Dodaj do ulubionych

Tu Es Petrus w Radomiu

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 22:05
Jestem oczarowana koncertem, który odbył się w Amfiteatrze. A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: muzyk operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: 82.139.48.* 25.06.06, 22:17
      Niewiele ci potrzeba aby cię oczarować...
      • Gość: kloeer Re: operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:23
        Też miałem okazję być na tym koncercie. Dla mnie super, rzeczywiście dawno nie
        było w Radomiu czegoś takiego.
      • Gość: temida Re: operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 23:50
        Czy byłabyś łaskawa odczepić się od tego nicka ??
    • Gość: ghj Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:22
      www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski/niech_mowia_ze_to_nie_jest_milosc_1.wmv
      • Gość: ito Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:47
        www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski/niech_mowia_ze_to_nie_jest_milosc_1.wmv

michalkiewicz.pl/gaz_xx-12-2004.php
    • Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:16
      to kiczor jakich mało
      • Gość: W Radomiu nie mamy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 08:43
        W Radomiu nie mamz wzobionej publicynođci, umiej tzlko krztzkowa, ale to pewnie
        wznik braku filcharmonii i odpowiedniej edukacji muyzcynej. Dla mnie bzo SUPER.
        • Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:58
          > W Radomiu nie mamz wzobionej publicynođci, umiej tzlko krztzkowa, ale to
          pewnie
          >
          > wznik braku filcharmonii i odpowiedniej edukacji muyzcynej. Dla mnie bzo
          SUPER.

weź korepetycje z polskiego, a potem zabieraj glos,
          uważasz,że tu mieszkają ludzie, którzy w świecie nie bywają
          i o niczym nie mają pojęcia? mnie tam byle chłam nie rzuca
          na kolana
    • afika Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 08:46
      Tu Es Petrus ma w Radomiu taką popularność jak parę lat temu Ich Troje, na
      koncercie Ich3 byłam i pamiętając wrażenia z tamtej rozpierdówy szkoda mi było
      pieniędzy żeby znów dostać w żebra od jakiegoś nachlanego nastolatka
      • Gość: edyko Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 09:48
        Ale na koncercie Rubika nie było zadnego chamstwa i porównuj filcharmonii i
        Rubika ,i chóru do ich troje
        • Gość: qwerty Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:11
          a Ty filHarmonii do Rubika...
        • afika Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 13:27
          to nie było porównanie jakości zespołów tylko organizacji kocertów w Radomiu,
          znów sprzedano za dużo biletów
    • Gość: ilecka. Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:29
      Ja jestem pod wielkim wrażeniem. Piękna muzyka i piękne wykonanie. Ale jak
      widać Polaków ciężko zadowolić. Ludzie usiądźcie przed telewizorem, włączcie
      polsat i cieszcie się z własnej głupoty...
      • Gość: zly Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.chello.pl 26.06.06, 13:57
        paranoja paranoja i jeszcze raz paranoja
        czy na tym forum kazdy tylko umie krtykowac??
        przed koncertem: 'bilety za drogie' dla wybranych'
        po ze za duzo sprzedane, wniosek =. powinny byc drozsze
        pomnik?
        caly czas ktos narzeka, ze nic sie nie dzieje.
        uroczystosc odsloniecia byla calkiem syppayczna,
        a miejsce w ktorym stoi sadze, ze moze byc glownym iejscem spotkan, chocby ze
        wzgledu na sasiednie kawiarnie teatralna, parkowa, pod kasztanami.
        a tu tylko to zle, to Mistrz ma za mala glowe, to ze pada deszcz, ze nie ma u
        nas sekwoii...
        ludzie!!!!
        to jest przeciez Nasze Miasto i nie mozna ciagle gotylko krytykowac!!
        • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:03
          A propos biletów - zapłaciłabym nawet 2 razy tyle za taki koncert...
        • Gość: obserwator Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.radom.net 08.07.06, 10:20
          zly - dzięki ... już myślałem, że jestem jedynym, który widzi dobre strony tego
          co czasami się jednak w tym mieście dzieje. Czasami mam wrażenie, że w tym
          mieście nic nie koże się zmienić na lepsze bo zanim coś się stanie to zostanie
          zbesztane, wyszydzone, skrytykowane, oplute i pomysłoedawcy odechciewa się
          realizacji. Błagam - to my powinniśmy patrzeć na nasze miasto przez różowe
          okulary - a realnie jest tak, że inni mają o nas lepsze zdanie niż my sami o
          sobie :-)
      • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:01
        > Ale jak widać Polaków ciężko zadowolić.

raczej wyjatkowo latwo
        • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:03
          Powiedział co wiedział...
          • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:05
            nawzajem
      • Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24
        Ludzie usiądźcie przed telewizorem, włączcie
        > polsat i cieszcie się z własnej głupoty...

Zapewniam Cię dobra kobieto,że Ci którzy krytykują
        nie oglądają polsatu. Wybierz się kiedyś do filharmonii
        a potem porozmawiamy...
        • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:31
          To Ty się wybierz, bo mam wrażenie, że nie wiesz jak wygląda, uwierz mi,
          rozumiem o co chodzi w muzyce.
          Poprzestaję na tym, gdyż nie jestem zainteresowana dalszą dyskusją...
          • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:43
            Moment, moment...

Nie można pisać, rozpoczynać dyskusję i uciekać w momencie jej jako takiego
            rozwinięcia.

Agresywny ton nie wypada bywalcom filharmonii. Tym bardziej rozumiejącym o co
            chodzi w muzyce. Ten argument zresztą w osłonie forumowego nicka traci na
            wartości - nigdy nie wiesz z kim dyskutujesz. Atakujesz, więc musisz liczyć się
            z kontratakiem, a przynajmniej z obroną. Takie są zasady dyskusji. Śmieszne.
            • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:09
              Rozpoczęłam dyskusję? Chyba nieświadomie. Miałam zamiar tylko powiedzieć co na
              ten temat myślę bez przekonywania nikogo o mojej racji (na tym też polega
              dyskusja).
              • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:14
                Jest to forum dyskusyjne jakby nie było, dlatego odpowiedziałem na Twój pogląd
                na sprawę. No i nie pisz, że nie przekonujesz, bo to o tym polsacie było
                jednoznacznym atakiem i uznaniem jedynie swoich racji.
                • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:17
                  Ależ to była tylko propozycja :)
                • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:24
                  Mimo rozbieżnych opinii można z Tobą całkiem sensownie podyskutować :)
                  • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:32
                    No bo na rozbieżnościach polega dyskusja, której niezwykle rzadko jesteśmy
                    świadkami na tym forum.
          • Gość: marcin Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 82.139.56.* 26.06.06, 14:45
            szkoda ze jednak bilety sporo przynajmniej jak na mnie kosztowaly i nie moglem
            pojsc ;(
            • Gość: ilecka. Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:47
              Przynajmniej jakaś kulturalna wypowiedź. Przeważnie Ci co narzekają na cenę
              robią to w nieładny sposób.
              Szkoda, że nie mogłeś sobie na to pozwolić, trzeba było chociaż przyjść
              posłuchać (siedziałam z prawej strony i widziałam grupki ludzi siedzących na
              trawie), przynajmniej w części byłbyś zadowolony (słuchowo) :)

• Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:53
                a moja nie byla kulturalna?

a w jakiej jeszcze czesci mozna byc zadowolonym na koncercie poza sluchowa?
                • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:58
                  Wizualnej. Koncert to nie tylko muzyka, ale cały spektakl: dyrygent, który
                  dyryguje całym ciałem, muzycy którzy też "grają" twarzą, soliści, którzy
                  się "wysilają" w trudnych partiach, chór.
                  Fajnie jest widzieć, jak np. w jednym utworze cały chór (ok 60 osób?) zaczął
                  klaskać w rytm... chodzi mi o te szczegóły...
                  • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:11
                    no czymś trzeba coś nadrobić...
                    • ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:17
                      No nie powiedziałabym...
                      • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:35
                        A ja tak.
              • Gość: marcin Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 19:09
                bylem za to od poczatku na nocy w muzeum ktora byla za darmo i byla supeer!!
          • Gość: kiczor Re: ilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:50
            pop przebrany w maskę muzyki poważnej,
            nie przestaje być popem...
            to tak, jakbyś słuchała Vanessy Paradise
            i twierdziła,że jest tak samo świetna
            jak np.Nigel Kennedy...
            prawda,że jest różnica???
            • Gość: mmmeeeeee Re: ilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:52
              momentami niewielka.. hehe
              zartowalam
      • l_echec Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:34
        Należy się cieszyć, że w Radomiu jest wyrobiona muzycznie, wymagająca
        publiczność. Zadaje to kłam twierdzeniom, że niepotrzebna jest nam dobra
        filharmonia, czy też teatr muzyczny. Prócz tego jeszcze przydałby się sprawny
        impresariat, który zadba o wydarzenia na takiej scenie, no i trochę grosza od
        jakiegoś sponsora, od czasu do czasu..
        Pozdrawiam melomanów
        leo
        • Gość: Marti Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:52
          l_echec napisał:

> Należy się cieszyć, że w Radomiu jest wyrobiona muzycznie, wymagająca
          > publiczność.

To chyba zart.
        • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:44
          Lechu, powiedz że kpisz, proszę!
        • Gość: obserwator Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.radom.net 08.07.06, 10:29
          realia są takie, że każdy kogo nie zapytać łaknie kultury przez duże K, a jak
          przychodzi do konkretów to na madarynę pod M! przychodzi kilka tysięcy a teatr
          (może poza premierami) raczej nie gromadzi na spektaklach kompletu publiczności
          a tam jest tylko 250 miejsc :-) Myślę więc, że Rubik był dobrym kompromisem. Na
          Wielką Orkiestrę Symfoniczną trudno byłoby sprzedać tyle biletów :)
    • Gość: Art Uro Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:21
      Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Rubikowcy dali nieziemskiego ognia! Żałuję trochę, że nie było Miecznikowskiego.
      • Gość: Pankracy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:45
        Straszna tandeta nie wiem czym sie podniecac.
        • Gość: Pankracy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:46
          Ten caly Rubik to disco polo z orkiestra w tle, szmira.
          • Gość: me Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:44
            A może to dobry sposób, by z ważnymi tekstami dotrzeć do młodych ludzi?
            A jak "wyrobionym" wpada w ucho to chyba też nic złego.
            • Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:45
              hmmm... zastanawiam się gdzie te ważne teksty i młodzi ludzie i wyrobine uszy w
              które to wpada...
    • Gość: asd Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:06
      clips.interia.pl/index.html?id=10872

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka