Gość: ktos tam IP: *.128.udn.pl 22.02.06, 19:33 szkoda, ze nie napisano o tym przed, bo mozna by sobie popatrzec na mistrza kierownicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REJF1 Re: Hołek uczył policjantów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.02.06, 08:12 Witam Szkoda, ze takie szkolenia - zajęcia odbywaja się tylko dla slużb mundurowych. Moim zdaniem w Radomiu znalazłoby sie wielu chętnych (m.in.ja) którzy również spróbowaliby dokonalenia szposobów i umiejętności jazdy w "warunkach extremalnych". Co prawda zima się już kończy, a tego roku mieliśmy warunki extremalne, teraz na jezdniach są wcale nei lepsze - ale to już zupełnei osobna bajka ;-) Darz bór Rafin === "Chcielismy bardzo dobrze, a wyszło jak zwykle" Odpowiedz Link Zgłoś
lisonetka Re: Hołek uczył policjantów 23.02.06, 09:17 szposobów i umiejętności jazdy ty lepiej nic nie udoskonalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Hołek uczył policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:35 www.automobilklub.radom.pl - tam mozna pojedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meik Re: OPEL 2,0 TDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:38 Ale była JAZDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re:BRYKA IP: 82.139.41.* 23.02.06, 16:49 i tak wole WV Golfa z silnikiem 2,8 :] czy takie jeszcze jezdza czy sa u kolekcjonerow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Hołek uczył policjantów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.06, 04:50 a dowiedzieliście się ile za to mu zapłacono, ciekawy sposób sponsoringu Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Hołek uczył policjantów 24.02.06, 18:56 nie ile mu zapłacono, tylko raczej czy są oczekiwane efekty??? Dobry specjalista ma prawo żądać adekwatnego wynagrodzenia do swojej wiedzy i pracy. Trzeb ateraz pooglądać policjantów w akcji;) Czekam na śnieg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Hołek uczył policjantów IP: *.radom.pl 24.02.06, 16:18 Ale to przystojny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rallyfan Re: Hołek uczył policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:02 Policjanci wysłuchali wykładów prowadzonych przez instruktorów Akademii Jazdy Opla i Chevroleta. Po zajęciach teoretycznych przeszli do zajęć praktycznych, i powiem wam, że całkiem nieźle sobie radzili. Jazda po śliskim i na trolejach wyszła im zadziwiająco dobrze. Krzysztof Hołowczyc był gościem specjalnym jako założyciel fundacji "Kierowca Bezpieczny" i głównie bezpieczeństwu pracy Policji Drogowej i Kryminalnej poświęcone były zajęcia. Przy okazji Policjanci testowali w ekstremalnych warunkach swoje nowe radiowozy... między innymi Vectrę Turbo, którą testował razem z dziennikarzami sam Hołek. Niestety nie udało mi się namówić Hołka na przejażdżkę Imprezą Andrzeja Kalitowicza która stała i aż kusiła... Jego Murano również nie nadawało się do wygłupów :-( Tak nawiasem mówiąc jeśli ktoś chciałby się na serio pościgać z Radomską Drogówką to nie wróżę mu kariery... Upalacze zapraszamy na tory i lotniska zamiast na ulice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic rajdowy Re: Hołek uczył policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:27 ... bardzo ciekawe dlaczego mieliby przy okazji szkolenia informować opinię publiczną przed... to nie spotkanie towarzyskie tylko szkolenie. Już sobie wyobrażam łowców autografów, fanów i kibiców szturmujących radomskie lotnisko... zamiast kursu byłoby tylko żebranie o autograf i nic z tego by nie wyszło. A tak efekt zamierzony został osiągnięty. Jeśli ciekawscy pytają o koszt takiej imprezy to wystarczy wejść na stronę www.holowczyc.pl i tam jest wszystko napisane. Organizatorem szkolenia była Akademia Jazdy Opla i Chevroleta z Bemowa przy finansowym wsparciu General Motors Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlik Re: Hołek uczył policjantów IP: *.udn.pl 26.02.06, 21:34 Z tego, co wiem, za przyjazd Hołowczyca oraz całe szkolenie radomska policja nie poniosła żadnych kosztów. Takich kosztów my również nie ponieśliśmy. A Hołowczyc jest bardzo przystępnym człowiekiem, który ma zaj..... dużą wiedzę o samochodach i jeździe nimi. Z każdym zrobił sobie zdjęcie i jeździł nawet naszym pługiem śnieżnym "ziłem". Do Rallyfana - może będziesz miał okazję zobaczyć subaru w akcji. Podczas tego szkolenia podłuchałem, jak ich rzecznik prasowy Jerzak rozmawiał z Kuzajem o przyjeździe do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Hołek uczył policjantów IP: *.128.udn.pl 26.02.06, 21:46 Z tego co wiem to Szymon Ruta, radomiak, jeździ Subaru Impreza w rajdowych mistrzostwach Polski. Po co od razu Kuzaj? ;) Ja jednak bede sie upierał, ze taka informacja mogla by byc podana wczesniej. Z checia popatrzylbym na Holka, no i naszych policjantow w akcji;) A moze daloby sie kiedys poscigac z policjantami tak legalnie, poza ruchem, bez mandatow?;) Jestem chetny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miklosz Re: Hołek uczył policjantów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 20:29 Hołek to ten specjalista od czipsów,czy to ten sam ,który chcc na Warmi i Mazurach wyciąć wszyskie drzewa rosnącce przy drodze.Lepiej niechy zajmie się czypsami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Hołka Re: Hołek uczył policjantów IP: *.gnudot.org / *.arpa.gnudot.org 27.02.06, 21:56 to miasto pełne jest takich flustratów jak ty Miklosz. Zamiast pochwalić, umiesz tylko krytykować i zjedz sobie sam tego chipsa (ale pewnie mamusia cie pogoni, żebyś nie śmiecił w domku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Hołek uczył policjantów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.06, 22:29 ja rowniez uwazam, ze jest on najlepszym obecnie polskim kierowca rajdowym. dlatego przykro mi, ze nikt nie poinformowal, ze byl w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Hołek uczył policjantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:58 Brać rajdowa - trzymać kciuki za to żeby takich spotkań można było organizować więcej... Hołek jest naszym ambasadorem czy to komuś pasuje czy nie - osiągnął wiele w tym sporcie, a jak ktoś śmie pluć na takiego człowieka to niech sam pokaże co zdziałał. Sami wiemy ile wyrzeczeń trzeba żeby dojść do czegoś w tym sporcie... nie zawsze pieniądze tatusia wystarczą jeśli talentu brak, a bez kasy z kolei niewielu się udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Hołek uczył policjantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:27 ... ktoś tam - jak będziemy robić jakiś coodrive na lotnisku to będzie o tym wzmianka w Gazecie lub Vectrze. Postaram się klepnąć cosik na forum również. Może bliżej lata coś uda sie sklecić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Hołek uczył policjantów IP: *.128.udn.pl 01.03.06, 13:30 dzieki. czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hołek uczył policjantów IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.06, 18:41 a hołek pokazał klasę w rajdzie Paryz -Dakar też nauczyciel ile kasy dostał z naszych podatków ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hołek uczył policjantów IP: 80.249.4.* 02.03.06, 11:01 zapraszam na stronę www.slowo.com.pl/?z=1&id=60&l=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Hołka Re: Hołek uczył policjantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:55 ... i tu się mylisz... Hołek nie ukończył Dakaru z przyczyn technicznych (a to akurat częsty przypadek w tym sporcie), i na ile zrozumiałem jego opis padł element odpowiadający za rozrząd w silniku do którego dostęp był o tyle trudny co niemożliwy do naprawienia w warunkach polowych i w czasie narzuconym przez organizatora rajdu. Tak więc na pewno nikomu bardziej jak Hołkowi nie było żal odpaśc z rajdu. A wiedze w temacie budowy samochodów i techniki jazdy ma ogromną i słuchałem go z otwartą z wrażenia gębą. Wiec bedę wdzięczny jeśli ktoś mało zorientowany a wręcz laik nie będzie zabierał głosu w temacie rozliczania Hołka z wyniku sportowego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Hołek uczył policjantów 02.03.06, 20:00 Fajnie, że są zdjęcia. Widać, że jeździł tam ktoś z kamerą. Czyżby to była TV Dami i czy może będzie to emitowane u nas w kablówce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Hołka Re: Hołek uczył policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:31 była TVDami ale tylko kamerzysta, ale widziałem też kamerę TVP1 to właśnie ta na zdjęciu), była Zetka i kilka innych stacji lokalnych oraz gazet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojak Re: Hołek uczył policjantów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.06, 00:21 co mogl nauczyc jak sam sie wjeb...ł kiedyś samochodem w dom Odpowiedz Link Zgłoś