Dodaj do ulubionych

"Leśny Dwór"

IP: *.pl 04.04.06, 08:54
Może ktoś zna strone internetową sali "Leśny Dwór". Proszę o opinie co do
zorganizowania tam wesela od strony finansowej, zaplecza (kuchni). czy
jedzenia jest wystarczająco o to głownie chodzi żeby niczego nie brakło
oczywiście dania interesują mnie wymyślne a nie satndarodwe (tzn schabowy z
ziemniakami). Jak jest z akustyką, dekoracją sali. Na ile osób sala? I czy
dużo wcześniej trzeba rezerwować. Planujemy wesele na wrzesień 2007 około 200
osób. Prosze o pozytywne opinie jak i na co w szczególności zwrócić uwagę. A
może znacie inne ciekawe miejsca? proszę o info. Jeśli ktos tam miał swoje
wesele proszę o podanie kontaktu (meila) celem blizszych informacj.proszę o
info. Dziekujię i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudia Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:44
      najlepiej zrobisz jeżeli pojedziesz sama obejżec salę. I jak będzie Ci
      odpowiada to rezerwowac. Bo z własnego doświadczenia wiem że że trzba to robi
      wcześnie. Ja planowałam ślub na czerwiec a z powodu braku terminów musiał się
      odby w październiku.Ale było warto czekagoda była wspaniała i wesele udane :)
      jak chcesz to poszukam nr tel do restauracji???
      • Gość: ania Re: "Leśny Dwór" IP: *.pl 05.04.06, 15:12
        wybraliśmy się tam wczoraj sala się podobała.
    • Gość: piotr Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:53
      up
      • Gość: kuba Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:47
        up
    • Gość: gosc Re: "Leśny Dwór" IP: *.versanet.de 11.06.06, 17:14
      Witam, mam do Was pytanie
      zamowilismy juz sale w Maximie ale czytajac Wasze pochlebne opinie o Lesnym
      Dworze naprawde powaznie zastanawiam sie czy dobrze wybralismy..Czy osoby ktore
      widzialy obie sale moglyby je jakos porownac? Ja nieststy nie moge teraz
      obejrzec sali w Wincentowie :( Bede wdzieczna za wszelkie opinie!
      • Gość: beata Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:08
        Mnie też bardzo podoba się MAxima - ale według mnie tam można raczej zrobic
        takie mniejsze wesele na jakieś 100 osób. Jeżeli planujesz impreze na większa
        liczbe osób dużo lepszy jest Leśny dwór. JAk dla mnie oba te miejsca są na
        poziomie.
        • Gość: gosc Re: "Leśny Dwór" IP: *.versanet.de 11.06.06, 23:03
          Faktycznie planuje mniejsze wesele na ok 80 osob. Spotkalam sie jaednak ostatnio
          z malo pochlebnymi opiniami na temat jedzenie w Maximie (mało) i to mnie troche
          zmartwilo. Restauracja rowniez bardzo mi sie podobala, ale teraz zastanawiam sie
          czy dobrze wybralismy. Bardzo chcialabym porownac ten obiekt z Lesnym Dworem,
          ale niestety nie moge w przeciagu kolejnych miesiecy przyjechac do Radomia..Moze
          ktos ma jakies zdjecia z LD? Bylabym wdzieczna za wszelkie info :))
          • Gość: ania Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:34
            jeśli posiadasz adres meilowy mozesz mi podac przesle Ci zdjecia z LD, które
            posiadam.
            Pozdrawiam
            • Gość: gosc Re: "Leśny Dwór" IP: *.versanet.de 12.06.06, 19:32
              Hej Aniu
              bede Ci bardzo wdzieczna za wszelka pomoc! Moj e-mail: knoack@tlen.pl
              Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam na zdjecia :)
              • Gość: darma Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:54
                Czy ja mogę również prosić o zdjęcia z Leśnego Dworu? Bardzo proszę
                darma24@wp.pl
                • Gość: gosia Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:52
                  ja też bym bardzo prosila o zdjęcia junior24@onet.eu
                  • Gość: darma Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:32
                    Aniu, jeśli mozesz to przeslij zdjecia. To dla mnie bardzo ważne. Z góry
                    dziekuję!

darma24@wp.pl
                    • Gość: gosc Re: "Leśny Dwór" IP: 212.17.87.* 17.06.06, 23:22
                      Ja rowniez codziennie sprawdzam poczte i nic jeszcze nie mam :(
                      Darma, fajnie, ze sie odezwalas, bo juz myslalam ze moja poczta fiksuje..
                      Aniu- prosze daj znac!
            • Gość: Aneta Re: "Leśny Dwór" IP: *.upc-i.chello.nl 23.06.06, 18:58
              Moge tez prosic o zdjecia? a.lugowska.wp.pl
            • jezykkic Re: "Leśny Dwór" 24.07.06, 20:38
              ja też bym poprosiła o te zdjęcia jezykkic@wp.pl dzieki
        • Gość: Anita Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:09
          W Maximie organizowałam weselę na 180 osób i miejsca było wystarczająco .Jest
          tam klimatyzacja i ładnie zagospodarowany teren .Jedzenia smaczne i
          dużo .Starczyło na poprawiny dla 80 osób .Wcześniej również zastanawiałam się
          nad Leśnym Dworem ,ale słyszałam o fatalnej akustyce , widoku kuchni z sali
          weselnej.
        • Gość: Wiola Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:33
          Masz złe informacje Maxima organizuje dużo większe imprezy
    • Gość: ania Re: "Leśny Dwór" IP: *.pl 19.06.06, 13:46
      Witam,
      Zdjecia wysłałam do "darma" oraz "gość" jeżeli chodzi o "gosię" odrzuca adres
      (podaj jeszcze raz adres prześlę ponownie)
      • Gość: darma Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:01
        Aniu jesli nie sprawiłoby Ci to kłopotu to wyślij zdjęcia jeszcze raz bo ja nie
        dostałam nic na poczte. pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: "Leśny Dwór" IP: *.pl 20.06.06, 08:26
          Darma podaj mi twój meil otrzymałam zwrotkę że nie ma takiego adresu.
          • Gość: darma Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:39
            Aniu to mój adres: darma24@wp.pl
    • lutea Re: "Leśny Dwór" 19.06.06, 20:24
      jeśli możecie to ja tez bym prosiła lutea@op.pl
      • lutea Re: "Leśny Dwór" 20.06.06, 15:59
        zdjęcia dostalam i bardzo dziekuję.
        • Gość: darm Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:04
          • Gość: darma Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:05
            Chyba mam cos nie tak z tamtym adresem. Aniu moze wyslij na ten: mjamka@wp.pl
    • Gość: miki Re: "Leśny Dwór" IP: *.24.radom.pilicka.pl 05.08.06, 20:27
      ja dzisiaj natrafiłam jakimś cuem na stronę Leśnego dworu

www.lesnydwor.eu
    • Gość: pw14 Re: "Leśny Dwór" IP: *.24.radom.pilicka.pl 06.08.06, 12:42
      meil Leśny Dwór to recepcja@lesnydwor.eu
      • Gość: ptasio Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:13
        Spoko lokal. Moja siostra miała tam wesele. Wszystko było ok.
    • Gość: miki Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:32
      ostatnio bylam na weselu w tym lokalu i mam zdjęcia. jeżeli ktoś chce to mogę
      pomóc.
    • Gość: ssj Re: "Leśny Dwór" IP: *.uw.lublin.pl / *.lublin.uw.gov.pl 24.08.06, 08:01
      www.lesnydwor.eu
      Pozdrawiam
      • Gość: ala Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:34
        Ja też planuje tam wesele na sierpień 2008 sala mi sie podoba ale słyszałam od wielu osób ze jedzenia tam jest mało??Dochodziły do Was takie słuchy????Planujemy wesela na 200 osób i mieliśmy 3 sale do wyboru "u grubego" w kozłowie i "leśny dwór".Teraz już sama nie wiem.
        • Gość: daga Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:19
          gdzie jak gdzie ale tam na niewystarczającą ilośc jedzenia nie można narzekac.
          Swoje wesele miala tam moja siostra i z tego co pamiętam to po imprezie
          jeszcze bardzo dużo jezenia zostało i wzięlismy je do domu. JA tez chcialam
          miec swoje wesele ale na moje nieszczeście wszystkie terminy juz dawno zajęte
        • Gość: piotrek Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:26
          Zarówno "Leśny Dwór" jak i "U Grubego" jeśli chodzi o "wyszynk" jest o.k z
          małym wskazaniem na "Leśny Dwór" smacznie i nie do przejedzenia.Dużo zostaje i
          w odróżnieniu od takiej np."Fantazji" w Milejowicach wszystko co zostaje a jest
          tego dużo pakują w pojemniki i oddają, że starczy na kilka dni poprawin.
          Kozłów - nie znam więc się nie wypowiadam. Pozostań przy LD a chyba nie
          będziesz żałować.Smacznego!!!
    • Gość: alicja Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:28
      a jedzenie w ogóle jest tam dobre, smakowało Wam?? Wiem ze jest ocena subiektywna ale prosze o odpowiedz.
      • lutea Re: "Leśny Dwór" 20.11.06, 14:33
        mi tam smakowało:) ale to już kwestia gustu. Jeżeli masz jakies wątpliwości to
        jedż do restauracji i spróbuj czy ci pasuje :)
        • Gość: alicja Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:36
          Sala mi sie bardzo podoba i juz jestem prawie na 100 % zdecydowana ale słyszałam różne opinie na temet jedzenia,Mam dużo wujków którzy lubią dobrze zjeść dlateo tak bardzo załeży mi na dobrym jedzeniu i żeby było go dużo ;)
          Pozdrawiam
          • Gość: Iza Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:13
            Osobiscie na weselu w Lesnym Dworze nie byłam , ale firma w której pracuję
            zamawiała tam catering .Włascicielka wraz z obsługa przywiozła go w
            brudnych "garach" .Zastanawiam się co sie dzieje na miejscu, gdzie przygotowań
            nie widać ?
            • Gość: aga do izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:42
              ups to chyba firmy pomyliłaś. Bo z tego co wiem to Leśny Dwór ma właściciela, a
              nie właścicielkę. I cateringu nie ma w swojej ofercie. TAk więc jeżeli juz masz
              kłamac i oczerniac kogos to zanim cos wymyślisz sprawdz informacje.

może najpierw zacznij od strony www -

www.lesnydwor.eu

a ak będziesz miala jeszcze jakies wątpliwości to z przyjemnościa podam Ci swoj
              nr tel to porozmawiamy. ( miałam tam wesele i troszke sie orientuje w temacie)

• Gość: Iza Re: do agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:02
                Chyba ty masz niepełne informacje ? Organizowałaś podobno tam wesele a nie
                catering, a właścicielami jest małżeństwo .Dla twojej informacji ten
                nieszczęsny catering był w szkole .
      • Gość: piotrek Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:34
        SMACZNIE ,DUUUUŻO i ŚWIEŻE a do tego estetycznie podane przez super
        sympatycznych kelnerów
        • Gość: ala Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:40
          Dziękuję Wam bardzo.Dzisiaj pojade do LD.
        • Gość: pifpaf Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:13
          a super wystrzałowe kelnerki i duuuuuże też tam pracują ? to może i ja skuszę
          się na zrobienie tam swojego wesela
        • Gość: viva Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:56
          może dalibyście sobie spokój z tą autoreklamą LD bo nudzi jak flaki z olejem
    • Gość: a Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:30
      Macie może jakieś zdjęcia z LD.Jak tak to bardzo prosze o przesłanie mi podam mail.Z góry dziekuje.Pozdrawiam
      • Gość: bywalec Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:09
        A może skontaktuj się z restauracjami "Cyganeria" w Radomiu i w
        Skaryszewie.Bywam tam i jest super.Są wspaniałe sale +hotel .Mam tylko namiary
        na Centrum wystawniczo Handlowe tej firmy i przypuszczm ,ze cię pokierują.
        048 610 30 70 www.targi.rma.pl/
        • Gość: misga do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:01
          no widzę że konkurencja nie śpi;) pragnę tyko zauważyc ze ten post ma zupelnie
          inny temat:)
          • Gość: odpowiedz bywalca Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:06
            Bywalec simbo odpowiada i podpowiada.Ponieważ pytasz o adresy innych ciekawych
            miejsc gdzie można zorganizować wesele uzupełniam moją wczsniejszą podpowiedż.
            Strona internetowa Restauracji"CYGANERIA" to www.cyganeria.pl
            • Gość: zbynio Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:22
              Zgadzam się z MISGA , reszta w tej sprawie na podobnym wątku o "Leśnym
              Dworze",który ma coraz mniej wytrzymujących z nim wyścig po kasę
              konkurentów! "Leśny Dwór" to jedno z najlepszych miejsc na wesele w okolicach
              Radomia !!! Pan St.St. niech się lepiej zajmie skórą lub przyszłą kampanią
              wyborczą na radnego, może z lepszym skutkiem. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: pogadał sobie zbyn Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:05
                Kżda knajpka ma swoje plusy i minusy.Te przy drogach przelotowych to maja
                służyc np dla załóg tirowskich.Szbko,tanio i w drogę.Te restauracje w miastach
                i ich centrach maja inną rolę do spełnienia.Sa dobrze urządzone,tz .mają
                eleganckie wnętrza i etmosferę godnego ,komfortowego spokoju. Żatem nie ma co
                porównywac np." LD" z "Cyganerią". Popatrz na stronę internetowa tej ostatniej
                bo Lesny Dwór jeszcze nie ma www.
                www.cyganeria.pl
                • lutea Re: do bywalca 04.12.06, 07:16
                  i tu sie mylisz www.lesnydwor.eu

pozdrawiam
                  • Gość: wmioty reklamowe Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:50
                    A mnie to łapie na żyganie jak czytam te bzdury reklamowe o Leśnym Dworku.KTO
                    to daje do czytania nam toż to mamałyga jeszcze nie zjadł, a już żyga .be be
                    be oj ...............kibel........
                    • Gość: do wymioty reklamo Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:11
                      ale Leśny dworek calkiem spoko jest ;)
                      • Gość: samo życie Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:16
                        Nie jest spoko. Jest żałosny jak te autoreklamy na fomum. Nie polecam.
                        • Gość: znający Re: "Leśny Dwór",Forum i Samo Zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 02:36
                          Jakieś ożywienie w konkurencyjnych lokalach ."Samo życie" może wreszcie
                          zwymiotuje i przestanie pisać bzdury. Może jakieś fakty ,szczegóły a nie durne
                          okskarżanie wszystkich ,którym akurat podoba się czy podobało w "LD". Mają
                          rację Ci ,którzy uważają ,że Forum traci wiarygodność. Ale tylko przez takich
                          gości jak "samo życie" , którzy nie wiadomo na czyje zlecenie potrafią w
                          ohydnej formie opluwać wszystko i wszystkich zamiast konkretnej wymiany zdań
                          opartej o doświadczenia.I "Leśny Dwór" i "Cyganeria" i itp. lokale są godne
                          polecania jeśli ktoś ma o nich (na podstawie swoich doświadczeń) tylko dobre
                          zdanie. A wybór mimo wszystko duży!!!
                          • Gość: samo życie Re: "Leśny Dwór",Forum i Samo Zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:07
                            Podaj telefon do siebie, a zainteresowani umówią się z tobą by porozmawiać o
                            szczegółach i popatrzeć na DVD i tylko taki post może być wiarygodny ale nie w
                            100%. Natomiast takie pisanie jak to jest wszędzie świetnie na tym forum jest
                            absolutnie nie wiarygodne. 99,99% to autoreklama.
    • Gość: gość Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 01:05
      Ja miałam zarezerwowany termin w LD i odmówilam po tym jak znajoma miala tem
      wesele i opowiadała, że zginęło jej jedzienie,ciasta, napoje,akustyka
      beznadziejna. Trzeba przyznać, że wykończenie lokalu jest super, obsługa,
      podanie potraw także.
      • lutea Re: "Leśny Dwór" 07.02.07, 09:27
        co ty pie..sz tak za przeproszeniem. Jak możesz tak kogos oczerniac. W tym
        akurat lokalu wszystko co zostanie oddają, i napewno nic nie ginie.
        • Gość: ew Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:46
          Raczej staram sie nie zabierać głosu w dyskusjach ale teraz jak to czytam to
          mnie trafia!
          Ja miałam swoje wesele w tym lokalu i z całego serca polecam! Sama miałam obawy
          bo naczytałam się TU bzdur na temat Leśnego Dworu a wszystko było ok! Jedzenie
          oddają ( i to bardzo dużo)i nic nie zgineło! Własciciel też zachował się ok!
          Zatem nie wierzcie w te bzdury co tu wypisują, bo nie warto. Najlepiej samemu
          się przekonać albo słuchać osób które miały tam wesele a nie koleżanek które
          cos tam słyszały.
          pozdrawiam
          • Gość: Bogda Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:11
            A ja czytałam uważnie i robiłam zwiady na temat lokalu. Niestety zrezygnowałam.
            Nie wszystko złoto co się świeci i ślicznie wygląda. Facet robi sobie sam dla
            siebie reklamę !!
            • Gość: ew Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:30
              Nie będe już więcej pisała na temat Leśnego Dworu bo nie ma sensu, skoro każda
              subiektywna pochwała odbierana jest tu jako autoreklama. Ja wyraziłam swoje
              zdanie, bo miałam tam wesele i jestem zadowolona z lokalu. Jednym się coś
              podoba a innym nie. Tylko najczęściej, najwięcej mają do powiedzenie te osoby
              które nigdy nie były w Leśnym Dworze!
              • Gość: Bogda Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:28
                Tak naprawdę jeśli było wszystko ok to po prostu podaj kontakt do siebie.
                Zainteresowani na pewno zadzwonią i umówią się na spotkanie z tobą i opowiesz
                jak to jest świetnie w LD. A dla ciekawości popytaj tych co byli na sylwestra w
                DL, a mają sporo do powiedzenia, pomijając tych co byli za darmo na koszt tych
                co płacili nie od pary a za 4 osoby.
                • Gość: zosia Re: "Leśny Dwór" IP: *.24.radom.pilicka.pl 08.02.07, 10:33
                  niestety nie rozumiem tak do końca twoe wypowiedzi. JAk dla mnie est troszke
                  nielogiczna czy mógłbys albo mogla napisac to bardzie po polsku.

Z góry dziękuę
            • Gość: zosia Re: "Leśny Dwór" IP: *.24.radom.pilicka.pl 08.02.07, 10:39
              no tak konkurencja zawsze robi zwiady ;) hahaha
      • Gość: diatus Re: "Leśny Dwór" IP: 83.238.108.* 08.02.07, 09:17
        A jaki termin zwolniłaś?? Ja już zarezerwowałam i rezygnować nie mam zamiaru,
        ale gdyby można było kilka miesięcy wczesniej... chętnie :)
      • Gość: Marcin Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:13
        Tak potwiedzam jedzenie i alkohol pilnujcie !!!!!
        • Gość: Krzysztof Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:56
          niektórzy tu takie glupoty wypisują że aż chce się plakac. Tylko powiedzcie mi
          dlaczego LD ma tylu klientów? Jeżeli ktoś chce zrezygnowac z jakiegoś terminu w
          2007 to ja jestem chętny?
          • Gość: marcin Re: "Leśny Dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:22
            W większości lokali terminy są pozajmowane , a LD wpadł już chyba w
            samouwielbienie i partaczy .
    • Gość: Leśniczy Re: "Leśny Dwór" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:23
      Byłem tam na weselu menu super ale te filary po środku sali tanecznej to
      kompletna pomyłka ,jak zakreciłem moją partnerka to bałm sie ze jam zabiję
      tragedia i teraz jak ogladam na dami studniówki to tylko na trzech salach nie
      zauważyłm tych filarów-Tragedia
      • Gość: agnieszka Re: "Leśny Dwór" IP: *.24.radom.pilicka.pl 08.02.07, 21:17
        ja mialam studniowke w Ld
        i uwazam ze bylo super a filary w niczym nie przeszkadzaly(troche kordynacji)
        a i jeszcze pozdrowienia dla pani z szatrni the best in the world:D
        • Gość: observer Re: "Leśny Dwór" IP: *.tkdami.net 25.02.07, 19:16
          Jak czytam te opinie to parskam śmiechem.Każdy negatywny post pod adresem LD
          jest ripostowany ostro przez ekipę pracowników LD.Takie mam
          odczucie.........Żenada!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka