Gość: marta IP: *.22.radom.pilicka.pl 15.02.06, 12:14 Chciałabym kupić w Radomiu mały domek do zamieszkania,niedrogi i położony w okolicach ul. Firleja, ul.Warszawskiej? Może mi ktoś pomoże? Czekam na poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: didi Re: Kupię dom !!! IP: *.infoplus.com.pl 15.02.06, 12:53 chyba tam budowane są domki szeregowe na ul. Klwateckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kupię dom !!! IP: *.22.radom.pilicka.pl 15.02.06, 13:02 A dokładnie w którym miejscu,czy są już budowane, czy zbudowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Kupię dom !!! IP: *.infoplus.com.pl 15.02.06, 13:13 Z tego co widziałem, to część jest zbudowana i zamieszkana, kilka w stanie surowym, firma chyba INTERSOL lub podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Kupię dom !!! IP: *.128.udn.pl 21.02.06, 19:27 może na Halinowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Kupię dom !!! 21.02.06, 19:58 Gość portalu: marta napisał(a): > Chciałabym kupić w Radomiu mały domek do zamieszkania,niedrogi i położony w > okolicach ul. Firleja, ul.Warszawskiej? Może mi ktoś pomoże? Czekam na > poważne oferty. Jeżeli jestes poważnie zainteresowana to odezwij się na:pagu67@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś