Gość: kontraktowy IP: 82.139.44.* 12.08.06, 16:01 Chcialem sie dowiedziec, czy ktos juz zdawal teraz egzamin na mianowanego? Jesli tak to prosze o info,jak bylo, jakie pytania i czy wszyscy zdaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: egzaminy na mianowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:12 Ja zdawałam w grudniu. Było bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: egzaminy na mianowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:16 Najpierw krótko przedstawiłam swój dorobek zawodow (miałam wypunktowane na kartce przed sobą), następnie zapytano mnie: jakie metody dydaktyczne stosuję na swoich lekcjach oraz co powinnam jeszcze udoskonalić w swojej dalszej pracy. Odpowiedziałam bardzo krótko, dosłownie kilka zdań - otrzymałam maksymalną liczbę punktów. Bardziej wyglądało to na swobodną rozmowę niż egzamin, a tak się bałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_z_cia Re: egzaminy na mianowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:18 takie pytania jak opisałaś, to dają na kontraktowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: egzaminy na mianowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:53 to najwyraźniej miałam szczęście i wyrozumiałą Komisję. Odpowiedz Link Zgłoś