Dodaj do ulubionych

parking na Witolda

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:42
czy na ulicy Witolda tam przy pawilonach sklepowych jest rzeczywiscie platny
parking czy kolejny prawy i sprawiedliwy postanowil sobie dorobic. Jeszcze
rozumiem, ze sie gosc kreci przy wybrukowanym parkingu (blizej sklepow), ale
na tym klepisku po drugiej stronie ulicy, na zwyklej ubitej glebie chce
czerpac krzysci za parkowanie ? To teren miasta, ziemia prywatna, czy jak ?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: parking na Witolda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:04
      Pracuję w jednym ze sklepów w tym bloku i dzień w dzień obserwuję ten parking.
      Tam kasują kasę w tępie 2 zł. średnio co 3 minuty. Ktoś, kto nie ma ochoty
      wybulić za bezdurno kasy przejeżdza właśnie na to klepisko po drugiej stronie
      ulicy a tam i tak dopada go parkingowy. Ludzie klną, wściekają się i ...płacą.
      A co by było gdyby tak się zbuntowali? Przecież skoro ktoś mieszka w Radomiu,
      posiada samochód to musi nim jeżdzić i gdzieś parkować. A może tak produkować
      samochody dmuchane jak plażowe materace? Podjeżdza gość pod krawężnik, spuszcza
      powietrze, zwija samochodzik i do torby!
    • Gość: fgonzo Re: parking na Witolda IP: 82.139.8.* 30.09.06, 22:07
      ja dziś zaparkowałem na tej ulicy co są kocie łby(zapomniałem nazwy) i nikt nie
      chciał kasy ode mnie...zatem polecam tam parkować
      • Gość: driver Re: parking na Witolda IP: *.internet.radom.pl 01.10.06, 23:43
        Tez tam parkowalem, 2-3 samochody po prawej stronie sie zmieszcza, ale stawiajac
        juz jako 4-5 to juz ryzyko, okoliczne kamiennice sprzyjaja chyba zlodziejskim
        wybrykom, mam ubezpieczone auto, ale z lekkim dreszczykiem odchodzilem od niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka