Gość: WP IP: 82.139.46.* 19.09.06, 18:32 Ja - KOCHAM RADOM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wicia Re: KOCHAM RADOM IP: *.tkdami.net 19.09.06, 20:14 A ja kocham Dorote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM RADOM Re: KOCHAM RADOM IP: 82.139.38.* 19.09.06, 20:42 Zapraszamy Każdego kto chce porozmawiać bądź pomóc stowarzyszeniu do naszej siedziby która mieści się na Ul. Traugutta 15 / 8 . Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: KOCHAM RADOM 19.09.06, 22:31 a ja kocham Olivkę ;D ... ale Radom też :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: KOCHAM RADOM IP: 82.139.43.* 19.09.06, 23:42 A ja nie kocham Radomia ale zagłosuję na Kocham Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos ludu Re: KOCHAM RADOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:51 A ja prawie ko cham Marcinkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
luxon7 Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 08:51 czyż to nie jest piękne.. ? Kocham Radom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC_radomski Re: KOCHAM RADOM IP: *.dc.dc.cox.net 20.09.06, 04:42 A ja nie kocham Radomia, bo nie jestem z Radomia ale lubie tych co Radom kochaja! Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 09:00 Ja nie mam aż tak silnie uczuciowego stosunku do Radomia, ale zależy mi na tym mieście, bo tu się urodziłem, spędziłem szkolne lata. Stąd tez pochodzi moja rodzina od pokoleń. Rozumiem i popieram tych, którym coś się chce i robią to z entuzjazmem właściwym młodemu wiekowi. Cenię ich też za przyzwoitość i uczciwość, choć to jest towar, który w dzisiejszych czasach kiepsko się sprzedaje :). leo Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 09:36 Najwyższy czas aby inni Radomianie zaczęli Kochać Radom, bo to co Kocham to szanuje a niestety wielu Radomian gardzi swoim miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: KOCHAM RADOM IP: *.tkdami.net 20.09.06, 09:55 holenderski - Ik houd van jou islandzki - Eg elska thig irlandzki - Taim i' ngra leat japoński - Watakushi wa anata o aishinasu łaciński - Te amo lub Vos amo niemiecki - Ich liebe dich portugalski - Te amo rosyjski - Ja ljublju tiebja rumuński - Te jubesc serbski - Volim te suahili - Nakupenda wewe szwedzki - Jag älskar dig turecki - Seni seviyorum węgierski - Szeretlek kocham Radom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: KOCHAM RADOM IP: *.32.radom.pilicka.pl 20.09.06, 09:57 Ilu ludzi potrafi się do tego przyznać? Możemy to zmienić :) każdy własnymi siłami, albo wspólnie z "Kocham Radom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:08 Mam 27 lat i też KOCHAM RADOM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 15:15 Wierzę w to miasto, wierzę że jest i może być moim miejscem na ziemi. Wierzę w możliwości tego miasta i mam nadzieję, że niedługo pełnia tych możliwości zostanie zaprezentowana. To wiara i nadzieja, a miłość do tego miasta? Jak można uzasadnić wiarę i nadzieję w TO Miasto bez miłości? Tylko dlatego ze Kocham Radom to cały czas w niego wierzę, pomimo wielkich rozczarowań jaki przynoszą kolejne władze tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM KOCHAJĄCYCH Re: KOCHAM RADOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:41 > Mam 27 lat i też KOCHAM RADOM:-) Powiedziała Radomianka czekając na peronie drugim radomskiego dworca PKP na poranny pociąg do Warszawy. Warto dodać, że kiedy wróci wieczorem, wypełni ankietę o połączeniach kolejowych Radom-Warszawa, po czym położy się spać w swoim radomskim łóżku. No nie, chyba zaraz zwymiotuję ... Ludzie dajcie sobie spokój ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:09 KOCHAM RADOM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:19 A ty kochasz Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: KOCHAM RADOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:22 Tomuś ciebie tez kochamy, chociaz jesteś takim marudą :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybory Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:28 Tomuś z jakiego Ty miasta jesteś?Kocha się różne rzeczy!Pamiętaj o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 20:33 Ale ja wam zycze wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: KOCHAM RADOM IP: *.59.udn.pl 20.09.06, 22:04 Kluziński to wirtualny prezydent. Podobnie jak cały love RADOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: KOCHAM RADOM IP: *.internet.radom.pl 20.09.06, 22:16 sorki bo ja sie nie znam na plityce czy ten kocham radom to jest jakas kampania przeciw homofobii? czy moze cos dla kochajacych inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: KOCHAM RADOM 20.09.06, 22:39 Ja też kocham Radom. Szkoda że bez wzajemności :( Ale może Wam się w końcu uda? Czego z serca życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: KOCHAM RADOM 21.09.06, 11:07 jdk napisał: Szkoda że bez wzajemności :( > Jako żonaty ze stażem muszę stwierdzić, że nikt nie powiedział, iż w miłości to tylko sielanka. Czasem trzeba zacisnąć zęby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waszkawaszka Re: KOCHAM RADOM 21.09.06, 13:11 Kocham Radom a w szczególnosci jego bogatą historię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: KOCHAM RADOM IP: *.radom.pl 27.09.06, 17:48 Widzialem plakat KOCHAM RADOM na kiosku, ale zero informacji na nim :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: KOCHAM RADOM IP: *.53.udn.pl 27.09.06, 18:33 Jestem stąd więc kocham Radom.. Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: KOCHAM RADOM 27.09.06, 21:34 a ja Kocham kogos... Radom kocham... siebie Kocham... Rodzine Kocham... Was :] Kocham... Zycie Kocham... Przyszlosc Kocham... ...Romantyk :D :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:13 KOCHAM RADOM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKASZ Re: KOCHAM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:06 iDZTA NA wybory i zaglosujta na KOCHAM RADOM Moj glos macie jak w banku :) Odpowiedz Link Zgłoś