Dodaj do ulubionych

Bufet artystyczny Czekolada

IP: *.internet.radom.pl 14.09.06, 21:05
Nie mogę się doczekać, jak Artur sie za coś bierze to będzie wspaniałe
miejsce tak jak hotel we Wsoli gdzie często robię z dziewczynami imprezy na
grillu. Niepowtarzalny klimat i świetna obsługa. Pani Beato pozdrowienia dla
męża!Koleżanki i koledzy z . . .!
Obserwuj wątek
    • Gość: anetta Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:25
      Jeszcze jeden argument, by odwiedzic Radom.Niesamowite miejsce,niesamowity
      smak....czekolady.Bardzo dobry pomysl...proponuje umiescic na scianie serie
      pozolklych fotografii, beda idealnie graly z wystrojem wnetrza i charakterem
      lokalu.Zycze powodzenia!

ps.znajomy Radomiaku-chyba wypijemy czekolade?
      • Gość: miś Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internet.radom.pl 14.09.06, 21:26
        Anettko choć Cię nie znam chętnie skorzystam z propozycji!!!
        • Gość: anetta Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:29
          mozna sie nie znac, pijac czekolade w Czekoladzie?
          • Gość: citizen Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: 61.189.240.* 14.09.06, 21:35
            Ja juz nie mieszkam w kraju ale czesto bywma w Radomiu i chetnie wpadne do
            lokalu prowadzonego przez Artura. Pozdrowienia i obyscie o dobrej muzie nie
            zapomnieli!
          • Gość: romeo Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: 82.206.239.* 14.09.06, 21:42
            Zapowiada sie rewelacyjnie!!!
    • Gość: cat Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:32
      A ja nie wybiorę się do tego "teatru". Więcej: nikt z mojej rodziny i szerokiego grona znajomych i przyjaciół.
      • Gość: mała Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internet.radom.pl 15.09.06, 18:24
        Chamów i karków do teatru nie wpuszczają w dresach i adidasach
    • Gość: VIKI Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:34
      Po co Zubkowskiemu Drozdowska do spółki ???
      nie jest z branży - chyba jest tą częścią finansującą ???
      • Gość: kwiczoł Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:53
        wsola to tragedia... kto to wpuscil do teatru?
        • Gość: czekoladka Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:21
          spójrz na swój nick, bez komentarza
          • Gość: piłka Re: Bufet artystyczny Czekolada IP: *.internet.radom.pl 17.09.06, 00:20
            Tym bucom z koalicji wszystko przeszkadza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka