Gość: Temida IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 22:05 Jestem oczarowana koncertem, który odbył się w Amfiteatrze. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzyk operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: 82.139.48.* 25.06.06, 22:17 Niewiele ci potrzeba aby cię oczarować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloeer Re: operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:23 Też miałem okazję być na tym koncercie. Dla mnie super, rzeczywiście dawno nie było w Radomiu czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: operetka Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 23:50 Czy byłabyś łaskawa odczepić się od tego nicka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:22 www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski/niech_mowia_ze_to_nie_jest_milosc_1.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ito Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:47 www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski/niech_mowia_ze_to_nie_jest_milosc_1.wmv _______________________________________________________________________ michalkiewicz.pl/gaz_xx-12-2004.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:16 to kiczor jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Radomiu nie mamy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 08:43 W Radomiu nie mamz wzobionej publicynođci, umiej tzlko krztzkowa, ale to pewnie wznik braku filcharmonii i odpowiedniej edukacji muyzcynej. Dla mnie bzo SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:58 > W Radomiu nie mamz wzobionej publicynođci, umiej tzlko krztzkowa, ale to pewnie > > wznik braku filcharmonii i odpowiedniej edukacji muyzcynej. Dla mnie bzo SUPER. weź korepetycje z polskiego, a potem zabieraj glos, uważasz,że tu mieszkają ludzie, którzy w świecie nie bywają i o niczym nie mają pojęcia? mnie tam byle chłam nie rzuca na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 08:46 Tu Es Petrus ma w Radomiu taką popularność jak parę lat temu Ich Troje, na koncercie Ich3 byłam i pamiętając wrażenia z tamtej rozpierdówy szkoda mi było pieniędzy żeby znów dostać w żebra od jakiegoś nachlanego nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyko Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 09:48 Ale na koncercie Rubika nie było zadnego chamstwa i porównuj filcharmonii i Rubika ,i chóru do ich troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:11 a Ty filHarmonii do Rubika... Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 13:27 to nie było porównanie jakości zespołów tylko organizacji kocertów w Radomiu, znów sprzedano za dużo biletów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:29 Ja jestem pod wielkim wrażeniem. Piękna muzyka i piękne wykonanie. Ale jak widać Polaków ciężko zadowolić. Ludzie usiądźcie przed telewizorem, włączcie polsat i cieszcie się z własnej głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.chello.pl 26.06.06, 13:57 paranoja paranoja i jeszcze raz paranoja czy na tym forum kazdy tylko umie krtykowac?? przed koncertem: 'bilety za drogie' dla wybranych' po ze za duzo sprzedane, wniosek =. powinny byc drozsze pomnik? caly czas ktos narzeka, ze nic sie nie dzieje. uroczystosc odsloniecia byla calkiem syppayczna, a miejsce w ktorym stoi sadze, ze moze byc glownym iejscem spotkan, chocby ze wzgledu na sasiednie kawiarnie teatralna, parkowa, pod kasztanami. a tu tylko to zle, to Mistrz ma za mala glowe, to ze pada deszcz, ze nie ma u nas sekwoii... ludzie!!!! to jest przeciez Nasze Miasto i nie mozna ciagle gotylko krytykowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:03 A propos biletów - zapłaciłabym nawet 2 razy tyle za taki koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.radom.net 08.07.06, 10:20 zly - dzięki ... już myślałem, że jestem jedynym, który widzi dobre strony tego co czasami się jednak w tym mieście dzieje. Czasami mam wrażenie, że w tym mieście nic nie koże się zmienić na lepsze bo zanim coś się stanie to zostanie zbesztane, wyszydzone, skrytykowane, oplute i pomysłoedawcy odechciewa się realizacji. Błagam - to my powinniśmy patrzeć na nasze miasto przez różowe okulary - a realnie jest tak, że inni mają o nas lepsze zdanie niż my sami o sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:01 > Ale jak widać Polaków ciężko zadowolić. raczej wyjatkowo latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:05 nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24 Ludzie usiądźcie przed telewizorem, włączcie > polsat i cieszcie się z własnej głupoty... Zapewniam Cię dobra kobieto,że Ci którzy krytykują nie oglądają polsatu. Wybierz się kiedyś do filharmonii a potem porozmawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:31 To Ty się wybierz, bo mam wrażenie, że nie wiesz jak wygląda, uwierz mi, rozumiem o co chodzi w muzyce. Poprzestaję na tym, gdyż nie jestem zainteresowana dalszą dyskusją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:43 Moment, moment... Nie można pisać, rozpoczynać dyskusję i uciekać w momencie jej jako takiego rozwinięcia. Agresywny ton nie wypada bywalcom filharmonii. Tym bardziej rozumiejącym o co chodzi w muzyce. Ten argument zresztą w osłonie forumowego nicka traci na wartości - nigdy nie wiesz z kim dyskutujesz. Atakujesz, więc musisz liczyć się z kontratakiem, a przynajmniej z obroną. Takie są zasady dyskusji. Śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:09 Rozpoczęłam dyskusję? Chyba nieświadomie. Miałam zamiar tylko powiedzieć co na ten temat myślę bez przekonywania nikogo o mojej racji (na tym też polega dyskusja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:14 Jest to forum dyskusyjne jakby nie było, dlatego odpowiedziałem na Twój pogląd na sprawę. No i nie pisz, że nie przekonujesz, bo to o tym polsacie było jednoznacznym atakiem i uznaniem jedynie swoich racji. Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:17 Ależ to była tylko propozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:24 Mimo rozbieżnych opinii można z Tobą całkiem sensownie podyskutować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:32 No bo na rozbieżnościach polega dyskusja, której niezwykle rzadko jesteśmy świadkami na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 82.139.56.* 26.06.06, 14:45 szkoda ze jednak bilety sporo przynajmniej jak na mnie kosztowaly i nie moglem pojsc ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:47 Przynajmniej jakaś kulturalna wypowiedź. Przeważnie Ci co narzekają na cenę robią to w nieładny sposób. Szkoda, że nie mogłeś sobie na to pozwolić, trzeba było chociaż przyjść posłuchać (siedziałam z prawej strony i widziałam grupki ludzi siedzących na trawie), przynajmniej w części byłbyś zadowolony (słuchowo) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:53 a moja nie byla kulturalna? a w jakiej jeszcze czesci mozna byc zadowolonym na koncercie poza sluchowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 14:58 Wizualnej. Koncert to nie tylko muzyka, ale cały spektakl: dyrygent, który dyryguje całym ciałem, muzycy którzy też "grają" twarzą, soliści, którzy się "wysilają" w trudnych partiach, chór. Fajnie jest widzieć, jak np. w jednym utworze cały chór (ok 60 osób?) zaczął klaskać w rytm... chodzi mi o te szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:11 no czymś trzeba coś nadrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:35 A ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 19:09 bylem za to od poczatku na nocy w muzeum ktora byla za darmo i byla supeer!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: ilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:50 pop przebrany w maskę muzyki poważnej, nie przestaje być popem... to tak, jakbyś słuchała Vanessy Paradise i twierdziła,że jest tak samo świetna jak np.Nigel Kennedy... prawda,że jest różnica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: ilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:52 momentami niewielka.. hehe zartowalam Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: Tu Es Petrus w Radomiu 26.06.06, 15:34 Należy się cieszyć, że w Radomiu jest wyrobiona muzycznie, wymagająca publiczność. Zadaje to kłam twierdzeniom, że niepotrzebna jest nam dobra filharmonia, czy też teatr muzyczny. Prócz tego jeszcze przydałby się sprawny impresariat, który zadba o wydarzenia na takiej scenie, no i trochę grosza od jakiegoś sponsora, od czasu do czasu.. Pozdrawiam melomanów leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:52 l_echec napisał: > Należy się cieszyć, że w Radomiu jest wyrobiona muzycznie, wymagająca > publiczność. To chyba zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:44 Lechu, powiedz że kpisz, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.radom.net 08.07.06, 10:29 realia są takie, że każdy kogo nie zapytać łaknie kultury przez duże K, a jak przychodzi do konkretów to na madarynę pod M! przychodzi kilka tysięcy a teatr (może poza premierami) raczej nie gromadzi na spektaklach kompletu publiczności a tam jest tylko 250 miejsc :-) Myślę więc, że Rubik był dobrym kompromisem. Na Wielką Orkiestrę Symfoniczną trudno byłoby sprzedać tyle biletów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Uro Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:21 Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rubikowcy dali nieziemskiego ognia! Żałuję trochę, że nie było Miecznikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:45 Straszna tandeta nie wiem czym sie podniecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: 213.195.149.* 26.06.06, 15:46 Ten caly Rubik to disco polo z orkiestra w tle, szmira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:44 A może to dobry sposób, by z ważnymi tekstami dotrzeć do młodych ludzi? A jak "wyrobionym" wpada w ucho to chyba też nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmeeeeee Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:45 hmmm... zastanawiam się gdzie te ważne teksty i młodzi ludzie i wyrobine uszy w które to wpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tu Es Petrus w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:06 clips.interia.pl/index.html?id=10872 Odpowiedz Link Zgłoś