Gość: Mili IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:59 Pozdrawiam jej wszystkich studentów i proszę o opinie na jej temat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.dialup.medianet.pl 24.10.01, 14:01 Gość portalu: Mili napisał(a): > Pozdrawiam jej wszystkich studentów i proszę o opinie na jej temat! Jeżeli wyższa uczelnia w Radomiu to tylko: WYŻSZA SZKOŁA MORSKA im. Męczęnników Czerwca 1976 roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: 212.149.48.* 24.10.01, 14:45 Gość portalu: Mili napisał(a): > Pozdrawiam jej wszystkich studentów i proszę o opinie na jej temat! Jesli chodzi Ci o Wyzsza Szkole Inzynierska, to od kilku lat jest to Politechnika Radomska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 15:01 Chodzi mi o nową szkołę prywatną w pobliżu stacji PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.dialup.medianet.pl 24.10.01, 15:29 Gość portalu: Mili napisał(a): > Chodzi mi o nową szkołę prywatną w pobliżu stacji PKP. Ach, o tą Ci chodzi. To WYŻSZA SZKOŁA TEOLOGII STOSOWANEJ im. Ojca Tadeusza Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 15:36 Może coś więcej, dowcipnisiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.netia.pl 24.10.01, 15:55 Myślę że takie szkoły jeszcze długo nie będą prezentować przyzwoitego poziomu. Z prostej przyczyny. Są nastawione na zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 16:05 Częściowo się zgadzam, chociaż prospekt (informator) tej waszej szkoły zrobił na mnie b.dobre wrażenie i zaciekawiło mnie co o niej myślą ludzie, którzy tam płaca i się uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Żeglarska Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.dialup.medianet.pl 24.10.01, 16:42 Gość portalu: Mili napisał(a): > Częściowo się zgadzam, chociaż prospekt (informator) tej waszej szkoły zrobił > na mnie b.dobre wrażenie i zaciekawiło mnie co o niej myślą ludzie, którzy tam > płaca i się uczą. Ależ Mili ! Ja naprawdę chcę Ci pomóc. Ale po jaki gwizdek będziesz się uczył ? Przecież i tak nie dostaniesz żadnej pracy ! Myślę, że jedynym wyjściem dla Ciebię jest zakon. Zawsze to cieplej niż na dworcu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Żeglarska Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.netia.pl 24.10.01, 16:48 Mareczku, chyba przesadzasz trochę z twoimi dowcipkami. Jak nie masz nic do powiedzenia to przejdź na stronę z gołymi babami. Lepiej kup sobie koło i .... się w czoło. Serdecznie cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Żeglarska Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.chello.pl 24.10.01, 20:08 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Mareczku, chyba przesadzasz trochę z twoimi dowcipkami. > Jak nie masz nic do powiedzenia to przejdź na stronę z gołymi babami. > Lepiej kup sobie koło i .... się w czoło. > Serdecznie cię pozdrawiam. Marek ma rację. Absolwenci i przyszli absolwenci podziękujcie pięknie Buzkowi za stworzenie Wam szans na zatrudnienie. AWS-airze się postarali ! Nikt tak pięknie nie wykończył gospodarczo Polski jak te pazerniaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Żeglarska Szkoła Wyższa w Radomiu IP: *.netia.pl 25.10.01, 09:55 Czy sugerujecie że nie ma sensu się uczyć na wyższej uczelni? Czyli lepiej być bezrobotnym ze średnim wykształceniem? Wśród absolwentów studiów wyższych jest dużo mniejsze bezrobocie niż wśród gorzej wykształconych ludzi. Inna sprawa na jakiej uczelni się studiuje i co. Czy ktoś z forumowiczów może obiektywnie napisać coś o nowo powstałych uczelniach w Radomiu ? Odpowiedz Link Zgłoś