Gość: slonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:20 czy ktos z was mial wesele w lokalu Kaskada? planujemy urzadzic tam skromne przyjecie.Wlasciciel wydaje sie ok.Napiszcie,co wiecie o tym miejscu, zwlaszcza od strony kulinarnej i obslugi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: wesele w Kaskadzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.06, 22:08 byłam tam w zeszłym roku i impreza była bardzo udana. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: wesele w Kaskadzie IP: 82.139.45.* 13.02.06, 16:42 a gdzie jest ten lokal? i na ile osób można tam urządzi przyjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: wesele w Kaskadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:54 lokal jest za wiezieniem, na Wolanowskiej, wesele moze byc na nie wiecej niz 60 osob, bo to jest niewielka sala, ale bardzo symaptyczna:) Mam nadzieje,ze nam sie tam uda przyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wesele w Kaskadzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 17:36 no cóż, rok temu byłam tam na sylwestrze i było z tego co pamietam 80 osób. wszyscy tańczyli i było super (a na sylwku w odróżnieniu od wesel na których byłam wszyscy tańczą), także nie wiem skąd te 60 osób Ci się wzięło? moze pomniejszyli salę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: wesele w Kaskadzie IP: 82.139.45.* 19.02.06, 20:10 czy to taka "niebieska" sala koło stacji gazowej? jesli tak to o mało co nie mielibyśmy tam wesela, ale w końcu "wygrała " sala w Kosowie, w tym roku bedziemy tam na weselu w czerwcu (tam mozna spoko 80 osób z tego co pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wesele w Kaskadzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 21:04 nie, teraz to już niczego nie jestem pewna;) na pewno to było na wolanowskiej i chyba to była kaskada, ale niebieska i na 60 osób? z tego co pamiętam to raczej sala jest jakaś jak jaskinia z kamienia czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: wesele w Kaskadzie IP: *.orange.pl 20.02.06, 00:37 wesela, sylwestry, jest w czym wybierać, acz mam tego farta jeszcze się nie weselić w roli głównej....:)) w kazdym razie bawiłem się i w tej kaskadzie, sylwester był, niebieskiego koloru nie pamiętam acz trochę drewna i kamienne ściany jak najbardziej, panne wyrwałem w klimatnym zaciszu..:) w sumie to był sylwester poprzedni chyba lub jeszcze wcześniej, balet super, ale poza klimacikiem lokalu to głównie ludzie robią klimat, a ten był za.... taak, poszalało towarzycho, z żarciem tez było chyba ok, bo sporo zjadłem (głównie piłem;)) wielkich salonów to tam nie było, ale na oko to było ponad 80, może seteczka, napewno nie jedna seteczka wódeczki też:)))))) dobra, żeń się i ciesz się życiem, ważne by znajomi kumaci byli i nadali dobry klimat zabawy, to jest najwazniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś