Gość: WKS CZARNI RADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 20:52 Proszę o oddanie swoje głosu w ankiecie wedlug wlasnego sumienia ja oddałem na Czarnych i kontynuację pod nazwą Jadar Czarni Radom www.czarni.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: www.czarni.pl Ankieta Głosujcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.04.06, 14:40 Glosujmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelusia Re: www.czarni.pl Ankieta Głosujcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.04.06, 21:12 Oddałam już swój głos.Na Tradycję i Czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: www.czarni.pl Ankieta Głosujcie 17.04.06, 14:37 głos oddałem. na tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin_23 Re: www.czarni.pl Ankieta Głosujcie IP: 82.139.52.* 17.04.06, 23:26 a może : Radomiak Włókniarz Radom ?? może wogóle zmienić nazwe Radomiak... Czarnym chyba to wyszlo na dobre.. panie Kupidura - moze obok ekstrakalasy PLS - ORANGE Extraklasa do kolekcji :) i moze nie wracajmy.. niech sobie Jadar kosi w PLS-ie jak najdłużej no a oczywiście i o Czarnych pamiętajmy... Odpowiedz Link Zgłoś