Dodaj do ulubionych

Odeszli od łóżek

IP: *.227.udn.pl 05.05.06, 21:44
Podwyżki tylko tym lekarzom, którzy nie prowadzą prywatnych praktyk. Ci co
mają prywatne gabinety powinno się dać krótki czas na zastanowienie się z
którego "korytka" mają osiągać swoje dochody. W praktyce rozwija się
nieuczciwa konkurencja. Kto jest chory i tak pójdzie prywatnie do lekarza,
który go będzie leczył na sprzęcie finansowanym z naszych składek. FIKCJA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Odeszli od łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:18
      A co na to prasa zachodnia?Przeciez to jest dla Polaków najwazniejsze co na to
      wszystko napisze jakis dziennikarz zamieszkujący kraje połozone na zachód od
      Polski.I oczywiscie Gazeta Wyborcza jesli bedzie to artykuł nieprzychylny dla
      Polski natychmiast wcałosci go przedrukuje dodając od siebie kąsliwy komentarz
      oczywiscie wrogi dla Polski
    • Gość: pacjent Re: Odeszli od łóżek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.06, 14:42
      Podwyżki tylko pod warunkiem że koniec z dowodami wdzięczności. Myślę że w
      dużym stopniu winni są pacjenci którzy do tego przyzwyczaili. Trzeba z tym
      skończyć.
      • Gość: lekarz Re: Odeszli od łóżek IP: *.wss.com.pl 08.05.06, 13:46
        Przecież o to chodzi,żeby skończyć z łapówkami a zacząć w końcu przyzwoicie
        płacić za pracę /ciężką/.
    • Gość: eagle Dość darmowego leczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:53
      Ubezpieczony czy nie - leczony jest jednakowo. A lekarze domagają się
      zwiększenia składki na Ubezpieczenie Zdrowotne!!! Płacę ZUS za siebie i żonę,
      no i oczywiście jek potrzebuję skorzystać z pomocy lekarza, to często i tak
      muszę iść prywatnie. Do przychodni trzeba nieźle się naprodukować, żeby się
      dostać - o szpitalu nie wspomnę. To za co tak naprawdę płacę??? Jak chcemy
      demokracji na styl zachodni, to dlaczego nie: nie ma ubezpieczenia - nie ma
      leczenia. Albo bulisz. Obecnie zbyt lekko rozdaje się ubezpieczenie ( np. z
      Urzędu Pracy), a kasiorki tak naprawdę nie ma. Czyli mamy demokrację, ale
      troszkę komuny zostać musi, bo tak wygodniej. A jeszcze pozostaje temat
      śmiesznie niskiego KRUS-u. Dlaczego jeden płaci co miesiąc 700 zł ZUS-u, a inny
      200zł za trzy miesiące???
      • Gość: M@G Re: Dość darmowego leczenia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.06, 16:56
        Dlaczego jeden płaci co miesiąc 700 zł ZUS-u, a inny
        >
        > 200zł za trzy miesiące???

Bo życie jest okrutne
    • Gość: nauczyciel umowa z OKE IP: *.zax.pl 06.05.06, 17:57
      Zapraszamy do dyskusji na temat umowy o dzieło proponowanej przez OKE:
      www.innowatorzy.edu.pl
    • Gość: Miglanc Nie płacić składek dla NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:52
      Lekarze niech strajkują a My powinniśmy zawiesić płacenie składek do NFZ-u. Chcąc się leczyć i tak prywatnie chodzimy do lekarzy lub opacamy zabiegi. Zlikwidować NFZ!!!!
    • Gość: Darioo ZUS-lamus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:55
      ZUS też trzeba zlikwidować. Płacimy kolosalne składki a oni nic tylko mało i mało!!!
      • Gość: mo Re: ZUS-lamus IP: 82.139.48.* 08.05.06, 22:59
        Lekarzom też ciągle mało...
    • Gość: ZBULWERSOWANA Re: Odeszli od łóżek IP: *.com / *.com 08.05.06, 23:13
      DLA MNIE LEKARZ KTORY OPUSZCZA CHOREGO W POTRZEBIE POWIENIEN BYĆ KARNIE
      WYRZUCONY Z PRACY, BEZ MOZLIWOŚCI ZATRUDNIENIA W PRZYSZLOŚCI!!!!! tO JEST
      SKANDAL ŻEBY LEKARZ TAK SIĘ ZACHOWYWAŁ!!!! A PRZECIEŻ SKŁADAŁ PRZYSIĘGĘ O
      POMOCY CHOREMU W KAŻDEJ SYTUACJI I CHWILI!!!! TO SKANDAL!!! JAK MOZNA ZOSTAWIĆ
      CHORYCH LUDZI W POTRZEBIE? TRZEBA BYĆ SKU..ELEM WIDZĄC CHOREGO I POWIEDZIEĆ
      MU "RADZ SE SAM CZLOWIEKU"!!! WYPIE..Ć ICH NA ZBITY PYSK TYCH ZASRANYCH
      LEKARZY!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Odeszli od łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:51
        Do r -nie masz racji mówiąc, że ten kto chory i tak pójdzie do lekarza prywatne.
        Mieszkam sama, mam 450zł renty po ostatniej podwyżce i za co mam pójść
        prywatnie - nie wykupiłam nawet ostatnich leków za 180zł.
        To zbulwersowana ma chyba rację.
      • Gość: nie obcy Re: Odeszli od łóżek IP: *.wss.com.pl 10.05.06, 09:40
        co ty człowieku za głupoty wypisujesz?sam się wyrzuć ze społeczeństwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka