Dodaj do ulubionych

C-Bool w Radomiu!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:34
Dowiedziałem się nieoficjalnie że 14 września w Radomiu zagra C-BOOL legenda
polskiej sceny klubowej!Prawdopodbnie wystąpi w klubie muzycznym Czarna
Owca.To juź kolejna gwiazda muzyki klubowej która zagra w Radomiu , w Czarnej
Owcy grali już m.in:
Darek Janik
Angelo Mike
Dj Adamus
diana d rouze
carla roca
marika
Dj Hazel
Poziom X
Bumi Philips
Dj Matush ( jak dla mnie nr.1 dj w Polsce)
8 września wystąpi CLUBBASE
a 16 września Michael Burian - mega gwiazda z Czech ( pozdro dla mieszkańców
Prahi)
PS.I niech ktoś tylko powie że w Radomiu nic się nie dzieje!
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesiek Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.52.udn.pl 28.08.06, 22:08
      no to faktycznie mamy sie czym chwalic. ludzie c-bool w radomiu!! echhh......szkoda gadac......tu sie nigdy nic nie zmieni. od czasu do czasu wieksza gwiazda taka jak wspomniany Burian.
      • bad_apple Re: C-Bool w Radomiu! 28.08.06, 22:14
        W Radomiu nic sie nie dzieje:)
        • Gość: KR! Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:46
          Widzę że kolega z Kielc... a u was co tam Liroy zagra pod kieleckim centrum
          kultury czy pod kinoplexem?Zazdrośnicy i co , hehe C-Bool!
          • Gość: fk Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.06, 08:38
            taaaa C-ci.. chyba i znowu przyjdzie pełno łysych szczrów iedożywionycxh w
            koszulkach w paski
    • Gość: Flałers Re: C-Bool w Radomiu! IP: 80.249.4.* 29.08.06, 09:08
      Łubudubu, łubudubu ....
      Gwiazda jak jasny piorun.
      No to tylko dzień wcześniej do fryzjera ogolić główkę i impra na maxa!
      • Gość: Pankracy Re: C-Bool w Radomiu! IP: 82.139.32.* 29.08.06, 09:44
        No tak, nie ma co...c-bool to przeciez legenda sceny klubowej ale chyba tej
        wiejskiej przez duze W.
        • Gość: KR! Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:48
          Pisałem że zagra C-Bool we wrześniu w Radomiu nie pisałem nic o publicznosci
          która go słucha bo jest ona zróźnicowana.... a C-Bool gra wszędzie od wiejskich
          dyskotek po takie miasta jak Kielce ( był w Galaktyce niedawno) po Lublin i
          Łódź o nadmorskich miejscowościach nie wspominam.Cieszmy sie że jest coraz
          więcej imprez w Radomiu na poziomie!Nie narzekajmy ludzie wszystko zaleźy od
          nas RAdom będzie taki jaki my go stworzymy!
          • Gość: grzesiek Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.52.udn.pl 29.08.06, 17:11
            czlowieku czy ty widzisz co piszesz?? c-bool i impreza na poziomie?? no to mnie rozsmieszyles w tym momencie:))))))
    • Gość: Ania Re: C-Bool w Radomiu! IP: *.11.radom.pilicka.pl 29.08.06, 18:37
      to że ty słuchasz innej muzyki nie oznacza ze mozesz krytykowac gusta innych,
      bo o tym sie nie dyskutuje. dla kogos kto słucha takiego rodzaju muzyki moze to
      byc nie lada wydarzenie. jak dla mnie - więcej tolerancji i chyba nic więcej
      mówić nie trzeba. ja sie cieszę, bo słucham i wielkie za przeproszeniem g***o
      wam do tego, nie podoba się nie idziecie i tyle. pojdziecie sobie na inną
      gwiazdę i pewnie sie tam spotkamy :D bo tak samo jak interesują mnie radomskie
      mega wydarzenia na takim poziomie i w tym gatunku muzycznym tak samo interesują
      mnie wszelkie inne. i dobrze mi z tym.
      Pozdrawiam.
      I troszke luzu człowieku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka