Gość: keler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:51 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/praca_060419/praca_a_17.html Świetna robota chłopaki. Kiedy likwidacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: Nasz uniwerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:19 czemu likwidacja? mamy zbyt unikatowe kierunki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Nasz uniwerek 19.04.06, 23:44 Smutna statystyka, ale chyba bardzo prawdziwa. W ciagu pieciu lat, od 2001 roku, z i tak niskiego 69. miejsca "awansowalismy" na 80. W kategorii Politechnik jestesmy zdecydowanie na ostatnim miejscu. Zreszta, malo jaka uczelnia jest za nami. Wlasciwie nalezy sie cieszyc, ze w ogole zostalismy sklasyfikowani :( Dokladniejsza analiza punktacji pokazuje, ze jedyne sensowne punkty uzyskujemy w kategorii "Komputeryzacja zasobow bibliotecznych" oraz "Wsparcie absolwentow". Nikle pocieszenie. Kolejne nikle pocieszenie, ze Akademia Swietokrzyska, majaca rzekomo ambicje uniwersyteckie, tez jest na "wysokim" 72. miejscu... No coz. Mizeria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Nasz uniwerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:07 Kielce z tym grajdołkiem Akademią Świętokrzyska to nie ma się co dziwić poziom tam żałosną ,a le z tą naszą polibudą to trochę przesadzili!Wsty gdzie są władze uczelni , rektor , rada wydziału interweniować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadek Re: Nasz uniwerek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.04.06, 20:19 buhahahaah zlikwidowac to radomskie dziadostwo, nadaje sie toto jedynie do tarcia chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Nasz uniwerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:25 Zlikwidować takich jak ty w tym mieście! Wtedy bedzie na pewno wiekszy pozytek dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9pm Re: Nasz uniwerek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.04.06, 20:36 Szkoda gadac bo 'uczelnia wyzsza' to za duzo powiedziane jak na takie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Nasz uniwerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:40 Zlikwidować Akademie Świetokrzyska w Kielcach jestem jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniekos Re: Nasz uniwerek IP: 82.139.36.* 20.04.06, 20:45 Jaka uczelnia tacy studenci. I w drugą stronę też... Lepsza kadra naukowa - czyt. pasjonaci potrafiący zarażać entuzjazem i lepsze przygotowanie do zawodu (nauka PRAKTYCZNYCH, przydatnych w pracy umiejętności) i problem będzie rozwiązany. Po żadnej uczelni nie jest łatwo poradzić sobie później w pracy. Skonczylem uczelnię z "czołówki" rankingu, a i tak 90% umiejętnosci nabytych przez 5 lat jest mi nieprzydatnych. W ich miejsce musialem uczyc się nowych o których istnieniu dowiedziałem się dopiero pracując (a pracuję w zawodzie odpowiadającemu w 100% mojemu wykształceniu - na studiach nie było o pewnych sprawach ani słowa...) Zresztą, kto jest ambitny i ma jakiś życiowy CEL, to po każdej uczelni da sobie w życiu radę. Także głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś