Gość: Arleta IP: *.algo.radman.pl 03.07.06, 23:19 dla mnie jestes nikim. Uważasz sie za człowieka na pozimoie a zachowanie twoje ...........pozostawia wiele do życzenia(az mi wstyd ze z jednego uniwerku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comeback666 ArLeTkA ;))) 03.07.06, 23:23 Każdy ma prawo do swoich poglądów... Coś czuję, że musiałaś robić licencjat na jednej z wyższych szkółek, a potem ledwo cię przyjęli na magisterkę... Ja będę miał (póki co) więcej kultury w sobie i napiszę: dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
kloeer Re: ArLeTkA ;))) 03.07.06, 23:25 też mi się wydaje, że ta pani skończyła WSH zaocznie a potem "dostała" sie na sum do Łodzi i teraz ma się za wielką studentkę UŁ haha. Nie mam racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta hahhahaahahah IP: *.algo.radman.pl 03.07.06, 23:28 hahahahahahahaha mozesz popytac znajomych z Uł moze mnie znaja Arleta Lis wtedy zobaczysz kier: Informatyka :))))))) DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 ArLeTkA SiĘ śMiEjE... 03.07.06, 23:40 Nie będę się bawił w detektywa, bo akurat mnie nie obchodzisz... Ani twoja informatyka... Pamiętaj - ten się śmieje, kto się śmieje ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta :) IP: *.algo.radman.pl 03.07.06, 23:47 ty tez pamietaj nie nasmiewaj sie z ludzi i z ich wykształcenia . A i jeszcze jedno ta twoja nazwa Wyższa szkoła gotowania na gazie czy cos takiego jest żałosna zastanów sie najpierw co piszesz bo mam chywa wiesz najlepiej jak sie mówi na Studentów UŁ tez sa o nich rózne opinie jak w każdej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 ArLeTkA ;))) 03.07.06, 23:51 Akurat nazwę "Wyższa Szkoła Gotowania Na Gazie" wymyślił prof. N. z UŁ ;) Mimo wszystko mam swoje zdanie o WSGNG. Może kiedyś je zmienię??? Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Kochana Arletko 03.07.06, 23:27 Nie mam zamiaru Cię besztać, skarbie... Ale nie umiesz dyskutować... To są właśnie efekty "nauczania" w WSH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: Kochana Arletko IP: *.internet.radom.pl 03.07.06, 23:54 Comeback i kloeer wy dwaj to chyba rzeczywiście macie jakąś manie wyższości, zwłaszcza ty comeback. W każdym wątku czepiłeś się tej WSH jakbyś nie miał nic innego do powiedzenia, nie znał innych szkół. Widać że to ty jednak jestes ogarniczony skoro znasz tylko 1 prywatną uczelnię. A po drugie masz za wysokie mniemanie o sobie i swojej szkole, któa jest jedną z kilkuset szkół które niczym się nie wyróżniają. Myślę że powinieneś jakiś Uniwersytet Yale'a czy coś w tym stylu może wtedy mógł byś się tak wywyższać, bo dla nich znów ty jesteś marnym człowieczkiem co skończył marną szkółkę w Polsce:-// Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Adamek 04.07.06, 00:02 Oczywiście - czepiłem się - bo WSH jest dla mnie tym samym, co reszta prywatnych szkółek, gdzie się płaci kasę, a potem wymaga się od wykładowcy 4 albo 5 w indeksie. A jak nie, to zaraz obsmarowywanie na forum... A czy ty nie masz wysokiego mniemania o sobie? Aż dziwne... Wy wszyscy udajecie takich skromnych ludzików i bronicie słabszych... Jakoś wam to dobrze nie idzie... JeStEm JaKi JeStEm - InNy NiE bĘdĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Adamek IP: *.algo.radman.pl 04.07.06, 00:06 bo my cos soba reprezentujemy a ty...... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Adamek 04.07.06, 00:05 A dlatego tak ostro zareagowaliśmy z Kloeerem, bo to, co pisali WSHowcy, przekraczało wszelkie granice przyzwoitości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż Re:comeback IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:06 comeback to typowy troll forumowy, ludzie nie odpisujcie na jego posty, nie KARMIĆ TROLLA :) Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 kleopater i s-ka 04.07.06, 17:22 a ty się nawet nie odzywaj kleopater. Wiem, że to ty się podajesz już któryś raz z rzędu za kolejne osoby. Zabolała cię moja szczera wiadomość, którą ci wysłałem na maila? Wiem, że to ty. Nie wierzysz? Udowodnię ci to. Myślisz, że jak zasłonisz swoje IP, to ja się nie dowiem z jakiego adresu piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 do wszystkich ! ! ! 04.07.06, 17:37 Wiecie co? Pocałujcie się wszyscy w dupę! Mnie tak obchodzą wasze posty, jak wczorajsza noc. Każdy ma swoje poglądy, a forum służy do ich wyrażania. Skoro tutaj pojawiają się kretyni, którzy wyzywają mnie od czerwonych śmieci (tak napisał burak o nicku: ten sam), to wybaczcie - ale ja NIE BĘDĘ BIERNIE SIĘ TEMU PRZYGLĄDAŁ! Ów człowieczek twierdził, że popieram czerwonych, skoro dobrze nie wypowiadam się o prawicy... Co za kretyn! Albo jakiś kleopater... Kto to do czorta jest? Nawet podpisać się nie potrafi! Za to twardziela gra na tym forum... Czy napisał on chociaż raz coś sensownego na tym forum??? A co do prywatnych szkółek... Widzę, że moje poglądy na temat tych samozwańczych uczelni nieźle pojechały niektórym po życiorysie... Przypominam - to jest moja opinia!!! Nie musicie się z nią zgadzać... Analizując odpowiedzi niektórych forumowiczów, dochodzę do wniosku, że nie wiedzą oni, co to znaczy dyskusja i wymiana poglądów. Zaczynają ubliżać. Myślą, że jak rzucą parę epitetów w moją stronę, to ja zaraz ucichnę i będę im przytakiwał. Nic z tych rzeczy... Jeśli nie macie w sobie grama kultury i nie umiecie dyskutować - darujcie sobie odpowiedzi na moje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopater_x ^^^^ 04.07.06, 17:41 wiesz jesteś żałosny i nie martw się na pewno nie zniżyłem się do twojego poziomu żeby się podszywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do wszystkich ! ! ! IP: *.manc.cable.ntl.com 10.07.06, 23:59 ojej, czy kolega dal se sprowokowac? Czy tez tak zawsze reaguje w dyskucjach? (z gory przepraszam za zwrot grzecznosciowy "kolega" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: comeback666 IP: *.internet.radom.pl 05.07.06, 16:45 comeback666 idź się lepiej powieś lepiej zrobisz tym dla społeczeństwa, bo po twoich postach widać że uważasz się za nie wiadomo kogo,aroganckiego, przemądrzałego, super wykształconego itp ,mimo że chodzisz do zwyczajnej szkółki, z której nie wiem czemu tak się szczycisz jakby to było nie wiadomo co. Piszesz że inni nie umieją się zachować, a sam w swoich postach obrazasz ludzi. Trochę pokory bo z takim zadufanym człowiekim który nic nie widzi poza czubkiem swojego nosa to chyba nikt na dłuższą metę nie wytrzyma. Współczuję twojej rodzinie jeśli ją masz i znajomym. Spoczywaj w spokoju :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 gość 05.07.06, 17:07 Dla mnie i tak jesteś niczym powietrze gościu... Nawet wstydzisz się podać swojego nicka. Najlepiej jest anonimowo wrzucać na kogoś... Co nie? Za bardzo kocham życie, by się wieszać i słuchać takich cymbałów jak ty czy kleopater... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: comeback666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:00 Z tego co napisałeś wyżej wynika, że to ty jesteś agresywny i arogancki. Taka wypowiedź jest nie na miejscu. Widać, że nie zastanawiasz się nad tym co mówisz. "Idź się powieś, spoczywaj w pokoju" co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: comeback666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:01 to było oczywiście adresowane do goscia, post wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś inny Re: comeback666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:35 Ludzie sznujcie się nawzajem, dotyczy to WZYSTKICH!!!Myslę,że agresja jest już tak wpojona w Polaków,że trzeba się zastanowić nad swoim zachowaniem, przystopujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: comeback666 IP: 82.139.49.* 05.07.06, 20:15 łoludzie...jeszcze to przezywacie jak mrowka okres??ilez mozna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ﻋﻟﻳﻛﻡ IP: *.radom.net 06.07.06, 11:19 zauważyliście, że na poście poświęconym osobie comeback666 80 postów pochodzi własnie od comeback666. W zasadzie facet dyskutuje sam ze sobą i o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: ﻋﻟﻳﻛﻡ 10.07.06, 16:48 Marny z ciebie obserwator... Potrzebujesz lepszych okularów... Może w imieniu forum zrobimy zbiórkę kasy dla obserwatora na nowe okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viesiek` Re: ﻋﻟﻳﻛﻡ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:03 obserwator ma problemy z liczeniem, bo na tym forum (comeback666) nie nawet 80 postów. Ale cóż zdarza się. Co do składki to nie mam zamiaru wydawać moich, ciężko zarobionych pieniędzy na jakiegoś nieroba. Dzięki, ale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: ﻋﻟﻳﻛﻡ 10.07.06, 23:27 Z drugiej strony masz rację. Jemu nawet okulary nie pomogą... On musi zmienić głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ﻋﻟﻳﻛﻡ IP: *.manc.cable.ntl.com 11.07.06, 00:01 arogancja z Ciebie wydobywa sie wszelkimi mozliwymi otworami :) "Jesli wiesz co chce powiedziec ..." Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 zapraszam do przeczytania postu 11.07.06, 00:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=44006307&a=45019897 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zapraszam do przeczytania postu IP: *.13.radom.pilicka.pl 11.07.06, 08:39 wszystko spoko, szkoda tylko, ze wydaje ci sie, ze pozjadales wszystkie rozumy..nie chcialabym, by cos ci w zyciu nie wyszlo, bo zniszczylbys i "wydlubal oczy" jako pierwszy..a pretensjami obarczylbys wszystkich..mimo wszystko zycze powodzenia..ja wole zyc spokojnie, cieszyc sie drobnostkami, robic to co lubie, tu tez mozna ladnie zarobic, nauczyc sie..nie narzekam na to miasto..kilka rzeczy mnie wkurza,ale jak sie chce to wszedzie mozna robic cos z pasja..pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kloeer Re: zapraszam do przeczytania postu 12.07.06, 22:23 nie chcialabym, by cos ci w zyciu nie wyszlo, bo zniszczylbys i "wydlubal oczy" jako pierwszy..a pretensjami obarczylbys wszystkich Asiu! w cale nie odniosłem takiego wrażenia jak Ty, po przeczytaniu posta comeback. Chłopak dobrze myśli, i jak sam napisał podchodzi do życia realistycznie. Podnoszenie kwalifikacji to przecież dobra sprawa, nigdy nie wiadomo co się w życiu może przydać. Nie mówie tu o papierach, ale o faktycznych umiętnościach. Z końcową częścią tego posta się z Tobą zgadzam jak najbardziej, ale możesz przecież robić to co lubisz i odnieść sukces. Jedno drugiego przecież nie przekreśla. Co do wyjazdów, to jak mówi przysłowie podróże kształcą i zawsze się czegoś można nauczyć z takiego wyjazdu (chociażby języka). Również życzę wszystkiego dobrego. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kloeer Re: zapraszam do przeczytania postu 12.07.06, 22:26 a żeby uprzedzić ewentualne uwagi, od razu mówię, że wcale piszę się tak jak teraz napisałem, a nie tak jak poprzednio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zapraszam do przeczytania postu IP: *.13.radom.pilicka.pl 13.07.06, 08:50 widzisz..ja studiuje akurat na Uniwersytecie i na WSH jednoczesnie..wkurza mnie jego mieszanie z blotem studentow z prywatnych uczelni. jest bardzo duzo ludzi zdolnych, ambitnych, z duza wiedza, ktore dostaly sie na inne panstwowe uczelnie, w takich miastach jak Warszawa, Krakow, Poznan, Lublin (lepsze uczelnie niz UŁ!!),ale z roznych przyczyn nie mogly wyjechac poza Radom. powody byly takie, ze np. ktos musial sie opiekowac rodzina, albo z przyczyn finansowych. nie odpowiadam oczywiscie za WSZYSTKICH ludzi na prywatnej uczelni, bo patologia zdarza sie tez na najlepszych uczelniach.. a z poziomem jest jak wszedzie, to ze nie ma "odstrzalu" na 1 roku nie oznacza, ze tam nikt nic sie nie uczy. uwazam, ze wiedza, jaka zdobylam na WSH jest duzo praktyczniejsza niz na Uniwersytecie, ktory juz niedlugo koncze..i jak sie uda bede miala z niego dyplom mgr..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś