Dodaj do ulubionych

Dodatkowe pomieszczenia w szpitalach dla pijanych?

IP: *.ats.pl / *.ats.pl 22.03.06, 22:51
Mam znacznie lepsze rozwiązanie, niech kilka pomieszczeń wygospodaruje
gospodarz byłego aresztu na ul. Tybla. W końcu izbę wytrzeźwień zabrali za
pół darmo.
Obserwuj wątek
    • Gość: rAAZOR Ponownie uruchomić zlikwidowaną Izbę Wytrzeźwień. IP: 80.249.4.* 23.03.06, 09:31
      TO JEST SKANDAL. W TAK DUŻYM MIEŚCIE ZLIKWIDOWAĆ IZBĘ NA WERNERA. KTO ZA TO
      ODPOWIADA. MOŻE TRZEBA SIĘ DOKŁADNEJ PRZYJŻEĆ TEMU TEMATOWI. TO JEST TAK JAK
      KIEDYŚ W DOBIE PRZEKSZTAŁCEŃ WŁASNOŚCIOWYCH ZLIKWIDOWANO W POLICJI WYDZIAŁY DW.
      Z PRZESTĘPCZOŚCIĄ GOSPODARCZĄ. I KTO ZA TYM STAŁ?.
      A MOŻE DALEJ IZBĘ WYTRZEŹWIEŃ POPROWADZĄ ZAKONNICE KTÓRE PRZEJĘŁY TEREN I
      BUDYNKI PRZY UL. WERNERA. JAK MYŚLICIE ?
    • Gość: funkcjusz Re: Dodatkowe pomieszczenia w szpitalach dla pija IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.03.06, 10:49
      ludzie jakie dodatkowe pomieszczenia w szpitalach co wy piep...czy wy sami
      siebie słyszycie potrzeba więcej pomieszczeń w komendzie,parę etatów,uprościć
      procedury przyjmowania(nie zatrzymanie do wytrzeżwienia!!!!)tylko takie jakie
      obowiązują izbach wytrzeżwień,straż miejska będzie mogła sama dowozić
      pijaczków,bo teraz to policja musi osadzać,ale trzeba kasy!!!!zyskujemy 600tys
      o których mówi Pani Pacholczak,pacjęci szpitali zadowoleni i wszystko jest OK
    • Gość: pielęgniarka Pielęgniarki ?????????? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:17
      Intelekt pana Fundowicza chyba się wypalił skoro w taki prostacki sposób
      proponuje by to pielęgnarki przejęły problem zapijaczonych meneli i rozwiazały
      go .Kiedy wreszcie zawód pielęgnarki będzie szanowany i deceniany pod każdym
      względem , finansowym również . W Radomiu jest tylu bezrobotnych , że mozna w
      ramach jakiś tam prac wykorzysać ich do opieki nad pijakiem . Do tego nie
      trzeba wcale wykształcenia medycznego . Przestańcie wreszcie zmuszać
      pielęgnarki do pracy ponad siły i piniżać je.
      • Gość: pewna osoba Re: Pielęgniarki ?????????? IP: *.pr.radom.net 24.03.06, 09:46
        Proponuje panu Fundowiczowi aby zostal naczelnym lekarzem tych wszystkich
        smierdzacych,pijanych meneli. To w obecnej chwili chyba najlepsze dla niego
        stanowisko.A co do pomieszczen gdzie mogli by przebywac Jego podopieczni to
        proponuje piwnice w urzedzie miejskim.
        • Gość: pacjentka Re: Pielęgniarki ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:04
          Miałam wątpliwą przyjemność przebywać w korytarzu oddziału ratunkowego na
          Tochtermana. Pojechałam za karetką, która zabrała z domu chorą matkę.
          W rogu na materacu, na podłodze leżał pijany mężczyzna. Z materaca spłynęła
          kałuża moczu. Odór, jaki tam panował nie da się z niczym porównać. Jeden z
          pacjentów czekających na badanie zwracał. Aby nie podzielić jego losu,
          pospiesznie opuściłam to pomieszczenie. Ja mogłam to zrobić, ale pacjenci
          czekający na badanie - nie.
          Rzeczywiście pomysł nie trafiony. Zapraszam pomysłodawcę do spędzania czasu w
          towarzystwie pijanych przywożonych do oddziałów ratunkowych. Z pewnością
          wpłynie to na zmianę decyzji.
          pzdr
          • Gość: doktorek Re: Pielęgniarki ?????????? IP: *.183.udn.pl 25.03.06, 21:41
            Ja też widziałem 2 pijaczków (?) siedzących na wózkach w kałużach moczu. Przez
            trzy godziny nikt tego nie sprzątnął - nikomu nie przeszkadzało. Nikt też nie
            interesował się, czy ludzie na wózkach żyją. Poważny problem pojawia się wtedy,
            gdy ktoś naprawdę chory zostaje posadzony na takim wózku, z diagnozą "pijany".
            • Gość: monar Re: Pielęgniarki ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:32
              Trzeba było sprzątnąc!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka