Dodaj do ulubionych

przesyłka z Dublina

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 15:28
Hej! Czy ktoś z Was czekał keidyś na paczkę z Dublina? Czekam już dwa
tygodnie i nic. Nie wiem, jaki rodzaj przesyłki wybrał nadawca, ale, moim
zdaniem, trwa to stanowczo za długo. Właściwie, spisałam ją na straty. Czekam
an odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: emski Re: przesyłka z Dublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:18
      średnio idzie 4 do 6 dni
    • Gość: Agaa Re: przesyłka z Dublina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 18:34
      Dzieki/ Straciłam tym samym nadzieje na to, ze ja dostane.
      • Gość: Luki Re: przesyłka z Dublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:36
        A pytalas nadawcy kiedy wyslal i w ogole co i jak? Niech nadawca reklamuje
        jezeli do Ciebie nie doszła przesyłka.
        • Gość: Agaaa Re: przesyłka z Dublina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 19:04
          Tak, wyslal we wotek, 2.05 minely dokladnie dwa tygodnie. Czekalam, cierpliwie,
          ale teraz zaczyna mnie to bawic.
          • Gość: Luki Re: przesyłka z Dublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:17
            Więc niech nadawca idzie z potwierdzeniem nadania paczki do miejscowej poczty w
            której nadawał paczke i zgłosi reklamacje. Nie widze problemu, no chyba że
            zgubił potwierdzenie.
            • Gość: Agaa Re: przesyłka z Dublina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 19:20
              Taki wlasnie mamy plan, tzn. ja poinformowalam Go, ze czas oczekiwania zbliza
              sie ku konmcowi, a Onn...musi znalezc potwierdzenie nadania i , rzeczywiscie,
              zglosic reklamacje. Dzieki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka