Gość: EDI IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.06.06, 20:45 CZY KTOŚ WIE CO SIĘ STAŁO W WYPADKU NA SŁOWACKIEGO OBOK WIADUKTU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek_radom Re: wypadek 28.06.06, 21:15 Starsze BMW 3xx uderzyło przodem w lewy bok skody. Sądząc po uszkodzeniach skody (fotel kierowcy przesunięty na fotel pasażera) i zniszczonym przodzie BMW, to kierowca niemieckiego pojazdu raczej nie jechał z "przepisową" prędkością... Wiem tyle ile widziałem..., bo w tym samym czasie moj "złom" na przeciwnym pasie stojąc w korku "zagotował" się i eksplodował pięknym białym obłokiem pary... :-) Pozdrawiam! darek_radom PS. BARDZO PILNIE potrzebuję kupić chłodnicę do BMW E34 520i!!! Albo może ktoś poleci mi DOBRY zakład gdzie solidnie skleją wyrwany z niej plastik!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korben Re: wypadek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.06.06, 21:41 mam pytanie czy bylo to srebrne BMW Combi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:55 Nie wiem, ale przezyli obydwaj kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
darek_radom Re: wypadek 28.06.06, 22:13 Gość portalu: korben napisał(a): > mam pytanie > > czy bylo to srebrne BMW Combi ? Starsza "trójka" chyba E30 - kolor: ciemny metalik; nadwozie: sedan. BMW rejestracja WR*****, skoda - WRA**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:43 Kurdę ale jesteś spostrzegawczy, poważnie! Ja tam mam krótką pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś