agawax5 26.04.06, 09:44 Kto został nowym dyrektorem? a co z dotychczasowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:15 • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: gość 25.04.06, 18:33 + odpowiedz W PSP 32 na Plantach - pan Nawrot(n-l geografii) • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: niusia 25.04.06, 19:09 + odpowiedz pan??ha,ha,ha,już zostal? • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: zizi 25.04.06, 19:13 + odpowiedz Nawrot uczyl nauczania poczatkowego • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: osa 25.04.06, 19:26 + odpowiedz niewiele te dzieci umialy,ciekawe czy geografii tez tak uczy? • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: ola 25.04.06, 19:38 + odpowiedz geografii tez nie nauczy, sam nic nie umie • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: poinformowana 25.04.06, 19:49 + odpowiedz wspólczuję nauczycielom w 32,tamten byl dobry, a ten jeszcze lepszy, ha, ha, • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: ola 25.04.06, 20:40 + odpowiedz i co wy na to? • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: goście - goście 25.04.06, 20:41 + odpowiedz Krótko – Nawrot został jeszcze przed konkursem „narzucony ustaleniami Słomki i Stępniowskiego, z tej samej szkoły 23”. Długo przed konkursem przygotowano odpowiedni skład członków komisji, oprócz Słomki w komisji głos mieli zastępca przewodniczącej „S” ze szkoły – H. Kuśta i drugi przedstawiciel rady. Kilka osób dało się sprytnie wmanewrować – przekonać jeszcze przed konkursem, aby oddać głosy na Nawrota. Rzeczywiście teraz większość nauczycieli tej szkoły odczuje na własnych plecach, czym będą rządy tego pana i jego pomagierów. Powinszowania i kondolencje zarazem dla całej szkoły!!! • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: ola 25.04.06, 20:52 + odpowiedz w 23 byla i jest fajna klika solidarnosciowa, samych bezmozgow dyrektorow choduja • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jaa 25.04.06, 21:00 + odpowiedz to p. Nawrot został dyrektorem w 32 czy w 23? Czegoś tu nie rozumiem. • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: osa 25.04.06, 21:00 + odpowiedz stepnikowski i slomka to dobra klika, ale Nawrot?????!!!!! • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: figa 25.04.06, 21:04 + odpowiedz Nawrot dupowlaz, wiekszosc w 23 to debile, byly moze kiedys ze 3 fajne nauczycielki • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: xxxxxx 25.04.06, 21:04 + odpowiedz W psp3 wygrała pani I. Stępień, obecna wice. • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: Ala 25.04.06, 21:05 + odpowiedz Niech ktoś wreszcie odsunie tego debila Słomkę od władzy błagam!!!! • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: bbb 25.04.06, 21:06 + odpowiedz a psp 3? kto wie? Tam też zapowiadało się ciekawie! Wogóle martwi mnie stagnacja. W większości zostali starzy i wypaleni ludzie, albo niekompetentni. Jak ma być dobrze? • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: ktosiek 25.04.06, 21:15 + odpowiedz Kto to jest pani ŁĄpieniecka??????? • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: zizi 25.04.06, 21:20 + odpowiedz taka awanturna baba bez sensu • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: osa 25.04.06, 21:22 + odpowiedz w 23 sa lepsze oszolomy, na czele z dyrekcja • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: niunia 25.04.06, 21:23 + odpowiedz baba idaca przebojem przez zycie od matmy • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: niunia 25.04.06, 21:24 + odpowiedz podobno ja do Konopki wkrecila Szczepanska • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: figa bis 25.04.06, 21:30 + odpowiedz Figa masz rację – „Nawrot dupowlaz, większość w 23 to debile”, chociaż szczwany lis jeżeli, jeszcze przed konkursem załatwił sobie głosy przedstawicieli rodziców – M.S. i tej Metzger pierwszej damy plotkarstwa na PLANTACH. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jaa 25.04.06, 21:33 + odpowiedz ponawiam pytanie: czy Nawrot został w 23 czy w 32? • Re: konkursy w oświacie wozna 25.04.06, 21:38 + odpowiedz raczej w 23 bo w naszej 32 wygrała pani Ola tj dotyczczasowa wice a jej zastepca bedzie doktor Lidia P. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Anty Nawrot 25.04.06, 21:38 + odpowiedz Czy to ma znaczenie, gdzie został dyrektorem Nawrot, i tak nie na dłużej niż rok, on rozwali szkołę jakąkolwiek, bo ma za sobą tych którzy niszczą skutecznie oświatę w Radomiu od wielu lat. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jaa 25.04.06, 21:41 + odpowiedz Pani Aleksandrze gratuluję. Zaczynała swoją nauczycielską karierę, gdy ja byłam jeszcze uczennicą tej szkoły. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jaa 25.04.06, 21:42 + odpowiedz Myślę, że ma znaczenie. Nie psujcie opinii o 32. • Re: konkursy w oświacie IP: *.internet.radom.pl Gość: gość 25.04.06, 21:51 + odpowiedz W PSP 32 na Plantach wygrał Nawrot. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: komar 25.04.06, 21:53 + odpowiedz No to ludzie, kogo typujecie do Konopielki? • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: zizi 25.04.06, 22:08 + odpowiedz został dyr. w 32, ale pochodzi z kliki z 23 • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: zizi 25.04.06, 22:11 + odpowiedz nie wiem czy to prawda , ze Nawrot wygral w 32???? • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: zizi 25.04.06, 22:24 + odpowiedz bieda w 32 przyszedl ,Nawrot ,kleska ,nieuctwo,bankructwo, korupcja, skad taka oferma dyrektorem???????????????????????? • Re: konkursy w oświacie zetchaen 25.04.06, 22:31 + odpowiedz nie przejmuj się w 32 jest ekipa krzykaczy ona go zmiazdzy no chyba ze on silnie prawicowy i klenczon to sobie poradzi.W tej szkole trzeba wypieprzyc solidaruchów i bedzie spokoj oni zawsze mieszali im zawsze cos nie odpowiadalo zobaczymy jak Nawrot sobie poradzi. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: głos 25.04.06, 22:43 + odpowiedz Wszyscy którzy oddali głos na Nawrota już dziś powinni być rozliczeni za kompromitację oświaty, która będzie udziałem tego pana. Może warto zapytać również Magdę S , czemu tak bardzo zależało jej na wyborze Nawrota. • Re: konkursy w oświacie zetchaen 25.04.06, 22:49 + odpowiedz kto to ta Magda S? proszę cos wiecej o niej. • Re: konkursy w oświacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Magda S 25.04.06, 22:54 + odpowiedz „kto to ta Magda S? proszę cos więcej o niej” jedna z tych co to ją przekonała Murawska i panowie S&S. • Re: konkursy w oświacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net Gość: ola 25.04.06, 23:10 + odpowiedz znam go ,kiedy trzeba ugina sie , w którą stronę wiatr zawieje ,wygońcie go, jestem z wami, nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polopiryna Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:04 Jestem nauczycielem ze szkoły 32, powiedzcie mi coś o naszym nowym dyrektorze. Czy już mam się bać ??? Tylko proszę o darowanie sobie plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
wozna Re: Co nowego w PSP 32? 26.04.06, 11:16 jeżeli pupil Morawskiej to slowo "bać" się jest w pełni uzasadninone,kto korzysta z rad tej baby co?Będziecie dlugo wspominać Pana Slawka on to czlowiek wielkiego formatu cala ta zgraja niczym w Pasji chciala go zniszczyć a chlop robil co mógł bo co w tych czasach prawy czlowiek zrobić moze?Korzystajcie z wakacji bo następne mozecie spędzic przy zrywaniu warzyw w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.243.udn.pl 26.04.06, 12:32 Bać się nie ma czego. Współpracowałam z p. Nawrotem jako nauczyciel i znam opinie kilku osób, które znają go dobrze.Jest to bardzo kulturalny, szarmancki mężczyzna, a jako nauczyciel kompetentny i mający ciekawe pomysły.Zaskoczeniem jest dla mnie to błoto, które tu się wylewa. Poza tym może ktoś wreszcie sobie uświadomi, że tak, czy inaczej ktoś musiał wygrać lub być mianowany na stanowisko dyrektora w tej szkole, a śledząc wątki na forum, to razcej nie mógł być dotychczasowy dyrektor. W szkole nie działo się dobrze - tak przynajmniej wynikało z opinii forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.243.udn.pl 27.04.06, 08:30 Znam Nawrota, potwierdzam to, co pisze xxx. Jestem zdziwona i zniesmaczona, że tyle bzdur o nim napisano. Wstrzymajcie sie pare miesięcy z ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:14 Nie bez znaczenia jest z kim Nawrot przystaje (słomka i stępniowski), bo takim się staje. Teraz rządy w szkole skupią się w rekach tych ludzi + murawska i kuśta, reszta otrzyma to, co nakaże wszechpanujący w radomskich szkołach układ - stępniowski i słomka. Władze oświatowe w tym układzie nic nie będą mogły zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATORZY Re: Co nowego w PSP 32? IP: 82.139.43.* 26.04.06, 18:47 SKORO BYŁO TAK DOBRZE TO DLACZEGO NIE ZOSTAWILI TEGO DYREKTORA CO BYŁ TROCHE ŚWIEŻOŚCI PRZYDA SIĘ W TEJ PONUREJ SZKOLE MOŻE COŚ WRESZCIE ZACZNIE SIĘ DZIAĆ NA TYCH PLANTACH CZEKAMY NA EFEKTY PENIE NAWROT Odpowiedz Link Zgłoś
wozna Re: Co nowego w PSP 32? 26.04.06, 22:37 Gość portalu: OBSERWATORZY napisał(a): > SKORO BYŁO TAK DOBRZE TO DLACZEGO NIE ZOSTAWILI TEGO DYREKTORA CO BYŁ > TROCHE ŚWIEŻOŚCI PRZYDA SIĘ W TEJ PONUREJ SZKOLE > MOŻE COŚ WRESZCIE ZACZNIE SIĘ DZIAĆ NA TYCH PLANTACH > CZEKAMY NA EFEKTY PENIE NAWROT cha cha cha cha, kto nie zostawil? Murawska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Co nowego w PSP 32? IP: 82.139.43.* 26.04.06, 22:52 wożna chyba martwisz się że nie będziesz miała gdzie ze szmatą latać a może mieszkanko twojego pana Odpowiedz Link Zgłoś
wozna Re: Co nowego w PSP 32? 27.04.06, 10:20 a ty jola nie martw sie o moja pracę bo ja sie pracy nie boje i wszędzie ja znajdę gorzej z Tobą, porozmawiamy za rok zobaczymy jakie bedziecie mieli humory gdy drektor będzie wręczal co niektorym wypowiedzenia umowy o prace che,che,che....Pan Slawek znosil godnie wszelkie upokorzenia jakie zgotowaly mu wszechmądre intelektualistki i nikogo nie ukaral nie zwolnil traktowal z szacunkiem zobaczymy co pan nawrot potrafi.Żeby zarządzać trzeba mieć wiedzę i doswiadczenie jeżeli uważacie że facet który opwiadal bajki dzieciom na lekcji będzie lepszym dyrektorem to sie mylicie. Poczekamy zobbaczymy a zresztą szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oświata Re: Co nowego w PSP 32? IP: 82.139.39.* 27.04.06, 14:19 A obecny pan Sławek to bajek nie opowiadał??> Przede wszystkim bajki... No ale ta umiejętność już na dniach przyda mu się szczególnie, no bo rodzinka mu się znów powiększy. Żoneczka z brzuchem lata. Tak się tylko zastanawiam, co ten biedny i pokrzywdzony wyrzucony pan Sławek zrobi jak mu się ten dzidziuś w koloratce urodzi... Ciekawe czy ta sławetna organizacja OD odbierze mu order za wielodzietną rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzątaczka Re: Co nowego w PSP 32? IP: 82.139.39.* 27.04.06, 14:20 zastępcą doktor Lidia P?? A ja myślałam, że profesor Krystyna P Odpowiedz Link Zgłoś
znowujaja Re: Co nowego w PSP 32? 27.04.06, 17:35 w koloratce? zaczynam cos kumać czy to moze chodzi o tego młodego "czarnuszka" w sukience? ale chyba juz go teraz nie ma, co? ale jaja taka głupia bylam, myslalam że to tak zwyczajnie opiekowała sie nim w szpitalu a później że też taki niby zbieg okoliczności w górach oboje razem ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
wozna Re: Co nowego w PSP 32? 27.04.06, 19:32 może i bajki opowiadal ale przede wszytkim zarzadzal i to skutecznie bo tyle kontroli co nas przejrzało i nie znaleźli nic to chyba o czymś swiadczy czyz nie? Przez caly rok te zapyziale intelektualistki pisały skargi gdzie tylko bylo mozliwe i żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono, posunieto sie nawet do kradzieży dziennika po to tylko żeby dogryźć żonie dyrektora, oceńcie sami o co chodzi chyba nie o to że źle szkoła była zarządzana ale o stolek i to w jaki sposób został wywalczony. Zastanawiające że takimi metodami mogą walczyc Ci ktorzy powinni dawać przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Co nowego w PSP 32? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.06, 00:15 Przestańcie pie..lić na forum publicznym wy pseudonauczyciele!Stękacie jak stare stręczycielki.A bo Sławek tej włożył a tamtej wyjął albo tej nie włożył bo włożył tamtej.I tak wkółko.Naprawdę jesteście takie czerstwe, że nikt już was nie chce dymać łącznie z mężami-rogaczami?To wyjdźcie na E7. TIRowcy biorą wzystko co się rusza i na drzewa nie ucieka a i zarobić jeszcze możecie.Tylko przestańcie już stękać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa86 Re: Co nowego w PSP 32? 28.04.06, 10:31 wulgaryzm ,ciekawe komu na tym zależy zeby takim językiem operowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kodjak1 Re: Co nowego w PSP 32? 28.04.06, 14:11 a mnie to wszytko jedno kto będzie dyrektorem ale tak dla porządku zapytam czy Pan Sławomir A rozliczyl sie juz z tych zarzutów co pisaliście wcześniej?Tzn że zabrał jakąś bramę i że telewizora brakowalo i jeszcze jakieś tam drobiazgi i jak to teraz jest? A te dwa dzienniki skardzione znalazły sie? Tak sobie myślę że to żadna fucha dla mężczzyny bycie fyrektorem podstawówki, jeżeli mlody gościu zostanie dyrektorem to jeszcze ale taki Pan Nawrot przez całe zycie klepal dzieciom ble ble ble i nagle go olśniłó że powinienen być dyrektorem? Odpowiedz Link Zgłoś