Dodaj do ulubionych

Dobry instruktor prawa jazdy

IP: 213.195.148.* 02.03.06, 15:59
bardzo prosze o polecenie dobrego, doswiadczonego i majacego "anielska
cierpliwosc" instruktora, aby moc wziac dodatkowe jazdy doszkalajace.
Jaka szkola jest rowniez dobra?
Dziekuje za info.
Kaska
Obserwuj wątek
    • Gość: jezdzaca Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:43
      polecam bardzo bardzo goraco szkołe nauki jazdy :DRIVER"na ul.25Czerwca.Pan
      instruktor ktory mnie uczył jest super cierpliwym,miłym ,naprawde potrafiacym
      wytłumaczyc i nauczyc wszystkiego człowiekiem!!!Nazywa sie Pan
      Szymanski,Swietny człowiek!!!Pozdrawiam Go goraco :)
      • Gość: Lilu Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:18
        ośrodek Turbo przy ul.Traugutta w bramie, instruktor Marek, super facet, z
        ogromna cierpliwością i wyczuciem, naprawdę polecam!
        • Gość: kursant Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:04
          Pan Rutkowski z Dravera ul Słowackiego gorąco polecam
          • Gość: rene Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.197.39.* 11.03.06, 10:26
            pan Rolski z Lotusa na Limanowskiegi/Wałowej
            uczył mnie - zdałem za pierwszym razem
            uczył moją dziewczyne - tez zdała za pierwszym razem
    • Gość: Kierowca "Atlas" IP: 82.139.55.* 11.03.06, 13:16
      Zdecydowanie polecam "Atlas" z Żeromskiego 5. Dobrym instruktorej jest Pani
      Agnieszka Pastuszka z tejże szkoły. Cierpliwa Kobieta.

Robiłem kurs w Driverze i przez długi czas odbijało mi się to czkawką. Według
      wielu niezależnych opinii jedna z gorszych szkół. Zdecydowanie odradzam!!!
      Chociaż może instruktor z tej szkoły, którego polecacie jest lepszy niż cała reszta.
    • Gość: xxxxx Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.139.44.* 11.03.06, 17:25
      Nie moge Ci polecic jakiegos znakomitego instruktora bo na pewno wielu jest
      takich, ale moge odradzic jednego - to niejaki pan K. - jest lub byl tez
      nauczycielem w samochodowce i jezdzi zlotym punto - ten pan nie ma za grosz
      cierpliwosci i w dodatku jest niewychowany i chamski. takze przestrzegam przed
      nim:-)
      • Gość: kursantka... Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.139.60.* 12.03.06, 07:57
        Bardzo polecam instruktora ze Speeda,Pana Andrzeja P, ktory jeździ na srebrnym
        punto.Jest super przystojnym facetem, bardzo kulturalnym i posiada dużą wiedzę
        w dziedzinie motoryzacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka