Dodaj do ulubionych

Deptak pełen samochodów

IP: *.radnet.pl 02.08.06, 19:19
Warto dodać, że nawet Ci którzy mogą tam jeździć powinni to robić z minimalna
prędkością, prawda panowie ochronarze ze skorpiona?
O patologii na deptaku świadczy sytuacja której byłem świadkiem:
mały chłopiec wybiega z parku za nim ojciec krzyczy uważaj tu jeżdżą samochody!
Do cholery przecież to jest deptak! Gdzie te dzieci mają biegać bez stresu i
rozjechania? skoro nawet w parku koło restauracji Parkowej taksówkarze zrobili
sobie miejsce postojowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: quba Re: Deptak pełen samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:11
      A co z nielegalnym parkingiem i przejazdem na terenie wyburzonego budynku WKU.
      Teren mial byc zabezpieczony, ale niestety nie jest. Kierowcy zrobili sobie tam
      skrot i pomimo zakazu wjezdzaja na ulice Zeromskiego. Ostatnio idac ulica
      Zeromskiego widzialem paru jak sobie wjezdza na deptak. Straz miejska moglaby
      sie tym zainteresowac. Idac Zeromskiego non stop trzeba sie ogladac, czy cos
      nie jedzie. Deptak powinien byc dla ludzi a nie dla samochodow.
    • Gość: Ciepły Re: Deptak pełen samochodów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.08.06, 22:41
      Wg. mojej obserwacji najczęściej łamiącymi zakaz są firmy ochroniarskie.
      Nadużywają swojego uprawnienia i przejeżdżają sobie po deptaku rozglądając się
      za dziewczynami.
    • Gość: gatka Re: Deptak pełen samochodów IP: *.53.udn.pl 02.08.06, 23:49
      A tak swoją drogą drodzy kierowcy poruszający się po deptaku, warto zauważyć że
      przy wjeżdzie i wyjeżdzie stoi znak, ze jest to strefa zamieszkania. z tego co
      pamiętam obowiązuje tam max prędkość 20 km/h a piesi maja pierszeństwo przed
      samochodami! Czemu straż miejska na to tez nie zwróci uwagi?
      • Gość: ggg Re: Deptak pełen samochodów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.06, 18:48
        nie wie czy ja mam tylko takiego pecha? mówicie gszie jest Straż Miejska? oni
        to chyba tam czatują po bramach całymi dniami bo co wjadę to jedna śpiewka 100
        zł. i 1 punkt a jak się ostatnio źle wytłumaczułem to 250 zł i 5 punktów za
        zakaz ruchu. Chyba "czarnuchy" mają za to jakieś nagrody albo awanse
    • Gość: xxxx Re: Deptak pełen samochodów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 16:31
      po pierwsze tam jest zakaz ruchu,panie kiraga, a nie wjazdu ,po drugie to
      prowadzący tam działalność wymuszają na magistrackich zezwolenia na przejazd ul
      żeromskiego za co bulą dobrą kasę,a może odebrać parę zezwoleń to będzie
      bezpieczniej,a w strefie zamieszkania prędkość pojazdów musi być dostosowana do
      prędkości ruchu pieszych,i to oni żądzą na takiej ulicy!!,a radom to nie kraków
      gdzie zaopatrzenie dowozi się wózkami,a najbardziej to jeżdżą mieszkający tam
      ludzie bo co mają zrobić?i tak żle i tak żle może ktoś coś doradzi co!
      • Gość: pies Re: Deptak pełen samochodów IP: *.radom.net 05.08.06, 17:48
        Jak sobie powoli wjadą to się przeżyje, ale dlaczego parkują na deptaku całymi dniami. Szczególnie przed Marcusem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka