szybka.osa 05.07.06, 22:11 świetnie, świetnie, świetnie. Powodzenia. Coś się wreszcie zaczyna dziać w tym mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.com / *.com 05.07.06, 22:33 oby jak najwięcej takich lokali w mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agencja reklamowa Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.cyberfox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:07 tania reklama w necie!! hehehe bardzo tania ale działa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.07.06, 22:48 kolejny klub ciekawe jak długo przetrwa a które sie zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 09:47 Ciekawe tylko dlaczego na żadnym z 324 zdjęć nie ma Dyrektora Generalnego imprezy?????Może dlatego że wyskoczył w podartych dżinsach:)))))Ale dość o tem...Klub jest kapitalny.Może troche duszno w górnych partiach ale przecież nikt nie spodziewał się tylu gości z Kielc:)Pozdrowienia dla KR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemiczny Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.48.* 05.07.06, 22:35 zaprosiliśmy do współfinansowania inwestycji również trzecią osobę. To mieszkający w Krakowie radomianin, który chce zrobić coś fajnego w swoim rodzinnym mieście Czy to izox......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitch Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internet.radom.pl 05.07.06, 22:39 Isox to może kupić klubowe anie klub Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali 06.07.06, 14:00 Gość portalu: bitch napisał(a): > Isox to może kupić klubowe kupic ci paczkę? jak potrzebujesz to wystarczy wprost napisac. bez cudacznych podchodów .. nie ma sprawy ... pod jaki adres wysłac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.06, 22:46 Swietna sprawa! Fajnie że w Radomiu znów będą odbywały się koncerty (jak kiedyś w Bohemie czy w Katakumbach). Piszę się na VooVoo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak suplement IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.06, 22:46 Aha, zapomniałem dodać, że KOCHAM RADOM! Z Warszawy też można! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totem Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:11 to juz mi sie podoba, tylko patologii nie wpuszczac. niech to bedzie miejsce na poziomie, z wyrobiona zapewne w przyszlosci renoma. gratuluje pomyslu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.44.* 16.07.06, 21:29 Właśnie się dowiedziałem, że w nowym klubie był już pierwszy młyn... Radom Górą hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Brak podstawowej informacji... IP: 82.139.44.* 05.07.06, 23:18 Gdzie dokladnie jest ten klub, czy od strony Mlodzianowskiej, czy od strony Grzecznarowskiego, czy od strony 1905 roku. Ale nie wymagajmy od durnej gazety rzetelnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF1 Re: G-2 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 07:10 Witam "- Ponieważ w Strefie G2 mamy zamiar zrealizować wszystkie nasze marzenia, zaprosiliśmy do współfinansowania inwestycji również trzecią osobę. To mieszkający w Krakowie radomianin, który chce zrobić coś fajnego w swoim rodzinnym mieście - informuje Dąbrowski. Nie ukrywa, że pewne rzeczy ich zaskoczyły i dlatego inauguracja działalności klubu odbędzie się dopiero 21 lipca." Czyżby chodzilo o ISOX'a? Informacja dla niezorientowanych - lokal mieści si z tyłu biurowca Łucznika - wejście/wjazd obecnie bramą z prawej strony obok "vectry". Tuz obok jest C.Z. FANTAZJA. Mam nadzieję, ze lokal bedzie na poziomie i selektywna ochrona nie będzie wpuszczała panów w strojach sportowych, pilnując porządku wewnatrz i na zewnątrz klubu. G-2, obok ARCHIWUM.... Coraz lepiej, coraz lepiej. KOCHAM RADOM !! PS. Szanowni własciciele - oby tylko ceny wejściowek nie były równiez "zaporowe" W oczekiwaniu na 21 lipca Darz bór Rafin === Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: G-2 06.07.06, 14:01 Gość portalu: REJF1 napisał(a): > Witam > > "- Ponieważ w Strefie G2 mamy zamiar zrealizować wszystkie nasze marzenia, > zaprosiliśmy do współfinansowania inwestycji również trzecią osobę. To > mieszkający w Krakowie radomianin, który chce zrobić coś fajnego w swoim > rodzinnym mieście - informuje Dąbrowski. Nie ukrywa, że pewne rzeczy ich > zaskoczyły i dlatego inauguracja działalności klubu odbędzie się dopiero 21 > lipca." > > Czyżby chodzilo o ISOX'a? nie mam takiej gotówki. zresztą ja inwestowałbym w restaurację z marokańską kuchnią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF1 Re: G-2 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 15:26 > isoxazolidine napisał: > inwestowałbym w restaurację z marokańską kuchnią ;-) Czekamy na otwarcie w Radomiu! Jaka lokalizacja, jak daleko zaawansowane prace budowlano - remontowe? Chyba, ze czekasz na super lokale do wynajęcia w naszym prześwietnym Nowym Centrum Radomia >> PLAŻA<< ;-) Darz bór Rafin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_wiesz_kto Re: G-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:44 Na szczescie bilecik kosztuje 10zl:) Przynajmniej na otwarcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.stat.gov.pl 06.07.06, 07:45 Szczególnie warto by posłuchać tego irlandskiego 63-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Kochamy Radom IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 08:24 Ma 63 latka ale jest debeściak;) Moja prośba do właścicieli jak czytają ten wątek to aby dzieci nie wpuszczać tzn poniżej 19 roku życia.Panny też pwoinna selekcja obejmować co do stroju nie tylko mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler [...] IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 09:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Kochamy Radom 06.07.06, 11:23 > Moja prośba do właścicieli jak czytają ten wątek to aby dzieci nie wpuszczać > tzn poniżej 19 roku życia. A to ciekawe? Ma dowód, jest pełnoletni, może głosować, czyli jest na takich samych prawach jak np. 50 latek......Wiec czemu mają nie wpuszczać? >Panny też pwoinna selekcja obejmować co do stroju nie tylko mężczyźni. Najlepiej żeby przychodziły ubrane w worek tak żeby tylko nos wystawał? Nie róbmy paranoi...Selekcja musi być ale wiadomo dla kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izego Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:13 Hehehehe jak na Radom to rzeczywiscie ogromna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xylometazolin Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 11:33 I nie bedzie to klub w ktorym leci sama muzyka techno itp:D Dresy chyba nie sa zadowolone;) I bardzo dobrze, wrteszcie cos dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoł Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.gazeta.pl / *.crowley.pl 06.07.06, 13:39 wreszcie koniec archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:48 ja sie bardzo ciesze ze w Radomiu powstanie tego typu club, duży i przestronny, bedzie gdzie organizowac koncerty no i na imprezach bedzie troche wiecej miejsca, bo przewaznie gdy zejdzie sie wiecej osob na jakis fajny balet w radomiu do obojetnie ktorego clubu radomskiego to niestety jest wielki scisk i tlok ... ja jestem bardzo zadowolona z takiej inwestycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.hsd1.nj.comcast.net 06.07.06, 17:10 temu miatu juz nic nie pomoze wszyscy wyjechali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:12 A ty zostałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:52 A jaka tam bedzie ochrona stała żeby sobie poradziła z patologią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karox Re: Klub-gigant IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 20:09 Podczas roku akademickiego mieszkam w lublinie i to miasto w porównaniu do naszego Radomia bije go na głowę pod wzgledem ilości i jakości klubów, gdzie młodzi ludzie moga sie dobrze bawić, bez towazystwa prostaków ogolonych na łyso, których jedynym eleganckim ubraniem jest nowy dres! mam nadzieję że to bedzie taki klub gdzie za niezbyt wysoką cenę można będzie sie pobawić na w miarę kulturalnym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokers Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.nwrknj.east.verizon.net 06.07.06, 21:16 niech jeszcze wezma ze soba tych swoich " ochroniazykow " z fanaberii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leper Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:29 a co masz do nich przeciesz sa bardzo mili i parzadek tez jest ,moze ty jesteś inny panie blokers dla mnie są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiets Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.06, 01:03 Ktoś orientuję się czy liczba wejściówek na koncert inauguracyjny jest ograniczona i jaka jest ich cena? Może numer do "Strefy G2" ktoś ma. Czy do Fanaberii walić z pytaniem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.07.06, 01:14 na koncert inauguracyjny tylko zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksymena Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.06, 05:52 Ceba biletrów podobnież to 25zł Liczba ograniczona ok 400 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internet.radom.pl 07.07.06, 07:33 McCulloughta bedzie mozna wczesniej uslyszec na koncertach w takich miastach jak Zakrzewo czy Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.radom.net 07.07.06, 11:40 gratuluję pomysłu i życzę powodzenia.Ciekawa jestem jednak czy będzie to bezpieczne miejsce. Trzymam kciucki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.devs.futuro.pl 07.07.06, 14:45 ciekawe jak dlugo lokal wytrzyma ;) nie bedzie klientow.. bedzie trzeba wpuszczac wszystkich kto chociaz piwo kupi:) ciekawe ciekawe:> ale widac ze checi sa, ale chyba trzeba zaczac od nawracania ludzi w malych knajpkach a nie w czyms tak ogromnym.. ale spoko, cos sie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:09 Wytrzyma, wytrzyma, brakowało takiego klubu i jestem pewien, ze bedą tam tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali 08.07.06, 13:12 utrzyma się. Fanaberka czasem pęka w szwach, ale najważniejsze że ma swój pozytywny klimat, po prostu lubię tam spędzac weekendy. Czego nie można powiedzieć o archiwum bananowym, miejscu bez duszy dla różowych lasek i pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali 08.07.06, 13:16 a co do ochroniarzy w fanaberce to sa ok. Nie sadzą się, nie BUJAJĄ się po lokalu jak świete krowy jak to było w archiwum. Ja nie jestem "łatwym gościem" ale do nich nic nie mam, nawet jak mnie kiedyś wyprowadzili to stwierdzilem ze dobrze zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:31 Super , że powstaje takie miejsce jak Strefa G2.Nazwa jest wspaniała pomysł wart wszelkich starań i ambicji.Brawo właściciele.Lokal zapewne będzie konkurencja dla radomskish lokali.Dla mnie najlepszy klub w Radomiu to Czarna Owca.Cenię sobie też Archiwum,Aule,Fanaberię,Europejską.Jest też w Radomiu Imperium,Bordo,Atrium,Akwarium,Sothis.Przybywa miejsc rozrywki w Radomiu i dobrze.Pisał ktoś o Lublinie , drogo kolego w Lublinie mieszka 338 tys. ludzi i jest 120 tys. studentów i jest 48 klubów w mieście , choć moim zdaniem tylko 2 są warte pokazania to MC i KINO , reszta jest na średnim poziomie! Fajne by było jakby w strefie G2 było dużo koncertów róźnych gatunków muzycznych.Miło było iśc posłuchać w Strefie klubowego koncertu np. HEY,KULT-u czy T.LOVE.Nie wspomnę o młodych zespołach takich jak C.K.O.D czy radomski Carpe Diem.trzeba też p[ostawić na dobrych dj-ów sceny klubowej.Może w Sterefie g2 zagra kiedyś sam DJ TIESTO?Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Global Deejays Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:52 Dj Tiesto nie zagra... Odsylam Cie do teledysku Traffic, gdzie w olbrzymiej hali bawi sie ponad 20 tys ludzi (!!!). Ale na pocieszenie- mamy kilku dobrych radomskich, mlodysch Dj- ow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9pm Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.32.* 10.07.06, 20:03 Jak bedzie takie towarzystwo jak w fanaberii to ja dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowiczka Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:45 Wybioore sie w ta sobote zobaczymy jaka bedzie muza i czy ten klimat bedzie klubowy Jezu jak patrze co wy chcecie zrobic z tym klubem to rece zalamuje "koncerty rockowe" ludzie hahahah brecht na sali :d Niech to bedzie chociaz jeden klub w radomiu Klub a nie wiocha jakas a z tego co widzialam to ma do tego predyspozycje :) Pozdro dla wszystkich prawdziwych klubowiczy :*::*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Manieczki part 2 ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 03:20 to bedzie taka sama rudera jak czarna owca gdzie nonstop leca manieczki i jazzzzdaaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Manieczki part 2 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:25 Musze cie rozczarowac bo w czarnej owcy jeszcze nikt nigdy nie krzyczał jazzzzdaaaa no i na muzyce sie nie znasz bo manieczek to juz sie chyba nigdzie niegra wiec sobie oszczedz takich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tek Re: Manieczki part 2 ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 15:21 no masz racje , nie znam sie na muzyce , moze dlatego ze nie ogladam Vivy i MTV ? a moze dlatego ze nie nosze bialych rekawiczek i gwizdka ? :] www.di.fm/edmguide/edmguide.html poczytaj sobie i nie pisz glupot na temat muzyki bo osmieszasz sie :] czy ty wiesz co to jest w ogole muzyka elektroniczna i jakie sa jej gatunki ? bo chyba nie masz bladego pojecia o tej muzyce :> kazdy szanujacy sie Dj grajacy niekomercyjna muzyke (acid techno , drum & bass , techno , latino tchno , tech-house czy progressive) powie Ci ze muzyka puszczana w klubach typu "Czarna Owca" to transowe badziewia (blank & costam , Dj Tiesto) , a ludzie na imprezach to przecpana patologia draca ryja na caly lokal :> ps. mialem okazje kiedys byc w czarnej owcy i sam twierdze ze to padaczka rodem dyskotek z błotnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.07.06, 00:04 Wszystko co dobre- jestem za!A to jest dobre. Oczywiście "radomskie piekiełko" będzię próbowało to zniszczyc.Trzymajcie się Chłopaki!Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:29 Co to znaczy ,, radomskie piekiełko " oświeć mnie kolego.Świetan inicjatywa trzech radomian na pewno się uda powiem więcej musi się udać.Już się nie moge doczekać koncertów w nowym klubie STREFA G2.Liczę na gwiazd muzyczne rockowe , dobrze że właściciele chcą też tam wpuszczać rodzimych twórców muzyki z Radomia.Nie tylko tych największych czyli IRA,carpe Diem i jamal ale też tych mniej znanych typu Lilth itd.Mam nadzieję że ochrona i selekcja będzię na poziomie dosyć wpuszczania ludzi o wyglądzie jak spod trzepaka i małolatów chętnych do bijatyk.To ma być klub dla ludzi z klasą z Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:08 ale bez gangsterki się nie obędzie taki już jest radom ich tez nie wpuścicie? Chce to zobaczyć hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:33 Gangsterzy to są w Pruszkowie czy Wołominie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:49 to niech będzie psełdo gangsterzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narwaniec Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.55.* 15.07.06, 13:42 a dzisiaj otwierają. już nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.55.* 10.07.06, 21:44 i tak wiadomo kto najwiecej kasy zostawia w takich klubach, wiec po co glupoty wypisujecie ?? i tak wiekszosc z was nie pojdzie (tych co tak narzekaja na towarzystwo w radomskich klubach) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista...yooow Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.cyberfox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:03 w radomiu to nawet przeszczepy niechca sie przyjmować a co dopiero taki klub hehehe ale spox ludzie w radomiu to są wiochmeni , sami nie wiedza czego chcą a jak cos im sie da fajnego to wybrzydzaja i krytykuja a wioska wali z radomia bo najlepiej ludzie sie bawią na "skaryszewskim festynie" przy dzwiekach pani Mandaryny. Nie ma obawy!! wsród pospulstwa jest grupa normalnych ludz trzeźwo żyjacych na poziomie i z polotem to moze oni przekonaja buraków ze ze warto przestac sie krzywic na wszystko i wszystkich... Więcej usmiechu na lica radom to nie kaplica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 213.195.149.* 13.07.06, 18:24 Zgadzam sie z kolega, Radomiaczkom nie dogodzisz bo wszystko jest nie takie owakie, marudza ze nie mam tego czy tamtego a jak juz cos powstanie to i tak nigdzie nie chodza tylko siedza w swoich norach przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.07.06, 15:58 Ale kOZAK WRESZCIE COS ZACZYNA RUSZAC W TYM RADOMIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:28 Są juź plakaty reklamujące klub muzyczny nowy STREFA G2 w Radomiu!Jest ich około 100 są na słupach firmy Gómar widziałem je dziś na mieście!w Radomiu są następujące kluby: Sothis Czarna Owca ( jak dla mnie najlepszy klub w Radomiu ) Aula - klub studencki Atrium - klub studencki Bordo Fanaberia Jack Rokcs Europejska Imperium Teraz dojdzie nowy klub STREFA G2!Pozostaje tylko nam się cieszyc.Oby w nowym klubie było duźo koncertów rockowych!Marzę , zeby klub stylem przypominał najlepsze kluby w innych miastach Polski!Brawo dla właściecieli inwestycja na bank wypali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.radom.pl 14.07.06, 10:57 to kiedy w koncu otwarcie bo na plakatach jest ze 15 a tutaj ze 21?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brainless Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 11:38 no wlasnie jutro jest otwarcie? slyszalem ze jutro ma byc dla wszystkich a 21 jest z zaproszeniami jakby dla vipow tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:24 Otwarcie podobno jutro o godz.20 wstęp 10 zł.Tak podało dzisiejsze Echo - Dnia! Mam być też ostra selekcja!!!!dokładny rozkład imprez będą od środy do niedzieli na plakatach sieci Górmar!Niestety nie mogę być jutro na otwarciu STREFY G2 ale na pewno będzie super , czekam na info od bywalców!A i mam nadzieję , że w klubie będzie duźo koncertów rockowych , choć hiphop też by się przydał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <dokuczacz> Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:09 Gość portalu: KR! napisał(a): > Są juź plakaty reklamujące klub muzyczny nowy STREFA G2 w Radomiu!Jest ich > około 100 są na słupach firmy Gómar widziałem je dziś na mieście!w Radomiu są > następujące kluby: > Sothis > Czarna Owca ( jak dla mnie najlepszy klub w Radomiu ) > Aula - klub studencki > Atrium - klub studencki > Bordo > Fanaberia > Jack Rokcs > Europejska > Imperium Zapomniales o Archiwum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziuS Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.35.* 14.07.06, 23:29 no poprostu cudownie:)) ze zaczynacie pozytywnie myslec ;D mam nadzieje ze bedzie swietny klub ale to sie okaze:)) całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łucznik Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:47 no dobrze, że coś takiego powstanie w Radomiu. najważniejsza sprawa to muzyka - czy ktoś w naszym mieście wreszcie odważy się być konsekwentnym w tym względzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:58 A ja mysle,że to nie wyjdzie.Będą musieli grac mańki no i wpuszczać patologie i złodzieji bo to oni zostawiaja kase w takich lokalach to wtedy może sie utrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : D Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.devs.futuro.pl 16.07.06, 09:41 i jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: 82.139.41.* 16.07.06, 09:49 mnie sie nie podobalo. wyszedlem po pół godziny... wiecej sumu niz to warte. wedlug mnie to czarna owca 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player wniedziele cos sie tam bedzie dzialo? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:17 wybieram sie dzis wiec powiedzcie jesli cos wiecie.dziex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona G2 Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 13:51 dużo szumu wokól niczego specjalnego! Średnia wieku ok 18 lat-mocno zawyżona przez starsze towarzystwo;-), któe liczyło na lokal na poziomie i przyszlo zobaczyć co nowego powstało. podsumowując-muzyka typu Maliszew, Zwoleń i Ostrowiec-mieli być DJ-e z Warszawy a przyjechali spod Radomia-jeden byl prawie jak z Warszawy bo z ul. Warszawskiej z Rodeo ;-) lokal o fajnej formie ale na tym trzeba skończyć pochwały bo co z tego że tyle pieniędzy pochłonął skoro zabrakło na kosze w toaletach(jeden na kilka umywalek) i fachową obsługę-dziewczyny nawet nie umiały nalewać piwa!, hostessy zamiast rozdawać smycze itp gadżety chodziły i obgadywały ludzi-niezła promocja!, w calym lokalu powinno być wiecej stolików i koszy a napewno śmieci, butelki i szklanki nie leżałyby na podłodze-inna sprawa że mało fachowa obsługa potrafiła zmieścić max 5 szklanek na tacy(pustych)! Casting na kelnerki/ów, barmanki/ów chyba był marny;-). Osoby palące też miały spory dylemat co zrobić z wypalonym papierosem, który chcąc nie chcąc ladowal na ogoł na parkiecie za ok 200 zł/m bo popielniczek też poskąpili. W ogóle po ok 2,5 godziny było wszedzie brudno na stolikach-puste szkło, butelki po drinkach i porozlewane resztki! Ogólnie- słabo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:55 Czekamy na dalsze opinie.A jak klimat w środku.Muzyka mówicie że taka średnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUPI Re:Do klubu to jeszcze daleko IP: 82.139.40.* 16.07.06, 14:53 Klima, to słaby punkt tego lokalu. Działa tylko na dole a u góry sauna. Polecam zastanowić się nad selekcją gości bo widać było grupy, któte aż się prosiły o potknięcie o ich nogę. No i albo zamknięta impreza, albo dla szystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 15:53 za duzo zulerni małolatek lachonów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 17:09 Nie ma sensu oceniac lokalu po 1 razie!!!!!!!! jak to wielu czyniło na tym forum. Bylem tam i nawet slyszalem jak jeden z wlascicieli do kogos mowil ze cos tam bedzie zmienione. Nie podobalo mi sie to, ze ani ochroniarze ani bileterka nie powiadomili przy zakupie biletow ze sa wazne tylko w 1 strone (na biletach tez nienapisane). Przez to zmuszony bylem opuscic lokal wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzki fajny lokal IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 21:25 no a w ile ma być stron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: fajny lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:44 Bilety z tego co wiem były po 10 zł.Nie byłem w wekend tam na imprezie ale powinno byc tak że jak sie kupi bilet to można z nim wchodzić i wychodzić ile się chce.Może w przyszłosci własciciele karty klubowe wprowadzą , tak jak kiedyś były w Katakumbach!W piątek jest oficjalne otwarcie zagra jakaś gwiazda.Wstęp za zaproszeniami.Ja się nastawiam tam na koncerty jest podobno tak mi znajomi mówili super scena a i jeszcze właściciele wcześniej prowadzili chyba Bohemę i teraz prowadzą Fanaberię więc na pewno jakieś tam gwiazdy rockowe zaproszą.A co do tych djów co grali w wekend to podobno są strasznie słabi takie słysząłemm opinię.W Czarnej Owcy w tym roku grali najlepsi polscy dj m.in DJ Adamus czy Dj Glasse.Tam chyba takich gwaizd nie będzie.Zobaczymy jak dalej z klubem będzie.Moim zdaniem lokal wypali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raa Re: fajny lokal IP: *.udn.pl 17.07.06, 22:32 Niw jakaś tam gwiazda, tylko Henry McCullough Blues Band ! Ci Twoi Dj Adamusy i inni moga się spokojnie chować ! I niech pozostaną w Czarnej Owcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: fajny lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:03 W Czarnej Owcy grali m.in : Angelo Mike , Dj Adamus , Carla Roca , Dj Diana D Rouz!W ten czwartek gra słynny dj Matush!To są gwiazdy muzyki klubowej polskiej sceny!A co do Strefy G2 ja sie tam bardzo na koncerty na stawiam.Scena jest podobno okay tam może zagra tam T.LOvE , Hey czy moze Kult wreszcie!A czarna Owca choc nie ma kocertów niech zostanie klubowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: fajny lokal IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 03:27 Angelo Mike , Dj Adamus , Carla Roca , Dj Diana D Rouz - nie wiem jak to jest w twoim swiecie ale kazdy szanujacy sie didzej grajacy niekomercyjne techno gardzi kims takim jak angela mike czy inne klony :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: fajny lokal IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 03:40 tak sie skalada ze Angelo Mike to zwykla parodia dj-a :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:35 lokal fajny, muzyka marna, jeszcze marniejsza obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...::Mefisto::... Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:35 Widac, ze w wielu klubach to Ty nie byłas... Twierdzac ze tak jest (ze klub jest "brudny") wskaż mi jeden klub badziej zadbany od tego i bardziej ekskluzywny (nie mówie tylko o Radomiu)... A od pierwszej zmiany jakiej powinnas zacząc jest zmienienie samej siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_25 Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:07 KR nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakich wanurkach grał Aneglo Mike i nigdy nu to nie przeszkadzało. Mało tego to nikt wtedy nie wiedział kim jest a jeśli nie wiesz o czym mowa poszukaj kogoś komu mówi hasło audiotest. Są to ludzie ktorzy naprawde czują tą muze i wiedza czego chcą a cała reszta poprancawców którzy pojawiają się w czarnej owcy to zwykła dzicinada która nałyka sie tablet i wydaje się im że czuja klimat :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.devs.futuro.pl 18.07.06, 04:26 Myslalem ze cos z tego lokalu bedzie, ale po zdjeciach widze ze to samo co i 3 lata temu, 2 lata temu i rok temu.. Hmm, ale chyba zeby sie cos zmienilo to wpierw musi chyba ktos cos zrobic kto nie mial wczesniej nic wspolnego z radomiem. A jak ludzie ktorzy tworza g2 sa ci sami co i w fanaberii rodeo itd.. to nic nowego.. 100% monotonia ALE lokal moze sie zmieniac w lepsza strone,.. Ze zdjec to tak naprawde widac ze to taka odremontowana HALA ze swiatelkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Bałagan?? Ale z czyjej winy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:56 Najeżdżacie bardzo na to że na sali był bałagan, szkło nie było sprzątnięte ze stolików i nie było popielniczek... a teraz zastanówcie się nad jednym... weszło 1400 osób a do zbierania szkła jest zaledwie kilka osób, i gwarantuje Wam że wychodzą z siebie aby wszystko było jak najlepiej. Nie jest chyba dla nikogo żadną ujmą jeśli idąc po kolejne piwo weźmie ze sobą szklankę już przez siebie opróżnioną.a co do popielniczek i petów na parkiecie to gwarantuje że takiej sytuacji już nie bedzie ponieważ klub jest już zaopatrzony w nową dostawę koszo-popielniczek i innych pojemników na pety i śmieci.Ale jak się takiemu jednemu czy drugiemu po prostu nie chce postawić dwóch kroków do popielnicy to pety zawsze będą na parkiecie. Namawiam do starej zasady głównie stosowanej na budowach: szanuj to co robi drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaw.1 Re: Klub-gigant w pofabrycznej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:22 popieram, lokal może niezly ale obsluga bardzo marna Odpowiedz Link Zgłoś