Dodaj do ulubionych

Aresztowani lekarze

IP: *.183.udn.pl 12.04.06, 21:44
Czy ktoś zna szczegóły:
www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1197
Obserwuj wątek
    • Gość: rencistka Re: Aresztowani lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.04.06, 17:33
      I znowu doktorek szukający sensacji w środowisku lekarzy!Chyba cię skrzywdzili
      przy porodzie , bo tak ich nienawidzisz? Ale dobrze ,że masz choć tyle
      radości , gdy patrzysz na cudze potknięcia! Mnie smuci , gdy czytam twoje
      wypowiedzi- współczuję ci bardzo , chory z nienawiści doktorku. Lecz się!!!
      • Gość: lustra Re: Aresztowani lekarze IP: 82.139.48.* 17.04.06, 17:59
        Na jakiej podstawie twierdzisz,że doktorek kogoś nienawidzi? On stwierdził fakt.
        • Gość: rencistka Re: Aresztowani lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.06, 09:33
          Czytam wypowiedzi doktorka i z każdej bije nienawiść do lekarzy.
          • Gość: wesoła Re: rencistka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:09
            Chyba mylisz pojęcia. Twoja wypowiedz sugeruje, że możesz być jedną z osób,
            które zapłaciły za rentę. Gdyby Tobie renta się należała, gdybyś była chora to
            Ty przede wszystkim powinnaś walczyć z darmozjadami bo cwaniacy sprawiają, że
            renty ludzi chorych są niskie i jeszcze ludzie prawdziwie chorzy nie mogą się o
            te renty doprosić. Boisz się weryfikacji? Ja wczoraj siedziałam przy
            świątecznym stole z osobą, która zapłaciła za prawo przebywania na rencie.
            Pobiera więc tę rentę i prowadzi z powodzeniem działalność gospodarczą. Jej
            zmartwieniem jest to, że podobno chcą wprowadzić zmiany w prawie i renciści
            prowadzący działalność gospodarczą będą wnosić takie same opłaty jak normalni
            ludzie. Jesli ktoś jest chory należy mu się renta. Jeśli prowadzi działalność
            gospodarcaą to znaczy, że jest zdrowy i nie ma powodu, żeby zwalniać go np. z
            opłat na ZUS. Nie widzę powodu, żeby ktoś, kto wyłudził rentę był konkurencyjny
            wobec ludzi uczciwych. Brawo "doktorek", wyciągaj brudy dla naszego wspólnego
            dobra!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka