Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:55 No tak wiadomośc na pierwsza strone!!!Jakie miasto takie wydarzenia:))Nic ciekawszego sie w radomiu nie wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdk Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa 17.02.06, 21:32 Brawo! Radomskie forum to potega! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.06, 21:59 Dla mnie ta wiadomość jest wielce budująca, że jeszcze są ludzie wrażliwli,których nie dopadła znieczulica.A ty Janek jesteś ...... wstaw sobie tu jakieś nieparlamentarne słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:14 Nie o znieczulice mi idzie a tylko o wiadomosc , pomysl przecież to śmieszne ale co tam nie pomyslisz i tak jestes pewny swojej racji.najwazniejsze z epeisek sie znalazl i dobrze a o ludziach kiedykolwiek pomyślales? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa 17.02.06, 22:06 wielkie brawa dla tych, którym się chciało pomóc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby... Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 11:24 A co jest wg Ciebie ciekawsze - że kogoś zabili, pobili, okradli? Uważam, że jest potrzeba mówić o pozytywnych wydarzeniach w tych szarych czasach. Dziewczynki, które pomogły znaleźć właścicielce sunię, powinny być z siebie dumne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
biggy1 Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa 18.02.06, 12:30 Ja też miałam mieszane uczucia, jak zadzwonili i zapytali czy mogą o tym napisać. Potem jednak pomyślałam (dokładnie jak ty), że warto mówić o pozytywnych wydarzeniach. Chciałam ponadto, żeby Ada i Karolinka (dziewczynki, które pomogły mi odzyskać psa) wiedziały, że zrobiły coś naprawdę wspaniałego i że warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
llayla Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa 19.02.06, 12:19 Ja również śledziłam wątek na forum o Abi, bardzo się ucieszyłam kiedy okazało się że suczka się odnalazła. I bardzo dobrze że o tym mówisz, bo to podnosi na duchu :) Gratuluję tobie, a także wszystkim którzy przyczynili się do tego, że sunia cała i zdrowa powróciła do swojej pani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiamama Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.32.radom.pilicka.pl 18.02.06, 11:32 gratuluje szkoda ze mi sie nie udalo i moja sunia sie nie znalazla:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filofax Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:34 "Abi biega sobie w okolicach Starego Miasta, wszyscy ją tam znają i nigdy nic jej się nie stało" droga pani wlascicielko pieseczek nie powinien sobie biegac, pani obowiazkiem jest wyprowadzac psa na smyczy - i w kagancu dla przypomnienia. Wiec prosze zadbac o psa zanim kogos pogryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hau, Hau Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:44 To świetna wiadomość. Śledziłam wątek o Abi, rozglądałam się na ulicach. Brawo dziewczynki. Teraz pomogłyście pieskowi odzyskać jego panią a kiedy indziej może pomożecie człowiekowi. Można na Was liczyć. A Ty psia mamo nie rezygnuj z poszukiwań, cud zawsze może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:23 A Wy nadal o pierdołach,jednak naprawde nic wazniejszego w tym mieście sie nie może wydarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: INTERNAUCI pomogli odnaleźć psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:21 Więc wymyśl coś ciekawszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hau, Hau Re: Tomek IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:29 Ty Tomku chyba należysz do tej kategorii forumowiczów, która czyta każdy wątek i na każdy temat ma coś do powiedzenia. Tytuł tego wątku mówi wszystko o jego treści. Jeżeli nie lubisz piesków i nie cenisz sobie elementarnych zasad współżycia społecznego to trzeba było pominąć ten wątek, nie męczyć się! a tak nawiasem mówiąc to nie samymi Kaczorami człowiek żyje, na szczęście jest coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:14 Posłuchaj lub poczytaj hau hau, lubie pieski i mam pieska którego bardzo lubie i dbam o niego i ciesze sie ze piesek został odnaleziony ale nadal uważam że facet z pierwszej opinii mial racje!!!Dla Ciebie poszukiwanie psa jest tak wazne ze jestes prawdopodobnie wszystko podporządkowac temu wydarzeniu i kazda odmienna opinia kojarzy Ci sie z brakiem kultury wychowania i współżycia społęcznego.Jesteś tolerancyjny do wszystkich i wszystkiego pod warunkiem że to jest zgodne z Twoimi poglądami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNA Re: hau hau IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.02.06, 12:17 czytam i nie wierze wlasnym oczom!!! To ja jestem ta osoba która skontaktowała sie z p.Marzeną z informacja ze być moze wiem gdzie jest jej piesek.Zrobiłam to nie zastanawiając sie czy to jest właściwe, bo zastanawiać sie nie ma nad czym...WIADOMO OD RAZU ŻE TAK NALEŻY ZROBIĆ. Nie sadziłam jednak że wzbudzi to takie emocje....brrr i to w dodatku sporo złych emocji. Jezeli ktoś krytykuje cos pozytywnego to świadczy to tylko o nim i jezeli uwaza że temat pomocy innemu człowiekowi ( choćby to była pomoc w znalezieniu psa) nie jest godny tematem uwagi i w ogóle nie powinno sie o tym wspominać to też świadczy o autorze takiej wypowiedzi.!!!! A ja jestem dumna z tego ze pomogłam i jestem dumna że ktoś to zauwazył choć wcale nie czekałam na pochwały!!! A przede wszystkim drogi krytykańcie ludzkiego dobra jestem dumna jak ....ze swojego dziecka bo teraz wiem że wychowałam je na dobergo i wrazliwego człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persy Re: hau hau IP: *.itpp.pl 20.02.06, 13:30 Zgadzam się z tobą w 100%. Też śledziłam wątek Abi. Pomimo tego, że jest to "tylko" historia psa, jest ona bardzo optymistyczna i przywraca wiarę w ludzką życzliwość i chęć pomocy innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hau, Hau Re: Obiektywna IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:02 Droga Obiektywna, gdyby Abi była maltretowana przez swoją właścicielkę albo gdyby się wściekła i pogryzła z dziesięć osób to dopiero byłby temat. Ludzie potrzebują niezdrowej adrenalinki i wszystko co normalne budzi nudę. Ja cieszę się, że DZIĘKI TOBIE I TWOJEJ CÓRCE Abi odnalazła swoją rodzinę. To prawda, wychowałaś córkę na przyzwoitego, wrażliwego człowieka i to JUŻ procentuje. Gratuluję! Ja mam dzieci starsze od Twojej córki ale w wychowaniu stawiałam na podobne wartości jak Ty i warto było. Tak więc nie przejmuj się i bądz dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Obiektywna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.02.06, 15:15 Dziekuje Ci "hau hau" to mile jak ktoś wyznaje podobne zasady etyczne. To zawsze działa pozytywnie. Staram sie nie przejmować ludzką znieczulicą i taką "bezinteresoną" złośliwością, gdzie aż kapie od jadu i zazdrosci bo kogoś stać na coś dobrego. W mniemaniu takich ludzi należy zbagatelizować i umniejszyć taki watek, bo przecież cóż takiego sie stało, ze człowiek człowiekowi pomógł...prawda? Lepiej pisać o zbrodniach, gwałtach i przestępczosci wsród nieletnich... ( to zapewne podniesie morale naszych dzieci ) Bo czego moze nauczyć dobry uczynek? hmmm...pomyślmy? No na pewno nie nauczy oziębłości, nie nauczy też olewactwa ani agresji oraz cwaniactwa. No tak, to rzeczywiscie poważny problem.... Odpowiedz Link Zgłoś