Dodaj do ulubionych

Nowy zastepca pani Wójcik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:54
Ciekawe kim jest nowy zastępca delegatury - pan Nowak? Podzielcie sie
informacjami,kto go zna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jancio Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:38
      Nowak to bardzo popularne nazwisko w Polsce.
      • Gość: kowalski Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:34
        Pytać pierwszego kadrowego miasta Radom szeregowego Suskiego!!!!!!!!!!!
        • Gość: asia Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.06, 12:52
          Ja znam Andrzeja Nowaka historyka.To bardzo trafna decyzja kadrowa. To jest
          facet o dużej kulturze i wysokim poziomie.
          • Gość: muniek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:28
            .A ja znam Andrzeja Novaka z TSA!!!!!!!!!!
          • Gość: SABA Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:47
            I co dalej?
            • Gość: be Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:32
              Potwierdzam: wysoka kultura, wysoki poziom
              • Gość: a.be Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:28
                Gość portalu: be napisał(a):

> Potwierdzam: wysoka kultura, wysoki poziom

O, to bardzo dobrze. Może jego szefowa p. Wójcik nauczy się tego od swojego
                zastępcy i przestanie zwracać się do dyrektorek szkół, o pokolenie starszych
                od siebie, per "dziewczynki". Incydent taki opisała kiedyś na tym forum jedna
                z dyrektorek. Pani Wójcik była wtedy zwykłym pracownikiem kuratorium.
                • Gość: nana Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:51
                  Ale cukrujesz?Dosyć!!!!!!!!!!
              • Gość: dedek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:54
                Ale cukier ,widać uczciwych w kuratorium co zatrudnają emerytów i komuszków a
                tak mialo być fajnie(ale przed wyborami parlamenentarnymi!!!!!!!!)Nie dajmy się
                zwięźć szujom!!)
              • Gość: 123 Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:58
                Kultura w Radomiu?Oj tak szczególnie potyliczna co pokazuje marek
                s...........pokazuje jak wsadzać "odpowiednich ludzi "na stanowiska
                tzw.BWM!!!!!!!!!!!! L UB TERAZ K.....mYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!
            • Gość: sabina Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:56
              Andrzej nowak jest w Nowym jorku i ma się dobrze!A może zastępca by poszedł w
              jego ślady????
      • Gość: Uczeń Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:08
        Czytam te wszystkie wypowiedzi i zaczynam zastanawiac sie czy dobrą szkołe wybrałem??? Ucze sie w budowlance i jestem zaskoczony tym co tutaj przeczytałem jak to jest prawda to niezła ofera mogła by być Osińskigate.
        Widze że wszystko sie psuje w tej szkole. Jak zwykle chodzi o pieniądze.
        znam wszystkich tu wymienionych ludzi i widze że tu jest napisane jedne wielkie kłamstwo, albo to oni są dwulicowi pana KK i pana osińskiego znam bardzo dobrze i sprawiaja wrazenie bardzo dobrze ułożonych i miłych. Pan Osiński naprawde nie wyglada na człowieka, który mógłby robić takie rzeczy. Napisane tu oskarżenia nie maja sęsu bo pomówienia to jedno a prawde to drugie. Czekam na dowody jestem wstanie rozprowadzic ta sprawe, że nie tylko nauczyciele beda wszystko wiedzieć, ale równiez uczniowie budowlanki, mozne to wprowadzić niezły balagan.
        P.S. do poziomki
        Jak ty mnie uczysz to ja podziekuje za edukacje w tej szkole.
        Daj chociaż jeden dowód popierajacy twoje słowa.
        PZDR: for zsb

Myśle ze nasze zdanie jest tez wazne bo to wkoncu my twozymy w wiekszej czesci tą szkole, a jest jak jest TRAGICZNIE co kazdy widzi
    • Gość: Ciekawy Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:17
      Wszystko to prawda, ale kto mił tak szczęśliwą rękę. Przeciesz pan Nowak sam
      siebie na to stanowisko nie wsadził?
      • Gość: Przypuszczacz Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.06.06, 16:58
        A może nastał czas na normalnych, kulturalnych ludzi? Czy zawsze stołki mają
        obejmować postaci znane i na dodatek w coś uwikłane?
        • Gość: Saba 2 Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:32
          TEn pan z pewnoscia zasluzyl sobie na to stanowisko z racji ukonczenia KUL-
          u.Ponadto moze sie poszczycicic wujkiem-ksiedzem Szarym,slynnym dyrygentem
          radomskiego choru.
          • Gość: coolturka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internet.radom.pl 10.06.06, 07:55
            Piszecie ,że facet ma wysoka kulturę to dobrze, ale to żadne kryterium oceny.
            Piszecie, że jest historykiem - to bardzo źle bo na takie stanowisko historyk
            jest najmniej potrzebny. Piszecie, ż e to rodzina jakiegoś ksoędza - to już w
            Polsce norma , bierny, mierny , ale wierny i ma znajomości.
            • Gość: as Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 08:01
              Co na to posłanka Wróbel, przecież jej "działka " to oświata????????
              Niech się wypowie na forum!!!!!!!!!!!
              • Gość: Mushka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:01
                Jesli Nowak jest w Nowym Jorku, to w jaki sposob zostal zastepca? Czy to jakis
                krolik z pisowskiego kapelusza i dlaczego dopiero teraz?
    • Gość: xxx Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 01:59
      na 100% były nauczyciel ze szkoły Budowlanki kulturalny-owszem ale czy
      normalny??????????
      • Gość: sasza Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 08:13
        Czy był w IPN-ie?
        • Gość: joker Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:53
          Pracował 4 lata w Biurze Rzecznika Interesu Publicznego jako główny specjalista
          i dał się poznać jako bardzo dobry pracownik. Odpowiedzialny i rzetelny.
          Niech drżą agenci w radomskiej oświacie.
          • Gość: hahaha Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.48.* 11.06.06, 16:16
            Dlaczego tylko w oświacie? Wszyscy agenci mają cykora.
            • Gość: aspen Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 20:50
              Np......pan jelen czy jak mu tam ko...... lub ko......stachu kto tam
              emilia.......chra.......jurek jjj........... itd........ale zobaczymy to....czy
              to nastąpi!!!!!!!!!!
            • Gość: Saba Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:56
              A jak sie ma to stanowisko do zakresu dzialan zastepcy?Czy jest to glowny
              specjalista od zarzadzania w oswiacie, czy tez glowny specjalista od
              namierzania agentow? Czegos tu nie rozumiem.
              • Gość: peregryn Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:24
                Znam Andrzeja Nowaka od ponad 20 lat. To uczciwy, porządny człowiek, który
                zawsze zachowywał się przyzwoicie. A to już dużo. Nigdy nie należał do żadnej
                partii i nie jest podwiązany pod żaden układ. Nie potrafię się autorytatywnie
                wypowiadać na temat Jego kwalifikacji w dziedzinie oświaty, bo nie jestem w tym
                zakresie fachowcem. Wiem, że zaraz po skończeniu studiów podjął pracę w
                "budowlance", gdzie z kilkuletnią przerwą pracował aż do objęcia obecnego
                stanowiska. Czy to doświadczenie wystarczy do sprawowania obecnej funkcji czas
                pokaże.
                Znając Andrzeja jestem pewny, że nadal będzie nadal zachowywał się przyzwoicie i
                uczciwie.
                Joker sobie zakpił, a tu już pojawiły się jakieś obawy.
                • Gość: XXl Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:12
                  Nie badz naiwny czlowieku. Nie watpie w kulture i przyzwoitosc tego pana ale te
                  cechy w ogole nie licza sie przy rozdawaniu stanowisk.Jest wielu przyzwoitych
                  nauczycieli a nawet cala masa przyzwoitych i kulturalnych historykow w tym
                  miescie a tu bec! i pan Nowak.Juz w przedszkolu dzieci nie wierza w w/w
                  kryterium wiec o co chodzi?Tylko bez bajeczek na dobranoc.
                • Gość: kurator Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.06, 23:11
                  Jeżeli pracował w Budowlance to powinien prześwietlić ją na wylot! Po odejściu
                  Kutkowskiej Budowlanka stała się prywatnym folwarkiem dyrektorki i Osińskiego,
                  który wszystkim steruje i wszystko jej nakazuje. Nawet, że ma zatrudnić jego
                  córeczkę na kolejny etat. Kutkowska nie pozwalała mu na takie spoufalanie się!!!
                  • Gość: xxx Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.06, 23:29
                    miał "szerokie plecy" tak już jest w tym kraju od zawze liczą się układy i
                    układziki-koneksje. Co wy robicie z tego człowieka "Leona Zawodowca" co będzie w
                    szkołach tylko czyścił i przeswietlał belfrów/
                    • Gość: kama Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: .1.* / 195.136.23.* 13.06.06, 08:27
                      Gość portalu: xxx napisał(a):

> miał "szerokie plecy" tak już jest w tym kraju od zawze liczą się układy i
                      > układziki-koneksje.

Skoro tak jesteś dobrze poinformowany i autorytatywnie stwierdzasz, że p.Nowak
                      miał "szerokie plecy" to ujawnij te "plecy", bo inaczej, to jest zwykłe ble,
                      ble, ble ...
                  • Gość: Modliszka Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:37
                    Sprawa jest jasna jak Słońce. Tomala jest w ZNP?
                    Dyrekcja z Budowlanki jest w ZNP? Osiński jest w ZNP?
                    KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE CHOĆBY BYŁ KRĘTEM PIERWSZEJ WODY!!!
                    • nauczyciel100 Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? 14.08.06, 16:31
                      Czy facet,o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii.
                    • Gość: Poziomka Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: 82.139.52.* 11.09.06, 20:58
                      A więc witam Was po przerwie wakacyjnej. Tak jak obiecywałam odzywam się już po
                      Radzie. Rzeczywiście nie jest wesoło. Pokemon nadal rządzi. Powiem więcej. Jego
                      pozycja jakby jeszcze wzrosła bo córcia pracuje już na całym etacie. Ale nie ma
                      tego złego co by na dobre nie wyszło. Zrobił się grzeczniejszy i bardziej
                      uprzejmy. Miejmy nadzieję, że to nie jest przejściowe i chwilowe chodź w tym
                      wieku to już raczej znikome szanse na poprawę.
                  • nauczyciel100 Kto kieruje Budowlanką? Osiński? 14.08.06, 16:34
                    Czy facet, o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii.
                    • Gość: F16 Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net 10.10.06, 09:02
                      co tam nowego? zaszły jakieś zmiany?
                  • Gość: Max Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:29
                    A to ten intrygant jeszcze zyje?Ostatnio przechodził niedaleko mnie taki smutny
                    i mocno przygarbiony pewnie od tych porzeczek, na których rzekomo dorobił się
                    niezłej chaty hahaha
              • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 20.06.06, 17:15
                Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale do południa pracuję w szkole i nie mam
                możliwości pisania PRAWDY! To co miałam do powiedzenia już powiedziałam. Myślę,
                że niedługo przyjdzie czas rozliczenia dyrektorki. Wszak niebawem kończy się jej
                kadencja i zapewne wszystko zostanie zweryfikowane. Chcę jedynie potwierdzić, że
                takich anomalii nie było za czasów dyr.Kutkowskiej czy chociażby
                dyr.Dzierżanowskiego. Tamci nie pozwalali na spoufalanie się a tym samym
                uniknęli takich dwuznacznych sytuacji. Ta z kolei robi wszystko co jej pokemon
                podszepnie łącznie z zatrudnieniem jego córeczki. Ciekawe kiedy dostanie już
                cały etat i będzie miała kilka etatów na raz łącznie z tymi w innych szkołach
                tak jak jej tata - „wielki” nauczyciel.
    • Gość: Toshiba Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.06, 09:00
      Idealnie pasuje mi tu ten wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=43294523
      Oczywiście nie chodzi mi o Pana Nowaka bo to naprawdę bardzo dobry człowiek,
      pedagog i społecznik.
    • Gość: Pogodynka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.06.06, 11:56
      Nareszcie ktoś napisał o Osińskim.Człowiek ktory niby nie jest nauczycielem a
      jednak manipuluje ludźmi (a dyrektorką w szczególności) jak kukiełkami.Że też
      jeszcze nikt się na nim nie poznał?On już uśmiech ma nieszczery a przed każdym
      udaje "sympatycznego" gościa.Kto jednak choć raz sparzył się na nim wie jak
      bardzo niebezpiecznym może być człowiekiem.Najlepsza rada; omijać z daleka!
      • Gość: Madzia Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.06.06, 17:20
        Osiński obwozi się tylko z dyrektorką za kasę szkoły.. już dawno są na "TY"
        Jej, on jest taka paskuda..jak pokemon wygląda...
        • Gość: XXL Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:58
          Hej wy tam z Budowlanki! Zarzucacie temacik do rozpatrzenia Nowakowi czy co?
          Zblizaja sie wakacje, niech sobie chlop odpocznie od namierzania agentow.A tak
          w ogole to jest temat o nim samym a nie o waszym Owsinskim.Pogadajcie sobie
          gdzie indziej.Pozdr dla wszystkich agentow!!!
          • Gość: maniek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.06.06, 13:43
            //////////////////////////.....................tsa
            • Gość: y Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:14
              tak tak
              • Gość: tak tak Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.06.06, 08:50
                Nie nie.............
                • Gość: Lucy Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:50
                  Nowy minister-nowy zastepca i wszystko jasne.Albo jest koalicja albo
                  nie.Ciekawe,czy pojawi sie tam rowniez jakis supermen z Samoobrony?
        • Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:06
          O dziateczki dziateczki. A wam to nie przyjdzie do glow, ze takie paszkwile to
          moze pisać jakis wielce niedoceniony specjalista, który okazal sie o niebo
          gorszy od Osinskiego i niestety musial pozegnac sie z pracą? Ludzie nie
          potrafią jednak odchodzić z honorem. Drogi specjalisto, lepsi zawsze wygrywają,
          a Tobie brak odwagi, na forum każdy przedszkolak zjedzie swoją panią krysię z 3
          grupy. Zalosne.
          • Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:53
            A wracając. Gratulacje p. Andrzeju. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
        • Gość: Max Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:29
          A to ten intrygant jeszcze zyje?Ostatnio przechodził niedaleko mnie taki smutny
          i mocno przygarbiony pewnie od tych porzeczek, na których rzekomo dorobił się
          niezłej chaty hahaha
    • Gość: Kali Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 22:51
      ifon_groźny kogo masz na myśli?No śmiało, dawaj!A może jesteś tym dojeżdżającym
      szpiegiem?Osiński fachowiec buahahaha ale się uśmiałem na noc.Fachowiec ale
      chyba od intryg w "wbijania noża w plecy"!Zapewniam cię, że jeszcze przejedzie
      się na tych swoich intrygach i podpuszczaniu jednych na drugich!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ad Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:23
        jestes naprawde załosny,jak nie masz co robić w nocy to przynajmniej tez smiech
        wyjdzie ci na zdrowie....
        • Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 10:28
          Kali nie kompromituj się. Mówisz, ze ja jestem zdesperowany. Ja nie wypisuję
          litanii obelg na forum. Taki odważny jesteś? To może idź i powiedz to
          Osińskiemu w twarz. Bo to Ty masz problem. A nie on
      • Gość: Drągal Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34
        No i tak sobie popisaliście a ja nadal nie wiem co jest grane?
        Czy ktoś może mi napisać? Chętnie poczytam bo słyszałem, że byłaby
        to ciekawa lektura szczególnie jeśli chodzi o finanse.
      • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 11.09.06, 20:57
        A więc witam Was po przerwie wakacyjnej. Tak jak obiecywałam odzywam się już po
        Radzie. Rzeczywiście nie jest wesoło. Pokemon nadal rządzi. Powiem więcej. Jego
        pozycja jakby jeszcze wzrosła bo córcia pracuje już na całym etacie. Ale nie ma
        tego złego co by na dobre nie wyszło. Zrobił się grzeczniejszy i bardziej
        uprzejmy. Miejmy nadzieję, że to nie jest przejściowe i chwilowe chodź w tym
        wieku to już raczej znikome szanse na poprawę.
    • Gość: przyjaciel Kalego Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:00
      Kali masz rację!A w twarz to możesz dać a nie mówić chociażby za te insynuacje,
      niesprawdzone donosy i wiele innych grzeszków.Poziomka to bardzo dobrze
      opisała.Brawo Poziomeczko!Kocham owoce!!!
      P.S. Kali jeżeli to rzeczywiście o Ciebie chodzi to poprostu napisz o co kaman?
      • Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 11:18
        No tak. Przeciez najlepiej za swoje nieudacznictwo zwalić winę na kogoś innego.
        Drogi kali/przjacielu kalego. Poszukajcie ( a moze poszukaj) winy najpierw u
        siebie, a potem będziesz ją wytykal innym ludziom.
        • Gość: Ciekawski Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznesmen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:06
          Drągal - masz racje
          jak niewiadomo oco chodzi to chodzi o pieniądze :)
          przy budowlance isnieje SMS czyli skzoła w szkole a wspomniany Osinski trzepie
          kase wozi dupe za państwowe pieniadze zabierajac Dyrektorki na Obozy niejako
          majace udzielać korepetycji zawodnikom w trakcie obozu ale jedyne czego
          udzielaja to chyba francuskiego Jemu samemu.
          A jake to są pieniadze t swoja drogą przydało by sie sprawdzić bo ide o zakład
          ze zedu setek tysiecy w skali roku Ciekawe czy nie jest ona sam dla siebie
          dyrektorem w tej szkole a Cureczke wkrecił chyba do szkoły do pracy co swiadczy
          ze ma głowe nie od parady a na wet dwie głowy i chyba robi z nich uzytek.
          • Gość: ciekawska Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.06, 22:22
            Drogi Ciekawski
          • Gość: Ciekawska Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.06, 22:27
            Drogi Ciekawski
            Jak już zamierzasz pisać takie pseudo filozoficzne wywody, to proponuje zakup
            słownika ortograficznego (lub korepetycje u jednej ze świetnych polonistek),
            jestem pewna, że wyjdzie Ci to na korzyść, bo póki co to nie kompromitujesz p.
            Osińskiego (który jest świetnym specjalistą) tylko siebie. Zachowujesz się jak
            prostak, który poprzez obrażanie innych póbuje dowartościować swoja marną
            osobę. Nie tędy droga. Kup sobie psa, może on Cię wyslucha.
            Moim zdaniem to guzik wiesz o zarządzaniu szkolą. jak tak bardzo Ci zależy na
            opini ZSB to może odwiedź jedną z dyrektorek, tudzież p. Osińskiego i podziel
            się z nimi swoimi cudownymi refleksjami. Zapewne Cię wysluchają.
            • Gość: paragraf Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: 82.139.48.* 12.07.06, 23:04
              To nie są refleksje, to zwykłe pomówienia, kwalifikujące się do prokuratury.
            • nauczyciel100 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes 14.08.06, 16:31
              Czy facet,o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii.
            • nauczyciel100 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznesm 14.08.06, 16:33
              Czy facet, o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii.
              • Gość: F16 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.tkdami.net 10.10.06, 09:02
                farmer?
    • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 12.07.06, 23:28
      Ciekawski ma wiele racji, a dyrektorka z pewnością nikogo nie będzie słuchała
      poza wspomnianym.Gdyby była obiektywnym dyrektorem to już dawno zaprosiłaby
      zainteresowane strony na rozmowę.Podobnie potraktowała w zeszłym roku mojego
      długoletniego kolegę KK też po intrydze tego pana.Bez żadnej rozmowy,
      wyjaśnienia czy słowie "mam cię w d." wyrzuciła go z etatu bo tak sobie życzył
      ten pan!Już wcześniej wspominałam, że jestem nauczycielką w tej szkole i nie mam
      bezposredniego kontaktu z tym panem, ale widzę jego wpływ na dyrektorkę.Nie
      interesuje mnie kto z kim się spotyka, gdzie jeździ i w jakim celu, jaki to ma
      oddźwięk moralny.To jest prywatna sprawa każdej dorosłej osoby.Ale sprawy
      finasowe nie są już sprawą osobistą.Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale warto
      byłoby, żeby ktoś te finanse zbadał i popytał o pewne sprawy i sposoby
      finansowania właśnie osoby odsuwane.Bo to jest coś nienaturalnego, że w
      przeciągu roku zmienia się na życzenie zainteresowanego kilku nauczycieli tylko
      na podstawie jego słowom, z tego co wiem, nie mających żadnego poparcia w
      faktach!Jeżeli dyrektor, nie wiedzieć czemu, nie chciał rozmawiać z
      zainteresowanymi stronami, wystarczyło porozmawiać np. z zawodnikami.Tylko kto
      odważyłyby się powiedzieć prawdę?Znając mściwość tego pana, pewnie tylko ci,
      którzy szkołę już skończyli.
    • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 12.07.06, 23:45
      Paragrafie tu nie ma nic z pomówienia!A jak jest to proszę bardzo podać
      Ciekawskiego do prokuratury!Będzie skandal na cały Radom, ale być może wyjdą
      w końcu pewne sprawy, być może podobne do tych z Politechniki Radomskiej.Sama
      ile wiem, tyle powiem.Osiński sam rozpętuje wojenki tylko, że tym razem
      zagalopował się za daleko i otworzył zbyt dużo frontów!Zawsze byłam zdania, że
      brudy powinno prać się we własnym sosie i gdyby na czas zareagowała dyrektorka
      podejrzewam, że nie byłoby tematu.Pani dyrektor.Proszę otworzyć oczy!To, że ktoś
      wymienia pani nazwisko przy różnych okazjach i cmoka po łapkach nie znaczy, że
      jest szczerym i uczciwym a wszyscy pozostali są beee!Chciałabym, żeby głos
      zabrali ci najbardziej skrzywdzeni; KK i jakiś tam inny.
      • Gość: ciekawska Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.62.udn.pl 13.07.06, 18:18
        Z tego co ja pamiętam to pan KK ( a myślę, że wiem o kogo chodzi) nadal
        pracuje, więc o co chodzi ? A znając klasę dyrektorki to nigdy by tak do nikogo
        nie powiedziała. To zbyt kulturalna kobieta. A z dalszymi problemami to niech
        pokrzywdzeni porozmawiają z panem Osińskim osobiście i wypowiedzą swoje zarzuty
        w 4 oczy. Bo wypisaywanie bzdur tutaj świadczy o zwykłym tchórzostwie
      • Gość: paragraf Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.48.* 13.07.06, 19:04
        Paragrafie tu nie ma nic z pomówienia!A jak jest to proszę bardzo podać
        Ciekawskiego do prokuratury!Będzie skandal na cały Radom,

To nie ja podam tylko pomówiony i nie jakiegoś ciekawskiego tylko ciebie
        poziomko.
    • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.07.06, 19:40
      Bardzo proszę.Jeżeli tylko znajdzie jakieś słowo, które jest nieprawdziwe
      CZEKAM!To, że go nie lubię i piszę o tym otwarcie nie jest żadnym pomówieniem!
      Takich nauczycieli mogę wskazać w szkole kilkudziesięciu!A jak znajdziesz jakieś
      słowo wyczerpujące znamiona pomówienia to bardzo proszę je wskazać.Co zaś się
      tyczy KK to owszem, w szkole pracuje nadal, ale niesłusznie został odebrany mu
      dodatkowy etat i został odsunięty od pracy w SMS bo tak właśnie chciał ten pan.
      Bez rozmowy, bez słowa wyjaśnienia, bez podania jakichkolwiek przyczyn.Szkoda,
      że ani KK, ani ten drugi nie chce tu nic napisać wskazując, że to on.Pewnie
      sporo zostałoby tu wyjaśnione skoro wszystkie strony nie potrafiły wyjaśnić
      sobie tego wszystkiego w zaciszu gabinetu dyrektorki rozstając się polubownie.

P.S. Ja również uważam dyrektorkę za bardzo kulturalną i miłą osobę i tym
      bardziej dziwi mnie takie jej bezgraniczne zaufanie do kogoś takiego, kto
      nadużywa Jej autorytetu.
      • Gość: ja Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.62.udn.pl 13.07.06, 20:36
        Tu takie zainteresowanie widzę biednym Osińskim, który przynajmniej odnosi
        jakieś sukcesy ze swoimi zapaśnikami,robi coś dla szkoły, a nikt nie zwróci
        uwagi na pewną germianistkę, która jedyne co robi to szum wokół własnej osoby.
        Od rana do wieczora przesiaduje w gabinecie dyrekcji uśmiechając się od ucha do
        ucha nie widząc nic złego w tym, że najczęściej jej przesiadywanie łączy się z
        olewaniem obowiązków nauczyciela. Odczepcie się od Osińskiego. Szkoła dzięki
        niemu tylko zyskuje. To najbardziej poczciwy i uczciwy człowiek jakiego znam.
        • nauczyciel100 Re: Nowy zastepca pani Wójcik 14.08.06, 16:27
          Tak?A co takiego zyskuje szkoła?Zaręczam cię że gdyby na jego miejscu był np.
          Krzysiek Koseła to szkoła odnosiłaby naprawdę duuuuże sukcesy a nie jakieś
          ochłapy wypracowane tak naprawdę przez trenerów klubów przychodzących chłopaków.
    • Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.06, 20:27
      Panie Wojciechu prosimy o zabranie głosu.
    • Gość: Wojciech Ś. sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.pl 19.08.06, 14:05
      Zostałem wywołany do tablicy więc odpowiem: nigdy nie atakowałem pana
      Osińskiego w żaden sposób, a w szczególności na forum publicznym.
      Również „śledztwo” prowadzone przez pewne grono osób stwierdzające jakobym
      pisał coś o panu Tomali a na dodatek pomagał mi w tym pan Fałek było zapewne
      inspirowane przez te osoby i odbieram to jako próbę wciągnięcia mnie i pana
      Fałka w jakieś osobiste gierki tych ludzi. Nie oznacza to jednak, że sprawy,
      które zostały tu i ówdzie opisane przez niektóre osoby (być może po części
      wielu moich znajomych, w obecności których opowiadałem co nieco) są
      nieprawdziwe! Ale od początku.
      Z racji posiadanych kwalifikacji zostałem namówiony przez p.Osińskiego do pracy
      w Szkole Mistrzostwa Sportowego, po – jak zostałem poinformowany - rezygnacji
      poprzedniego trenera Krzysztofa Koseły, z którym p.Osiński nie potrafił znaleźć
      wspólnego języka. Miałem otrzymać pełny etat z podziałem ½ etatu w SMS i ½
      etatu w ZSB tak, abym nie stracił na zmianie szkoły (pracowałem w liceum gdzie
      miałem pełny etat z nadgodzinami). Z dniem 1 września rozpocząłem pracę
      otrzymując „na razie” jedynie ½ etatu. Później – jak się dowiedziałem – „moje”
      ½ etatu w ZSB otrzymała córka p.Osińskiego. Nigdy nie zapytałem p.Osińskiego
      DLACZEGO?! Nigdy też nikomu się na to nie skarżyłem! Uznałem, że widocznie tak
      miało być. Cieszyłem się jedynie tym, że robiłem w końcu to, co kocham
      najbardziej - robiłem ZAPASY! Pracę swoją wykonywałem najlepiej jak potrafię.
      Zajęcia prowadziłem na tyle ciekawie i nowatorsko, że bardzo często zbierałem
      pochlebne opinie od samych zawodników co było dla mnie najlepszą i
      najcenniejszą zapłatą. Nikomu z nauczycieli czy trenerów nie trzeba chyba
      mówić, że największą wartością, największą zapłatą za jego pracę jest
      wdzięczność młodzieży, wdzięczność samych zawodników! W moim przypadku tak
      było! W tym właśnie upatrywałem swoją wartość. To za mojej kadencji zawodnicy
      trenowani pod moim okiem zdobyli po raz pierwszy w historii Szkoły Mistrzostwa
      Sportowego medale najpierw na Mistrzostwach Polski Młodzieżowców, później na
      Mistrzostwach Polski Seniorów (do tej pory były to medale zdobywane w kategorii
      juniorów bądź kadetów)! Przygotowując ich nie zwracałem uwagi na swoje godziny
      zatrudnienia. Gdy trzeba było przychodziłem do nich na zajęcia ponad ramy
      ustawionego dla mnie grafika! Gdy tylko byłem wysyłany na zawody bądź obozy
      zawsze bez słowa komentarza wyjeżdżałem. Przez cały okres mojej pracy p.Osiński
      ani razu nie zwrócił mi uwagi, że robię coś nie tak, bądź robię coś źle lub nie
      tak jak to on zaplanował! NIGDY!!! Nie jestem upoważniony do oceny pracy
      p.Osińskiego, który jest tam zatrudniony na 1 i ½ etatu. Być może liczył on, że
      będę robił jeszcze więcej niż w ramach przypadającego mi ½ etatu, który i tak
      często przekraczałem? Wiem jedno. Ja, jako pedagog, nigdy nie odważyłbym się
      zadzwonić do małoletnich zawodników do domu czy też „na komórkę”
      i pytać, jaki mieli dziś trening bądź czy w ogóle trener był na treningu a przy
      okazji nagadywać do chłopców 15-18-sto letnich na drugiego trenera! Przecież
      to nie jest wzorowa płaszczyzna współpracy dwóch, wydawałoby się, dorosłych
      osób!!! To jest nic innego jak podrywanie autorytetu tylko dlatego, że ktoś
      poczuł, że zawodnicy polubili kogoś innego. Nie wspomnę już o innym rodzaju
      inwigilacji poprzez przysyłanie córki. Tego nawet szkoda komentować. Teraz
      zacząłem rozumieć prawdziwe przyczyny rozstania się z poprzednim trenerem. Nie
      jest to być może miejsce do oceny pracy kogokolwiek.Jednak jako profesjonalista
      preferujący nowoczesny model szkoleniowy nie mogłem zgodzić się z:
      1.archaicznymi metodami pracy pozbawionymi psychologii sportowej,
      2.stosowanej i nauczanej techniki,
      3.brakiem techniki wspomagającej audio-video w postaci kamer czy rzutników,
      4.brakiem wyposażenia siłowni całkowicie nie przystosowanej do profesjonalnych
      ćwiczeń siłowych zapaśników,
      5.brakiem typowych akcesoriów sportowych dla zapaśników takich jak manekiny,
      skakanki (niezbędne przy „robieniu” wagi), stopery itp.,
      6.brakiem odnowy biologicznej w postaci własnej sauny czy choćby umowy
      zprofesjonalnym masażystą (np. pan Radulski) itp.

Nie będę wypowiadał się o gospodarności bądź niegospodarności kogokolwiek. Mam
      swoją subiektywną ocenę i pozostawię ją dla siebie. Wiem natomiast, że wiele
      spraw usprawniłem osobiście począwszy od zwykłego zabezpieczenia zawodnikom
      taniej wody pitnej, poprzez doposażenie siłowni w prywatny sprzęt, naprawienie
      zniszczonego sprzętu a na „olustrowaniu” siłowni skończywszy. Prace wykonałem
      oczywiście nieodpłatnie poza godzinami pracy (tak jak robi to wielu nauczycieli
      chcąc aby uczniowie lepiej przystosowywali sobie ich przedmiot).
      Tylko jeden raz zdarzyła się sytuacja, że zawodnicy pozostali bez mojej opieki.
      Stało się tak po kontuzji jakiej uległem na treningu i byłem przyjmowany na
      oddziale ortopedyczno-urazowym Szpitala Wojewódzkiego na Józefowie gdzie
      założono mi szynę gipsową. Trening, który rozpisałem i wcześniej przygotowałem,
      za moją zgodą przeprowadził najstarszy zawodnik mający uprawnienia
      instruktorskie. Gdyby nie był to okres BPS-u z pewnością trening taki po prostu
      bym odwołał. Tak byłoby najprościej i przede wszystkim najbardziej bezpiecznie
      (zachowawczo). Dla mnie jednak, jako byłego zawodnika, okres tuż przedstartowy
      przed najważniejszą imprezą sezonu jest bardzo ważny, a każdy trening potrzebny
      i konieczny, więc z racji zbliżających się Mistrzostw Polski nie mogłem
      pozwolić na odpuszczenie choćby jednej godziny treningu! Wszystkie pozostałe
      przeprowadziłem osobiście nawet z ręką w gipsie! Z pewnością nie byłoby sprawy
      gdyby dorośli ludzie potrafili ze sobą rozmawiać a nie li tylko knuć po kątach
      i obgadywać. O tym, że przestanę pracować w SMS nie dowiedziałem się NIE! od
      p.Osińskiego – co wydawałoby się sprawą oczywistą – ale od osoby, która już
      miesiąc wcześniej słyszała „tą nowinę”. Powtórzę się jeszcze raz: przez cały
      okres mojej pracy p.Osiński ani razu nie zwrócił mi uwagi, że robię coś nie
      tak, bądź robię coś źle lub nie tak jak to on zaplanował, jakby on to widział
      czy chciał zastosować! NIGDY!!! A wystarczyłaby jedna rozmowa, jedno
      powiedzenie; Wojtek nie chcę z tobą współpracować, bo nie podoba mi się to czy
      tamto, nie lubię tego czy tamtego, nie podobają mi się twoje metody pracy albo
      oczekiwałem czegoś innego, myślałem, że wszystko za mnie będziesz robił itp.
      itd. Nie wiem. Po prostu zwykła szczera rozmowa. Jeżeli jednak kogoś nie jest
      stać na szczerość to jest to zły znak dla innych. Przez cały okres mojego
      zatrudnienia pani Dyrektor również nie zamieniła ze mną ani jednego słowa na
      temat pracy, na temat sukcesów bądź porażek. Czyżby ocena mojej pracy wzięła
      się z opinii tylko jednego człowieka? Dlaczego czyjeś „być albo nie być”
      (dzisiaj moje, wczoraj Krzyśka Koseły) ma być uzależnione tylko od subiektywnej
      oceny jednego człowieka, który ani nie jest dyrektorem ani tym bardziej Bogiem?
      Dlaczego, jeżeli w ogóle były jakiś rozmowy na ten temat, nikt nie pytał
      drugiej strony, nie starał się poznać jego opinii, wizji czy stanowiska tylko
      ślepo wierzył w słowa jednej osoby? Nie wiem jakie informacje otrzymywała o
      mojej pracy pani Dyrektor, którą osobiście bardzo cenię i szanuję, i do której
      absolutnie nie mam pretensji o nic, co również co niektórzy próbują insynuować
      i Jej podpowiadać.
      Pytań byłoby jeszcze więcej nie tylko w tym temacie, ale resztę pozostawię bez
      komentarza, bo jestem zwolennikiem prania brudów we własnym gronie. Jeżeli
      jednak zostanę ponownie wywołany do tablicy bądź nadal będę pomawiany przez
      ciągle to samo grono osób opowiem więcej i pikantniej m.in. na temat
      organizowanego
      • Gość: Wojciech Ś. Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.pl 19.08.06, 14:06
        c.d.
        Pytań byłoby jeszcze więcej nie tylko w tym temacie, ale resztę pozostawię bez
        komentarza, bo jestem zwolennikiem prania brudów we własnym gronie. Jeżeli
        jednak zostanę ponownie wywołany do tablicy bądź nadal będę pomawiany przez
        ciągle to samo grono osób opowiem więcej i pikantniej m.in. na temat
        organizowanego kursu dla instruktorów.
        Całość pozostawiam bez komentarza. Każdy niech dopowie go sobie sam!
        • Gość: Magda M. Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.08.06, 14:30
          Dla mnie jest to bardzo merytoryczna wypowiedź. Żeby większość na forum była
          w tym tonie to z pewnością uniknęlibyśmy puskówek, chamstwa i prymitywów.
      • Gość: Prywaciarz z LW Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: 82.139.54.* 26.09.06, 21:45
        jako byly zawodnik szkoly mistrzostwa sportowego moge sie wypowiedziec na kilka
        tematow tej spornej dyskusji!
        W szkole panuje bałagan, nieład i nieporzadek, Panie dyrektorki nie interesowały
        sie życiem szkoły mistrzostwa nigdy nie zauważylem żadnej z tych kobiet na sali
        treningowej jedynie wtedy i tylko wtedy kiedy były jakies uroczystości
        (wigilia).Podejrzewam że prawdopodobnie elita dyrekcji niezna przynajmnie połowy
        zawodników nawet z widzenia.Szkołe musialem opuścić gdyż nie sprostałem truda
        nauki. Edukacja może nie byla trudna ale cieżko bylo pogodzić nauke z treningiem.
        Wiekszosc nauczycieli była obojentna i nie interesowalo ich to że trening jest
        takze waznym elementem w życiu zapasnika. wydaje mi sie że, taka placówka
        powinna być przystosowana lepiej do pracy z sportowcami a w rzeczywistosci bylo
        calkiem inaczej.Na słowa uznania zasługuje JEDYNIE kilkoro nauczycieli ze
        szczególnym uwzględnieniem Pani profesor od biologi której bylem uczniem.Jako
        jedyna potrafiła zrozumieć jaki trud wkładamy w treningi i ile czasu nas to
        kosztuje.Z tego co zauważylem w 3 letniej przygodzie ze szkoła bo tak to można
        nazwać bo raczej nic nie zyskałem na niej,wiekszosc chłopaków z którymi miałem
        przyjemność trenować opuścila ta szkołe z tego samego powodu co ja, jest to
        bardzo smutne ponieważ, przed przyjściem do SMS obiecywano nam wspołprace
        nauczycieli z zawodnikami i z tenerem ktrórej nigdy nie było, przynajmniej tego
        nie zauważylem.
        Czas powiedzieć kilka słów o naszych szkoleniowcach.Trener Marian wielki pedagog
        , czlowiek do ktorego mam wielki szacunek chociarz wyrzucil mnie ze szkoly
        mistrzostwa sportowego.jest wychowawca wielu mistrzow miedzy innymi Włodka
        Zawadzkiego ale raczej ta barwna postać powinna dać sobie juz spokój z trenerka.
        Moim skromnym zdaniem jest juz na to za stary.Co miał wykonać to już zrobil to
        teraz powinien oddać władze w rece kogoś kto pokieruje szkoła bardziej
        nowoczesnie chodzi mi głównie o treningi.Gdy przychodziłem do SMS drugim
        trenerem był trener Krzysztof który jedynie robił dobre tło, szczerze mówiac do
        trenerki wogóle sie nie nadawał trafna decyzja była zmiana tego człowieka.Jego
        nastepca został trener Wojtek.Szkoleniowiec młody może bez doświadczenia ale
        potrafił nawiazać z zawodnikami dobry kontakt. Treningi były dość ciekawe które
        przynosiły efekty w postaci medali na Mistrzostwach Polski (byłem
        medalistą),ale nie mozna przypisywac temu trenerowi wszystkich zasług.Duzo
        pomogła w tym współpraca zzaprzyjaźniona szkola z Białorusii.Mylne bylo by
        zawdzieczanie trenerowi Wojtkowi sukcesów szkoły.Niewiem co sie teraz dzieje w
        szkole ale napewno nie jest dobrze,odradzam wszystkim młodym odeptą zapasów aby
        nie przychodzili do SMS jeżeli chca wogóle skończyc jakaś szkole średnia bo
        prawda jest taka że nawet najlepszym zawodnika tej szkoly nie potrafiono pomóc
        jeśli chodzi o nauke. Przepraszam wszystkich za błedy ale niestety moja edukacja
        skonczyla sie tak szybko przedewszystkim miedzy innymi z powodu jezyka
        polskiego, którego uczyła mnie zaprzyjaźniona profesor trenera Mariana
        Pozdrawiam wszystkich jeszcze trenujacych i tych których jest wiecej..oszukanych
        i wydalonych z tej placówki KONGO
    • Gość: Zainteresowany Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:28
      Wojtek moge do ciebie tak pisać bo się znamy.Jestem pozytywnie zaskoczony twoimi
      merytorycznymi argumentami i dlugą logicznie spójną wypowiedzią. Znając to
      srodowisko od lat, sądzę że jest to wypoowiedz wiarygodna.Zachęcam cię do
      pisania o szczegółach i faktach nie po to by zaspokoić moją ciekawość, ale po to
      by oczyszczać nasze środowisko sportowe
      Ps.Panie Osiński Panu już Dziękujemy.
      • Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:48
        To w końcu kto jest tym nowym zastępcą pani Wójcik - jakiś Nowak, czy Osiński ?
    • Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 21.08.06, 16:48
      Dziękuję panie Wojciechu za wspaniałą rzeczową odpowiedź.Nie znam się od strony
      sportowej, ale jako pedagoga zbulwersował mnie fakt, można tak nazwać
      inwigilacji. No bo jak w inny sposób można nazwać wydzwanianie do małoletnich
      zawodników?To się w głowie nie mieści!To tak, jakbym ja wydzwaniała do swoich
      uczniów i wypytywała ich jak jest na lekcji np. u Joli, czy się nie nudzą, czy
      przychodzi o czasie itp.To jest naprawdę chore.Nie wróżę nic dobrego tej szkole,
      a z tego co wiem chłopcy odchodzą z niej lawinowo, a nowi nie chcą
      przychodzić.Jednak rok szkolny zaczyna się oficjalnie 4 września i wtedy być
      może dowiem się nowych szczegółów, o których nieomieszkam poinformować łącznie z
      tym kto i na jakich zasadach przyszedł "nowy" do szkoły.
    • Gość: koleś kolesia poga Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:56
      Zainteresowany ty możesz sobie dziękować. Osiński bedzie trwał tak jak
      telewizja Trwam on jest z tej nowoczesnej lewicy że kiedy trzeba to idzie w
      pochodzie kiedy trzeba to śmiga do kościoła. Ciekawe jak tam czuje się jego
      dziewczynka :) hahaha Nadal zabiera na obozy za państwowe pieniądze jedynie
      słuszne? Słyszałem że piękny Marianek prowadzi śledztwo. Coś ci podpowiem.
      Jeżeli zamierzasz kogoś łoskarżać to spójż najpierw na godziny wpisów.To co
      myślałeś że pisze Wojtek on w tym czasie zapiep.ał za ciebie na treningu.
      Przecież sam mu wyznaczyłeś treningi pomiędzy 17 a 19, nieprawdaż?
      Zainteresowany napisz coś więcej czego byś oczekiwał? A może sam uchylisz rąbka
      tajemnicy?

• Gość: dere Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:06
      Z WYPOWIEDZI KOLESIA WYNIKA żE Tą DłUGą WYPOWIEDZ NAPISAł OSIńSKI CZY JA DOBRZE
      ROZUMIEM. BO JEśLI TAK TO JA JUż NIC NIE ROZUMIEM!!!!
    • Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:55
      ?
    • Gość: Gabi Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 31.08.06, 19:04
      Pani Edyto,panie Nowak.Trzeba coś zrobić,żeby takie osoby jak Stepnikowski nie
      funkcjonowały w szkolnictwie bo przynoszą tylko wstyd i ujmę zawodowi
      nauczyciela!Bratając się z postkomuną pokazał gdzie mu najbliżej.Rozumię,że
      można czuć się obrażony,ale żeby zaraz sprzedawać się jak jakaś prosta kłódka?
      • Gość: Radio Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.55.* 12.09.06, 10:03
        Dariusz nie da jej krzywdy zrobić ;)
      • Gość: Dama Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 26.09.06, 21:48
        Masz rację.A do tych komuchów dodałabym jeszcze Osońskiego, starego komucha z
        ZNP.Zwróćcie uwagę, kogo popiera ZNP w wyborach samorządowych i ilu z ZNP
        startuje.Dobrze, że ta miernota pochodzi ze wsi to nie może startować z Radomia.
        • Gość: kotuś Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 10.11.06, 09:20
          Co to za zgadka. Stary przygarbiony śmierdzący cap z długimi kłakami nad
          brwiami a'la Lonia Breżniew i kłakami wyłażącymi z uszu i z nosa który tylko
          łazi podsłuchuje fałszywie się usmiecha i intryguje.
          • Gość: Prywaciarz z LW Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.54.* 11.11.06, 22:37
            możliwe ze to twój stary buraku
            • Gość: ło3k Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internet.radom.pl 12.11.06, 19:23
              Post niby o zastępcy pani Wójcik, a okazuje się, że czytam głównie o Osińskich,
              Wojtkach i innych zapaśnikach. Czy tak wygląda typowe nauczycielskie bagienko?
              Jakoś nie widuję wątków, na których swoje brudy piorą publicznie lekarze, czy
              adwokaci. Myślałem, że ludzie z wyższym wykształceniam, zajmujący się
              nauczaniem młodzieży prezentują nieco wyższy poziom. Ale okazuje sie ,że te
              wszystkie opinie na temat środowiska nauczycielskiego nie są ani trochę
              przesadzone.Niewiele lepsze niż polityków. A przecież wasi uczniowie też to
              czytają. Chcecie być dla nich autorytetami?!
              • Gość: Zenek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:20
                Racja!No wiec jak do tej pory działania p.Nowaka wplyneły na jakość pracy
                delegatury i usprawniły pracę dyrektorów? Macie jakieś spostrzeżenia ? /
          • Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:43
            Czy to chodzi o Trolla bo Gargamel jest za przystojny.
            • Gość: Dżaga Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:37
              No proszę was, nie przynudzajcie z tą budowlanką. Pogadajcie sobie przy piwie w
              jakimś pubie a nie odreagowujecie swoje strachy i szkolne fobie na tym
              forum.Mówiac krótko-spadajcie na drzewo ze swoimi bólami.
              • Gość: Prywaciarz z LW Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.54.* 20.11.06, 15:51
                dzaga rób lache ruro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka