Dodaj do ulubionych

Niezwykłe nazwy komitetów wyborczych

IP: 212.2.99.* 07.10.06, 00:09
Fajny artykuł! Gratulacje Panie Grzegorzu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaro Niezwykłe nazwy komitetów wyborczych IP: *.ghnet.pl 07.10.06, 09:16
      4 lata temu w Krakowi byl Komitet Wyborczy Clitoris :)))
      • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Niezwykłe nazwy komitetów wyborczych 07.10.06, 22:44
        komitet wyborczy "jesion killer's" :-)
        • Gość: Pan Tadeusz KWW "Litewskie kutasy dla RP" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:24
          Po wielokroć czytałem "Pana Tadeusza" Adama Mickiewicza i kiedy wpadłem na pomysł nazwania tak jak w tytule naszego Komitetu to moi znajomi się wściekli że to niby chcę przemycić nieprzyzwoite słowa. A mnie tylko chodziło o skuteczny chwyt marketingowy. Jesteśmy staruszkami wileńskiego pokolenia. Co o tym sądzicie? P.s. nawet na imię mam Tadeusz.
    • zapytaniaznak Clitoris 09.10.06, 13:14
      Pod taką nazwą 4 lata temu zarejestriował swój komitet pewien lekarz ze Śląska.
      Pytany, czy aby to nie jest coś nieprzyzwoitego odpowiedział, że nie, że to coś
      wręcz przyjemnego. I trudno mu odmówić racji ;-)))
    • Gość: Antydebil Nazwy nazwami, ale niektóre mają jakie programy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:09
      www.rowniwobecprawa.pisz.pl/bcz.html
      polecam.
      Dawno takich bzdur nie słyszałem.
    • Gość: WKR Re: Niezwykłe nazwy komitetów wyborczych IP: *.tkdami.net 09.10.06, 16:12
      KANDYDACI z PRL :
      GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD
      MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO
      WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka