Gość: ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.06, 01:33 Witam mam pytanie czy ktoś z Was postowił może router w sieci vectry? nie wiem jak to cholerstwo zestawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: router w sieci vectra IP: *.udn.pl 29.07.06, 10:00 wez zadzwon po jakiegos informatyka daj mu zarobic a sam po 1 bedziesz sie meczyl po 2 mozesz zrobic to nieprawidlowo i co rusz bedziesz mial problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: router w sieci vectra IP: *.152.udn.pl 29.07.06, 16:35 ok ale z tego co wczytałem w necie, ne mozna skonfigurować gigabyte z modemem motoroli prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: router w sieci vectra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.06, 18:59 nieprawda wrecz bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: router w sieci vectra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.06, 19:05 da sie jak najbardziej - sam uzywam połaczenia poprzez router. Oczywiscie musisz mieć wyjście z modemu Vectry na LAN a nie USB, potem odpowiednia konfiguracja routera i... śmiga aż miło ;-) Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś