepą wyprzedaż. Radpec należy do Radomian a nie do NITY i Latka.
    • iuslex Re: Radpec szuka chętnego na zakup składowiska po 08.02.06, 10:20
      zdecydowanie trzeba się przyglądać tej sprawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka