plusssz 19.05.06, 10:45 Mielismy 11 mjesce podobniesz gdyby bylo 10 to bysmy weszli do finału a takto pokonaly nas zespoly malo rytmiczne i wogule... strasznie sie zawiodlem ze nieuslyszymy jezyka polskiego w finale :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:16 a usłyszałbys? bo z tego co ja słyszalam to ich troje spiewało głownie po grecku, rosyjsku, angielsku itd................. ale nie chcialo mi sie tego cyrku ogladac......... czyli nie weszli do finału? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.05.06, 11:55 i bardzo dobrze, kicz, obciach, zielony glut, WSTYD WSTYD WSTYD, komu się moga podobac takie pajace jak wisniewski , chyba wsi i patologii bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:58 nie ma czego żałować. Zresztą Wiśniewski ze swoją szopką wygladał żałośnie w porównaniu do występów pani Night :))) Dla mnie rewelka to Finlandia i Litwa. Nareszcie się coś ruszyło w tej Euronudzie. Inna ciekawa sprawa to występ Irlandii i Bośni i Hercegowiny - swojskie klimaty dostępne dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
plusssz Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK 19.05.06, 12:10 niechce nic mówić ale wydaje mi się że polska zajeła 11 mjesce dzieki polskiej poloni mieszkajacej za granica ktora wyslala tego sms-a solidarnie! Ja jak wiekszoc nastolatkow nielubie ich troje ale ta piosenka mojim zdaniem jest na 4- takze nawet byla spoko jak na wisnie no ale jezeli ludzi wybrali diablow oblesnych z finlandii przez ktorych musialem wyciszac telewizro bo tak "ryczeli". A tak wogule t w finale beda glosowania pokazywane ze stolic tak, bo jak tak to ciekawe czy z warszay tez benda glosy? Odpowiedz Link Zgłoś
komnen Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK 19.05.06, 12:53 nie znasz się plusssz - Lordi rulez~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy man Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:47 ich troje to wiesniacka lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ku.. Re: Eurowizja 2006 - półfinał SHOCK IP: *.internet.radom.pl 19.05.06, 19:26 O ku... , co za bełkot! Do you speak Polish? Odpowiedz Link Zgłoś