Dodaj do ulubionych

Forum kieleckie

IP: *.radom.pl 02.11.01, 09:28
Dzis znowu sobie tam zajrzalem i malo nie spadlem z krzesla zaraz po tym jak
dostalem spazmow smiechu..
Teraz wymyslili "ZBIORKE" - ROTFL!!! , tylko po to zeby odskoczyc w ilosci
postow od naszego forum, czy mze mi ktos powiedziec czy tworzy sie na moich
oczach jakas nowa rywalizacja miedzy naszmymi miastami?
Rownie smieszne jest to ze kilkakrotnie 'melduja' sie w tym watku ci sami
ludzie :)))
Kilkukrotnie zabieralem glos w tej sprawie na forum kieleckim ( swiadomie
nabijajac im posty ) ale widze ze to niewiele pomaga.

W takim razie proponuje zaczac nowy watek bedzie sie on nazywal WYLICZANKA, ja
zrobie pierwszego posta z liczba 1 a reszta szanownych forumowiczow dobije do
10tys :)))

Obserwuj wątek
    • Gość: Voder Re: Forum kieleckie IP: *.*.*.* 02.11.01, 10:24
      Gość portalu: Kaboom napisał(a):
      > W takim razie proponuje zaczac nowy watek bedzie sie on nazywal WYLICZANKA, ja
      > zrobie pierwszego posta z liczba 1 a reszta szanownych forumowiczow dobije do
      > 10tys :)))

Kaboom zalamales mnie...Niech sobie odskakuja, moga sobie nabic nawet tyle postow
      zeby miec ich wiecej niz Wroclaw czy Warszawa...Co to da ze bedziemy miec tysiace
      postow kiedy ich wartosc bedzie rowna zeru ??? Ja wogole tego nie rozumiem. Jest
      to dla mnie chyba zbyt nowe zjawisko zeby sie przeganiac w ilosci postow. A moze
      ja o czyms nie wiem i jest tak ze ktore forum bedzie mialo pierwsze 100tys postow
      otrzymuje lizaka ??? Wtedy bym zrozumial, dzieci lubia lizaki...
      • Gość: Kaboom Re: Forum kieleckie IP: *.radom.pl 02.11.01, 10:32
        Gość portalu: Voder napisał(a):

> Kaboom zalamales mnie...Niech sobie odskakuja, moga sobie nabic nawet tyle post
        > ow zeby miec ich wiecej niz Wroclaw czy Warszawa...

Oj Voderku Voderku :)
        Widze ze nie potraktowales tego tak jak trzeba, czyli w kategorii zartu :)
        Sam czasami pisze na forum kieleckie ( i nie sa to bynajmniej bluzgi ) bo sa tam
        ciekawe watki w ktorych warto sie wypowiedziec..

>Co to da ze bedziemy miec tysiace postow kiedy ich wartosc bedzie rowna
        >zeru ???

Dokladnie to samo probuje wytlumaczyc ludzikom na forum kieleckim

>Ja wogole tego nie rozumiem. Jest to dla mnie chyba zbyt nowe zjawisko zeby sie
        >przeganiac w ilosci postow.

A jak myslisz, czemu ja napisalem tego posta?

>A moze ja o czyms nie wiem i jest tak ze ktore forum bedzie mialo pierwsze
        tys postow otrzymuje lizaka ??? Wtedy bym zrozumial, dzieci lubia lizaki...

Myslimy tak samo :)
        • Gość: Voder Re: Forum kieleckie IP: *.*.*.* 02.11.01, 11:31
          Gość portalu: Kaboom napisał(a):
          > Oj Voderku Voderku :)
          > Widze ze nie potraktowales tego tak jak trzeba, czyli w kategorii zartu :)

Oby nikt twojego zartu nie wykorzystal ;) Ale mysle ze wtedy Gazeta zareaguje :))
          To numeromaniakow powinno ostudzac ;)
          • Gość: Yahagi Re: Forum kieleckie IP: *.kielce.tpsa.pl 02.11.01, 16:10
            ...:)))

Myslę, ze to raczej 'pokojowa' rywalizacja...

Zachwycony tez tym nie jestem, bo zdecydowanie bardziej zainteresowany jestem
            jakoci wypowiedzi a nie ich ilocia... niemniej jednak w jakiejs czesci rozumiem
            teg ducha rywalizacji. I nie jest to jedynie domena kielecka... przeciez to
            samo mieliscie na swoim forum w wtku, ktory zostal chyba usuniety, bo go nie
            widze.... Tak dzieje sie chyba wszedzie... na niektorych forach pomysly sa o
            wiele tragiczniejsze.....:)))

Swoja droga przyznaje ze pod wzgledem merytorycznym forum RADOM nalezy w mojej
            opinii do grupy najciekwaszych.....

Pozdrawiam
            • Gość: darek Re: Forum kieleckie IP: *.*.*.* 02.11.01, 17:06
              Także często tu zagladam i powiem szczerze,że swym poziomem często przewyższa
              forum Kielce,pozdrawiam Radomian.
    • Gość: Fazi Re: Forum kieleckie IP: *.tht.net 02.11.01, 23:01
      Pozdrawiam Radomian. Musze sie przyznac, ze to ja zalozylem na kieleckim forum
      watek "Radom nas goni". Nie mam nic przeciwko Waszemu miastu, pamietam tylko,
      ze kiedys byla rywalizacja miedzy naszymi miastami. Od jakiegos czasu mieszkam
      za granica i chcialem sprawdzic jak to sie ma w chwili obecnej. Przyznaje moze
      troche niefortunnie to wyszlo.
      pozdrawiam
      • Gość: jdk Re: Forum kieleckie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 10:21
        Kurcze, ale wszyscy grzeczni. A gdzie tradycyjna wojna radomsko-kielecka? :)))

Pozdrawiam wszystkich w Radomiu. I w Kielczech tez - a niech to, tez bede
        grzeczny. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka