Dodaj do ulubionych

quady na koniówce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:42
byłem 2 razy z dzieckiem na koniówce gdzie działa wyożyczalnia quadów. 2 razy
wypozyczajacy o kilku piwach i pije przy klientach. widziałem tez jak
jezdzacy sie wywalili ale nie ma dziwne jak szef nawalony. NIE POLECAM I
ODRADZAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: quady na koniówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:00
    • Gość: pablo Re: quady na koniówce IP: *.tkdami.net 05.10.06, 19:10
      Alez Ojcze, to jak szef sie nawalil to te quady tez zygzakiem jezdzili i sie
      wywali?
      • Gość: wiktor Re: quady na koniówce IP: *.12.radom.pilicka.pl 06.10.06, 09:39
        Proponuje tor na koniówce zasypac smieciami tak jak to sie działo zanim
        powstał wtedy nawet jak sie jakas łamaga stworzona najwyrazniej do innych celów
        wywróci to bedzie miała miekkie ladowanie. A teraz powaznie jesli ktos wsiada
        do samochodu na motocykl czy quada to sam za siebie bierze odpowiedzialnosc bo
        to on trzyma kierownice.To prawda ze szef nie powinien pic przynajmniej nie
        przy klientach ale byłem tam nie raz i nie widziałem zadnego skandalicznego
        zachowania wypozyczajacego.Moj syn własnie na tym torze zaraził sie wreszcie
        jakas pasja i ciesze sie ze jest w radomiu takie miejsce gdzie moge z nim
        pójsc. Szkoda tylko ze jest tam organizowane tak mało imprez dla publicznosci.
        • Gość: maly209 Re: quady na koniówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:04
          Quady to fanja sprawa. W Radomiu jest już kilka firm które je sprzedaja i
          cieszą się coraz większym zainteresowanie. Sten sport powoli juz wita w Polsce.
          Bardzo się z tego cieszę i sam juz jestem użytkownikiem takiego pojazdu. Mało
          jest tylko w okolicach Radomia tras gdzie można jeździć. Bo tor na koniówce nie
          jest już atrakcyjny, a w Cerekwi nie można skakać. Co do imprez to prawda
          trzeba z tym ruszyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka