Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.06, 15:38
Poszukuję kosmetyczki na makijaż ślubny
Obserwuj wątek
    • agawia84 Re: Kosmetyczka 01.08.06, 00:39
      ja też. Tylko takiej z dobrej jakości kosmetykami, nie żaden astor czy loreal,
      ale najlepiej estee lauder, chanel lub lancome (podkład najważniejszy). Może
      być też wizażystka, która umaluje mnie moimi kosmetykami. Proszę o kontakt na
      maila agawia@go2.pl
      • Gość: babelka2 Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 17.02.07, 16:24
        no własnie-czy jest w radomiu jakaś dobra wizażystka?czy kosmetyczka umaluje
        tak jak wizażystka?
        • Gość: signh anna Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:02
          polecam Gabinet kosmetyki pielegnacyjnej i leczniczej DELIGHT na
          Grzecznarowskiego 17, market ELEA.Dziewczyna ma pojecie o doborze
          makijazu dla kobiety w kazdym wieku. Bardzo Trwaly. Pracuje glownie
          na Kryolanie/profesjonalne kosmetyki stosowne w charakteryzacji
          filmowej/
      • Gość: ciekawa Re: Kosmetyczka IP: *.pr.radom.net 17.02.07, 16:51
        Agawia84 dlaczego nie zapisujesz się do Afrodyty (jak zawsze). Co Ci się nie
        podobało w makijażu tam wykonywanym. Pytam z czystej ciekawości bo mam zamiar
        iść na próbny do Afrodyty a Ty pisałaś, że tam polecasz. Pozdrawiam.
        • Gość: ktosia Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:47
          a ja słyszałam, że dobry makijaż wykonuje dziewczyna zatrudniona w
          Szecherezadzie.Używa podobno dobrej jakości kosmetyków.jest przeważnie w piątki
          i soboty, w inne dni trzeba się wcześniej umówić.
          • Gość: babelka2 Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 19.02.07, 13:34
            ktosiu,a możesz podać imię?żeby wiedzieć do kogo ewentualnie się zapisywać?
        • agawia84 Re: Kosmetyczka 19.02.07, 00:55
          Pomyślałam sobie, że może znajdzie się jakaś dobra kosmetyczka która umaluje
          mnie moimi kosmetykami. Używam głównie selektywnych kosmetyków (lancome, dior,
          guerlain, chanel, Estee Lauder)i myślę, że można spróbować tez takiej opcji. Z
          czystej ciekawości jaki będzie efekt! Kupiłam wczoraj w Sephorze super
          wygładzającą bazę pod makijaż. Jest świetna i na pewno doskonale by sie
          sprawdziła w dniu ślubu. Ale znając siebie, nawet po eksperymentach z własnymi
          kosmetykami, wybiorę się jak zwykle do Afrodyty. Z resztą juz się umówiłam na
          próbny :)
          • Gość: babelka2 Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 21.02.07, 12:42
            agawia84!
            do kogo umówiłaś się na próbny makijaż w afrodycie?daj znać jak wyszło.
            • agawia84 Re: Kosmetyczka 21.02.07, 21:55
              Oczywiście dam znać jak już będę po próbnym. Umówiłam się do p. Eweliny.
              • Gość: babelka2 Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 24.02.07, 21:06
                oki.chętnie skorzystam z Twojego doświadczenia:)
              • Gość: babelka Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 17.03.07, 18:42
                no i jak poszło?
            • Gość: ślubny gratis Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:18
              Witam,
              Polecam NEFRETETE SPA na Głównej, płaci się za makijaż próbny a makijaz ślubny
              otrzymujecie GRATIS, Malowałam się w zeszłym miesiącu i wyszło super. Makijaż
              bardzo trwały, kosmetyki na bazie witamin, i takie których używają na planach
              filmowych.
              Polecam
              • Gość: aba Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:53
                super reklama pracowniku nefretete. szkoda, ze jakosc wykonania juz
                tak nie zachwyca...
    • Gość: buba Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:36
      nie idz do nefretete makijarz wsiąka po 5 godzinach.ja tak miałam.Własne wesele
      a ja czerwona!!!
      • Gość: babelka2 Re: Kosmetyczka IP: *.aster.pl 21.02.07, 19:35
        ale jaja!a podobno używają tam kosmetyków charakteryzatorskich!ja chciałam tam
        iść nie dośc że na próbny makijaż ślubny to jeszcze na analizę kolorystyczną i
        stylizację.Buba a z samego makijażu byłaś zadowolona(nie pytam o trwałość)?
        • Gość: eret Re: Kosmetyczka IP: 82.139.48.* 20.03.07, 20:10
          Agawia,
          Może powyliczaj jeszcze, jakich kosmetyków używasz, to
          na pewno znajdziesz.
          Och, tylko aby ta kosmetyczka na pewno nie używała takiego badziewia jak Astor!
          • Gość: hm Re: Kosmetyczka IP: *.pr.radom.net 20.03.07, 21:50
            Może nie zawsze będzie ją na wszystko stać. Oczywiście życzę jak najlepiej a
            sobie przynajmniej w połowie takiego dostatniego życia.
            • agawia84 Re: Kosmetyczka 20.03.07, 22:46
              W AFrodycie ne próbnym jeszcze nie byłam, ale wiem, że malują tam kosmetykami
              niemieckiej firmy MALU WILZ. Tak na marginesie to nic nie poradzę, że np astor
              ma badziewne kosmetyki jak dla mnie. Niestety do grupy przeciętnych kosmetyków
              zaliczyłam ostatnio nowy prasowany puder bourjouis (wcześniej uważałam tą markę
              za naprawdę dobrą)-okropnie się nakłada, tworzy paskudne plamy choć nakładam go
              odpowiednim pędzlem i nic takiego nie powinno mieć miejsca! A jednak! Dlatego
              wolę zainwestować w porządny kosmetyk (która starcza czasem nawet na 3 lata!) a
              nie żałować że na darmo wydałam 50 zł!!! I tyle! A jeśli kogoś to drażni to już
              jego problem.
              Pozdrawiam serdecznie.

mój suwaczek
            • agawia84 Re: Kosmetyczka 20.03.07, 22:53
              Chyba jednak masz nadzieję, że kiedyś noga mi sie powinie. Szkoda, bo ja nigdy
              ludziom źle nie życzę. Każdego spotyka taki los, na jaki sobie zasłużył! I nie
              pisz że oczywiście życzysz mi jak najlepiej, bo fałszem zalatuje na kilometr.
              Współczuję Ci tej zazdrości! Przykre...
              • Gość: hm Re: Kosmetyczka IP: *.pr.radom.net 21.03.07, 11:09
                Źle mnie oceniasz. Naprawdę życzę Wam jak najlepiej. Żaden fałsz, żadna
                zazdrość. Ja nie mam pojęcia jak moje życie sie potoczy (może będzie gorzej,
                może lepiej niż u Ciebie, nie wiem). Nie wiem dlaczego miałabym życzyć Ci źle.
                Natomiast myślisz się twierdząc, że "każdego spotyka taki los, na jaki sobie
                zasłużył". Wiele ludzi nie zasłużyło sobie na biedę, chorobę itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka