Dodaj do ulubionych

Lekcja z amerykańskimi muzykami

IP: *.internet.radom.pl 10.02.03, 20:11
bzdura bzdura i jeszcze raz bzdura!!!!! Dlaczego Gazeta Wyborcza
ma ciagle zle informacje!!!!!! Po pierwsze Pan Kurt zaprasza
gosci dosc regularnie.Osttania wizyta miala miejsce w
pazdzierniku ubieglego roku!!!! PO drugie ETERNAL TRIBE zagra 2
koncerty(a dokladniej 3!) 2 z nich odbeda sie w czwartek
13.II.2003 ok godz 18 w NOTcie!!!!! Zaparszam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: TW Re: Lekcja z amerykańskimi muzykami IP: *.wne.uw.edu.pl 12.02.03, 12:02
      Zgadzam sie z kermitem...GW jak zwykle wykazala sie brakiem
      profesjonalizmu
      • Gość: Michal Re: Lekcja z amerykańskimi muzykami IP: *.visp.energis.pl 13.02.03, 20:30
        Wy sie nie znacie. Zespol ten przyjechal po raz pierwszy do Radomia. Wczesniej
        byli inni misjonarze. mieszkaja na moim osiedlu, niedaleko mnie. widuje ich
        dosc czesto, szczegolnie latem
      • Gość: Michal Re: Lekcja z amerykańskimi muzykami IP: *.visp.energis.pl 13.02.03, 20:36
        Wy sie nie znacie. Zespol ten przyjechal po raz pierwszy do Radomia. Wczesniej
        byli inni misjonarze. mieszkaja na moim osiedlu, niedaleko mnie. widuje ich
        dosc czesto, szczegolnie latem
        • Gość: bujak Re: Lekcja z amerykańskimi muzykami IP: *.tkdami.net 14.02.03, 08:54
          UWAGA SEKTA !!!!
        • Gość: cermit Re: Lekcja z amerykańskimi muzykami IP: *.internet.radom.pl 14.02.03, 12:22
          A wlasnie ze sie znam! :P Nie masz MICHALe sie czym chwalic,poniewaz tez
          mieszkam na tym osiedlu i Pana Kurta znam osobiscie od dosc dawna! Po pierwsze:
          chodzilo mi o to, iz "ROZNI GOSCIE" przyjezdzaja do Radomia na zaproszenie pana
          Kurta.A nie ze E_TRIBE przyjechal juz ktorys tam raz :)) hehe
          Byc moze zle sformulowalem moja wczesniejsza wypowiedz-za co z gory przepraszam!

Pozdrowka i zapraszam w niedziele na koncert do AULI.

P.S.Recenzje wczeoarjszego kocnertu E_TRIBE mozna znalesc na : cermit.blog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka