Gość: Kaska IP: 213.195.148.* 02.03.06, 15:59 bardzo prosze o polecenie dobrego, doswiadczonego i majacego "anielska cierpliwosc" instruktora, aby moc wziac dodatkowe jazdy doszkalajace. Jaka szkola jest rowniez dobra? Dziekuje za info. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jezdzaca Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:43 polecam bardzo bardzo goraco szkołe nauki jazdy :DRIVER"na ul.25Czerwca.Pan instruktor ktory mnie uczył jest super cierpliwym,miłym ,naprawde potrafiacym wytłumaczyc i nauczyc wszystkiego człowiekiem!!!Nazywa sie Pan Szymanski,Swietny człowiek!!!Pozdrawiam Go goraco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:18 ośrodek Turbo przy ul.Traugutta w bramie, instruktor Marek, super facet, z ogromna cierpliwością i wyczuciem, naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:04 Pan Rutkowski z Dravera ul Słowackiego gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.197.39.* 11.03.06, 10:26 pan Rolski z Lotusa na Limanowskiegi/Wałowej uczył mnie - zdałem za pierwszym razem uczył moją dziewczyne - tez zdała za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca "Atlas" IP: 82.139.55.* 11.03.06, 13:16 Zdecydowanie polecam "Atlas" z Żeromskiego 5. Dobrym instruktorej jest Pani Agnieszka Pastuszka z tejże szkoły. Cierpliwa Kobieta. Robiłem kurs w Driverze i przez długi czas odbijało mi się to czkawką. Według wielu niezależnych opinii jedna z gorszych szkół. Zdecydowanie odradzam!!! Chociaż może instruktor z tej szkoły, którego polecacie jest lepszy niż cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.139.44.* 11.03.06, 17:25 Nie moge Ci polecic jakiegos znakomitego instruktora bo na pewno wielu jest takich, ale moge odradzic jednego - to niejaki pan K. - jest lub byl tez nauczycielem w samochodowce i jezdzi zlotym punto - ten pan nie ma za grosz cierpliwosci i w dodatku jest niewychowany i chamski. takze przestrzegam przed nim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka... Re: Dobry instruktor prawa jazdy IP: 82.139.60.* 12.03.06, 07:57 Bardzo polecam instruktora ze Speeda,Pana Andrzeja P, ktory jeździ na srebrnym punto.Jest super przystojnym facetem, bardzo kulturalnym i posiada dużą wiedzę w dziedzinie motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś