Gość: r IP: *.227.udn.pl 10.09.06, 18:13 Radomiak przegrał 1-2. 2-ga bramka w 88 min. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR! Re: Radomiak przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:52 Niestety 3 poraźka u siebie w tym sezonie i znowu 1:2 rece opadają!Wcześniej Stal Głowno,KS Paradyż a teraz Concordia Piotrków Trybunalski!Szkoda mi kibiców było ich dziś dużo jak na III ligę bo prawie 2200!Nie wiem co się dzieje z Radomiakiem głupie , zmainy jakieś rozkojarzenie na boisku co to jest.Ta wygrana Concordii z Radomiakiem to chyba największy sukces w historii piotrkowksiej piłki noznej , po mecy grajki z Piotrkowa cieszyły się jakby zdobyły conajmniej MISTRZOSTWO POLSKI.A mnie zastanawia gdzie są władze miasta , to ze Marcinkowski nie chodzi na Radomiaka wiadomo nie jego miesto , nie jego klub , a gdzie jest wice Banasiewicz radni z koalicji z Radomian Razem,PO,RSO co teraz przed wyborami olewacie Radomiaka.4 lata nic dla klubu nie zrobiliscie. PS.A zachowania policji kompeltnie nie rozumiem na meczu spokojnie , więc po co radiowozy jeźdzą przed ,,7" jeden i za ,,7" drugi , to kompletna paranoja! Szkoda czasu i BENZYNY , a moze by tak wreszcie panowie z Policji zacząć ptrolować ulicę a nie jeździć za kibicami!Pozdro dla fanów zielonych!Radomiak Rules , do II ligi i tak wrócimy!Do I teź wrócimy!Spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Radomiak przegrał IP: *.tkdami.net 11.09.06, 09:35 Zobaczysz jak szybko beda w IV-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kty Re: Radomiak przegrał IP: 82.139.40.* 11.09.06, 11:31 witaj IV ligo!!!!! hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiaczek Re: Radomiak przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:32 Spokojnie to 7 kolejka , a nie 27 nie ma co panikować wrócą do II ligi w tym sezonie na bank trochę cierpliowści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolores Re: Radomiak przegrał IP: *.wss.com.pl 12.09.06, 14:59 a garguła się dalej rozgrzewa... a świstak siedzi... a ty chyba nie wierzysz w to co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Radomiak przegrał IP: *.radom.pl 11.09.06, 12:08 Z pewnoscia Radomiak przestanie istniec z braku funduszy tak jak byly zespol z Ciepielowa //VIDEO//przeciez nikt nie bedzie wydawal// kase// za tak marna postawe zawodnikow,sponsorzy odwroca sie plecami i znajda sobie lepsze widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś