Gość: Lidka IP: *.aster.pl 26.07.06, 09:11 Radom to naprawde super miasto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Jestem teraz w Polsce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.07.06, 09:37 Po twoich wpisać widać, że ci coś zaszkodziło. Idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Jestem teraz w Polsce IP: *.radom.net 26.07.06, 09:40 A gdzie jesteś jeśli nie ma Cię w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Jestem teraz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:54 Radom jest okay:-) hehe nawet mimo tych fatalnych władz , ale wytrzymamy do 12 listopada a potem juź będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Jestem teraz w Polsce 26.07.06, 14:37 Co do tego, ze Radom jest super, to chcialbym powiedziec co na temat Naszego miasta sadza zagadane przeze mnie osoby na skype tj. Bulgarka, Amerykanka, Koreanka, Ukrainka... Otoz, jak pokazalem im galerie na stronie www.radom.pl to powiedzialy, ze to sliczne miasto, bardzo ladnie sie prezentujace, zadbane i ze chcialyby tu wpasc! Amerykance najbardziej podobaja sie Nasze stare budynki (wszystki co maja wiecej niz 100lat). to prawda co mowia o amerykanach, ze pieja z zachwytu jak widza cegle ktora ma 200lat! Koreance podobalo sie to, ze jest tu i nowoczesnosc i cos z zamierzchlych czasow. Bulgarce i Ukraince ogolnie sie podobalo... wszak to maja niedaleko i nie robi to na nich ogromnego, lecz jedynie spore wrazenie :] Pozdrawiam serdecznie! :) P.S. Moze taka promocja miasta tez cos da? :) od tematu do temamtu i przechodze do Radomia :D Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Jestem teraz w Polsce 26.07.06, 15:33 Ja tam mogę powiedzieć tyle że ludzie których poznałem przez neta z Rzeszowa, Dęblina, Kielc, a nawet Lipska, na Radom źle nie mówią i uważają go za duze i ładne miasto ... :-) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: Jestem teraz w Polsce IP: 82.139.55.* 26.07.06, 15:43 Pozdro dla Lidki!!!! Bardzo się cieszę, że tak uważasz. Ja też tak myślę. To jest wspaniałe, moje miasto. Tu się urodziłem i znam tu każdą dziurę. Tu jest mój dom, miejsca, ludzie i ukochany klub RADOMIAK. A do tych, którzy tak żałośnie narzekają na ten "syf", to powiem tylko, że widzicie tytlko to co chcecie zobaczyć, czyli nudę, monotonię i agonię yego miasta. A to miasto jest takie jak Wy o nim myślicie. Ja zawsze wierzyłem i wierzył będę w Radom. Wyjechałem z tąd kiedyś na rok do tzw. "leprzego świata". Po powrocie, wysiadając z PKS-u uklęknąłem i ucałowałem ojczystą ziemię, pomyślałem wtedy:"witaj w domu stary". To była jedna z najpiękniejszych chwil jakie przeżyłem. Cieszcie się z tego co macie i przestańcie marudzić. To miasto naprawdę ma duszę w przeciwieństwie do innych jak np.: Rzeszów, Łódź czy nawet Warszawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Jestem teraz w Polsce 26.07.06, 16:03 Kazdy widzi to co robi. Jezeli siedzi i narzeka to wyaje mu sie, ze wszyscy tak robia, ze cale miasto takie jest. Oczywiscie jest to nieprawda! Jezeli zas jestes chociazby pzewodnikiem PTTK to zauwazasz, ze tak wiele sie tu zmienilo, tak wiele jest pieknego, dobrego, nieodkrytego. Mozna to oczywiscie zauwayc chodzac samemu po centrum, nie musisz byc przewodnikiem! Mozesz wziac udzial w "Gazetowych Spacerkach", a wtedy dowiesz sie wiecej i zauwazysz, ze ludzie tu nie siedza i gledza! Spojrzec wystarczy na KOCHAM RADOM czy RWAŃSKĄ 7, chlopakow ze stowarzyszenie Kibicow Radomiaka, tych wszystkich ktorzy cos robia dla siebie i innych... Piekny artykul jest o lokatorak na Krakowskiej, ktorzy zajeli sie otoczeniem swojego bloku... Godne poparcia! I jezeli ktos nadal sadzi, ze w Radomiu nic sie nie dzieje, to niech wyjmie swoj zakichany nos spoza czterech scian domu, odejdzie od kompa, zakreci sie w tym na czym sie zna, co lubi a pozna inne oblicze tego miasta! Wszystko zalezy od Nas, to jak my sie zachowujemy w spoleczenstwie. oddzialuje na innych! Wiec na molosc Boska! Dajcie ludziom powody do tego by spogladajac na to miasto mogli sie usmiechnac! Nie nisczcie w Nich tego, co da sie wykorzystac! Pozdrawiam serdecznie! :) P.S. Dochadzac do tego miejsca, zostajesz obarczony wielka misja... usmiechnij sie! :) - Odpowiedz Link Zgłoś