Gość: zola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:54 Ciekawe kim jest nowy zastępca delegatury - pan Nowak? Podzielcie sie informacjami,kto go zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jancio Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:38 Nowak to bardzo popularne nazwisko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:34 Pytać pierwszego kadrowego miasta Radom szeregowego Suskiego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.06, 12:52 Ja znam Andrzeja Nowaka historyka.To bardzo trafna decyzja kadrowa. To jest facet o dużej kulturze i wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:28 .A ja znam Andrzeja Novaka z TSA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABA Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:47 I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:32 Potwierdzam: wysoka kultura, wysoki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.be Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:28 Gość portalu: be napisał(a): > Potwierdzam: wysoka kultura, wysoki poziom O, to bardzo dobrze. Może jego szefowa p. Wójcik nauczy się tego od swojego zastępcy i przestanie zwracać się do dyrektorek szkół, o pokolenie starszych od siebie, per "dziewczynki". Incydent taki opisała kiedyś na tym forum jedna z dyrektorek. Pani Wójcik była wtedy zwykłym pracownikiem kuratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:51 Ale cukrujesz?Dosyć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:54 Ale cukier ,widać uczciwych w kuratorium co zatrudnają emerytów i komuszków a tak mialo być fajnie(ale przed wyborami parlamenentarnymi!!!!!!!!)Nie dajmy się zwięźć szujom!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:58 Kultura w Radomiu?Oj tak szczególnie potyliczna co pokazuje marek s...........pokazuje jak wsadzać "odpowiednich ludzi "na stanowiska tzw.BWM!!!!!!!!!!!! L UB TERAZ K.....mYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 07:56 Andrzej nowak jest w Nowym jorku i ma się dobrze!A może zastępca by poszedł w jego ślady???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:08 Czytam te wszystkie wypowiedzi i zaczynam zastanawiac sie czy dobrą szkołe wybrałem??? Ucze sie w budowlance i jestem zaskoczony tym co tutaj przeczytałem jak to jest prawda to niezła ofera mogła by być Osińskigate. Widze że wszystko sie psuje w tej szkole. Jak zwykle chodzi o pieniądze. znam wszystkich tu wymienionych ludzi i widze że tu jest napisane jedne wielkie kłamstwo, albo to oni są dwulicowi pana KK i pana osińskiego znam bardzo dobrze i sprawiaja wrazenie bardzo dobrze ułożonych i miłych. Pan Osiński naprawde nie wyglada na człowieka, który mógłby robić takie rzeczy. Napisane tu oskarżenia nie maja sęsu bo pomówienia to jedno a prawde to drugie. Czekam na dowody jestem wstanie rozprowadzic ta sprawe, że nie tylko nauczyciele beda wszystko wiedzieć, ale równiez uczniowie budowlanki, mozne to wprowadzić niezły balagan. P.S. do poziomki Jak ty mnie uczysz to ja podziekuje za edukacje w tej szkole. Daj chociaż jeden dowód popierajacy twoje słowa. PZDR: for zsb Myśle ze nasze zdanie jest tez wazne bo to wkoncu my twozymy w wiekszej czesci tą szkole, a jest jak jest TRAGICZNIE co kazdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:17 Wszystko to prawda, ale kto mił tak szczęśliwą rękę. Przeciesz pan Nowak sam siebie na to stanowisko nie wsadził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypuszczacz Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.06.06, 16:58 A może nastał czas na normalnych, kulturalnych ludzi? Czy zawsze stołki mają obejmować postaci znane i na dodatek w coś uwikłane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba 2 Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:32 TEn pan z pewnoscia zasluzyl sobie na to stanowisko z racji ukonczenia KUL- u.Ponadto moze sie poszczycicic wujkiem-ksiedzem Szarym,slynnym dyrygentem radomskiego choru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolturka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internet.radom.pl 10.06.06, 07:55 Piszecie ,że facet ma wysoka kulturę to dobrze, ale to żadne kryterium oceny. Piszecie, że jest historykiem - to bardzo źle bo na takie stanowisko historyk jest najmniej potrzebny. Piszecie, ż e to rodzina jakiegoś ksoędza - to już w Polsce norma , bierny, mierny , ale wierny i ma znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 08:01 Co na to posłanka Wróbel, przecież jej "działka " to oświata???????? Niech się wypowie na forum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mushka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:01 Jesli Nowak jest w Nowym Jorku, to w jaki sposob zostal zastepca? Czy to jakis krolik z pisowskiego kapelusza i dlaczego dopiero teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 01:59 na 100% były nauczyciel ze szkoły Budowlanki kulturalny-owszem ale czy normalny?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 08:13 Czy był w IPN-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:53 Pracował 4 lata w Biurze Rzecznika Interesu Publicznego jako główny specjalista i dał się poznać jako bardzo dobry pracownik. Odpowiedzialny i rzetelny. Niech drżą agenci w radomskiej oświacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.48.* 11.06.06, 16:16 Dlaczego tylko w oświacie? Wszyscy agenci mają cykora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspen Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.06.06, 20:50 Np......pan jelen czy jak mu tam ko...... lub ko......stachu kto tam emilia.......chra.......jurek jjj........... itd........ale zobaczymy to....czy to nastąpi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:56 A jak sie ma to stanowisko do zakresu dzialan zastepcy?Czy jest to glowny specjalista od zarzadzania w oswiacie, czy tez glowny specjalista od namierzania agentow? Czegos tu nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peregryn Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:24 Znam Andrzeja Nowaka od ponad 20 lat. To uczciwy, porządny człowiek, który zawsze zachowywał się przyzwoicie. A to już dużo. Nigdy nie należał do żadnej partii i nie jest podwiązany pod żaden układ. Nie potrafię się autorytatywnie wypowiadać na temat Jego kwalifikacji w dziedzinie oświaty, bo nie jestem w tym zakresie fachowcem. Wiem, że zaraz po skończeniu studiów podjął pracę w "budowlance", gdzie z kilkuletnią przerwą pracował aż do objęcia obecnego stanowiska. Czy to doświadczenie wystarczy do sprawowania obecnej funkcji czas pokaże. Znając Andrzeja jestem pewny, że nadal będzie nadal zachowywał się przyzwoicie i uczciwie. Joker sobie zakpił, a tu już pojawiły się jakieś obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXl Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:12 Nie badz naiwny czlowieku. Nie watpie w kulture i przyzwoitosc tego pana ale te cechy w ogole nie licza sie przy rozdawaniu stanowisk.Jest wielu przyzwoitych nauczycieli a nawet cala masa przyzwoitych i kulturalnych historykow w tym miescie a tu bec! i pan Nowak.Juz w przedszkolu dzieci nie wierza w w/w kryterium wiec o co chodzi?Tylko bez bajeczek na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.06, 23:11 Jeżeli pracował w Budowlance to powinien prześwietlić ją na wylot! Po odejściu Kutkowskiej Budowlanka stała się prywatnym folwarkiem dyrektorki i Osińskiego, który wszystkim steruje i wszystko jej nakazuje. Nawet, że ma zatrudnić jego córeczkę na kolejny etat. Kutkowska nie pozwalała mu na takie spoufalanie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.06, 23:29 miał "szerokie plecy" tak już jest w tym kraju od zawze liczą się układy i układziki-koneksje. Co wy robicie z tego człowieka "Leona Zawodowca" co będzie w szkołach tylko czyścił i przeswietlał belfrów/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: .1.* / 195.136.23.* 13.06.06, 08:27 Gość portalu: xxx napisał(a): > miał "szerokie plecy" tak już jest w tym kraju od zawze liczą się układy i > układziki-koneksje. Skoro tak jesteś dobrze poinformowany i autorytatywnie stwierdzasz, że p.Nowak miał "szerokie plecy" to ujawnij te "plecy", bo inaczej, to jest zwykłe ble, ble, ble ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modliszka Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:37 Sprawa jest jasna jak Słońce. Tomala jest w ZNP? Dyrekcja z Budowlanki jest w ZNP? Osiński jest w ZNP? KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE CHOĆBY BYŁ KRĘTEM PIERWSZEJ WODY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel100 Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? 14.08.06, 16:31 Czy facet,o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: 82.139.52.* 11.09.06, 20:58 A więc witam Was po przerwie wakacyjnej. Tak jak obiecywałam odzywam się już po Radzie. Rzeczywiście nie jest wesoło. Pokemon nadal rządzi. Powiem więcej. Jego pozycja jakby jeszcze wzrosła bo córcia pracuje już na całym etacie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zrobił się grzeczniejszy i bardziej uprzejmy. Miejmy nadzieję, że to nie jest przejściowe i chwilowe chodź w tym wieku to już raczej znikome szanse na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel100 Kto kieruje Budowlanką? Osiński? 14.08.06, 16:34 Czy facet, o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F16 Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.tkdami.net 10.10.06, 09:02 co tam nowego? zaszły jakieś zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kto kieruje Budowlanką? Osiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:29 A to ten intrygant jeszcze zyje?Ostatnio przechodził niedaleko mnie taki smutny i mocno przygarbiony pewnie od tych porzeczek, na których rzekomo dorobił się niezłej chaty hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 20.06.06, 17:15 Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale do południa pracuję w szkole i nie mam możliwości pisania PRAWDY! To co miałam do powiedzenia już powiedziałam. Myślę, że niedługo przyjdzie czas rozliczenia dyrektorki. Wszak niebawem kończy się jej kadencja i zapewne wszystko zostanie zweryfikowane. Chcę jedynie potwierdzić, że takich anomalii nie było za czasów dyr.Kutkowskiej czy chociażby dyr.Dzierżanowskiego. Tamci nie pozwalali na spoufalanie się a tym samym uniknęli takich dwuznacznych sytuacji. Ta z kolei robi wszystko co jej pokemon podszepnie łącznie z zatrudnieniem jego córeczki. Ciekawe kiedy dostanie już cały etat i będzie miała kilka etatów na raz łącznie z tymi w innych szkołach tak jak jej tata - „wielki” nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toshiba Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.06, 09:00 Idealnie pasuje mi tu ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=43294523 Oczywiście nie chodzi mi o Pana Nowaka bo to naprawdę bardzo dobry człowiek, pedagog i społecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodynka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.06.06, 11:56 Nareszcie ktoś napisał o Osińskim.Człowiek ktory niby nie jest nauczycielem a jednak manipuluje ludźmi (a dyrektorką w szczególności) jak kukiełkami.Że też jeszcze nikt się na nim nie poznał?On już uśmiech ma nieszczery a przed każdym udaje "sympatycznego" gościa.Kto jednak choć raz sparzył się na nim wie jak bardzo niebezpiecznym może być człowiekiem.Najlepsza rada; omijać z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.06.06, 17:20 Osiński obwozi się tylko z dyrektorką za kasę szkoły.. już dawno są na "TY" Jej, on jest taka paskuda..jak pokemon wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:58 Hej wy tam z Budowlanki! Zarzucacie temacik do rozpatrzenia Nowakowi czy co? Zblizaja sie wakacje, niech sobie chlop odpocznie od namierzania agentow.A tak w ogole to jest temat o nim samym a nie o waszym Owsinskim.Pogadajcie sobie gdzie indziej.Pozdr dla wszystkich agentow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.06.06, 13:43 //////////////////////////.....................tsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:14 tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.06.06, 08:50 Nie nie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:50 Nowy minister-nowy zastepca i wszystko jasne.Albo jest koalicja albo nie.Ciekawe,czy pojawi sie tam rowniez jakis supermen z Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:06 O dziateczki dziateczki. A wam to nie przyjdzie do glow, ze takie paszkwile to moze pisać jakis wielce niedoceniony specjalista, który okazal sie o niebo gorszy od Osinskiego i niestety musial pozegnac sie z pracą? Ludzie nie potrafią jednak odchodzić z honorem. Drogi specjalisto, lepsi zawsze wygrywają, a Tobie brak odwagi, na forum każdy przedszkolak zjedzie swoją panią krysię z 3 grupy. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:53 A wracając. Gratulacje p. Andrzeju. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:29 A to ten intrygant jeszcze zyje?Ostatnio przechodził niedaleko mnie taki smutny i mocno przygarbiony pewnie od tych porzeczek, na których rzekomo dorobił się niezłej chaty hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 22:51 ifon_groźny kogo masz na myśli?No śmiało, dawaj!A może jesteś tym dojeżdżającym szpiegiem?Osiński fachowiec buahahaha ale się uśmiałem na noc.Fachowiec ale chyba od intryg w "wbijania noża w plecy"!Zapewniam cię, że jeszcze przejedzie się na tych swoich intrygach i podpuszczaniu jednych na drugich!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:23 jestes naprawde załosny,jak nie masz co robić w nocy to przynajmniej tez smiech wyjdzie ci na zdrowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 10:28 Kali nie kompromituj się. Mówisz, ze ja jestem zdesperowany. Ja nie wypisuję litanii obelg na forum. Taki odważny jesteś? To może idź i powiedz to Osińskiemu w twarz. Bo to Ty masz problem. A nie on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drągal Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34 No i tak sobie popisaliście a ja nadal nie wiem co jest grane? Czy ktoś może mi napisać? Chętnie poczytam bo słyszałem, że byłaby to ciekawa lektura szczególnie jeśli chodzi o finanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 11.09.06, 20:57 A więc witam Was po przerwie wakacyjnej. Tak jak obiecywałam odzywam się już po Radzie. Rzeczywiście nie jest wesoło. Pokemon nadal rządzi. Powiem więcej. Jego pozycja jakby jeszcze wzrosła bo córcia pracuje już na całym etacie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zrobił się grzeczniejszy i bardziej uprzejmy. Miejmy nadzieję, że to nie jest przejściowe i chwilowe chodź w tym wieku to już raczej znikome szanse na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Kalego Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:00 Kali masz rację!A w twarz to możesz dać a nie mówić chociażby za te insynuacje, niesprawdzone donosy i wiele innych grzeszków.Poziomka to bardzo dobrze opisała.Brawo Poziomeczko!Kocham owoce!!! P.S. Kali jeżeli to rzeczywiście o Ciebie chodzi to poprostu napisz o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifon_groźny Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 11:18 No tak. Przeciez najlepiej za swoje nieudacznictwo zwalić winę na kogoś innego. Drogi kali/przjacielu kalego. Poszukajcie ( a moze poszukaj) winy najpierw u siebie, a potem będziesz ją wytykal innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznesmen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:06 Drągal - masz racje jak niewiadomo oco chodzi to chodzi o pieniądze :) przy budowlance isnieje SMS czyli skzoła w szkole a wspomniany Osinski trzepie kase wozi dupe za państwowe pieniadze zabierajac Dyrektorki na Obozy niejako majace udzielać korepetycji zawodnikom w trakcie obozu ale jedyne czego udzielaja to chyba francuskiego Jemu samemu. A jake to są pieniadze t swoja drogą przydało by sie sprawdzić bo ide o zakład ze zedu setek tysiecy w skali roku Ciekawe czy nie jest ona sam dla siebie dyrektorem w tej szkole a Cureczke wkrecił chyba do szkoły do pracy co swiadczy ze ma głowe nie od parady a na wet dwie głowy i chyba robi z nich uzytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.06, 22:22 Drogi Ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.06, 22:27 Drogi Ciekawski Jak już zamierzasz pisać takie pseudo filozoficzne wywody, to proponuje zakup słownika ortograficznego (lub korepetycje u jednej ze świetnych polonistek), jestem pewna, że wyjdzie Ci to na korzyść, bo póki co to nie kompromitujesz p. Osińskiego (który jest świetnym specjalistą) tylko siebie. Zachowujesz się jak prostak, który poprzez obrażanie innych póbuje dowartościować swoja marną osobę. Nie tędy droga. Kup sobie psa, może on Cię wyslucha. Moim zdaniem to guzik wiesz o zarządzaniu szkolą. jak tak bardzo Ci zależy na opini ZSB to może odwiedź jedną z dyrektorek, tudzież p. Osińskiego i podziel się z nimi swoimi cudownymi refleksjami. Zapewne Cię wysluchają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: 82.139.48.* 12.07.06, 23:04 To nie są refleksje, to zwykłe pomówienia, kwalifikujące się do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel100 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes 14.08.06, 16:31 Czy facet,o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel100 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznesm 14.08.06, 16:33 Czy facet, o którym mowa odezwie się w końcu?Bardzo jestem ciekaw jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F16 Re: Osiński? Dyrektor? trener? nauczyciel? biznes IP: *.tkdami.net 10.10.06, 09:02 farmer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 12.07.06, 23:28 Ciekawski ma wiele racji, a dyrektorka z pewnością nikogo nie będzie słuchała poza wspomnianym.Gdyby była obiektywnym dyrektorem to już dawno zaprosiłaby zainteresowane strony na rozmowę.Podobnie potraktowała w zeszłym roku mojego długoletniego kolegę KK też po intrydze tego pana.Bez żadnej rozmowy, wyjaśnienia czy słowie "mam cię w d." wyrzuciła go z etatu bo tak sobie życzył ten pan!Już wcześniej wspominałam, że jestem nauczycielką w tej szkole i nie mam bezposredniego kontaktu z tym panem, ale widzę jego wpływ na dyrektorkę.Nie interesuje mnie kto z kim się spotyka, gdzie jeździ i w jakim celu, jaki to ma oddźwięk moralny.To jest prywatna sprawa każdej dorosłej osoby.Ale sprawy finasowe nie są już sprawą osobistą.Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale warto byłoby, żeby ktoś te finanse zbadał i popytał o pewne sprawy i sposoby finansowania właśnie osoby odsuwane.Bo to jest coś nienaturalnego, że w przeciągu roku zmienia się na życzenie zainteresowanego kilku nauczycieli tylko na podstawie jego słowom, z tego co wiem, nie mających żadnego poparcia w faktach!Jeżeli dyrektor, nie wiedzieć czemu, nie chciał rozmawiać z zainteresowanymi stronami, wystarczyło porozmawiać np. z zawodnikami.Tylko kto odważyłyby się powiedzieć prawdę?Znając mściwość tego pana, pewnie tylko ci, którzy szkołę już skończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 12.07.06, 23:45 Paragrafie tu nie ma nic z pomówienia!A jak jest to proszę bardzo podać Ciekawskiego do prokuratury!Będzie skandal na cały Radom, ale być może wyjdą w końcu pewne sprawy, być może podobne do tych z Politechniki Radomskiej.Sama ile wiem, tyle powiem.Osiński sam rozpętuje wojenki tylko, że tym razem zagalopował się za daleko i otworzył zbyt dużo frontów!Zawsze byłam zdania, że brudy powinno prać się we własnym sosie i gdyby na czas zareagowała dyrektorka podejrzewam, że nie byłoby tematu.Pani dyrektor.Proszę otworzyć oczy!To, że ktoś wymienia pani nazwisko przy różnych okazjach i cmoka po łapkach nie znaczy, że jest szczerym i uczciwym a wszyscy pozostali są beee!Chciałabym, żeby głos zabrali ci najbardziej skrzywdzeni; KK i jakiś tam inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.62.udn.pl 13.07.06, 18:18 Z tego co ja pamiętam to pan KK ( a myślę, że wiem o kogo chodzi) nadal pracuje, więc o co chodzi ? A znając klasę dyrektorki to nigdy by tak do nikogo nie powiedziała. To zbyt kulturalna kobieta. A z dalszymi problemami to niech pokrzywdzeni porozmawiają z panem Osińskim osobiście i wypowiedzą swoje zarzuty w 4 oczy. Bo wypisaywanie bzdur tutaj świadczy o zwykłym tchórzostwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.48.* 13.07.06, 19:04 Paragrafie tu nie ma nic z pomówienia!A jak jest to proszę bardzo podać Ciekawskiego do prokuratury!Będzie skandal na cały Radom, To nie ja podam tylko pomówiony i nie jakiegoś ciekawskiego tylko ciebie poziomko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 13.07.06, 19:40 Bardzo proszę.Jeżeli tylko znajdzie jakieś słowo, które jest nieprawdziwe CZEKAM!To, że go nie lubię i piszę o tym otwarcie nie jest żadnym pomówieniem! Takich nauczycieli mogę wskazać w szkole kilkudziesięciu!A jak znajdziesz jakieś słowo wyczerpujące znamiona pomówienia to bardzo proszę je wskazać.Co zaś się tyczy KK to owszem, w szkole pracuje nadal, ale niesłusznie został odebrany mu dodatkowy etat i został odsunięty od pracy w SMS bo tak właśnie chciał ten pan. Bez rozmowy, bez słowa wyjaśnienia, bez podania jakichkolwiek przyczyn.Szkoda, że ani KK, ani ten drugi nie chce tu nic napisać wskazując, że to on.Pewnie sporo zostałoby tu wyjaśnione skoro wszystkie strony nie potrafiły wyjaśnić sobie tego wszystkiego w zaciszu gabinetu dyrektorki rozstając się polubownie. P.S. Ja również uważam dyrektorkę za bardzo kulturalną i miłą osobę i tym bardziej dziwi mnie takie jej bezgraniczne zaufanie do kogoś takiego, kto nadużywa Jej autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.62.udn.pl 13.07.06, 20:36 Tu takie zainteresowanie widzę biednym Osińskim, który przynajmniej odnosi jakieś sukcesy ze swoimi zapaśnikami,robi coś dla szkoły, a nikt nie zwróci uwagi na pewną germianistkę, która jedyne co robi to szum wokół własnej osoby. Od rana do wieczora przesiaduje w gabinecie dyrekcji uśmiechając się od ucha do ucha nie widząc nic złego w tym, że najczęściej jej przesiadywanie łączy się z olewaniem obowiązków nauczyciela. Odczepcie się od Osińskiego. Szkoła dzięki niemu tylko zyskuje. To najbardziej poczciwy i uczciwy człowiek jakiego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel100 Re: Nowy zastepca pani Wójcik 14.08.06, 16:27 Tak?A co takiego zyskuje szkoła?Zaręczam cię że gdyby na jego miejscu był np. Krzysiek Koseła to szkoła odnosiłaby naprawdę duuuuże sukcesy a nie jakieś ochłapy wypracowane tak naprawdę przez trenerów klubów przychodzących chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.06, 20:27 Panie Wojciechu prosimy o zabranie głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Ś. sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.pl 19.08.06, 14:05 Zostałem wywołany do tablicy więc odpowiem: nigdy nie atakowałem pana Osińskiego w żaden sposób, a w szczególności na forum publicznym. Również „śledztwo” prowadzone przez pewne grono osób stwierdzające jakobym pisał coś o panu Tomali a na dodatek pomagał mi w tym pan Fałek było zapewne inspirowane przez te osoby i odbieram to jako próbę wciągnięcia mnie i pana Fałka w jakieś osobiste gierki tych ludzi. Nie oznacza to jednak, że sprawy, które zostały tu i ówdzie opisane przez niektóre osoby (być może po części wielu moich znajomych, w obecności których opowiadałem co nieco) są nieprawdziwe! Ale od początku. Z racji posiadanych kwalifikacji zostałem namówiony przez p.Osińskiego do pracy w Szkole Mistrzostwa Sportowego, po – jak zostałem poinformowany - rezygnacji poprzedniego trenera Krzysztofa Koseły, z którym p.Osiński nie potrafił znaleźć wspólnego języka. Miałem otrzymać pełny etat z podziałem ½ etatu w SMS i ½ etatu w ZSB tak, abym nie stracił na zmianie szkoły (pracowałem w liceum gdzie miałem pełny etat z nadgodzinami). Z dniem 1 września rozpocząłem pracę otrzymując „na razie” jedynie ½ etatu. Później – jak się dowiedziałem – „moje” ½ etatu w ZSB otrzymała córka p.Osińskiego. Nigdy nie zapytałem p.Osińskiego DLACZEGO?! Nigdy też nikomu się na to nie skarżyłem! Uznałem, że widocznie tak miało być. Cieszyłem się jedynie tym, że robiłem w końcu to, co kocham najbardziej - robiłem ZAPASY! Pracę swoją wykonywałem najlepiej jak potrafię. Zajęcia prowadziłem na tyle ciekawie i nowatorsko, że bardzo często zbierałem pochlebne opinie od samych zawodników co było dla mnie najlepszą i najcenniejszą zapłatą. Nikomu z nauczycieli czy trenerów nie trzeba chyba mówić, że największą wartością, największą zapłatą za jego pracę jest wdzięczność młodzieży, wdzięczność samych zawodników! W moim przypadku tak było! W tym właśnie upatrywałem swoją wartość. To za mojej kadencji zawodnicy trenowani pod moim okiem zdobyli po raz pierwszy w historii Szkoły Mistrzostwa Sportowego medale najpierw na Mistrzostwach Polski Młodzieżowców, później na Mistrzostwach Polski Seniorów (do tej pory były to medale zdobywane w kategorii juniorów bądź kadetów)! Przygotowując ich nie zwracałem uwagi na swoje godziny zatrudnienia. Gdy trzeba było przychodziłem do nich na zajęcia ponad ramy ustawionego dla mnie grafika! Gdy tylko byłem wysyłany na zawody bądź obozy zawsze bez słowa komentarza wyjeżdżałem. Przez cały okres mojej pracy p.Osiński ani razu nie zwrócił mi uwagi, że robię coś nie tak, bądź robię coś źle lub nie tak jak to on zaplanował! NIGDY!!! Nie jestem upoważniony do oceny pracy p.Osińskiego, który jest tam zatrudniony na 1 i ½ etatu. Być może liczył on, że będę robił jeszcze więcej niż w ramach przypadającego mi ½ etatu, który i tak często przekraczałem? Wiem jedno. Ja, jako pedagog, nigdy nie odważyłbym się zadzwonić do małoletnich zawodników do domu czy też „na komórkę” i pytać, jaki mieli dziś trening bądź czy w ogóle trener był na treningu a przy okazji nagadywać do chłopców 15-18-sto letnich na drugiego trenera! Przecież to nie jest wzorowa płaszczyzna współpracy dwóch, wydawałoby się, dorosłych osób!!! To jest nic innego jak podrywanie autorytetu tylko dlatego, że ktoś poczuł, że zawodnicy polubili kogoś innego. Nie wspomnę już o innym rodzaju inwigilacji poprzez przysyłanie córki. Tego nawet szkoda komentować. Teraz zacząłem rozumieć prawdziwe przyczyny rozstania się z poprzednim trenerem. Nie jest to być może miejsce do oceny pracy kogokolwiek.Jednak jako profesjonalista preferujący nowoczesny model szkoleniowy nie mogłem zgodzić się z: 1.archaicznymi metodami pracy pozbawionymi psychologii sportowej, 2.stosowanej i nauczanej techniki, 3.brakiem techniki wspomagającej audio-video w postaci kamer czy rzutników, 4.brakiem wyposażenia siłowni całkowicie nie przystosowanej do profesjonalnych ćwiczeń siłowych zapaśników, 5.brakiem typowych akcesoriów sportowych dla zapaśników takich jak manekiny, skakanki (niezbędne przy „robieniu” wagi), stopery itp., 6.brakiem odnowy biologicznej w postaci własnej sauny czy choćby umowy zprofesjonalnym masażystą (np. pan Radulski) itp. Nie będę wypowiadał się o gospodarności bądź niegospodarności kogokolwiek. Mam swoją subiektywną ocenę i pozostawię ją dla siebie. Wiem natomiast, że wiele spraw usprawniłem osobiście począwszy od zwykłego zabezpieczenia zawodnikom taniej wody pitnej, poprzez doposażenie siłowni w prywatny sprzęt, naprawienie zniszczonego sprzętu a na „olustrowaniu” siłowni skończywszy. Prace wykonałem oczywiście nieodpłatnie poza godzinami pracy (tak jak robi to wielu nauczycieli chcąc aby uczniowie lepiej przystosowywali sobie ich przedmiot). Tylko jeden raz zdarzyła się sytuacja, że zawodnicy pozostali bez mojej opieki. Stało się tak po kontuzji jakiej uległem na treningu i byłem przyjmowany na oddziale ortopedyczno-urazowym Szpitala Wojewódzkiego na Józefowie gdzie założono mi szynę gipsową. Trening, który rozpisałem i wcześniej przygotowałem, za moją zgodą przeprowadził najstarszy zawodnik mający uprawnienia instruktorskie. Gdyby nie był to okres BPS-u z pewnością trening taki po prostu bym odwołał. Tak byłoby najprościej i przede wszystkim najbardziej bezpiecznie (zachowawczo). Dla mnie jednak, jako byłego zawodnika, okres tuż przedstartowy przed najważniejszą imprezą sezonu jest bardzo ważny, a każdy trening potrzebny i konieczny, więc z racji zbliżających się Mistrzostw Polski nie mogłem pozwolić na odpuszczenie choćby jednej godziny treningu! Wszystkie pozostałe przeprowadziłem osobiście nawet z ręką w gipsie! Z pewnością nie byłoby sprawy gdyby dorośli ludzie potrafili ze sobą rozmawiać a nie li tylko knuć po kątach i obgadywać. O tym, że przestanę pracować w SMS nie dowiedziałem się NIE! od p.Osińskiego – co wydawałoby się sprawą oczywistą – ale od osoby, która już miesiąc wcześniej słyszała „tą nowinę”. Powtórzę się jeszcze raz: przez cały okres mojej pracy p.Osiński ani razu nie zwrócił mi uwagi, że robię coś nie tak, bądź robię coś źle lub nie tak jak to on zaplanował, jakby on to widział czy chciał zastosować! NIGDY!!! A wystarczyłaby jedna rozmowa, jedno powiedzenie; Wojtek nie chcę z tobą współpracować, bo nie podoba mi się to czy tamto, nie lubię tego czy tamtego, nie podobają mi się twoje metody pracy albo oczekiwałem czegoś innego, myślałem, że wszystko za mnie będziesz robił itp. itd. Nie wiem. Po prostu zwykła szczera rozmowa. Jeżeli jednak kogoś nie jest stać na szczerość to jest to zły znak dla innych. Przez cały okres mojego zatrudnienia pani Dyrektor również nie zamieniła ze mną ani jednego słowa na temat pracy, na temat sukcesów bądź porażek. Czyżby ocena mojej pracy wzięła się z opinii tylko jednego człowieka? Dlaczego czyjeś „być albo nie być” (dzisiaj moje, wczoraj Krzyśka Koseły) ma być uzależnione tylko od subiektywnej oceny jednego człowieka, który ani nie jest dyrektorem ani tym bardziej Bogiem? Dlaczego, jeżeli w ogóle były jakiś rozmowy na ten temat, nikt nie pytał drugiej strony, nie starał się poznać jego opinii, wizji czy stanowiska tylko ślepo wierzył w słowa jednej osoby? Nie wiem jakie informacje otrzymywała o mojej pracy pani Dyrektor, którą osobiście bardzo cenię i szanuję, i do której absolutnie nie mam pretensji o nic, co również co niektórzy próbują insynuować i Jej podpowiadać. Pytań byłoby jeszcze więcej nie tylko w tym temacie, ale resztę pozostawię bez komentarza, bo jestem zwolennikiem prania brudów we własnym gronie. Jeżeli jednak zostanę ponownie wywołany do tablicy bądź nadal będę pomawiany przez ciągle to samo grono osób opowiem więcej i pikantniej m.in. na temat organizowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Ś. Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.pl 19.08.06, 14:06 c.d. Pytań byłoby jeszcze więcej nie tylko w tym temacie, ale resztę pozostawię bez komentarza, bo jestem zwolennikiem prania brudów we własnym gronie. Jeżeli jednak zostanę ponownie wywołany do tablicy bądź nadal będę pomawiany przez ciągle to samo grono osób opowiem więcej i pikantniej m.in. na temat organizowanego kursu dla instruktorów. Całość pozostawiam bez komentarza. Każdy niech dopowie go sobie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda M. Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.08.06, 14:30 Dla mnie jest to bardzo merytoryczna wypowiedź. Żeby większość na forum była w tym tonie to z pewnością uniknęlibyśmy puskówek, chamstwa i prymitywów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywaciarz z LW Re: sprawa dotycząca pana Osińskiego IP: 82.139.54.* 26.09.06, 21:45 jako byly zawodnik szkoly mistrzostwa sportowego moge sie wypowiedziec na kilka tematow tej spornej dyskusji! W szkole panuje bałagan, nieład i nieporzadek, Panie dyrektorki nie interesowały sie życiem szkoły mistrzostwa nigdy nie zauważylem żadnej z tych kobiet na sali treningowej jedynie wtedy i tylko wtedy kiedy były jakies uroczystości (wigilia).Podejrzewam że prawdopodobnie elita dyrekcji niezna przynajmnie połowy zawodników nawet z widzenia.Szkołe musialem opuścić gdyż nie sprostałem truda nauki. Edukacja może nie byla trudna ale cieżko bylo pogodzić nauke z treningiem. Wiekszosc nauczycieli była obojentna i nie interesowalo ich to że trening jest takze waznym elementem w życiu zapasnika. wydaje mi sie że, taka placówka powinna być przystosowana lepiej do pracy z sportowcami a w rzeczywistosci bylo calkiem inaczej.Na słowa uznania zasługuje JEDYNIE kilkoro nauczycieli ze szczególnym uwzględnieniem Pani profesor od biologi której bylem uczniem.Jako jedyna potrafiła zrozumieć jaki trud wkładamy w treningi i ile czasu nas to kosztuje.Z tego co zauważylem w 3 letniej przygodzie ze szkoła bo tak to można nazwać bo raczej nic nie zyskałem na niej,wiekszosc chłopaków z którymi miałem przyjemność trenować opuścila ta szkołe z tego samego powodu co ja, jest to bardzo smutne ponieważ, przed przyjściem do SMS obiecywano nam wspołprace nauczycieli z zawodnikami i z tenerem ktrórej nigdy nie było, przynajmniej tego nie zauważylem. Czas powiedzieć kilka słów o naszych szkoleniowcach.Trener Marian wielki pedagog , czlowiek do ktorego mam wielki szacunek chociarz wyrzucil mnie ze szkoly mistrzostwa sportowego.jest wychowawca wielu mistrzow miedzy innymi Włodka Zawadzkiego ale raczej ta barwna postać powinna dać sobie juz spokój z trenerka. Moim skromnym zdaniem jest juz na to za stary.Co miał wykonać to już zrobil to teraz powinien oddać władze w rece kogoś kto pokieruje szkoła bardziej nowoczesnie chodzi mi głównie o treningi.Gdy przychodziłem do SMS drugim trenerem był trener Krzysztof który jedynie robił dobre tło, szczerze mówiac do trenerki wogóle sie nie nadawał trafna decyzja była zmiana tego człowieka.Jego nastepca został trener Wojtek.Szkoleniowiec młody może bez doświadczenia ale potrafił nawiazać z zawodnikami dobry kontakt. Treningi były dość ciekawe które przynosiły efekty w postaci medali na Mistrzostwach Polski (byłem medalistą),ale nie mozna przypisywac temu trenerowi wszystkich zasług.Duzo pomogła w tym współpraca zzaprzyjaźniona szkola z Białorusii.Mylne bylo by zawdzieczanie trenerowi Wojtkowi sukcesów szkoły.Niewiem co sie teraz dzieje w szkole ale napewno nie jest dobrze,odradzam wszystkim młodym odeptą zapasów aby nie przychodzili do SMS jeżeli chca wogóle skończyc jakaś szkole średnia bo prawda jest taka że nawet najlepszym zawodnika tej szkoly nie potrafiono pomóc jeśli chodzi o nauke. Przepraszam wszystkich za błedy ale niestety moja edukacja skonczyla sie tak szybko przedewszystkim miedzy innymi z powodu jezyka polskiego, którego uczyła mnie zaprzyjaźniona profesor trenera Mariana Pozdrawiam wszystkich jeszcze trenujacych i tych których jest wiecej..oszukanych i wydalonych z tej placówki KONGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:28 Wojtek moge do ciebie tak pisać bo się znamy.Jestem pozytywnie zaskoczony twoimi merytorycznymi argumentami i dlugą logicznie spójną wypowiedzią. Znając to srodowisko od lat, sądzę że jest to wypoowiedz wiarygodna.Zachęcam cię do pisania o szczegółach i faktach nie po to by zaspokoić moją ciekawość, ale po to by oczyszczać nasze środowisko sportowe Ps.Panie Osiński Panu już Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:48 To w końcu kto jest tym nowym zastępcą pani Wójcik - jakiś Nowak, czy Osiński ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.52.* 21.08.06, 16:48 Dziękuję panie Wojciechu za wspaniałą rzeczową odpowiedź.Nie znam się od strony sportowej, ale jako pedagoga zbulwersował mnie fakt, można tak nazwać inwigilacji. No bo jak w inny sposób można nazwać wydzwanianie do małoletnich zawodników?To się w głowie nie mieści!To tak, jakbym ja wydzwaniała do swoich uczniów i wypytywała ich jak jest na lekcji np. u Joli, czy się nie nudzą, czy przychodzi o czasie itp.To jest naprawdę chore.Nie wróżę nic dobrego tej szkole, a z tego co wiem chłopcy odchodzą z niej lawinowo, a nowi nie chcą przychodzić.Jednak rok szkolny zaczyna się oficjalnie 4 września i wtedy być może dowiem się nowych szczegółów, o których nieomieszkam poinformować łącznie z tym kto i na jakich zasadach przyszedł "nowy" do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś kolesia poga Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:56 Zainteresowany ty możesz sobie dziękować. Osiński bedzie trwał tak jak telewizja Trwam on jest z tej nowoczesnej lewicy że kiedy trzeba to idzie w pochodzie kiedy trzeba to śmiga do kościoła. Ciekawe jak tam czuje się jego dziewczynka :) hahaha Nadal zabiera na obozy za państwowe pieniądze jedynie słuszne? Słyszałem że piękny Marianek prowadzi śledztwo. Coś ci podpowiem. Jeżeli zamierzasz kogoś łoskarżać to spójż najpierw na godziny wpisów.To co myślałeś że pisze Wojtek on w tym czasie zapiep.ał za ciebie na treningu. Przecież sam mu wyznaczyłeś treningi pomiędzy 17 a 19, nieprawdaż? Zainteresowany napisz coś więcej czego byś oczekiwał? A może sam uchylisz rąbka tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dere Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:06 Z WYPOWIEDZI KOLESIA WYNIKA żE Tą DłUGą WYPOWIEDZ NAPISAł OSIńSKI CZY JA DOBRZE ROZUMIEM. BO JEśLI TAK TO JA JUż NIC NIE ROZUMIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:55 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 31.08.06, 19:04 Pani Edyto,panie Nowak.Trzeba coś zrobić,żeby takie osoby jak Stepnikowski nie funkcjonowały w szkolnictwie bo przynoszą tylko wstyd i ujmę zawodowi nauczyciela!Bratając się z postkomuną pokazał gdzie mu najbliżej.Rozumię,że można czuć się obrażony,ale żeby zaraz sprzedawać się jak jakaś prosta kłódka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.55.* 12.09.06, 10:03 Dariusz nie da jej krzywdy zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dama Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 26.09.06, 21:48 Masz rację.A do tych komuchów dodałabym jeszcze Osońskiego, starego komucha z ZNP.Zwróćcie uwagę, kogo popiera ZNP w wyborach samorządowych i ilu z ZNP startuje.Dobrze, że ta miernota pochodzi ze wsi to nie może startować z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuś Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.tkdami.net 10.11.06, 09:20 Co to za zgadka. Stary przygarbiony śmierdzący cap z długimi kłakami nad brwiami a'la Lonia Breżniew i kłakami wyłażącymi z uszu i z nosa który tylko łazi podsłuchuje fałszywie się usmiecha i intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywaciarz z LW Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.54.* 11.11.06, 22:37 możliwe ze to twój stary buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło3k Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.internet.radom.pl 12.11.06, 19:23 Post niby o zastępcy pani Wójcik, a okazuje się, że czytam głównie o Osińskich, Wojtkach i innych zapaśnikach. Czy tak wygląda typowe nauczycielskie bagienko? Jakoś nie widuję wątków, na których swoje brudy piorą publicznie lekarze, czy adwokaci. Myślałem, że ludzie z wyższym wykształceniam, zajmujący się nauczaniem młodzieży prezentują nieco wyższy poziom. Ale okazuje sie ,że te wszystkie opinie na temat środowiska nauczycielskiego nie są ani trochę przesadzone.Niewiele lepsze niż polityków. A przecież wasi uczniowie też to czytają. Chcecie być dla nich autorytetami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:20 Racja!No wiec jak do tej pory działania p.Nowaka wplyneły na jakość pracy delegatury i usprawniły pracę dyrektorów? Macie jakieś spostrzeżenia ? / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:43 Czy to chodzi o Trolla bo Gargamel jest za przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżaga Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:37 No proszę was, nie przynudzajcie z tą budowlanką. Pogadajcie sobie przy piwie w jakimś pubie a nie odreagowujecie swoje strachy i szkolne fobie na tym forum.Mówiac krótko-spadajcie na drzewo ze swoimi bólami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywaciarz z LW Re: Nowy zastepca pani Wójcik IP: 82.139.54.* 20.11.06, 15:51 dzaga rób lache ruro Odpowiedz Link Zgłoś