Gość: neo IP: *.udn.pl 25.07.06, 00:44 witam pytanie - gdzie w Radomiu giełda komputrowa? istnieje coś takiego jeszcze ? mam pare oryginalnych gier na pc do sprzedania, takie pytanie ..?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnx1 Re: giełda komputerowa 25.07.06, 08:47 Nie te casy panocku nie te casy... Zajzyjcie no na alegro cy cóś... tam se spsedojta i bydzie. Albo na tym drugim... jak mu tam... ni pamintom. Ale tez mozna spsedać! Ale ze tez Wy jesce pamintocie takie cóś jak giełda... a myślołek co juz tego najstorsi nawet miskańcy tego miosta niii pamintajom. Ech to były piiiinkne casy... piiinkne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: gdzie? IP: *.internet.radom.pl 25.07.06, 09:46 gdzie byla gieda Odpowiedz Link Zgłoś
b4rtek Re: gdzie? 25.07.06, 10:09 W nieistniejących już budynkach LOK'u między Struga a NOT'em. Ehhh... piękne wspomnienia... walizki pełne gier, x-copy, Amiga, dyskusje o wyższości świąt bożego narodzenia, supernowości kopiowane z miękkich dysków na 2 stacjach, bieg do domu z wypiekami na twarzy i szybki powrót na giełdę bo jedna dyskietka padła... itp. To se ne vrati :( Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: gdzie? 25.07.06, 11:38 > W nieistniejących już budynkach LOK'u między Struga a NOT'em. BUDYNKACH? Jeden mizerny budyneczek to był. Ale w niedziele zawartość super. > Ehhh... piękne wspomnienia... walizki pełne gier, x-copy, Amiga, dyskusje o > wyższości świąt bożego narodzenia, supernowości kopiowane z miękkich dysków na > 2 stacjach, bieg do domu z wypiekami na twarzy i szybki powrót na giełdę bo jedna > dyskietka padła... itp. To se ne vrati :( Oj nie ... ne vrati... Ale w sieci wszystkie dawne hiciory znajdziesz. ...Nowe też... Odpowiedz Link Zgłoś
b4rtek Re: gdzie? 25.07.06, 12:19 > Oj nie ... ne vrati... Ale w sieci wszystkie dawne hiciory znajdziesz. ...Nowe > też... Ale atmosfera, niestety już nie ta. A to o nią głównie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: gdzie? IP: 213.195.149.* 25.07.06, 12:39 Ja nie zapomne wymiany kaset z grami na Atari :) Stare dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: gdzie? 26.07.06, 12:32 > Ja nie zapomne wymiany kaset z grami na Atari :) A ja nie zapomnę dzieciaka, który za czwartym razem z reklamacją przyszedł z ojcem bo gra mu dalej nie wchodziła (na Atari - z kasety...) A potem to już był AntyAtariSong i wypas na Amidze... Odpowiedz Link Zgłoś