Dodaj do ulubionych

Kino Hel powraca

29.08.06, 18:40
Dobrze, ze wraca. W Radomiu bezwzglednie potrzebne jest kino takie jak Hel, w
samym centrum miasta, z klimatem i bardziej ambitnym repertuarem. Tym
bardziej, ze w Heliosie dominuje mimo wszystko komercja.

Hel, jesli jeszcze nie korzysta z takich możliwości, powinien jak najszybciej
nawiazac wspolprace z Polskim Instytutem Sztuki Filmowej. Prowadzi on różne
programy zwiazane z promocja kinematorgrafii, wspiera kina studyjne itp.

Inna mozliwosc to wspolpraca z miastem lub wladzami wojewodztwa mazowieckiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinpman Re: Kino Hel powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:11
      zgadzam się w pełni.HEL MUSI ZOSTAĆ!!jEDYNE KINO W CENTRUM 220 TYS.MIASTA TO
      MINIMUM I NIE REZYGNOWAĆ!!!
      • Gość: KR! Re: Kino Hel powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:19
        W 203tys. kielcach jest kino w centrum miasta to w 227 tysięcznym mieście teź
        musi być.Mam prosbę do właścicieli niehc ogłaszają filmy an słupach Górmaru i
        moxe niech jakąs stronkę kina HEL stworzą co?Zawsze uwaźałem kino HEL za
        niezłe.W dawnym Kinie Mewa jest super klub Czarna Owca podobnie może będzie w
        dawnym kinie Atlantic a HEL niech trwa i trwa i jak najdłuźej słuźy nam
        radomianom!
        • Gość: kino Re: Kino Hel powraca IP: *.01a.radom.pilicka.pl 29.08.06, 20:51
          Dzięki za poparcie. Górmar jest monopolistą, a to ... wiadomo, cena. Ale stronkę
          obiecuję. Do jdk - pomoc miasta (?) www.radom.com.pl/hel/ taa...
          • isoxazolidine Re: Kino Hel powraca 29.08.06, 21:02
            serwis Nasz Region chetnie
            posluzy wsparciem dla 'Helu' :)
            pozdr!
            • Gość: Arti Re: Kino Hel powraca IP: 82.139.55.* 29.08.06, 22:20
              Hel się broni, byle nie do 2.X jak w '39 ....Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie
              naszego deptaka bez kina. Wierzę, Właścicielowi nie będzie łatwo, ale dobra
              strategia marketingowa, której elementy widać w jego wypowiedzi (wszak wśród
              nauczycieli jest wiele ambitnych osób, a kilka procent "zarażonych" uczniów
              powróci samemu do kina) powinny pomóc.

Powodzenia
    • Gość: E. Re: Kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 29.08.06, 22:22
      Jak najbardziej. W Radomiu brakuje miejsca, w którym możnaby obejrzeć jakiś
      dobry, niszowy film. Jestem pewna, że znalazłoby się wielu chętnych na seanse.
      Pozdrawiam
      • Gość: edyko Re: Kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 30.08.06, 07:19
        Jestem nauczycielką jednej z radomskich podstawówek. Nasza szkoła, jak do tej
        pory, chętnie współpracowała z Młodzieżową Akademią Filmową działającą przy
        kinie Hel.Myślę, że ta współpraca będzie kontynuowana, zwłaszcza,że repertuar
        Akademii zawsze odpowiadał dzieciom i nauczycielom.KINO HEL-TAK
        TRZYMAĆ!!!!!!!!!!
        • dommos Re: Kino Hel powraca 30.08.06, 08:44
          nie oddamy helu! Nie gadajmy tylk ozacznijmy tam chodzić:)
          • Gość: zonk Re: Kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 30.08.06, 09:23
            swietnie ze Hel zostaje i bedzie mozna obejrzec ambitniejsze filmy. Ale prawde
            mowiac zeby wytrzymac w tym zaduchu i smrodzie stechlizny jaki panuje w Helu
            trzeba naprawde byc zdeterminowanym kinomanem. Niestety takie warunki
            odstraszaja ludzi!
            • Gość: yaa Re: Kino Hel powraca IP: *.32.radom.pilicka.pl 30.08.06, 10:06
              No i to jest wlasnie to... Wg mnie, zeby Hel dalej funkcjonowal, potrzebne sa
              pewne zmiany. Przede wszystkim nalezaloby lekko odswierzyc sale projekcyjna. Na
              miejscu wlasciciela kina, zmniejszylbym sale o polowe, stworzyl tam mila
              kameralna atmosfere sprzyjajaca ogladaniu fimow ambitniejszych, trudniejszych w
              odbiorze... Ja wiem, ze na to sa potrzebne fundusze, ale mysle, ze miasto
              mogloby w jakis sposob wesprzec taka inicjatywe.
    • Gość: kinol a zapach grzyba tez wraca? IP: *.internet.radom.pl 30.08.06, 10:50
      spoko, moge chodzic do HELu jak kiedys, ale niech uporaja sie z tym grzybem, z
      miesiaca na miesiac wali mocniej :(
      • Gość: Ela Re: a zapach grzyba tez wraca? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 30.08.06, 11:20
        To nie grzyb tylko stare pryki konie wala.
        • Gość: ale Re: a zapach grzyba tez wraca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:36
          ale kino ci sie pomylilo,
          ale dowcip tez masz ciezki jak slon
        • Gość: EDYKO kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 06.09.06, 22:22
          Taka Ela lub eLI NIE POWINIEN SIĘ W OGÓLE WYPOWIADAĆ, POWINNA-POWINIWN ZNALEŹĆ
          SOBIE INNE FORUM- INTELEKTUALNIE PASUJĄCE DO TEJ OSÓBKI.
          • Gość: DO ADMINA Re: kino Hel powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:33
            DZIWIE SIE ZE ADMIN NIE USUWA POSTOW TEGO OSOBNIKA,
            PODSZYWAJACEGO SIE POD JAKAS DZIEWCZYNE I NOTORYCZNIE WYKAZUJACEGO
            SKRYWANA AGRESJE, O OBSCENIE JUZ NIE WSPOMNE
    • Gość: matyjasikkkk Kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 30.08.06, 11:24
      nie poddawajcie się.Kino Hel jest nam potrzebne, nie wyobrażam sobie Radomia
      bez Was
    • Gość: d Re: a zapach grzyba tez wraca? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 05.09.06, 13:06
      Kino Hel dla starych capow.
      • Gość: lecz sie Re: a zapach grzyba tez wraca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:03
        jak przestaniesz tam przychodzic, klimat sie poprawi
    • Gość: Magda77 Re: Kino Hel powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:59
      Ja polecam ten film, który grają. Naprawdę warto, jeśłi ktoś lubi kino ambitne,
      inne.

Niech Hel tak trzyma:-)))
      • Gość: Ela Re: Kino Hel powraca IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.09.06, 12:30
        Na grzyby do Helu
        • Gość: KR! Re: Kino Hel powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:49
          Kino HEL musi w Radomiu istnieć!
          • Gość: Ela Re: Kino Hel powraca IP: *.lns4-c13.telh.dsl.pol.co.uk 06.09.06, 21:51
            Pozbyc sie tylko tych koniobijcow.
            • Gość: edyko Re: Kino Hel powraca IP: *.tkdami.net 07.09.06, 07:30
              Niektórzy nie wiedzą, co to dobre kino i dlatego w sposób prymitywny
              wypowiadają się o kinie Hel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka