Gość: LuckyBoy IP: *.barczewo.macrosat.pl 15.04.05, 10:25 nawet ten Ermis ma strone w necie:) www.ermis.pl !!! POLECAM!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goscgosc Re: Podróżniczka z Ermisu IP: *.barczewo.macrosat.pl 15.04.05, 10:25 a ja tez jestem ermisem:) jestesmy slawni :))) BO TO MY ERMISI :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Podróżniczka z Ermisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:47 hehe jest nas wielu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: Podróżniczka z Ermisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:47 No to się Monia już nawet do Wyborczej wkręciła - powodzenia dalej i tak trzymaj. Działacze łączcie się ! A tak a propos to my też mamy stowarzyszonko tylko w Opolu (Opole - Olsztyn mała różnica w pisowni) :-)))))))) Pozdrawiam Ermisów w imieniu wszystkich SASowiczów [www.sasopole.org] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez chce Re: Podróżniczka z Ermisu IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.04.05, 22:46 a Wy cos placicie za te wyjazdy? ja tez bym tak chciala sobie pojezdzic. moze mi tez cos zafundujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karin Ziaja Re: Podróżniczka z Ermisu IP: *.arcor-ip.net 19.04.05, 00:05 Herzlichen Glückwunsch, Monika, zu dem Artikel! Es freut mich, dass die Gazeta über unsere Zusammenarbeit schreibt. Grüße aus Düsseldorf! Karin Odpowiedz Link Zgłoś