Gość: smakoszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:53 Nie jadłam tam jeszcze, ale polecam pizzę w Legenda Cafe - najlepsza pizza w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glus Re: Na pizzę do Dominium IP: *.radom.net 17.02.06, 09:58 polecam cynaderki z płucek u pana mariana na dzierzkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Na pizzę do Dominium IP: *.radom.net 17.02.06, 10:00 zapraszam na tęczową na zrazy u teściowej.paalce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Na pizzę do Dominium 17.02.06, 10:17 Skorzystałem z oferty pizzy Dominium i... Nic specjalnego. Duża pizza, określana jako familijna dla 4-5 w cenie od 18,50 (bardzo uboga) do 39,50 zł (full dodatków), za pizze ze srednią liczbą dodatków około 26 - 30 zł i to już po reklamowanej "wielkiej obniżce cen", do tego sos za 2,50. Pozatym pizza rozmiarowo nie wygląda na rodzinną. Nie wyobrażam saobie sobie aby starczyła dla tylu osób, dla dwóch owszem . U konkurencji za 20 zł jest naprawdę już ekstra pizza z duza ilością dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm9 Najlepsza pizza w Radomiu - gdzie? Ranking!!! IP: 193.111.145.* 17.02.06, 10:26 Fani pizzy!! Wpisujcie gdzie wg Was jest najlepsza pizza w Radomiu. Moje typy to pizzerie (restauracje): 1. Legenda 2. Teatralna 3. La Spezia 4. Da Grasso A na ostatnim miejscu zapiekanka z TelePizzy oraz PizzaHut(na szczęście tej nie ma w Radomiu). Smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzi Re: Najlepsza pizza w Radomiu - gdzie? Ranking!!! IP: *.11.radom.pilicka.pl 17.02.06, 10:37 ja potrafie zjec i lubie-wierny jestem raczej TelePizzy gdyz sam tej najwiekszej nie zjem,a w Degrasso nie bylem ale ma kolege podobnych rozmiarow i ta najwieksza zjada i wypija do tego 2 piwka, tak wiec odpowiedzceie sobie sami,do tego sam montuje w domu z czym chce i jaka chce i kazdy lezy do gory brzuchem...reasumujac-TelePizza na Zolkiewskiego;)) tanio nie jest-ale by sie najesc i tak bym zaplacil tyle samo ;)) ale kazdy niech robi jak uwaza + zapiekanki na Moniuszki i kebab w Selgrosie Capadoccia;)) pozdro dla lasuchow i pozeraczy w duzych ilosciach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Najlepsza pizza w Radomiu - gdzie? Ranking!!! IP: 212.244.70.* 17.02.06, 14:30 Nie jadłem pizzy w Radomiu w zbyt wielu miejscach, ale ta w Naszej Szkapie jest świetna. Choć nie jest duża, to do każdej pizzy dają duży browar gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostrasiostry Re: Na pizzę do Dominium IP: *.internet.radom.pl 17.02.06, 10:40 Najgorszą pizzę jazdłam w XXL Burger na Akademickiej - sucha, twarda, spieczona, bez sosu, ser tylko na środku i tak w marnej ilości. Druga beznadziejna pizza to w Da Grasso - Margarita sucha, a Pepe Roso tłusta jakby w oleju gotowana a nie w piecu pieczona, fujjj juz po jednym kawałku miałam dosyć... Najlepszą jaką jadłam to dawno dawno temu w N.Y.C.P. - nowojorska (mniam mniam) i równie pyszna diabelska (dla miłośników przyjemnego pieczenia w buzi, przełyku i żoładku) - szkoda, ze lokal zamknęli (buuu) W Dominium jadlam na razie tylko Margaritę, ale muszę przyznać ze byłam zadowolona - ser na całej pizzy, sosu nei brakowało (ten dodatkowy był mi juz nie potrzebny), ciasto miękkie, niespieczone, a do tego ser superrrrrrrrrr się ciągnie, uwielbiam tak.... Przepyszną pizzę ostatnio jadłam w Mada (tak się chyba to nazywa, lokal z kinem w budynku hali targowej Korej). Polecam!!!! Mniam mniam.... Od kilku lat nie jadałam równie pyssznej, a mała pizza.... to tylko tak sie nazywa, ona jakna mała jest gigantyczna :-) Pozdro dla wszystkich samokoszy pizzy :) Aha - gdzie jest Legenda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Na pizzę do Dominium IP: 82.139.55.* 29.04.06, 17:42 a moze sprobuj kiedys pizze z czyms innym niz tylko z samym serem ... :) wtedy opinia bedzie cos warta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Reklama IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:23 Jak dla mnie to ten artykul powinien mies ladnie napisane ze to reklama :P. No chyba ze tworca ma wyjatkowo ograniczone horyzonty myslowe. Jak juz sie pisze taki artykul to wypadalo by nawiazac napisac tez o innych lokalach :P. A co do legendy to macie racje w Radomiu najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Na pizzę do Dominium IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.06, 12:20 Mam pytanko, a gdzie mieści się Legenda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm9 Re: Na pizzę do Dominium IP: 193.111.145.* 17.02.06, 12:36 Legenda mieści się na Piłsudskiego od strony Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
licht Re: Na pizzę do Dominium 19.02.06, 12:42 duszno brak kimatyzacji bądź jakiegokolwiek wyciągu powietrza - patrz szyby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackcat Re: Na pizzę do Dominium IP: *.udn.pl 19.02.06, 13:55 a ja wole dagrasso :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barocco Re:Dominium- co to ma być? IP: *.internet.radom.pl 19.02.06, 20:55 Zaintrygowany reklamami wstąpiłem do Dominium. Zachęcające "pizza już od 4.50" szybko, co było do przewidzenia ,okazało się chwytem pod publikę- owszem , jest taka opcja: mała margherita wielkości telerzyka deserowego.Następna, mała z jednym dodatkiem kosztuje 10 zł, dwa dodatki bodajże 15,50. To są ceny , jak piszą właściciele "promocyjne"! Z ciekawości zamówiłem małą pizzę z trzema dodatkami.Otrzymałem w/w wielkości pizzę z na wpół surową cebulą. Żadna smakowa rewelacja - mocno przeciętna.I za sosy trzeba płacić osobno. Propozycja w menu dość bogata, lecz na lokal tej klasy ceny zdecydowanie wygórowane.Są w ofercie dania dość swojsko brzmiące, np. placek po węgiersku za...18, czy 18,50. Nie wiem, czy w tym mieście jest gdzieś droższy, być może. Wnętrze, owszem, schludne, w końcu nowe jeszcze, ale bez żadnego klimatu- bar po prostu. Na razie to nowość, więc ludzie z ciekawości wchodzą, głównie małolaty.Zobaczymy, co będzie po wakacjach.Całkiem niedaleko za te same pieniądze można w Teatralnej zjeść smaczniej, lepiej i w przyjemniejszym klimacie. Obstawiam,że do końca roku pizzeria Dominium się z naszego miasta zwinie. I nie piszcie, że jestem od konkurencji itp. Jestem zwykłym łakomczuchem,ale lubię zjeść smacznie i w miarę niedrogo, bo nie należę ( niestety) do bogaczy :( A...i jeszcze nie ma browca, a lubię nim właśnie pizzę popijać i żadne cole i soczki mnie nie kręcą. Chcecie się przekonać, czy mam rację - idźcie do Dominium spróbować promowanych specjałów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Dominium- co to ma być? IP: *.47.udn.pl 19.02.06, 22:09 Powiem tak... Co dominum, to dominium. Zależy jak trafisz. Mam pod swoim kołchozem jedną knajpinę dominum, pizza ok, piwo, nawet możliwy wybór jakiegoś normalnego wina. Ale raz zamówiłem via telefon i było już mniej kolorowo, inny punkt, inna pizza, mimo, że niby miała być taka sama... Jednym słowem - to nie donald, gdzie wszystko smakuje wszędzie tak samo. A co do cen - jak dla mnie kosmiczne. W Radomiu nie konsumowałem. Znając życie i podejście radomskich przedsiębiorców, to pizza w dominium musi smakować strasznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re:Dominium- co to ma być? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 11:03 nie wiedząc co zrobić na obiad postanowiłam zamówić pizzę, a że dopiero co otrzymałam reklamę tejże pizzerii postanowiłam zamówić, przywiózł gościu za 30 min tak jak było powiedziane przez telefon, ale... nie miał wydać nawet z 50 zł a pizza kosztowała ponad 20 zł, mąż musiał lecieć do sklepu i rozmieniać pieniądze jak przyszedł to pizza była już zimna, mało tego dodatki różniły się od mojego zamówienia, sos barbecue nawet nie leżał obok prawdziwego sosu barbecue i to za 2,50 - taniej by wyszło kupić ketchup i dodać przyprawę. Pizza miała być na 2-3 osoby, a tu dwie nawet nie mogły sobie porządnie zjeść. Już wolę Telepizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Na pizzę do Dominium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:16 ostatnio bylam tam z kumpela i wiecej juz tam nie pojde zaplacilam za 4skladniokowa a jadlam sama margeritke skladnikow praktycznie nic nie bylo nie wspomne juz o sosie .Ludzie uciekajcie jak najdalej od tej pizzeri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz W dagrasso najlepiej!!! IP: *.33.radom.pilicka.pl 19.02.06, 22:50 W dagraso najlepiej jasna cena sosy gratis, pizza ogromna i bardzo dobra. W dominium nie bylem i nie pojde to jest pewnie gorsze od slabej telepizzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: W dagrasso najlepiej!!! 20.02.06, 22:58 a na mapie umieszczonej na ich stronie ciągle brak Radomia....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakoszek Re: Na pizzę do Dominium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:54 Bylem widzialem i nie padlem na kolana...... Reklama w miescie.. FAKT dosc widoczna i pokazna,ale lekko mijajaca sie z prawda,ktora znajduje sie w ofercie...., tej papierowej.Jakosc pizzy oceniam jako dosc srednią,moze moj wysublimowany smak nie pozwala na wyzsza ocene.Co pizzernia to zwolennicy i przeciwnicy, daleki jestem od ocen pozostalych lokali, poniewaz szanuje smak i gust innych. Gyby faktycznie inne pizzerie byly do niczego czy bylyby w stanie funkcjonowac bez klientow??.Zycze wlascicielom nowego lokalu duzo szczescia i dobrej jakosci oferowanych produktow i niech WYGRYWA-KARMI Radomskich Pizzeromaniakow :-) najlepszy w miescie :-) Pozdrowionka wielu grubasow zycze w lokalu :-) Smakoszek PS. Panstwo Wlasciciele, a swoja droga Paragony Fiskalne wydaje sie klientom, chyba ze w zamian dostaniemy zwrot Vat'u za zakupione u Panstwa specjaly :-), reszta no coments :-) bo sie skarbowka moze dowalic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Na pizzę do Dominium IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 22:43 nie bylem jeszcze w dominium , ale legendy raczej nic nie dorowna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa Re: Na pizzę do Dominium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:58 tak zamówiłem..... porażka tak wysoka cena i taka jakośc,... nie przejdzie w tym miescie Da grasso wymiata i kazda inna za 15zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Porównam dwie pizzerie IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:57 A ja moge porownac dwie pizzerie, mianowicie XXL Burger na Akademickim i DaGrasso na Michalowie. Wiec tak: - XXL Burger - pizza bardzo dobra, nie "męczy", klimat lokalu naprawde ok, muzyczka, "telebim", browarek, fajny wystrój - cos w drewnianym stylu, świeczki i wogole:) Lokal ma klimat!!! - DaGrasso - pizza ma troszke za grube ciasto na obrzeżach ( przewaznie zostawiam, choc jak ktos chce sie naprawde najesc to dobrze ), ale ogolnie pizza ok, wystroj marny ( plastikowe niewygodne kszesla, stoliki odzielone metalowymi kratkami ), w lokalu duszno - nie ma klimatyzacji, widac zreszta po szybach - zawsze zaparowane, nie ma piwa. Aaa...bym zapomnial dodac, naperawde istotna sprawa...wyjechalem z kumplami na pizze pewnego wieczora, byla godzina 21...wchodzimy do DaGrasso, nie ma miejsc wolnych, pytamy sie ile sie czeka na pizze ( na wynos ) - odpowiedz 45 minut...wychodzimy. Dalej jedziemy do XXL Burger - lokal równiez pełny po brzegi - czas oczekiwania deklarowany przez obsluge 20 min - natomiast czas realny - 17 minut - i to mi sie podoba:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Porównam dwie pizzerie IP: *.171.udn.pl 29.04.06, 01:56 A byłeś w pizzeri "Winchester" nad Potokiem, jak nie, to naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Porównam dwie pizzerie IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 29.04.06, 19:50 > pizze pewnego wieczora, byla godzina 21...wchodzimy do DaGrasso, nie ma miejsc > wolnych, pytamy sie ile sie czeka na pizze ( na wynos ) - odpowiedz 45 > minut...wychodzimy. Dalej jedziemy do XXL Burger - lokal równiez pełny po > brzegi - czas oczekiwania deklarowany przez obsluge 20 min - natomiast czas > realny - 17 minut - i to mi sie podoba:D I to wszystko wyjasnia, bo zrobienie dobrej pizzy musi potrwac. Nawet to morozone gowno z Biedronki trzeba piec 20 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrju Re: Na pizzę do Dominium IP: *.devs.futuro.pl 01.03.06, 12:52 Zawitałem do nowootwartej Dominium w Walentynki. Pizza podana expresowo w 9min. Bardzo smaczna i nie zgodzę się z innymi wypowiedziami. Od tamtej pory zamawiam do domu i nie narzekam na smak ani jakość pizzy. Do da grasso i telepizzy się zraziłem i więcej tam nie pójdę. Właściciele Dominium gratulacje trafiliście w 10tkę Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Na pizzę do Dominium 01.03.06, 16:56 To niech się postarają jeszcze, żeby na mapce umieścić Radom. Nie jest to chyba wielki problem, a mnie np. strasznie irytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Na pizzę do Dominium IP: 80.54.1.* 29.04.06, 07:53 byław w tej pizzeri raz i wiecej tam nie pójde pizza straszna poza tym czekałam chyba ze 35 min . Polecam teatralna i PIEROGA super Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Na pizzę do Dominium 29.04.06, 20:44 A ten Pieróg to gdzie?? I co poza pierogami tam można przekąsić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Na pizzę do Dominium IP: 80.54.1.* 29.04.06, 23:14 Pieróg w Teatralnej to jest chyba pozycja 32 w spisie pizz (to taka pizza złozona na pół) ale goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westy_ Re: Na pizzę do Dominium IP: 82.139.52.* 30.04.06, 03:00 a ja raz tylko zamowilem dominium.. massakraaa.... NIE POLECAM! juz Telepizza sto razy lepsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Na pizzę do Dominium 03.05.06, 13:29 Wreszcie jest Radom na mapce na ich stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś