Gość: doktorek IP: *.183.udn.pl 12.04.06, 21:44 Czy ktoś zna szczegóły: www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1197 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rencistka Re: Aresztowani lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.04.06, 17:33 I znowu doktorek szukający sensacji w środowisku lekarzy!Chyba cię skrzywdzili przy porodzie , bo tak ich nienawidzisz? Ale dobrze ,że masz choć tyle radości , gdy patrzysz na cudze potknięcia! Mnie smuci , gdy czytam twoje wypowiedzi- współczuję ci bardzo , chory z nienawiści doktorku. Lecz się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustra Re: Aresztowani lekarze IP: 82.139.48.* 17.04.06, 17:59 Na jakiej podstawie twierdzisz,że doktorek kogoś nienawidzi? On stwierdził fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka Re: Aresztowani lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.06, 09:33 Czytam wypowiedzi doktorka i z każdej bije nienawiść do lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: rencistka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:09 Chyba mylisz pojęcia. Twoja wypowiedz sugeruje, że możesz być jedną z osób, które zapłaciły za rentę. Gdyby Tobie renta się należała, gdybyś była chora to Ty przede wszystkim powinnaś walczyć z darmozjadami bo cwaniacy sprawiają, że renty ludzi chorych są niskie i jeszcze ludzie prawdziwie chorzy nie mogą się o te renty doprosić. Boisz się weryfikacji? Ja wczoraj siedziałam przy świątecznym stole z osobą, która zapłaciła za prawo przebywania na rencie. Pobiera więc tę rentę i prowadzi z powodzeniem działalność gospodarczą. Jej zmartwieniem jest to, że podobno chcą wprowadzić zmiany w prawie i renciści prowadzący działalność gospodarczą będą wnosić takie same opłaty jak normalni ludzie. Jesli ktoś jest chory należy mu się renta. Jeśli prowadzi działalność gospodarcaą to znaczy, że jest zdrowy i nie ma powodu, żeby zwalniać go np. z opłat na ZUS. Nie widzę powodu, żeby ktoś, kto wyłudził rentę był konkurencyjny wobec ludzi uczciwych. Brawo "doktorek", wyciągaj brudy dla naszego wspólnego dobra! Odpowiedz Link Zgłoś